Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Ovu poljsku nikad nije islo u Septembru narucito kad su Švabe negdje tu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
plač ahahahhahahaha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nepotrebno ih vratili u igru. Bili su zreli za blamazu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav mec.
Ne bi me cudilo da Poljaci ovo okrenu a ni da Nijemci zavale jos 2 ili 3 gola.
Dominacija Bavaraca na sve strane, sva tri gola su djelo napadaca najbolje Njemacke ekipe.
A tek Neuer i ona odbrana Lewandowskom.
Gotze.
Super prvo poluvrijeme, gol je maestralan.

Ne bi me cudilo da Poljaci ovo okrenu a ni da Nijemci zavale jos 2 ili 3 gola.
Dominacija Bavaraca na sve strane, sva tri gola su djelo napadaca najbolje Njemacke ekipe.

A tek Neuer i ona odbrana Lewandowskom.

Gotze.

Super prvo poluvrijeme, gol je maestralan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Ovu poljsku nikad nije islo u Septembru narucito kad su Švabe negdje tu

Inače vidi se da fali tu desni bek itekako Can ne može nikako tu da igra. Lewandowski je lako mogao u potpunosti vratiti Poljake u ovu utakmicu. Vidi se da tu itekako ima stvari za popraviti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Can ne moze igrati beka. Em je spor, em ga povuce lopta i ne pada mu na pamet da se vrati u odbranu.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Odlicna utakmica, prava poslastica ove kisne veceri
Svabe odlicno odigrali prvih 35 minuta, mogli nafilovat jos Poljake ali desila se ta kontra i mali pad u igri, ali ipak golom Gotzea u drugom poluvremenu stvar je gotova !
Gotze se borio u ovoj tekmi zaista, mnogo se otkrivao trcao, se pohvale..
Asistencija Hectora, ali ne znam otkud momka ovoliko forsira, nadam se da ce bit sta od njega, meni ne djeluje bas za prve postave, valjda nema ko drugi ko ce znat, malo eksperimentise Low i sa Canom na beku , vjerovatno to igra u Liverpoolu, ali odigrao je nekako solidno za taj debi, vidi se na njemu da je jak, mozda da se okusa na stoperu ili zadnjem veznom, no mozda postane klasa na toj poziciji ko ce znati !
Sve u svemu jedna od boljih partija Elfa ove kvalifikacije ..

