HahDzidziMidzi je napisao/la:Klikni na link jarane, i nece ti vise biti zaoBurundi je napisao/la:Zao mi sto si ispisao toliko, gleda se međusobni omjer.
Izrael ne smije uzeti vise od 4 boda.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Zadnja izmjena: Burundi, dana/u 04 sep 2015, 03:28, ukupno mijenjano 4 puta.
DD
Medjusobni omjer se gleda kod takmicenja koje organizuje Uefa i kod vecine nacionalnih prvenstava.
Golrazlika se gleda kod takmicenja koje organizuje Fifa i kod Engleske lige.
OVO TAKMICENJE ORGANIZUJE UEFA I VRIJEDI PRAVILO MEDJUSOBNOG OMJERA..
Eto za vijeke vijekova da utvrdimo gradivo
Golrazlika se gleda kod takmicenja koje organizuje Fifa i kod Engleske lige.
OVO TAKMICENJE ORGANIZUJE UEFA I VRIJEDI PRAVILO MEDJUSOBNOG OMJERA..
Eto za vijeke vijekova da utvrdimo gradivo
nemaju oni sta trazit u Belgiji, cak i ako ovi igrali s B timom
4 boda je njihov maksimum
kakav je Dzeko s Baleom?
nek nam sredi nesto da nas puste
kakav je Dzeko s Baleom?
Dobar.. ger-eng.. pa onda dzeko eng a onaj esp..baglama je napisao/la:nemaju oni sta trazit u Belgiji, cak i ako ovi igrali s B timom
kakav je Dzeko s Baleom?
Nisu mislim nikad igrali istovremeno istu ligu.
Mimoilaze se kao Ibrahimovic i titula lige prvaka.
Znas onaj fazon.. kad ode ibro iz barse, barsa osvoji titulu.. kad ode iz intera, inter osvoji.. tako ce i s psg biti.
Sorry za OFF
Haha,a bio si i ti napisao pa obrisao afrikanac.Burundi je napisao/la:DzidziMidzi je napisao/la:Klikni na link jarane, i nece ti vise biti zaoBurundi je napisao/la:Zao mi sto si ispisao toliko, gleda se međusobni omjer.
Izrael ne smije uzeti vise od 4 boda.
Ja necu nista brisati,nek stoji i nek se to fino provjeri.Kazem,nismo mi bas poznati kao neki previse bistri ljudi.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nema vise vila da nas nosaju kao protiv Izraela, pa dva gola na brzaka, na kraju prvog, pa iz negative u pozitivu prije odmora..
I onda teferic...popljuj Papeta, euforija na forumu..
Pape institucija kaze: "nije me briga kako drugi igraju, mi idemo igrati nasu igru i pobijediti"
Ovi, veliki strucnjaci, kojih smo imali pun sepet, vazda su analizirali protivnika i istim se prilagodjavali. Mijenjali nasu igru, da bi im parirali.
Moje pitanje vama, velikim poznavaocima fudbala ili ti nogometa...koju smo repku IKADA pobijedili kada smo im se prilagodjavali??
Vazda smo zijanili, evo zijanili smo i ovu..
PAPE INSTITUCIJO, VRATI SE!!! Oprastam ti Nigeriju..
Nije davno bilo, kada je institucija unistio Belgiju.
Pape institucija kaze: "nije me briga kako drugi igraju, mi idemo igrati nasu igru i pobijediti"

Ovi, veliki strucnjaci, kojih smo imali pun sepet, vazda su analizirali protivnika i istim se prilagodjavali. Mijenjali nasu igru, da bi im parirali.
Moje pitanje vama, velikim poznavaocima fudbala ili ti nogometa...koju smo repku IKADA pobijedili kada smo im se prilagodjavali??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Pardon, ja sam gledao article 14 koji se tice finalnog turnira.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Dobar troll, dobar;)Juventinisimo je napisao/la:Nema vise vila da nas nosaju kao protiv Izraela, pa dva gola na brzaka, na kraju prvog, pa iz negative u pozitivu prije odmora..
