FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo cu ti odgovoriti ovo za Kusturicu, nije valjda on dovodio igrace? Ili je ipak neko drugi? Kad nekog dovedes u klub odgovaras za njega ako se otme kontroli, to je logicno valjda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
igrac da bi dosao mora se uklopiti u budzet, zatim da ga odobri uprava.. trener... onda je igrac FKS...ma neka hijerarhija tamo gdje ne treba.. i zato NIKO ne snosi odg. i zato ne mozes kriviti ni trenera ni upravu ni SD da je krivSabinho je napisao/la:Samo cu ti odgovoriti ovo za Kusturicu, nije valjda on dovodio igrace? Ili je ipak neko drugi? Kad nekog dovedes u klub odgovaras za njega ako se otme kontroli, to je logicno valjda.

to ti je ona prava bosanska... "imamo 4 miliona duga ali nismo mi krivi,oni prije nas su krivi, mi sad redovno sve isplacujemo" a to isto su pricali i oni prije

SD- dovodi igrace, radi sa omladinskim pogonom... nakon dvije godine, rezultati rada-ZNAS - NE ZNAS
tRENER- odgovara sd-u i ovaj odlucuje je li dobar ili ne.. ako nema reultata lete i jedan i drugi... ako imaostaju...
uprava-bavi se finansijama, uslovima z aprvi tim, budzetom... stvaranjem uslova za ova dva iznad navedena...
kada vide da ni jedan ni drugi ne rade kako su ciljevi kluba, daju im niogu ili ako rade dobro nagradi ih novim ugovorom i boljom platom....
Kod nas ovog reda JOS nema
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eh pa to je to ali kod nas uvijek saamo trener fasuje jbg. Osstali vidjeli da im prolazi takav nacin (ne) rada i drkaju qrac nece oni ispastati.Pantelija je napisao/la:igrac da bi dosao mora se uklopiti u budzet, zatim da ga odobri uprava.. trener... onda je igrac FKS...ma neka hijerarhija tamo gdje ne treba.. i zato NIKO ne snosi odg. i zato ne mozes kriviti ni trenera ni upravu ni SD da je krivSabinho je napisao/la:Samo cu ti odgovoriti ovo za Kusturicu, nije valjda on dovodio igrace? Ili je ipak neko drugi? Kad nekog dovedes u klub odgovaras za njega ako se otme kontroli, to je logicno valjda.![]()
to ti je ona prava bosanska... "imamo 4 miliona duga ali nismo mi krivi,oni prije nas su krivi, mi sad redovno sve isplacujemo" a to isto su pricali i oni prijedakle, samo prebacivanje odgovornosti da nema niko odgovornosti
![]()
SD- dovodi igrace, radi sa omladinskim pogonom... nakon dvije godine, rezultati rada-ZNAS - NE ZNAS
tRENER- odgovara sd-u i ovaj odlucuje je li dobar ili ne.. ako nema reultata lete i jedan i drugi... ako imaostaju...
uprava-bavi se finansijama, uslovima z aprvi tim, budzetom... stvaranjem uslova za ova dva iznad navedena...
kada vide da ni jedan ni drugi ne rade kako su ciljevi kluba, daju im niogu ili ako rade dobro nagradi ih novim ugovorom i boljom platom....
Kod nas ovog reda JOS nema
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ja cu podrsku dati svakome za koga Uprava u ovom momentu odluci da treba da vodi FKS.
U slucaju Dzene i njegovog 'strucnog' staba ta 'podrska' znaci da mu necu zvizdati ili ga prozivati na utakmicama i sl.,tj. necu biti remetilacki faktor,a moju podrsku u smislu da cu ga priznati kao strucnjaka ili kao osobu koja je kadra u ovome momentu voditi FKS nece i ne moze imati!
Mislim da on nije onaj koga vrijedi istrpiti i dugorocno instalirati,jer dugorocno ne moze nista donijeti. A vrijeme ce najbolje pokazati.
Ali bi zelio da pitam one koji Dzeni daju bezrezervnu podrsku,i medu navijacima i u Upravi.
Sta ako nakon narednih 4-5 kola budemo recimo 5.,6. mjesto,a nasa igra i dalje bude kao i dosada bezidejna,anemicna i nasi igraci budu bez kuveta vec nakon 60. minute?
Koje cete tada opravdanje smisliti ili cete tada i vi uvidjeti neke stvari????
I ko ce biti krivac ako nam jedna vrlo obecavajuca sezona,sa najjacim timom u ligi,propadne i jos pri tome ne budemo imali neku satisfakciju za to????
U slucaju Dzene i njegovog 'strucnog' staba ta 'podrska' znaci da mu necu zvizdati ili ga prozivati na utakmicama i sl.,tj. necu biti remetilacki faktor,a moju podrsku u smislu da cu ga priznati kao strucnjaka ili kao osobu koja je kadra u ovome momentu voditi FKS nece i ne moze imati!
Mislim da on nije onaj koga vrijedi istrpiti i dugorocno instalirati,jer dugorocno ne moze nista donijeti. A vrijeme ce najbolje pokazati.
Ali bi zelio da pitam one koji Dzeni daju bezrezervnu podrsku,i medu navijacima i u Upravi.
Sta ako nakon narednih 4-5 kola budemo recimo 5.,6. mjesto,a nasa igra i dalje bude kao i dosada bezidejna,anemicna i nasi igraci budu bez kuveta vec nakon 60. minute?
Koje cete tada opravdanje smisliti ili cete tada i vi uvidjeti neke stvari????
I ko ce biti krivac ako nam jedna vrlo obecavajuca sezona,sa najjacim timom u ligi,propadne i jos pri tome ne budemo imali neku satisfakciju za to????
meni je zao posjete.... razocaranih navijaca...
jer smo publika koja prepozna borbu i dobru igru i kda nismo prvi...
ali prepoznaje i amaterizam i granje sa zivcima...
Posebno sa cijenom, bezobraznom, uaznica...
brate hoces cenera za tekmu, daj mi da vidim nesto a ne ono sto oni prikazuju
jer smo publika koja prepozna borbu i dobru igru i kda nismo prvi...
ali prepoznaje i amaterizam i granje sa zivcima...
Posebno sa cijenom, bezobraznom, uaznica...
brate hoces cenera za tekmu, daj mi da vidim nesto a ne ono sto oni prikazuju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
tako je brate moj, samo palite braco, ne dajmo da nas zaustave ove kazne, i inat Savezu, Platiniju, Blateru i drugim mafijasima, Pyro is not a crime !BitiSrcemVezan je napisao/la:Čovjek nam donio play off EL, kup, titulu a ti o njemu tako, nezahvalni pitari...Pantelija je napisao/la:Ja podrsku necu da dajem nekome ko ce nas kostati titule niti cu da gledam ono mrljanje po terenu ....
i jos nesto, ne mogu da vjerujem da neko moze podrzavati ovu igru i ponasanje na terenu i van njega? Pa sami sebi skacemu na glavu, svjesni smo svi da dzeno NE MOZE vise od ovoga, da ima svoj tvrdoglavi "stav" i da preko toga nece i da ce otici sad ili za 4-5 kola, svejedno, samo ce biti manje utakmica do kraja a veci zaostatak... ni akcija, ni forme , ni bodova... nista!
Da nemamo, da ne mozemo, ja bih rekao OK, i pravac kosevo kao sto sam od 95' na grbavici, jel? ... ali ne! MOGU a nece, ganjaju tvrdoglavvo svoju odluku da je dzeno TAJ a vide da nije, hoce da pokazu da su "bezgresni"... ne dopustaju da sportske odluke donosi SD...
e zato, dok na zapisniku ne bude drugo trenersko ime ja vise gore necu... da, bio sam protiv radnika i ono je uzas bilo gledati... da nije bilo penala ko zna kad i kako bi mi dali gol.... KO ZNA!
Da ne bude da sam pljuvac nekii, nisam, uprava radi na SVIM nivoima fantastican posoa, ubijaju... ovakav kolektiv nema mozda ni 10% kompanija u drzavi da ovako rasturaju na ekonomskom nivou, ali na sportskom nivou su dubioza, uzas i katastrofa! Jednostavno, svoju moc sa ekonomskog nivoa pokusavaju dokazati na sportskom nivou a nemaju znanje i lutaju i ispadaju smijesni u pokusaju da "sve znaju"...i onda tako smijesno izgleda kada neko napada Ibrakovica da je to za plakati... covjek samo izvrsi ono sto mu odozgo dodje...
SVI PO BAKLJU ZA NAŠU LEGENDU U ČETVRTAK! NO PYRO NO PARTY! PYRO IS NOT CRIME!

Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
THEC je napisao/la:tako je brate moj, samo palite braco, ne dajmo da nas zaustave ove kazne, i inat Savezu, Platiniju, Blateru i drugim mafijasima, Pyro is not a crime !BitiSrcemVezan je napisao/la:Čovjek nam donio play off EL, kup, titulu a ti o njemu tako, nezahvalni pitari...Pantelija je napisao/la:Ja podrsku necu da dajem nekome ko ce nas kostati titule niti cu da gledam ono mrljanje po terenu ....
i jos nesto, ne mogu da vjerujem da neko moze podrzavati ovu igru i ponasanje na terenu i van njega? Pa sami sebi skacemu na glavu, svjesni smo svi da dzeno NE MOZE vise od ovoga, da ima svoj tvrdoglavi "stav" i da preko toga nece i da ce otici sad ili za 4-5 kola, svejedno, samo ce biti manje utakmica do kraja a veci zaostatak... ni akcija, ni forme , ni bodova... nista!
Da nemamo, da ne mozemo, ja bih rekao OK, i pravac kosevo kao sto sam od 95' na grbavici, jel? ... ali ne! MOGU a nece, ganjaju tvrdoglavvo svoju odluku da je dzeno TAJ a vide da nije, hoce da pokazu da su "bezgresni"... ne dopustaju da sportske odluke donosi SD...
e zato, dok na zapisniku ne bude drugo trenersko ime ja vise gore necu... da, bio sam protiv radnika i ono je uzas bilo gledati... da nije bilo penala ko zna kad i kako bi mi dali gol.... KO ZNA!
Da ne bude da sam pljuvac nekii, nisam, uprava radi na SVIM nivoima fantastican posoa, ubijaju... ovakav kolektiv nema mozda ni 10% kompanija u drzavi da ovako rasturaju na ekonomskom nivou, ali na sportskom nivou su dubioza, uzas i katastrofa! Jednostavno, svoju moc sa ekonomskog nivoa pokusavaju dokazati na sportskom nivou a nemaju znanje i lutaju i ispadaju smijesni u pokusaju da "sve znaju"...i onda tako smijesno izgleda kada neko napada Ibrakovica da je to za plakati... covjek samo izvrsi ono sto mu odozgo dodje...
SVI PO BAKLJU ZA NAŠU LEGENDU U ČETVRTAK! NO PYRO NO PARTY! PYRO IS NOT CRIME!![]()
![]()

