Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Principatus » 09 maj 2010, 15:12

Cak je i Hoffenheim zainteresovan za Gordana Bunozu?

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20592

Ako Susic nece zvati Sudica zbog povrede, sta fali pozvati Bunozu u A repku. Cini mi se da ce i njegova vrijednost na trzistu u sljedece vrijeme dobro skociti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 maj 2010, 15:35

Nova golcina Alispahica!
[youtube][/youtube]
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 maj 2010, 16:18

Pa makar da si jednu prethodnu stranicu pogledao, da nije neko već postavio...

Evo par ofanzivnih akcija Cocalića u Panioniosu.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2010, 16:29

Sanel Jahic dobio crveni karton u mecu protiv Arisa .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 17:17

Željovac je napisao/la:Pa makar da si jednu prethodnu stranicu pogledao, da nije neko već postavio...

Evo par ofanzivnih akcija Cocalića u Panioniosu.

[youtube][/youtube]
Cocalica ama bas niko nebi vrbovao u Grckoj da zaigra za njih.22 godine mu je i vjerovatno da ce ga ova tri cetiri veca kluba iz Grcke pokupiti.Mozda cak i Bajevic.
Dok bi kod Bunoze pogotovo ako u Dinamu proradi to moglo vec odmah prvesezone od strane Bilica i co.
Mada mislim da bi Lukacevic odsvih njih trebao biti za sad proritet jer je jedini od njih klasicni lijevi bek.
Sto nam treba kao malo vode na dlanu.
Inace nas krenuo ovaj vikend sa crvenim haos.Taman u odlucujucim tekmama :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 maj 2010, 17:26

harry_90 je napisao/la:Sanel Jahic dobio crveni karton u mecu protiv Arisa .
Nesto ih je ove sedmice krenulo..prvo Spahic,pa Zec,a sad i ovaj
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 09 maj 2010, 17:34

Na Jahicevoj utakmici 4 crvena kartona su podjeljena, a jos nije ni gotova.

Evo sada Begovic primi gol koji ni 4 Buffona ne bi odbranili. Lose postavljena odbrana Stoke-a. Cini mi se da ce Begovic imati jako puno posla na ovo tekmi. Samo da ne primi sesticu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 17:36

Ja lude utakmice izmedju bivsih i sadasnjih klubova Bajevica i Jahica.
4 crvena,dva penala.Aek poveo pa onda Aris izjednacio i poveo.Dok Aek nije zabio tri gola i sad vode 4-2 :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 maj 2010, 17:39

Ma to je sve odraz ove krize sto drma Grcku :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 09 maj 2010, 17:42

Evo Begovic primi jos jedan gol. Ima Begovic dovoljno kvalitete, trebao je ovaj udarac Giggs-a odbraniti. Sporo je reagirao. Nadam se da do kraja tekme imati par vrhunskih odbrana, sigurno ce imati prilika za to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 18:16

Adinjo je napisao/la:Ma to je sve odraz ove krize sto drma Grcku :mrgreen:
Da hoce Muslim da iskoristi krizu.Pa da napravi inflaciju Olimpijakosu :mrgreen:
P.S Begovic od 5 direktnih udaraca na gol primio tri.Od toga dobra intervencija udarca Nanija.
Dok dido Van der Sar od isto tako 5 direktnih na gol ni jedan.
P.S.S Eno Muslim uveliko koristi ''krizu'' :mrgreen: 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 maj 2010, 19:08

Lukacevic je vise lijevo krilo nego bek, on je vise ofanzivan igrac nego defanzivan (nije znaci klasicni lijevi bek), u odbrani nije nesto, tako da i nije bas za tu poziciju koja nam skripi, plus juce je bio rezerva, u svakom slucaju ja ne bih govorio o njemu kao najboljem lijevom beku u hnl a pogotovo kao o igracu za reprezentaciju

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 20:11

Lukacevic je cjelo vrijeme bio lijevi bek u repci BIH U-21.I to vrlo dobar.
Standardan je u Cibaliji non stop.Trener Mrsic je svejedno u totalno nevaznoj tekmi svejedno napravio rokadu pola tima.I kako rece dao sansu ovima sto nisu bili prvotimci u timu.Znaci zbog toga je usao sa klupe.
Inace je klasicni lijevak i tome se prica.I svi ga u Cibaliji hvale kao vrlo dobrog igraca.
Protiv Dinama je odigrao sjajnu tekmu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 maj 2010, 21:33

harishp je napisao/la:Lukacevic je cjelo vrijeme bio lijevi bek u repci BIH U-21.I to vrlo dobar.
Standardan je u Cibaliji non stop.Trener Mrsic je svejedno u totalno nevaznoj tekmi svejedno napravio rokadu pola tima.I kako rece dao sansu ovima sto nisu bili prvotimci u timu.Znaci zbog toga je usao sa klupe.
Inace je klasicni lijevak i tome se prica.I svi ga u Cibaliji hvale kao vrlo dobrog igraca.
Protiv Dinama je odigrao sjajnu tekmu.
ali nije za repke (a i bolje je da igra neko iz nase lige nego iz nekakve cibalije)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 maj 2010, 21:43