Pape institucija kaze: "nije me briga kako drugi igraju, mi idemo igrati nasu igru i pobijediti"![]()
![]()
Belgiju te je unistio Ciro "sine". Teleca glava je unistio Bosnu i Hercegovinu.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
To je to..Par puta je Dzeko primi loptu zagradi se na centru i proslijedi je dalje nekome i onda se odma izgubi nemamo kvalitet da je zadrzimo dok je Misimovic imao..Fidelis je napisao/la:Sto se tice igre i toga da ne mOzemo drzati loptu u posjedu duze od deset sekundi protiv iole jace reprezentacije odgovor je jednostavan,Zvjezdan Misimovic.Nismo prebrodili njegov odlazak a morali smo do sada.
Mesa je pogrijesio u dvije stvari igranje Vranjesa i MEdunjanina..Medunjanin nije mogao maci na utakmici logicno lik je van forme ,a Vrancic sjedi na klupi i druga stvar imas Sunjica koji bi mogao da brani visoke igrace Belgije nakon kornera ti ostavis Vranjesa i skrivi 2 gola
- Juventinisimo
- Kontakt:
TROLLU...ako nisi sposoban odgovoriti na pitanje, barem se pokrij %$#^&%$ dekom..DzidziMidzi je napisao/la:Dobar troll, dobar;)Juventinisimo je napisao/la:Nema vise vila da nas nosaju kao protiv Izraela, pa dva gola na brzaka, na kraju prvog, pa iz negative u pozitivu prije odmora..
Pape institucija kaze: "nije me briga kako drugi igraju, mi idemo igrati nasu igru i pobijediti"![]()
![]()
Belgiju te je unistio Ciro "sine". Teleca glava je unistio Bosnu i Hercegovinu.
Kakve veze ima Ciro sa Belgijom 2014 i Begenim "poklonom"..kakve veze ima Ciro sa Francuskim Medjugorjem i ukazivanjem svetog Spahe...TROLLU...
Pape je, i pobjedjivao, i gubio, ali je barem imao igru dok mu nisu "kolovodje" pocele zabadati nos tamo gdje ne treba..TROLLU..
Ovaj danasnji ima sve CDove i analizira li analizira...igra nam k'o dlake..dva pasa ne mozemo da sastavimo..kreativnost NULA..sve NULA...TROLLU..
Dzeki je najveca mrlja karijere sto je okrenuo ledja Papetu...vidi ga sada kako trci, kako se bori...
Karma je yebena stvar..vraca se kad tad..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Bjelorusija 0:2. Jedna od najzrelijih partija pod vodstvom Sušića uz onu na stadionu Francuska koja se igrala ne na način... koji je opet sve, samo ne način "ja igram svoju igru", i opet na tvoj "način" "prilagođavanja protivniku" uz formaciju koja je glasila 4-2-3-1.Juventinisimo je napisao/la:Moje pitanje vama, velikim poznavaocima fudbala ili ti nogometa...koju smo repku IKADA pobijedili kada smo im se prilagodjavali??
Kao i obično presseravanje. Nisi se ni razbudio kako treba, ni saček'o da se "emocije" "slegnu" nego si jedva doček'o poraz da bi dokaz'o neke stvari koje jedino sebi možeš dokazat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako te nije sramota tvojih roditelja, sumnjam da su te tako vaspitali, ili mozda jesu..nisam bas siguran ko se radovao porazima repke za vrijeme Papeta i ko navija za Hrvatsku i Tursku u Mostaru...zizu1991 je napisao/la:Bjelorusija 0:2. Jedna od najzrelijih partija pod vodstvom Sušića uz onu na stadionu Francuska koja se igrala ne na način... koji je opet sve, samo ne način "ja igram svoju igru", i opet na tvoj "način" "prilagođavanja protivniku" uz formaciju koja je glasila 4-2-3-1.Juventinisimo je napisao/la:Moje pitanje vama, velikim poznavaocima fudbala ili ti nogometa...koju smo repku IKADA pobijedili kada smo im se prilagodjavali??
Kao i obično presseravanje. Nisi se ni razbudio kako treba, ni saček'o da se "emocije" "slegnu" nego si jedva doček'o poraz da bi dokaz'o neke stvari koje jedino sebi možeš dokazat'.