Hoš' ti sa nama

1946
Bolje strpiti se i ostati bez trofeja 2 godine i imati zdravu sredinu nego osvojiti sve i za godinu dana se fatati za glavu ko nam je sve u strucnom stabuSabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dženan ostaje ?
Dzeno je pokazao koliko zna na pripremama.
Pripreme su AMATERSKI odradjene, to je cinjenica od koje niko ne moze pobjeci.
Jedino mi je to zasmetalo, al bas zasmetalo.
Kad se sjetim one pripremne utakmice kad smo se glupirali s dresovima i onaj komicni gol Ostrakovica..
A mi budale trazimo izgovor u tome da nas ljudi skautiraju i da ne zelimo pokazati najbolje sto znamo.
Oj boze dragi, neponovile se onakve pripreme nijednoj ekipi.. UZAS
To mu je veliki minus od mene
Pripreme su AMATERSKI odradjene, to je cinjenica od koje niko ne moze pobjeci.
Jedino mi je to zasmetalo, al bas zasmetalo.
Kad se sjetim one pripremne utakmice kad smo se glupirali s dresovima i onaj komicni gol Ostrakovica..
A mi budale trazimo izgovor u tome da nas ljudi skautiraju i da ne zelimo pokazati najbolje sto znamo.
Oj boze dragi, neponovile se onakve pripreme nijednoj ekipi.. UZAS
To mu je veliki minus od mene
Činjenica je da su za spremu igrača kad su se podizali pehari, zadnje dvije godine, zaslužni Jarni i Kodro.
4.10.2009.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Analitički pristup problemima u i oko stručnog štaba je donio pravo rješenje, konačno.hifans je napisao/la:dženan ostaje ?

Kako to, zar Gvardiola iz San Sebastiana zna ištakoalem je napisao/la:Činjenica je da su za spremu igrača kad su se podizali pehari, zadnje dvije godine, zaslužni Jarni i Kodro.

1946
- franklampard8
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne mogu više gledat' ovu ublehu na avataru, dobro sam i do sad izdur'o. Jedino mi je gore bilo ono kad sam 7 dana morao nositi grb Željščara, tad sam skrolao kad čitam svoje postove da ne gledam u avatar, a i sad nisam daleko bio od toga 

1946
Da li bi ti bio danas strpljiv da nismo nista osvojili,pa makar nam na klupi bili zajedno Jesic,Nikolic,Rajevac i boga pitaj koji trener.Al posteno?Zip je napisao/la:Bolje strpiti se i ostati bez trofeja 2 godine i imati zdravu sredinu nego osvojiti sve i za godinu dana se fatati za glavu ko nam je sve u strucnom stabuSabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da nisi i ti neki Kodrin rod k'o što i mene neki proglasiše ovde njegovom i to nekom bližom familijomfranklampard8 je napisao/la:Kodrin otkaz je najveca greska ove uprave.

1946
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije to do trenera nego do samih igraca. Isti je trener i Benki i Puzigaci pa jedan grize 90 minuta, a drugi ima hljeba za jedno poluvrijeme.koalem je napisao/la:Činjenica je da su za spremu igrača kad su se podizali pehari, zadnje dvije godine, zaslužni Jarni i Kodro.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sramota je majke mi da ovo što smo uradili do sad poništimo jednim Dženom. Dajte pravog trenera da se i na terenu osjeti vaš dobar rad. Dino kako ti nije žao sebe?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dzeno majstore ,pobjedi u četvrtak da prodisemo punim plućima.Onda protiv Borca očekujem 7000 ili 8000 gledalaca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, rimljanin90 i 51 gost.