http://www.transfermarkt.de/statistik/v ... osespieler
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ta prečka Stepanova je jedna od dvije "opasne" situacije nakon kornera. Duljeviće je izveo korner dosta dobro, do i kod izvođenja kornera smo imali problema, ili prelete kazneni ili bude "presječeno" na prvoj stativi.molotovljev je napisao/la:Tačno... upravo zbog toga sam pokrenuo ovu priču, jer želim na ovaj način da sugerišem Dženi šta treba da rade na treningu.GameFKS je napisao/la:To treba trener da uigrava, a svako vidi da oni ništa ne uigravaju. Ni kornere, ni slobodne nit imaju neku akciju, kretnje ništa njima on ne pokazuje. Vidjećemo dokle će moć sa politikom hajmo malo igrat fudbal.
Stepanov je nedavno pogodio prečku iz prekida, a ako se ne varam i Barbarić je imao izglednu šansu iz prekida protiv Lecha...
Uhhhmuhamedhulk je napisao/la:Evo gledam ovu listu slobodnih igraca, koji su dostupni.I potajno se nadam jednom 'kapitalcu'
http://www.transfermarkt.de/statistik/v ... osespieler
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mlado a da valja je tesko naci kao slobodnog igraca u ovom periodu.Pitaristok je napisao/la:Daj nesto mlađe je.bo starce
Pa jesi pregledao ti ovu listu slobodnih, ima dosta mladih a bolji od naših pojedinaca...Sabinho je napisao/la:Mlado a da valja je tesko naci kao slobodnog igraca u ovom periodu.Pitaristok je napisao/la:Daj nesto mlađe je.bo starce
Čovjek nam donio play off EL, kup, titulu a ti o njemu tako, nezahvalni pitari...Pantelija je napisao/la:Ja podrsku necu da dajem nekome ko ce nas kostati titule niti cu da gledam ono mrljanje po terenu ....
i jos nesto, ne mogu da vjerujem da neko moze podrzavati ovu igru i ponasanje na terenu i van njega? Pa sami sebi skacemu na glavu, svjesni smo svi da dzeno NE MOZE vise od ovoga, da ima svoj tvrdoglavi "stav" i da preko toga nece i da ce otici sad ili za 4-5 kola, svejedno, samo ce biti manje utakmica do kraja a veci zaostatak... ni akcija, ni forme , ni bodova... nista!
Da nemamo, da ne mozemo, ja bih rekao OK, i pravac kosevo kao sto sam od 95' na grbavici, jel? ... ali ne! MOGU a nece, ganjaju tvrdoglavvo svoju odluku da je dzeno TAJ a vide da nije, hoce da pokazu da su "bezgresni"... ne dopustaju da sportske odluke donosi SD...
e zato, dok na zapisniku ne bude drugo trenersko ime ja vise gore necu... da, bio sam protiv radnika i ono je uzas bilo gledati... da nije bilo penala ko zna kad i kako bi mi dali gol.... KO ZNA!
Da ne bude da sam pljuvac nekii, nisam, uprava radi na SVIM nivoima fantastican posoa, ubijaju... ovakav kolektiv nema mozda ni 10% kompanija u drzavi da ovako rasturaju na ekonomskom nivou, ali na sportskom nivou su dubioza, uzas i katastrofa! Jednostavno, svoju moc sa ekonomskog nivoa pokusavaju dokazati na sportskom nivou a nemaju znanje i lutaju i ispadaju smijesni u pokusaju da "sve znaju"...i onda tako smijesno izgleda kada neko napada Ibrakovica da je to za plakati... covjek samo izvrsi ono sto mu odozgo dodje...
prosli put je dzenan"otjeran" na minus 7 i da je ostao jos dva kola titulu bi mogli uzeti samo sa jednim kreditom od 600 000Sabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.
Ostao je bez dva glavna igraca, dovedeni su opet dobri igraci ali ne na te pozicije vec u odbranu. Ovi koji su dovedeni u vezu nekon tolikog vremena neigranja u prethodnom klubu treba da dodju sebi. Nece tek tako izaci na teren i poceti razvaljivati.Pantelija je napisao/la:prosli put je dzenan"otjeran" na minus 7 i da je ostao jos dva kola titulu bi mogli uzeti samo sa jednim kreditom od 600 000Sabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.![]()
mojne te demagogije sviju vam, sad ispade da je dzenan trenerski mag a ima ekipu koja je svemirski brod za ovu ligu a igra nam je ravna igri mladosti iz velike obarske!
Tako jeSabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.
auf, ma nemoj...Sabinho je napisao/la: Ostao je bez dva glavna igraca, dovedeni su opet dobri igraci ali ne na te pozicije vec u odbranu. Ovi koji su dovedeni u vezu nekon tolikog vremena neigranja u prethodnom klubu treba da dodju sebi. Nece tek tako izaci na teren i poceti razvaljivati.Isto se moze reci i za Rijeku recimo, vanserijska pojacanja, dobar trener a igra u prvih 6-7 kola brutalno losa, no njihova uprava je odlucila podrzati trenera i pustiti ga da radi te sankcionisale igrace, sad opet igraju odlicno.
