Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Let3 misim da si pogresio sa maskimalnim brojem bodova!
jaoooBosnaSTL je napisao/la:Let3 misim da si pogresio sa maskimalnim brojem bodova!

majke mi mislio sam na 9, a pišem 12

valjda neke podsvjesne želje za više bodova

dzeko je za barem 2 klase bolji od svakog svoj suigraca,pa covjek nije imao s kim igrati bukvalno.Pjanic nevidljiv kao i inace u bitnim tekmama,lulic muha bez glave,medunjanin moze igrati samo protiv ekipa gdje mi dominiram s vecim posjedom a u ovakvim tekmama protiv jacih repki on nema sta trazit.Kad skontas na koji nacin smo izgubili,ljudi su bez igre dosli do 2 gola.Korneri su se morali drugacije branit a ne svako svog igraca jer ljudi su imali bukvalno 4 stopera(odlicni skakaci) plus fela,lukaku.Medunjanin ko amater okrece guz na sut de brujnea.
- hakkaDunne
- Kontakt:
Nama bi jedino pasala ova formula, a to je - sto vise ubaciti igraca iz nase kasika lige. Eto, tu su igrali i Hodzic, ima tu i Kvese, ima tu i Cimija, ima tu i Blagojevica, ima tu i svega, zavisno ko koji klub voli. Zadrzat Besica, Dzeku, Begu, Kolasina, otjerat ove levate sto su danas prvi put poslije 100 godina osjetili travu (Hajrovic, Ibisevic, Medunjanin). Smiksat repku od ovih pridoslica (Anicic, Vrancic i slicni) i onda udarat. **** ti tu reprezentaciju u kojoj igraci igraju zato sto su zabili gol Litvaniji prije 2 godine ili zato sto su zabili gol Slovackoj. **** bi se ekipa od gorepomenutih igraca setkarila po terenu i jela ****. Prvo sto igraju u malo mlitavijim klubovima i imaju formu, a drugo sto svaki zeli da sebi namjesti transfer u jaci klub k'o sto je Mume sredio sebi na racun Nigerije i Argentine. Jos jedan zakljucak, cemu nama sluzi ova silna patriotska euforija? Cemu? Citas komentare i prognoze, svi napucavaju tri nula pet nula Dzeko tri gola Belgijanci nista pobjeda sto posto. A kad im kazes nemamo mi sanse protiv njih onda si ti anti patriota ili ti kazu da ne pratis fudbal i da ne volis svoju drzavu. Sjetim ti se nekog, Safete. Poyy
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- PeppermintSA
- Kontakt:
To i samo to.hakkaDunne je napisao/la:Nama bi jedino pasala ova formula, a to je - sto vise ubaciti igraca iz nase kasika lige. Eto, tu su igrali i Hodzic, ima tu i Kvese, ima tu i Cimija, ima tu i Blagojevica, ima tu i svega, zavisno ko koji klub voli. Zadrzat Besica, Dzeku, Begu, Kolasina, otjerat ove levate sto su danas prvi put poslije 100 godina osjetili travu (Hajrovic, Ibisevic, Medunjanin).
to je nas najveci rpoblem,zna se ko je kostur ekipe ,a ostalo sve mijenjati u zavisnosti od minutaze i forme u klubovima,evo primjer veceras bi mozda Anicic bolje puno odigrao od Vranjesa,mzoda je on milion puta losiji od Vranjesa(ako je moguce biti losiji od njega),ali zasto ne iskoristiti njegov voljni momenat i formu u kojoj se decko nalazi,jel me razumijes ?hakkaDunne je napisao/la:Nama bi jedino pasala ova formula, a to je - sto vise ubaciti igraca iz nase kasika lige. Eto, tu su igrali i Hodzic, ima tu i Kvese, ima tu i Cimija, ima tu i Blagojevica, ima tu i svega, zavisno ko koji klub voli. Zadrzat Besica, Dzeku, Begu, Kolasina, otjerat ove levate sto su danas prvi put poslije 100 godina osjetili travu (Hajrovic, Ibisevic, Medunjanin). Smiksat