Virtu4l je napisao/la:Klocubhsport je napisao/la:Kapitenu, ljudino, gigante, golgeteru, covjece, masino, gigante!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Klocubhsport je napisao/la:Kapitenu, ljudino, gigante, golgeteru, covjece, masino, gigante!
Pa Pjanić preuzima na sebe reprezentacijuSafetSajo je napisao/la:sta cemo mi kad nam dzeko zavrsi karijeru mozemo se pozdravit sa reprezentacijom .... najjaci igrac uz besica sinoc na utakmici
Naš najdrazi ŠljivotresVirtu4l je napisao/la:Znao sam da ces ti reagovati
Valjda nije šta ozbiljno, samo se nadam da mu ne treba gips jer sa gipsom ne može na teren ybgDragonGirl je napisao/la:Povrijedio je ruku, tačnije šaku i u Sarajevu će obaviti pretrage da se vidi koliko je to ozbiljno, piše Klix.
Ma moze, sto ne bi moglo.FaraonTM je napisao/la:Valjda nije šta ozbiljno, samo se nadam da mu ne treba gips jer sa gipsom ne može na teren ybgDragonGirl je napisao/la:Povrijedio je ruku, tačnije šaku i u Sarajevu će obaviti pretrage da se vidi koliko je to ozbiljno, piše Klix.
Ja sam govorio i prije nego što je potpisao za Romu i ruku u vatru smijem staviti da on mjenja sredinu najvise upravo zbog repke. Zaradivao bi on u Cityu lijepu lovu, igrao bi pomalo. Nebi mu bilo toliko lose. Al skontao je hvala Bogu na vrijeme da ukoliko mi zelimo prico blizu EPu on ce nas na grbaci morati odvesti tamo. Zato ke otisao da bi konstantno bio u formi.SamoZeljo je napisao/la:On ovu reprezentaciju nosi vec godinama. Bez njega cemo biti na nivou ispodprosjecnih reprezentacija u Evropi.
Dok je njega i imamo sanse da vidimo neko veliko takmicenje. Bez njega se pozdravite.
Koliko on znaci ovoj repki govori i podatak da smo u ovim kvalifikacijama zabili 9 golova, od toga Edin Dzeko 6.