Lech nije uopste toliko jaci koliko ima stratega na klupi a mi ublehu... pojheo nas je takticki ovdje, pojeo nas je gore jos vise... igrati sa tri dizelaša u ekipi s tim da je cimi kao jak defanzivno (a nije u koliko nema josjednog def. pored sebe)... dakle morao je igrati KOVACEVIC ili Rustemovic... to je prva geeska jer su nas pojeli u sredini.. sansu smo napravili dugom loptom barbarica ili stepanova cini seSabinho je napisao/la:Prvo, Lech je jaca ekipa od nas. Benko i Krste su imali zicere da utakmica krene u pravom pravcu medjutim ne zna se ko je gore reagovao.
Na utakmici sa Rudarom! ubacio ga je na centralnog veznogSabinho je napisao/la: Drugo, ne znam na koju izmjenu sa Mihojevicem mislis. Trece, po meni evropske utakmice nisu one u kojoj treba debitovati neki maloljetnik.
procitaj iznad... radi se o utakmici sa rudarom prije par danaSabinho je napisao/la:Trece, po meni evropske utakmice nisu one u kojoj treba debitovati neki maloljetnik.
Ma ja, krivi su svi samo nismo mi... ON JE TRENER I ON RADI SA EKIPOM, ako je ekipa nesremna valjda on zna sta mu je raditi... ja ipak mislim da se gore dobro jelo i pilo...Sabinho je napisao/la:Za spremu igraca pored Dzene odgovoran je i citav niz drugih ljudi i po spremi smo mi tu negdje sa ekipama iz vrha.
ikande je trenirao sa ekipom mjesec dana i igrao 3 pripremne tekme, tako da e ITEKAKO znao koga ima .. mojne tih spinova kao on nije znao... samo sto on ne smije izbaciti ni radovca (davno klupu zasluzio) ni stojceva (zbog toga sto igra kad mu se digne)...Sabinho je napisao/la:Ikande je tek dosao, Dzeno ga nikad ranije nije ni vidio ni cuo za njega, sigurno da se razgovaralo koje pozicije moze pokrivati.
ne moze se opravdati ni travnik ni zrinjski... drina dosla sa djecom, a rudar dobili jer su ljudi odron realno...siroki dobili ali igra ni tamo ni vamo... SVAKU UTAKMICU SMO PRIMILI GOL osim ove zadnje.... o igri necu jer borj ljudi na kosevu sve pokazuje... niko nije slijepSabinho je napisao/la:Zrinjski se opravdati ne moze, opet bolje i Zrinjski nego Drina i Borac.
CCekaj, je li kusturica zaduzen za atmosferu u ekipi? je li kusturica treba da kaze taktiku i formaciju za drugo poluvrijeme protiv Lecha ili je dovoljjnno sto dzeno kaze" dobro smo igrali, primili smo glup gol, samo nastavite ovako"??? i da, ovo su njegove rijeci, potrdit ce ti svako ko je bio u svlacionici na poluvremenu!Sabinho je napisao/la: Price o klanovima me ne zanimaju, ne treba Dzenan da se bavi time nego onaj ko je te igrace dovodio. U Dinamu kda je nesto lose, ne reaguju ni Jurcic ni Vlak ni Zo.Mamic vec uprava odnosno Zdravko Mamic. Stane tim igracima u kraj da treneru omoguci funkcionisanje ekipe.
Kodro je otisao zbog suspenzije krste iz ekipe, tada je puklo nsto sto je ranije vec bilo naruseno jer im je kodro uveo DISCIPLINU kakvu AMATERI ne mogu da trpe... nocni treninzi, kazne, druzenja cijele ekipe.... ima jedna fina slika koja je na netu i kako jedan po jedan sa te slike odlaze iz FKS... jos par ih je ostalo i oni ce... a svi su odgovorni zasto kodro nije jos uvijek tu... a razlog je samo njegov profesionalziam... davao je igracima da prate protivnike , svaku utakmicu ... tri ili 4 igraca su pogledala to.. ostali su u bakusu dozivljavali nocni zivot istocnog sarajeva... sjetim im se porodice sve i jednom!Sabinho je napisao/la: Po meni je uprava dobro reagovala, bio sam i protiv otkaza Mehi odnosno da se jednom treneru pruzi podrska jer nemoguce je da ekipa uvijek dobro igra prvih pet utakmica po dolasku novog trenera i onda odjednom pravac dole.
dzeno zbog svog NEZNANJA, NESTRUCNOSTI odlazi vec za par kola kada se poveca zaostatak .... i to je to.. smao bzvz gubimo bodove i vrijeme a Bgm i masne pareSabinho je napisao/la: Po meni je uprava dobro reagovala, bio sam i protiv otkaza Mehi odnosno da se jednom treneru pruzi podrska jer nemoguce je da ekipa uvijek dobro igra prvih pet utakmica po dolasku novog trenera i onda odjednom pravac dole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.