Idi, dobavi "kasete", pa pregledaj igru repke od kako je Mesa tu...mozda ti neke stvari budu i jasnije, mozda i ti sam sebi nesto dokazes, probaj ..do tada uzivaj..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Yebla te i Turska i Hrvatska. Jesam ti naveo pobjedu u sistemu "prilagođavanja protivniku"? Šta kome pokušavaš dokazat' tim ispadima?Juventinisimo je napisao/la:Kako te nije sramota tvojih roditelja, sumnjam da su te tako vaspitali, ili mozda jesu..nisam bas siguran ko se radovao porazima repke za vrijeme Papeta i ko navija za Hrvatsku i Tursku u Mostaru...![]()
Idi, dobavi "kasete", pa pregledaj igru repke od kako je Mesa tu...mozda ti neke stvari budu i jasnije, mozda i ti sam sebi nesto dokazes, probaj ..do tada uzivaj..
Samo neko kukanje i prizivanje. Možda da pokušaš sa plesom koji priziva kišu, usijano ljeto je još uvijek u Mostaru ako te moj grad zanima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovako. pošto se razišla gungula da napišem koju.
utakmica je izgubljena pichkanskom igrom u prvom poluvremenu. gol je dat slučajno, i još više uticao na pichkanstvo. kasnije su se malo trgli imali par finih situacija ali već kasno bilo đavo ili bolje rečeno đavoli su odnijeli šalu ali i pobjedu.
o igračima
vranješ kiks, ali nikad i nije bio neki igrač
spahić pa on kao da sa godinama ima manje iskustva.
begović slaba reakcija kod drugog gola
pjanić ganjao pichke po Piazza Venezia.
dzeko se borio
ostalo još gore
utakmica je izgubljena pichkanskom igrom u prvom poluvremenu. gol je dat slučajno, i još više uticao na pichkanstvo. kasnije su se malo trgli imali par finih situacija ali već kasno bilo đavo ili bolje rečeno đavoli su odnijeli šalu ali i pobjedu.
o igračima
vranješ kiks, ali nikad i nije bio neki igrač
spahić pa on kao da sa godinama ima manje iskustva.
begović slaba reakcija kod drugog gola
pjanić ganjao pichke po Piazza Venezia.
dzeko se borio
ostalo još gore
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nema tu puno vremena za kukanja, kalkulacije ovo ono, treba BUSITI ANDORU pa i sa tri napadaca ako treba.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Hjoj utakmice ludo, zasto mi nemozemo bit dobri barem 80 minuta ako vec nije 90. Ono prvo poluvrijeme je bilo kriminalno. Drugo nas ljudi cekali isli na kontre cc. Pjanic je dobar igrac al nikad on nece bit ni blizu misimovica sto se tice repke.
Mozda je Dzeko trebao dobit zuti, ne smijemo ez njeg protiv velsa.
Mozda je Dzeko trebao dobit zuti, ne smijemo ez njeg protiv velsa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Tanko smo sinoć igrali, igrači u glavama kao da su kontali da nikako ne možemo ugroziti Belgiju.
neosporan je njihov kvalitet, ostaje utisak da se moglo i moralo bolje.
Begović - dobar, spasio je dvije dobre prilike, možda je mogao bolje kod drugog gola intervenisati, možda sam se i ja sa sećije mogao bolje ''pružiti''... možda
Vranješ - nije bio toliko loš ali penal glupo napravi jbm mu, i kod prvog gola ide nogom na glavu Fellainija
Spaha - nadam se da nije neka teža povreda, nije bio loš ali imam osjećaj da se vidi teret godina
Mujdža - svaka dala za asist, eh da je pet godina mlađi...
Kolašinac - nekad je previše grub, dobar igrač malo ga ponese žar borbe
Medunjanin - neigranje se osjeti, šteta za onaj šut što mu Courtois odbrani
Bešić - nije lako bilo boriti se sa onakvom sredinom terena, mali je to dobro odradio, da nam je još jedan onakav
Pjanić - dobro su ga zatvorili, dobro markirali, a i nije igrao na svojoj poziciji, nije to bilo dobro sinoć
Višća - borio se koliko je mogao, imam opet osjećaj da se moglo više protiv Verthongena
Lulić - moj Senade k'o muha bez glave, u onom pokušaju kad je prošao k'o kroz sir na kraju šut niđe veze, nedorečen
Džeko - odličan, nije moglo bolje, šteta za onu odbranu Kurte
Izet, Šunjić i Vedo odradili svoje, nije bilo dovoljno.
