EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sekula
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la sekula » 04 sep 2015, 00:00

Goalgetter je napisao/la:Samo kako cemo mi protiv Walesa. Vidim svi pisu unaprijed 3 boda, ali...... :think:
Mislim da ćemo glat uzet Wels.....leže nam te bezglave ekipe koje samo trče ko mahnite......

zamisli da se vadimo protiv Španaca ili Rumuna recimo....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 04 sep 2015, 00:00

sekula je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Samo kako cemo mi protiv Walesa. Vidim svi pisu unaprijed 3 boda, ali...... :think:
Mislim da ćemo glat uzet Wels.....leže nam te bezglave ekipe koje samo trče ko mahnite......

Ne znam za vas ljudi...ali nama je sada historijska utakmica vec u nedjelju izmedju Velsa i Izraela :kafa:

Papan :puke:

slika
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2015, 00:51

slika

Vels pobjedom ide na prvenstvo, nama dolaze turisticki. ;)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 sep 2015, 00:54

Situacija je jasna ko dan.. ako bude fair play mi smo treci u grupi. Ako bi dobili sve tri do kraja a izraelci ne smiju uzet vise od 4 boda mi smo u barazu. Msm da ce poslije nedjelje biti dosta jasnije. Ako nam bude zadnja odlucivala msm da ce Belgija odradit do kraja i da smo mi treci. Prvo Curto i Hazard nece dat zbog Bega, Radja zbog Dzeke i Pjanica, Lukaku zbog Bese tako da mi smo treci aBd, samo me strah da Holandiju ne izvucemo u barazu....
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 04 sep 2015, 00:56

esprit24 je napisao/la:Situacija je jasna ko dan.. ako bude fair play mi smo treci u grupi. Ako bi dobili sve tri do kraja a izraelci ne smiju uzet vise od 4 boda mi smo u barazu. Msm da ce poslije nedjelje biti dosta jasnije. Ako nam bude zadnja odlucivala msm da ce Belgija odradit do kraja i da smo mi treci. Prvo Curto i Hazard nece dat zbog Bega, Radja zbog Dzeke i Pjanica, Lukaku zbog Bese tako da mi smo treci aBd, samo me strah da Holandiju ne izvucemo u barazu....
Zar ne bi bili među nosiocima u baražu?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la esprit24 » 04 sep 2015, 01:01

JonSnow je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Situacija je jasna ko dan.. ako bude fair play mi smo treci u grupi. Ako bi dobili sve tri do kraja a izraelci ne smiju uzet vise od 4 boda mi smo u barazu. Msm da ce poslije nedjelje biti dosta jasnije. Ako nam bude zadnja odlucivala msm da ce Belgija odradit do kraja i da smo mi treci. Prvo Curto i Hazard nece dat zbog Bega, Radja zbog Dzeke i Pjanica, Lukaku zbog Bese tako da mi smo treci aBd, samo me strah da Holandiju ne izvucemo u barazu....
Zar ne bi bili među nosiocima u baražu?
E to ne znam mada bi po svim parametrima trebali biti nosioci :O :O

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2015, 01:09

Izgubili smo kvalifikacije sa svim bodovima za nas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 sep 2015, 01:16

Ma joj ovaj Wels je cudan, daj Boze da dobiju Izrael :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2015, 02:20

Sve je to ok, možemo mi dobiti Vels, ali ni Belgiji neće trebati bodovi u zadnjem kolu ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 04 sep 2015, 02:55

Nema veze, ako Wales dobije u nedjelju, onda Izraela samo cupa pobjeda u Belgiji. Belgija bi tu trebala uzeti, ne vjerujem da ce biti nekog pustanja, mada, jevreji imaju veza svugdje, nista me ne bi iznenadilo..
DD

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 sep 2015, 03:13

Na kraju se gleda ukupna gol razlika a ne medjusobni omjer.Izrael sad ima + 6 u odnosu na nas,to se moze nadoknaditi.
Ako budemo imali bolju gol razliku od Izraela cak i u slucaju sa Izrael uzme bod Velsu,bod Belgiji i tri Kipru opet cemo biti ispred njih.

Molim vas da budemo ozbiljni i da Andoru pokusamo dobiti sto je moguce vecom razlikom jer bi u suprotnom mogli žaliti bas za tim.
Ne bi nam bilo prvi put.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 04 sep 2015, 03:15

ko su moguci nosioci u barazu? kako je moguce da igramo s holandijom, jel se gleda rang lista?

