Znaci promjenio se malo je rec, cijelo vrijeme prica i radi s igracima, uz to je jako strog postao, nema nikakve zezancije i "jaranstva"
Mnogo bolje izgleda, al opet nisam za njegov ostanak, a Naser i ostali štab to je teški amaterizam....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U životu svakom treba dati srugu šansu, ali ako taj neko tu drugu šansu opet upropasti, šta onda? Šta ako sad Dženo ostane pa nakon dva poraza bude imao zaostatak 10 bodova za vodećim? Ko će doći doći nakon njega da ispravlja krivu Drinu kada zna kakva su naša očekivanja. Lako se može desiti da Dženo ostane pa stigne postojeći zaostatak i ekipa počne dobro igrati, svi bi hvalili upravu, a ako se ne desi glave bi skidali.lion1111 je napisao/la:Dzeno apsolutno treba da ostane. Covjek je sa dva trofeja u dvije godine zasluzio da ovu sezonu izgura do kraja, a tek u junu se moze poceti razmisljati o smjeni, naravno ako ne osvoji titulu
THEC je napisao/la:Dzeno ako ostane mi titulu gubimo, mislim da je to jasno, on nije taj kalibar da moze izgurati sezonu jer nema jednostavno ni znanja ni iskustva, ono sto je on osvojio je bilo jer je klub vodio par utakmica(u dva navrata), bio nekakav pozitivni sok za igrace i to je to, i zato treba da ide da se skoluje, da vodi neke manje timove stice iskustvo pa ko zna jednog dana, a sad nama treba neko daleko iskusniji a koliko znam Simundza je u Mariboru imao oko 4-5 milja eura platu pa nezz jesu li nasi pokusavali sa njim i zasto nisu ?- ako vec sa Farukom ne mogu dogovoriti radi para/duzine ugovora
brate jedini nacin da mi njima pomognemo je taj da ih samaramo kad ih vidimo u gradu iza ponoci, ne vidim sta vise mi mozemo tu uraditi, a ja nisam za to da Dzeno ostane jer ce biti samo gore, kad tad ce opet zaredati seriju losijih rezultata i napravicemo takvu atmosferu kao da ide smak svijeta, znam ja nas kakvi smo tako da je to neminovnost, i zbog toga kazem da nama treba svjeza krv, neko sa iskustvom kojeg cemo malo duze istrpiti jer eto tek je dosao pa necemo odmah da seremo po njemu, ima i druga polusezona za tomolotovljev je napisao/la:Izgleda da ćemo po ko zna koji put zanemariti konkretne stvari i probleme, pa ćemo istu priču vrtiti i mahalati.
Ako ostaje Dženo, dajte onda da to prihvatimo i podržimo ovaj tim, jer im je naša podrška neophodna !
Ali da ih podržimo na način tako što ćemo ukazati na nedostatke i na ono što bi trebalo promijeniti u našoj igri, dakle
da se uključimo svi i pomognemo tako i Dženi i igračima.
Tako je, svi u Lukavicu i ponesite bar po 2-3 baklje svako da podržimo našeg Dženukenanbrajic je napisao/la:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Vidi nešto, možda sam i ja za to da nam treba bolji, iskusniji trener... recimo kao što je bila priča o Hadžiji i Lugušiću.THEC je napisao/la:brate jedini nacin da mi njima pomognemo je taj da ih samaramo kad ih vidimo u gradu iza ponoci, ne vidim sta vise mi mozemo tu uraditi, a ja nisam za to da Dzeno ostane jer ce biti samo gore, kad tad ce opet zaredati seriju losijih rezultata i napravicemo takvu atmosferu kao da ide smak svijeta, znam ja nas kakvi smo tako da je to neminovnost, i zbog toga kazem da nama treba svjeza krv, neko sa iskustvom kojeg cemo malo duze istrpiti jer eto tek je dosao pa necemo odmah da seremo po njemu, ima i druga polusezona za tomolotovljev je napisao/la:Izgleda da ćemo po ko zna koji put zanemariti konkretne stvari i probleme, pa ćemo istu priču vrtiti i mahalati.
Ako ostaje Dženo, dajte onda da to prihvatimo i podržimo ovaj tim, jer im je naša podrška neophodna !
Ali da ih podržimo na način tako što ćemo ukazati na nedostatke i na ono što bi trebalo promijeniti u našoj igri, dakle
da se uključimo svi i pomognemo tako i Dženi i igračima.
Svi smo vidjeli kakav centaršut ima Ikande... pa zašto ne zadužiti čovjeka za prekide, prije svega kornere ili tzv. skraćene kornere.hilmo je napisao/la:@molotovljev
Nama ne ostaje ništa drugo nego da damo podršku i da se nadamo da su svi iz nekih svojih grešaka naučili. Šta se god desilo do četvrtka u četvrtak će u Lukavici biti minimalno 1000 naših navijača, opet zavisi od MUP-a RS-a.
Prekide su do sad najviše izvodili Stojčev i Velkoski. Stojčeva nema i istog sam mišljenja da treba probati sa Ikandeom i prekidima. Nemamo šta izgubiti, svi su probali (Puzi, Dulja, Samir) i niko se ne može pohvaliti time da smo zaprijetili tako.
Zamisli kako Dzeno njima ovo rezonuje, "ovaaaj, kako da kazem, mora se znati ko pije, a ko placa". I tu Puziju sve bude jasnomolotovljev je napisao/la:Svi smo vidjeli kakav centaršut ima Ikande... pa zašto ne zadužiti čovjeka za prekide, prije svega kornere ili tzv. skraćene kornere.hilmo je napisao/la:@molotovljev
Nama ne ostaje ništa drugo nego da damo podršku i da se nadamo da su svi iz nekih svojih grešaka naučili. Šta se god desilo do četvrtka u četvrtak će u Lukavici biti minimalno 1000 naših navijača, opet zavisi od MUP-a RS-a.
Prekide su do sad najviše izvodili Stojčev i Velkoski. Stojčeva nema i istog sam mišljenja da treba probati sa Ikandeom i prekidima. Nemamo šta izgubiti, svi su probali (Puzi, Dulja, Samir) i niko se ne može pohvaliti time da smo zaprijetili tako.
Za slobodnjake, takođe Ikande i Velkoski, s tim da Puzigaća ima dobar šut sa veće udaljenosti, pa recimo njega zadužiti za
slobodnjake sa 25 plus metara.... Suština je da se mora znati red kod prekida, ko šta i u kojoj situaciji radi.
Tačno... upravo zbog toga sam pokrenuo ovu priču, jer želim na ovaj način da sugerišem Dženi šta treba da rade na treningu.GameFKS je napisao/la:To treba trener da uigrava, a svako vidi da oni ništa ne uigravaju. Ni kornere, ni slobodne nit imaju neku akciju, kretnje ništa njima on ne pokazuje. Vidjećemo dokle će moć sa politikom hajmo malo igrat fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Combattente87, SamoDaKazeem, skank i 35 gostiju.