Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la staragarda » 04 sep 2015, 00:44

SlevinKelevra je napisao/la:Ima problema sa sutevima sa distance, to vec odavno znamo. Ali, 1 na 1 je medju najboljima na svijetu, to sam siguran.
:facepalm: :facepalm: ..jes,jes...trenutno je 3. golman na svijetu :urnebes: :urnebes: ..a inace,drugi golman celzija :urnebes: :rol: ...mislimmmmmmmm,volim i ja brata Asmira al dajte ba ljudi :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2015, 00:47

staragarda je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ima problema sa sutevima sa distance, to vec odavno znamo. Ali, 1 na 1 je medju najboljima na svijetu, to sam siguran.
:facepalm: :facepalm: ..jes,jes...trenutno je 3. golman na svijetu :urnebes: :urnebes: ..a inace,drugi golman celzija :urnebes: :rol: ...mislimmmmmmmm,volim i ja brata Asmira al dajte ba ljudi :D :D
Nisi dobro procitao post. Probaj ponovo, pa se javi... ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 sep 2015, 01:10

čitam ove komentare stranaca, i ovo malo što se spominje uopšte asmir, daleko više ljudi ga brani, a i ovi što to ne čine, najdalje što idu je činjenica da ga je de bruyne iznenadio. inače fantastičan gol. lopta je imala retardiranu putanju, plus asmir, odnosno de bruyne, je bio pokriven.

ovdje po komentarima bi se reklo da je primio loptu, okrenuo se prema golu i zakucao je u rašlje.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 sep 2015, 01:15

Mogao je bolje odreagovati kod drugog gola iako je bio pokriven al' svejedno mislim da je ono mogao vaditi. Kasnije nas je spašavao... I što sam primjetio yebo majku kad brani za repku obično uvijek primi gol pa nas čupa rijetko kada da brani sve pa da fasuje gol, ili je prvi slučaj u pitanju ili bude fantastičan čitav meč.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 sep 2015, 01:23

"Mogao je bolje odreagovati" nije isto što i "katastrofalna greška", "sjebao nas je" ili šta se već piše. Ovaj gol ide na dušu De Bruynea.

Asmir je mogao bolje reagovati, ali kad se uzmu okolnosti u obzir, ne bih to uopšte nazvao nekom greškom. Ne vjerujem da bi puno golmana reagovalo bolje od njega ovdje.

Isto važi i za naš gol. Džeko jednostavno zabio golčinu. Mogao je golman bolje reagovati, ali ni ovako nije krivac.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 sep 2015, 01:36

Pasha_car_aga je napisao/la:Pored Visce, Kole i Mede naš najlošiji, ono što je najgore pored nabrojanih, on je direktan krivac za drugi gol večeras, kao i za golove u prethodnim utakmicama! Ne mislim da je loš golman, ali je izgubio konstantu i nije u formi vec godinu dana, protiv Andore dati priliku nekome drugom, cisto da se zapita je li sigurna jedinica u reprezentaciji!?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Je li odbranio sta veceras?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 sep 2015, 01:38

Bio sam kratko ljut na njega kod drugog gola, ali sam presao brzo preko toga. Vise me je iznerviralo ono nereagovanje od Medunjanina, niti ispruza nogu, niti uklizuje, jednostavno katastrofa.

Za prvi gol mu ne mogu nista reci. Ovo ostalo je bilo odlicno. Skidao je par 100% sansi. Na kraju krajeva, ne mogu mu stvarno nista reci, moram ga pohvaliti.

:bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 sep 2015, 06:37

Medo defanzivni div. Slična situacija k'o kod našeg prvog gola, drugi gol Belgije. Njihov vezni igrač pušta Mujdžu da uđe skoro u 16, nabaci, i Džeko zabija. Totalna nedisciplina koja je dio opisa profila takvih igrača.

Svaka čast njemu na iznošenju lopte, ali je beskoristan u defanzivi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2015, 07:26

Donnie Darko je napisao/la:"Mogao je bolje odreagovati" nije isto što i "katastrofalna greška", "sjebao nas je" ili šta se već piše. Ovaj gol ide na dušu De Bruynea.

Asmir je mogao bolje reagovati, ali kad se uzmu okolnosti u obzir, ne bih to uopšte nazvao nekom greškom. Ne vjerujem da bi puno golmana reagovalo bolje od njega ovdje.