Pobijediti Andoru a jednim okom gledati Vels i Izrael.
neosporan je njihov kvalitet, ostaje utisak da se moglo i moralo bolje.
Begović - dobar, spasio je dvije dobre prilike, možda je mogao bolje kod drugog gola intervenisati, možda sam se i ja sa sećije mogao bolje ''pružiti''... možda
Vranješ - nije bio toliko loš ali penal glupo napravi jbm mu, i kod prvog gola ide nogom na glavu Fellainija
Spaha - nadam se da nije neka teža povreda, nije bio loš ali imam osjećaj da se vidi teret godina
Mujdža - svaka dala za asist, eh da je pet godina mlađi...
Kolašinac - nekad je previše grub, dobar igrač malo ga ponese žar borbe
Medunjanin - neigranje se osjeti, šteta za onaj šut što mu Courtois odbrani
Bešić - nije lako bilo boriti se sa onakvom sredinom terena, mali je to dobro odradio, da nam je još jedan onakav
Pjanić - dobro su ga zatvorili, dobro markirali, a i nije igrao na svojoj poziciji, nije to bilo dobro sinoć
Višća - borio se koliko je mogao, imam opet osjećaj da se moglo više protiv Verthongena
Lulić - moj Senade k'o muha bez glave, u onom pokušaju kad je prošao k'o kroz sir na kraju šut niđe veze, nedorečen
Džeko - odličan, nije moglo bolje, šteta za onu odbranu Kurte
Izet, Šunjić i Vedo odradili svoje, nije bilo dovoljno.
Pobijediti Andoru a jednim okom gledati Vels i Izrael.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pobjediti Andoru u nedjelju,i vidjeti kako ce proci Kipar i Izrael ,ako oni ocekivano izgube a mi pobjedimo ,za baraz ce nam trebati dvije pobjede u Oktobru. Kratko i jasno!
I sad bi mi kao trebali da dobijemo Wales koji iz dosadašnjih 7 utakmica ima 5 pobjeda i 2 remija
Ljudi naša šansa je kiks Izraela protiv Kipra...to je njima nagazna mina u kojoj se nadam da će nayebat...što i nije nerealno za očekivati jer Izrael ima 12 bodova (4 pobjede - 2 puta Andora, Sušićeva BiH u rangu Andore i Kipar...znači zijanili su ove 3 jače tekme - nas u Zenici a Wales i Belgiju kod kuće)...uz naravno poraz u nedjelju u gostima kod Walesa...inače, ako dobiju glat Kipar, biće rutavo...jer mislim da ćemo mi teško dobit Wales sa ovakvom igrom i formom
Moja očekivanja i nadanja nakon nedjelje
Izrael 12 (poraz od Walesa)
BiH 11
Onda u oktobru
Izrael 13 (remi npr protiv Kipra)
BiH 12 (remi sa Walesom)
I zadnje kolo...mi ganjamo pobjedu na Kipru uz nadu da Izrael nece dobiti Belgiju u Briselu...što je i realno

Ljudi naša šansa je kiks Izraela protiv Kipra...to je njima nagazna mina u kojoj se nadam da će nayebat...što i nije nerealno za očekivati jer Izrael ima 12 bodova (4 pobjede - 2 puta Andora, Sušićeva BiH u rangu Andore i Kipar...znači zijanili su ove 3 jače tekme - nas u Zenici a Wales i Belgiju kod kuće)...uz naravno poraz u nedjelju u gostima kod Walesa...inače, ako dobiju glat Kipar, biće rutavo...jer mislim da ćemo mi teško dobit Wales sa ovakvom igrom i formom
Moja očekivanja i nadanja nakon nedjelje
Izrael 12 (poraz od Walesa)
BiH 11
Onda u oktobru
Izrael 13 (remi npr protiv Kipra)
BiH 12 (remi sa Walesom)
I zadnje kolo...mi ganjamo pobjedu na Kipru uz nadu da Izrael nece dobiti Belgiju u Briselu...što je i realno

Zadnja izmjena: jasko__, dana/u 04 sep 2015, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: General505, haris004, Meshko91 i 14 gostiju.