Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 sep 2015, 08:47

Misimović je prošlost , i mi smo jahali na njemu dok je bio u formi , jednostavno je frajer boem , velemajstor ali boem zato nije mgao napraviti veliku karijeru u nekom klubu , jer moras imati 3 vodonoše za njega. Mi dok smo to radili imali smo koristi , pa pored svih levata naravno da se <miske izdvajao kao majstor.

Naš problem što mi tražimo da Pjanić bude Miske , a to on nije niti će se više u modernom fudbali više ikad pojaviti jedan Miske ... TO ZABORAVITE.

Ako Pjanića cijene u respektabilnom klubu , a i protivnički treneri , samo kao nama ne valja zato što mi očekujemo da će imati 3 asistencije i 2 gola i slobodnjaka svaku tekmu , nidje veze.
Ako frajer evo zadnjih godfina igra u svom klubu centralnog veznog što izmišljati toplu vodu i stavit ga kao polušpica ??? , jednostavno je presitan za polušpica on teba u paru sa Bešićem da iznosi lopte da daje one asistencije koje prehode asistencijama za gol to igra i u Romi i da izvodi većinu prekida i to je to.

Polušiceva ima ima onaj iz zaragose ima mali Hodžić , ima Vrančić , Štlić ... (ako se ikada više Medeni vrati u sastav i formu ali izgleda slabo)
Lulić se brzo potroši moramo imatu tu neku alternativu , možda ga mjenjati sa Višćom a na višćinu stranu Hajrovića ako izboti prvih 11 ili malog Suljića , previše očekujemo od Višće nam taj kvalitet koliko su samo Mujdžine lopte preciznije od Višćinih a rebalo bi da je obrnuto....

Previše ste se natakarili na Pjanića a ljudi su igrali flastera i udvajali njega ma baš uvijek dvojca , pa se onda naravno otvori prilika Višći , Meudnjaninu prilika da prodju , što su oni slabo koristili , a Bešić je malo više , Lulić se trošio brzo...
Kako sada Pjanić nije bio koristan , znači nije stvarao asistencije nije zabio i slobodnjaka , ali je stalno imao flastera na sebe i udvajan tako da nam je pravio igrača više što smo rijetko koristili , tj . ostali koji su bili statični, pa i gol smo dali zato što nisu vjeovali da će Mujadža proči nego gladali na Pjanića , ali ne kažen nije bio brilijantan nastup , ali eto nek igra neko drugi pa če te onda tek vidijeti igru.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2015, 09:11

Sad ce on izdominirati Andoru u nedjelju, i time ce egalizirati ovu losu partiju protiv Belgije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 sep 2015, 09:15

Sad će on donijeti prevagu protiv Andore (kao što je to činio protiv LLL ekipa u prošlim kvalifikacijama).
Može pričati ko šta hoće, Ćiro je njega na vrijeme dobro procjenio.
U Romi i Lyonu fenomenalan, u reprezentaciji se očekuje da donese prevagu protiv jačih ekipa a on u tim utakmicama naprosto nestane. Svaki iole jači vezni igrač ga pojede. Prije smo govorili da ga guši Misimović, da mu nema ko čuvati ledja, sad kad ima onda je izgovor da ne igra na svojoj poziciji.
Tužna istina je da on ni u jednoj jačoj utakmici nije donio prevagu a jedina jača ekipa koju smo u zadnje vrijeme pobjedili je Grčka (u utakmici kad Pjanića nije bilo).
Zaista ne volim previše da kritikujem naše igrače ali Pjanić je potrošio sve moguće kredite.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2015, 09:36

Ćiro i Gringo, stari lisci :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 04 sep 2015, 10:15

ko više forsira pjanića kad svi znaju da pruža vrhunske partije u romi a u repci igra ko amater više istrći begović na jednoj utakmici nego pjanić

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 sep 2015, 10:17

Primorac je napisao/la:ko više forsira pjanića kad svi znaju da pruža vrhunske partije u romi a u repci igra ko amater više istrći begović na jednoj utakmici nego pjanić
Trci on, trudi se, ebiga ima takav zadatak koji u reprezentacije ne moze ispuniti, a to je da vuce napade, izbacuje krila, ubrzava / smiruje ritam te asistira / zabija.

Mozda mu treba prilagoditi ulogu (po mogucnostima), smanjiti ocekivanja i bit cemo zadovoljniji.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 04 sep 2015, 10:23

treba ga na klupu staviti da se malo ohladi da shvati da mora da gine za svoju državu imao je i previše kredita kod selektora

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 sep 2015, 10:23

Ne pričaj gluposti, pa Miralem je uz Besica igrač koji je najviše pretrčao na SP.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 sep 2015, 10:25

U slucaju da pozove Stilica, onda se moze kalkulisati o Besi i dva trkaca ispod, al' dok nemamo pravu desetku, Pjanic je jedini kreator, bez obzira sto u jacim mecevima katastrofalno obavlja tu ulogu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2015, 10:27

Njegov problem nisu zalaganje i trcanje, to radi kosntantno u dresu repke i niko mu ne moze osporiti da nastupa srcem za repku, ali jednostavno neefikasan je, neskoncentrisan, nesiguran u dresu repke.