tax je napisao/la:GORDAN BUNOZA, 22-godišnji stoper Karlovca, na meti je Dinama. Bunoza je 22-godišnji član mlade BiH reprezentacije, a kuca i na vrata seniora. Sa 17 godina otišao je iz Ljubuškog u Sloveniju gdje je igrao za Dravu, a nakon toga je prešao u Hrvatski dragovoljac. Za njega se zanimalo nekoliko europskih klubova, a želi ga i Dinamo. Evo što je o svemu rekao trener Karlovca Igor Pamić.

"Meni je to drago čuti, kako mi ne bi bilo drago. Čovjek je do prije godinu dana igrao u drugoj ligi i jedva sam ga nagovorio da dođe ovamo. Napravio je ogroman napredak. Drago mi je kao treneru i zbog njega, da naše igrače traže takvi klubovi", rekao je trener Karlovca i potvrdio da se radi na transferu: "To prepuštam Upravi kluba. Mislim da tu nešto ima. Za nekoliko dana će se saznati koliko je to daleko otišlo."

Karlovac ove sezone igra odlično, a u četvrtak protuiv Dinama u Maksimiru mogu izboriti Europu. No, sljedeće sezone će morati bez Zvonka Pamića koji je otišao u Bayer, a vjerojatno ni Bunoza neće biti sljedeće sezone u kadru. Spominjao se i odlazak trenera Pamića koji bi mogao u Dinamo dobije li Kruno Jurčić otkaz.
Mislim da ce mo mi ovog momka zijaniti za kratko vrijeme,ako ne nastupi za A repku do pocetka slijedece sezone siguran sam da ce postati kockasti...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2010, 21:48

Ta nekakva Cibalija je bolje plasirana i od Hajduka.
Po tom rezonu onda nebi trebalo pozivati Zeca,Ibricica,razmisljati o Alispahicu a pogotovo o Bunozi koji je jos losije plasiran u bas nekakvom Karlovcu.Jer jos nista nije sredjeno sa Dinamom.
Kako rekoh Lukacevic moze igrati poziciju koja nam pa skoro i da nemamo igraca za tu poziciju.
Plus sto je igrao odlicno u mladoj repci BIH.Kao i sad u Cibaliji koja je osigurala Evropu davnih dana.
standardan i vrlo dobar igrac.
Uostalom dugo je igrao u Orasju kao i Celiku to jest nasoj ligi tako da ni ta prica ne pije vode.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 maj 2010, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 21:49

Naravno, kada bi se tako gledalo, Berberović ne bi trebao ni sa tribina gledati reprezentaciju, jer je njegov klub uveliko isp'o u Tursku 2. ligu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 maj 2010, 21:55

Monolog je napisao/la:Naravno, kada bi se tako gledalo, Berberović ne bi trebao ni sa tribina gledati reprezentaciju, jer je njegov klub uveliko isp'o u Tursku 2. ligu.
kako god da se gleda on nije ni za tribina :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 21:58

@Giannini

Da se razumijemo, nisam ni ja neki ljubitelj Berberovića, ali mi(Bosna) nismo Brazil pa da imamo igrače i najboljim evropskim klubovima, a kada to sabereš sa lijevim bočnim koji nam nedostaje još od Sašinog "zbogom reprezentaciji", onda nam je svako dobro došao. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 maj 2010, 22:00

harishp je napisao/la:Ta nekakva Cibalija je bolje plasirana i od Hajduka.
Po tom rezonu onda nebi trebalo pozivati Zeca,Ibricica,razmisljati o Alispahicu a pogotovo o Bunozi koji je jos losije plasiran u bas nekakvom Karlovcu.Jer jos nista nije sredjeno sa Dinamom.
Kako rekoh Lukacevic moze igrati poziciju koja nam pa skoro i da nemamo igraca za tu poziciju.
Plus sto je igrao odlicno u mladoj repci BIH.Kao i sad u Cibaliji koja je osigurala Evropu davnih dana.
standardan i vrlo dobar igrac.
Uostalom dugo je igrao u Orasju kao i Celiku to jest nasoj ligi tako da ni ta prica ne pije vode.
znam gledao sam ga i u dresu orasja i sirokog i celika i zato tvrdim da nije za reprezentacije, mada bih volio da grijesim, moguce je i da je sazrio kao igrac, uostalom zato sluze prijateljske utakmice, uvijek treba probati par novih igraca, pa da se ne moramo prepucavati po forumima ;)
a sto se tice bunoze ne trebate se brinuti, on nece mijenjati selekciju

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], Konzerva, riki46, rukometubih23 i 11 gostiju.