Svabe odlicno odigrali prvih 35 minuta, mogli nafilovat jos Poljake ali desila se ta kontra i mali pad u igri, ali ipak golom Gotzea u drugom poluvremenu stvar je gotova !
Gotze se borio u ovoj tekmi zaista, mnogo se otkrivao trcao, se pohvale..
Asistencija Hectora, ali ne znam otkud momka ovoliko forsira, nadam se da ce bit sta od njega, meni ne djeluje bas za prve postave, valjda nema ko drugi ko ce znat, malo eksperimentise Low i sa Canom na beku , vjerovatno to igra u Liverpoolu, ali odigrao je nekako solidno za taj debi, vidi se na njemu da je jak, mozda da se okusa na stoperu ili zadnjem veznom, no mozda postane klasa na toj poziciji ko ce znati !
Sve u svemu jedna od boljih partija Elfa ove kvalifikacije ..
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
A ni kontrola lopte mu nije najjaca strana no to se s vremenom da popraviti.samo_lijevo je napisao/la:Can ne moze igrati beka. Em je spor, em ga povuce lopta i ne pada mu na pamet da se vrati u odbranu.
Tesko ce Nijemci imati kvalitetnog desnog beka, nije ni cudo sto se nedavno raspravljalo o Rafinhi iako ni on nije neko rjesenje ali je od trenutno raspolozivih on nekako najkvalitetniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bekovi i od skora napadac. Jucer je Gerhardt za mladu igrao beka, inace momak je centralni vezni. Ocekujem Selkea brzo u A selekeciju, jedini klasicni napadac koji obecava, barem u ovom trenutku.
Rutinska pobjeda Elfa, iako je bilo nedostataka u odbrani...Sada u naredne tri utakmice odbraniti prvo mjesto - radi mira u kuci - i onda polahko poceti sa pripremama za EP.
Nadam se da ce Löw do tada uspijeti pronaci kvalitetnog desnog beka...
Nadam se da ce Löw do tada uspijeti pronaci kvalitetnog desnog beka...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisam gledo drugo pol . a vidim na Whoscored.com , Gundogan ima skoro 8 ocjenu šta je to on radio na terenu kad samo dva igrača imaju bolju ocjenu od njega ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vozao ih ko djecu, dvije pripremljene prilike za gol. Usao po strani, prvu nije uspio dodati, drugu se Goetze spetljao. Narednu sigurno pocinje.
Prije svega vrlo dobra, kvalitetna utakmica. A u prvom poluvremenu (bar veći dio) posedno do gola Poljaka, Nijemci su sjajno rastrčano izgledali, redale se šanse i sjajne kombinacije, sjajan presing bio prisutan, Poljaci nisu mogli doći do daha. Definitnvno najjače poluvrijeme u kvalifikacijama, a generalno je ova utakmica najjača bila u ovim kvalifikacijama od strane Nijemaca. Uozbiljili su se, zapeli, odlučili da ne dovode kvalifikaciju u neku dramatičnu završnicu, nego da već sada postave temelje za uspješno kvalifikovanje u Francusku.amerosm je napisao/la:Rutinska pobjeda Elfa, iako je bilo nedostataka u odbrani....
A u pravu si za nedostatke u odbrani. Ali Loew se sada zahebaje oko odbrane, igra preofanzivno, pa će opet kada dođe to takmičenje, ići malo više na siguricu, pa i defanzivu ispeglat. Tako je nekako bilo u Brazilu.
A treba izdvojiti, da je Schweini na sredini bio pravi šef i pokupio par lopti, prekinuo u više navrata akcije protivnika i pobrinuo se za stabilnost.
Goetze energičan, vrlo dobar, totalno raspoložen za igru i prvi gol je u njegovom stilu, tu je pokazao tu svoju veliku klasu. A lijepo što je dodao još jedan.
Neuer s par sjajnih parada, ma šta reći zna se da je to vrhunski golman i trenutno uvjerljivo najbolji...
Hector vrlo dobar, učestvovao je kod 2 gola. I Can je solidan i smatram da on može igrati i beka, samo treba se tu uigrati. Debi mu je za A repku, šta će tek biti nakon par utakmica? Ali generalno se ta bekovska pozicija mora nekako krpiti, nije lako Lahma nadomjestit, ali postoje mogućnosti da se skrpi nekako.
Ma nije se baš o njemu konkretno razmišljalo, nego je sva diskusija krenula iz razloga što Rafinha uzima njemačko državljanstvo, a onda ga je Lahm u medijima spomenuo kao dobru alternativu.Omerbavarac je napisao/la: Tesko ce Nijemci imati kvalitetnog desnog beka, nije ni cudo sto se nedavno raspravljalo o Rafinhi iako ni on nije neko rjesenje ali je od trenutno raspolozivih on nekako najkvalitetniji.
Dobra organizacija igre...Dobar pokretač akcija, dobra dodavanja, dobri driblinzi. Svaka mu je akcija imala glavu i rep, sjajan nastup nakon ulaska s klupe...Besic je napisao/la:Nisam gledo drugo pol . a vidim na Whoscored.com , Gundogan ima skoro 8 ocjenu šta je to on radio na terenu kad samo dva igrača imaju bolju ocjenu od njega ?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Seo bi dobro dosao.samo_lijevo je napisao/la:Bekovi i od skora napadac. Jucer je Gerhardt za mladu igrao beka, inace momak je centralni vezni. Ocekujem Selkea brzo u A selekeciju, jedini klasicni napadac koji obecava, barem u ovom trenutku.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne mogu ga prezaliti.
Schmelzer se uskoro vraca na svoju poziciju.
Schmelzer se uskoro vraca na svoju poziciju.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Pozelio covjek lopte igrati, ne moze vazda hoblat klupuBavaracZenica je napisao/la:Gotze se borio u ovoj tekmi zaista, mnogo se otkrivao trcao, se pohvale..

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Momci ajmo na jednu zanimljivu diskusiju
Najbolja Njemačka veza ?

Najbolja Njemačka veza ?

- BavaracZenica
- Kontakt:
haha, ma ima svega, no fino je vidjet da covjek vraca se u neku svoju formu, zar nekraljttbvb je napisao/la:Pozelio covjek lopte igrati, ne moze vazda hoblat klupuBavaracZenica je napisao/la:Gotze se borio u ovoj tekmi zaista, mnogo se otkrivao trcao, se pohvale..

FC Bayern !!!!!

Bojim se da se je Löw zahebao ovom formacijom i da je na terenu previse veznjaka koji ce jedan drugom smetati...
Nadam se pobjedi i da ce do kraja kvalifikacija rutinski obezbijediti to prvo mjesto radi mira u kuci i kako bi se sto kvalitetnije moli pripremiti za EP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cudno, bez ijednog klasicnog krila ako iz te grupe izuzmemo Mullera.
Bice zanimljivo vidjeti kako ce to sve izgledati.
Gotze ce vjerovatno ponovo biti lutajuci ofanzivac koji ce pokrivati tri pozicije u napadu kao sto je to bio slucaj u mecu sa Poljskom.
Bice zanimljivo vidjeti kako ce to sve izgledati.
Gotze ce vjerovatno ponovo biti lutajuci ofanzivac koji ce pokrivati tri pozicije u napadu kao sto je to bio slucaj u mecu sa Poljskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.