Pa kad je Mume morao juce X puta uzeti loptu, proci 2-3 igraca i proslijediti lopte do Dzeke ili krila, mislim da to sve govori.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 sep 2015, 10:56

Miralem Pjanić, majstor fudbala kakav jeste, treba fudbalski i majstorski da djeluje i razmišlja (kao potencijalni trener, kako je radio Pep, Xavi ili Miske "ne možemo ovako"), i jasno kaže koja mu pozicija najbolje odgovara. Možda tako ne reaguje jer nema liderske žice u sebi... :?
On djeluje previše srčano i vjerujem da se vodi onom:"I da me na gol stavi, ja za svoju domovinu pristajem." A, takav stav nam često ne treba, ako je to jedan korak naprijed, nazad deset.
Naravno, ovo sve ako je samo do "neodgovarajuće pozicije".
Nadam se da ćemo u skorije vrijeme vidjeti pravog Miralema kojeg čekamo od prvog razgovora sa Senadom..
:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 04 sep 2015, 11:23

Hajd sto zakaze na većim utakmicama ali me njegovo izvođenje kornera nervira ..
Centarsut preleti sve, svaka cetvrta valja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 sep 2015, 11:48

Joj sto vise serete oko Pjanica,,,covjek odigrao lose,,sta sad,,,Bosna ce dugo dugo cekati novog Pjanica,,,,,,,mi necemo to docekati.
A Raketic Modrić ne mogu dobiti Azerbejdjan,,,,,ovo je Belgija ljudi. Pjanica cuvao Radja,jedan od najboljih igraca na toj poziciji i Witsel koji usput receno vrijedi vise od Mireta, i vi se nesto cudite...... Samo naprijed Mire :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 04 sep 2015, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 04 sep 2015, 11:53

sanji je napisao/la:Joj sto vise serete oko Pjanica,,,covjek odigrao lose,,sta sad,,,posna ce dugo dugo cekati novog Pjanica,,,,,,,mi necemo to docekati.
A Raketic Modrić ne mogu dobiti Azerbejdjan,,,,,ovo je Belgija ljudi. Pjanica cuvao Radja,jedan od najboljih igraca na toj poziciji i Witsel koji usput receno vrijedi vise od Mireta, i vi se nesto cudite...... Samo naprijed Mire :bih: :bih: :bih:

covjek nije odigro lose nego covjek konstatno lose igra za reprezentaciju a mi ga dizemo u nebesa kad
odigra neki pas il zabije neki brilijantan go u svom klubu .... na zalost mire nije nikad pokazao ono sto zna za reprezentaciju i nije nikad odigrao onako kao u svom klubu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 sep 2015, 11:54

sanji je napisao/la:Joj sto vise serete oko Pjanica,,,covjek odigrao lose,,sta sad,,,posna ce dugo dugo cekati novog Pjanica,,,,,,,mi necemo to docekati.
Onda se nemojmo furati da je neka igračina, hebeni Witsel ga stavi u dzep za siću. Nas vezni red za 2 klase slabiji od Belgijskog, kad to skontamo onda ce se manje i pljuvati. Pogledaš gdje naši igrači igraju i spustiš se na zemlju, smiješna ekipa.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 sep 2015, 11:58

SafetSajo je napisao/la:

covjek nije odigro lose nego covjek konstatno lose igra za reprezentaciju a mi ga dizemo u nebesa kad
odigra neki pas il zabije neki brilijantan go u svom klubu .... na zalost mire nije nikad pokazao ono sto zna za reprezentaciju i nije nikad odigrao onako kao u svom klubu
Donedavno je i Messi pruzao lose partije za Argentinu,,ni blizi partije koje je pruzao za klub,,,,a znamo svi ko je Messiiiii
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 04 sep 2015, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2015, 12:00

Problem je sto svi gledate mehanicki, niko malo dublje da pogleda i vidi zasto on ne moze pruziti ono sto zna u dresu reprezentacije.

Uvijek mu se nabija na nos zalaganje i to sto nestane na terenu. Pa hajmo analizirati zasto se to desava u reprezentaciji mnogo cesce nego u Romi?

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 sep 2015, 12:00

muXmania je napisao/la:
Onda se nemojmo furati da je neka igračina, hebeni Witsel ga stavi u dzep za siću. Nas vezni red za 2 klase slabiji od Belgijskog, kad to skontamo onda ce se manje i pljuvati. Pogledaš gdje naši igrači igraju i spustiš se na zemlju, smiješna ekipa.

hhahaha ti pricaš kao da je Witsel racku hahha,,covjek je stroj i virjedi 30 miliona na transfermarktu,,, znaci vise i od Pjanica i od Radje,,,a pouzdana je stranica,,ipak to prate strucniji ljudi od nas ,,tako da vise vjerujem toj stranici nego necijem misljenju sa foruma :bih: :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 04 sep 2015, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2015, 12:02

Pa kada igra u vezi sa bezopasnim Medunjaninom i Besicem ofanzivno, Raja koji je jedan od boljih defanzivaca u svijetu trenutno se moze pozabaviti samo njim uz pomoc Witsella i Fellainija..

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 04 sep 2015, 12:03

tuzlak1987 je napisao/la:Problem je sto svi gledate mehanicki, niko malo dublje da pogleda i vidi zasto on ne moze pruziti ono sto zna u dresu reprezentacije.

Uvijek mu se nabija na nos zalaganje i to sto nestane na terenu. Pa hajmo analizirati zasto se to desava u reprezentaciji mnogo cesce nego u Romi?
Stoji to da Pjanića zatvaraju mnogo više nego ostale naše igrače. Ali, ruku na srce, mora se priznati da Pjanić i olakšava posao protivniku jer nema tu eksplozivnosti u njegovoj kretnji kada imamo loptu da se otvori i primi istu. Pa, zatvarali su se i ostali igrači pa su opet nalazili prostor i oslobađali se protivnika ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, COYGBiH, Google Adsense [Bot] i 98 gostiju.