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 04 sep 2015, 03:16

Fidelis je napisao/la:Na kraju se gleda ukupna gol razlika a ne medjusobni omjer.Izrael sad ima + 6 u odnosu na nas,to se moze nadoknaditi.
Ako budemo imali bolju gol razliku od Izraela cak i u slucaju sa Izrael uzme bod Velsu,bod Belgiji i tri Kipru opet cemo biti ispred njih.

Molim vas da budemo ozbiljni i da Andoru pokusamo dobiti sto je moguce vecom razlikom jer bi u suprotnom mogli žaliti bas za tim.
Ne bi nam bilo prvi put.
Židovi imaju +4 u odnosu na nas.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 sep 2015, 03:20

HankMoody je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Na kraju se gleda ukupna gol razlika a ne medjusobni omjer.Izrael sad ima + 6 u odnosu na nas,to se moze nadoknaditi.

Ne bi nam bilo prvi put.
Židovi imaju +4 u odnosu na nas.
Pa da,4+5 je 9.
U slucaju da oni uzmu 5 bodova a mi 9 imamo po 17.Ko ima bolju gol razliku treci je.

PS: Mada vidim sada da negdje pise da se gleda medjusobni omjer,prava konfuzija :thumbdown: :facepalm:

Treba to dobro provjeriti u svakom slucaju.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2015, 08:34

Medjusobni omjer se gleda, 100%. I tu smo donji ako budemo imali isti broj bodova kao Izrael.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 sep 2015, 08:42

Dobiti sve do kraja i pouzdati se u Belgiju. Cupavo..

Najbolje da nasi obecaju Belgijancima za iduce kvalifikacije, nakantajte Izrael i imate 3 boda sa Bilinog polja. :mrgreen:

S tim da ako Wales pobjedi Izrael za 3 dana, a nije nemoguce jer su u strasnoj euforiji i pobjedom ostvaruju historijski plasman, onda bi nam pasao i remi Belgije i Izraela. Mozemo do baraza ali..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2015, 10:50

Gledam ovu nasu grupu i rezultate na UEFA stranici stoji BiH - Kipar 1:2 i sve kontam promjenit ce se, yebem ti dan sta smo mi sebi dozvolili.

Pa i u Velsu 0:0 sekunda nam je falila da pobjedimo i da nas pobjede. Ali sam siguran da bi mi u Izraelu slavili da smo imali kompetan tim, umjesto onoga nazovi tima.

Ali kad pogledas trenutnu situaciju sve je do nas tri pobjede do kraja, a ocekivati je da Izrael izgubi od Velsa, Belgije jer ce oni pobjedama ovjeriti plasman. Jos nama dolazi rasterecen Vels ali ipak jako opasan, ali meni licno utakmica na Kipru ce biti psiholoski test za reprezentaciju, onu u Litvaniji je bila mala maca.

Samo da igraci konacno dođu sebi - mnogi su neprepoznatljivi, Pjanicu probudi se molim te.

P.S. Dzeko ima zuti karton mozda je sinoc trebao da dobije drugi, pa i da propusti Andoru !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2015, 11:02

Virtu4l je napisao/la:
Sve je to ok, možemo mi dobiti Vels, ali ni Belgiji neće trebati bodovi u zadnjem kolu ;)
Stvarno ne mogu zamisliti da ce Belgija nekako 'prepustiti' bodove Izraelu, bez obzira trebali im ili ne, a vrlo moguce da ce ici na osvajanje grupe u tom trenutku. Pa, cak i da igraju sa izmjesanim sastavom i takav je 2x bolji od Izraela.

btw. Wels- Izrael u nedjelju od 18:00.... znaci, nerviranje live :oops:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 sep 2015, 11:44

Zidovi ne smiju pobijediti Wales, a za Belgiju se ni skiram ni sekunde jer znam da ce odraditi do kraja posteno, a wales ako izgubi dovodi u pitanje drugo mjesto bez obzira sto imaju andoru u zadnjem kolu. Ako bude pravde i mi cemo biti treci :kafa:

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 04 sep 2015, 11:49

Naša sudbina će biti poznata već u nedjelju. Ukoliko Izrael dobije u Welsu to je kraj svim našim nadanjima da možemo uhvatiti baraž!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, enobarca, Sheyi i 53 gosta.