"
Obožavam srčanost tog igrača. Da imam 24 Medela i jednog Messija, pobijedio bih u svim utakmicama!", zaključio je Mancini.
dakle jasno je kako Mancini razmislja i kakvu igru preferira tako da svi vi koji ocekujete leprsavi i tecni Inter bolje prestanite odmah pratiti klub
ne tvrdim da se i meni svidja ali sta je tu je, samo ne vidim razloga iz kola u kolo kritikovat iste stvari kad su one takve i takve ce i ostati
kada smo pokusali promjeniti nacin igranja i unijeti malo ljepote(citaj Benitez, Gasperini...) navijaci nisu imali strpljenja, ispastali su rezultati jer nije to tako jednostavno, dakle ili pratite Inter i

ili navijajte za Barcu
nisam gledao prvo kolo a po komentarima sam stekao utisak da smo jaki nazad, sinoc gledam i ocekujem tako nesto kad ono iz dvije sanse oni nama daju gol, dobar je Murilo ali malo mi je presrcan, uklizao je par puta ono bas bezpotrebe, cak je mozda ono i bio penal ali eto Carpi je to, ono ce ti svirati protiv ovih
starih...mada imam vjere u odbranu, dok se to malo uigra, zaobidju Mirandu povrede, ne ubacuje pokemona i drzi Ranka sto dalje od terena bit ce to ko bombona
Kondogbia je novi Vieira! Palacio je odron, nema smisla vise...Brozovic? ne kontam cemo on sluzi
treba nam napadac!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"