Isto važi i za naš gol. Džeko jednostavno zabio golčinu. Mogao je golman bolje reagovati, ali ni ovako nije krivac.
i ide na dušu igrača koji nisu blokorali šut jednog od boljih šutera evrope
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 sep 2015, 09:08

Nek mu Lugušić objasni da mora postavljati igrača na prvu i drugu stativu! To bi sinoć uveliko umanjilo šansu Fellainiu za gol kao i Kompanyu u susretu City-Chelsea (lopta od drugu stativu se u gol odbila).
Dobar je golman (trenutno naš najbolji) ali ima dosta slabih strana. Šutevi sa distance, korneri, slobodnjaci..
Sinoc samo prvi gol moze njemu (i Vranjesu) da ide na dusu.
Drugi je Medunjaninov i Spahicev.
Treci je Vranjesov (bezze i to hinjski penal napravi).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2015, 10:15

Ne bih rekao da je kriv za gol. Medunjanin nije pokusao blokirati, Spahic se izmice, ne mogu da procijenim da li je Asmir bio pokriven?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 sep 2015, 10:25

Virtu4l je napisao/la:Ne bih rekao da je kriv za gol. Medunjanin nije pokusao blokirati, Spahic se izmice, ne mogu da procijenim da li je Asmir bio pokriven?
sjebo je njega Spaha ovdje dobro

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 sep 2015, 10:44

Još se i ovo čekalo, priziva se Sehic na gol. Bože sačuvaj.
Ono sinoć je Spaha morao da izblokira, a i prije njega Medunjanin je morao ako ništa da zasmeta De Bruyneu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 sep 2015, 10:51

pogledajte snimak, nije spaha to mogao blokirati, prebrza je ta lopta bila. pa vidi se kako pokusava glavom da izblokira ali je bio sporiji.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 sep 2015, 13:39

Koliko je puta vec pogrijesio u ovim kvalifikacijama?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 sep 2015, 13:46

Virtu4l je napisao/la:Ne bih rekao da je kriv za gol. Medunjanin nije pokusao blokirati, Spahic se izmice, ne mogu da procijenim da li je Asmir bio pokriven?
Ma bio je pokriven al' vala ni ni šut nije bio nešto ekstra plasiran u stranu a ni lopta nije bila toliko jaka da je nije mogao završiti al' opet treba uzeti u obzir da je se ono moralo blokirati a ne pustiti najskupljem igraču ovog prelaznog roka da ti na nekih 20ak metara prima loptu leđima okrenut prema golu a ti mu još pustiš da se okrene i šuta. Koliko Asmirova toliko i Spahina/Medunjaninova što nisu izašli na njega.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 sep 2015, 13:49

realno nije briljirao ove kvalifikacije ,cak sta vise imao je kikseva ali nema rasprave Asmir je nas broj jedan još dugo,dugo :salut: :salut: :salut:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 sep 2015, 13:52

Svaki vrhunski golman prva dva gola nebi dobio nikad,prvi go lopta u petercu iz kornera to treba da bude njegova lopta uopste da ne mislis dali ce je go udariti glavom a zasto je on stajao na 3 metra od linije i kad je ovaj izveo vratio se na liniju to samo on zna,drugi go kriv on iz okreta sa 30 metara ma daj nije smjelo nista da ga zbuni da onu loptu ne odbrani,covjek je dobar golman 1 vs 1 ali ima veliki problem na suteve iz daljine i problem je sto nezna sici sa linije a rad njega smo direktno izgubili najmanje 6 bodova et pa se kunemo u njega cinjenica je da nismo imali boljeg golmana ali da je svjetska klasa nije ba ljudi.
Samo Sarajevo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 sep 2015, 13:57

od tri gola, dva je primio u situacijama gdje je najslabiji (penal i udarci sa distance)

šteta, 1 vs 1 je vrhunski golman, al' ovo ga koči, da nema ovoga, bio bi WC golman

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 sep 2015, 14:02

Hajde ponovite jos deset puta da je dobar 1 x 1 a los u sutevima sa distance.

Prvi gol nam zabija Fellaini koji otprilike svaki gol za ManU zabije na onaj nacin, uz to je lopta bila jako brza a stoperi kasnili. Ako ne zelis primiti gol iz one situacije, moras biti ispred protivnika a ne iza (Vranjes).
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: perun, tuzlanskinacin, Zglavkar i 48 gostiju.