repku od ovih pridoslica (Anicic, Vrancic i slicni) i onda udarat. **** ti tu reprezentaciju u kojoj igraci igraju zato sto su zabili gol Litvaniji prije 2 godine ili zato sto su zabili gol Slovackoj. **** bi se ekipa od gorepomenutih igraca setkarila po terenu i jela ****. Prvo sto igraju u malo mlitavijim klubovima i imaju formu, a drugo sto svaki zeli da sebi namjesti transfer u jaci klub k'o sto je Mume sredio sebi na racun Nigerije i Argentine. Jos jedan zakljucak, cemu nama sluzi ova silna patriotska euforija? Cemu? Citas komentare i prognoze, svi napucavaju tri nula pet nula Dzeko tri gola Belgijanci nista pobjeda sto posto. A kad im kazes nemamo mi sanse protiv njih onda si ti anti patriota ili ti kazu da ne pratis fudbal i da ne volis svoju drzavu. Sjetim ti se nekog, Safete. Poyy
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- DragonGirl
- Kontakt:
U ovakvu situaciju smo se nažalost doveli na samom početku kvalifikacija porazom protiv Kipra, utakmicom koja se jednostavno morala dobiti i to je svima jasno. E baš zbog toga je taj poraz ključna greška u ovom ciklusu. Svi ostali rezultati bi i mogli proći u nekoj mjeri, da smo tu pobijedili kao što smo realno i trebali i sad ne bi bili u situaciji da se čupamo za slamku. Također, činjenica je da je za taj poraz najviše odgovoran bivši selektor zahvaljujući svojoj (ne)angažovanosti, taktici i izboru igrača, koliko god ga neki ovdje večeras pokušali predstaviti trenerskim magom argumentujući to večerašnjim Mešinim porazom. Imao je i Meša grešaka u ovoj utakmici: loš odabir drugog stopera, guranje Pjanića na poziciju playmakera kada se x puta do sada pokazalo da on tu ne umije igrati itd, ali imao je i veoma jakog protivnika ispred sebe. U suštini, iz ove ekipe koju je pozvao, selektovao je uglavnom najbolje što je imao.
E sad, ono što je večeras definitivno izašlo na vidjelo je ozbiljan problem u vidu očajne forme naših igrača, što je naravno posljedica neigranja u klubovima i to da je sada više nego ikada potrebno da se oni izbore za mjesta u timovima. Često smo mislili kako možemo sebi dozvoliti taj luksuz da nam igraju neki nespremni igrači jer, bez obzira na to, oni će dati sve od sebe u reprezentaciji. Međutim, ni to nije dovoljno. Mi više nemamo pravo nikako na kiks i zbog toga nam je potrebno da svaki, ali svaki igrač bude sto posto spreman. Večeras i zalaganje u prvom poluvremenu nije bilo na nivou, barem meni, loš presing i skoro niti jedan pokušaj nekakve akcije, u drugom se to popravilo, ali bez obzira na kvalitet protivnika mislim da se moglo pokazati malo više žara, ako ništa.
Pjanić me definitivno najviše razočarao večeras. Bez obzira što je igrao na neprirodnoj poziciji, 90 minuta ne pokušati iskreirati bilo kakvu šansu, povući loptu prema naprijed, od takvog igrača za mene je jednostavno neshvatljivo. Da li ga koči preveliki pritisak ili nešto drugo, ne znam, ali ako ne pronađemo nekog playmakera, očito će i dalje biti nevidljiv i mislim da je to sada svima jasno. Upravo ta pozicija je naš najveći problem i tu bi se pod hitno trebali isprobati ostali raspoloživi igrači, ako ništa zarad budućnosti. Od Medunjanina nisam ni očekivala više poznavajući to kakav je tip igrača. Vranješ je bio jako loš, već u prvih pet minuta je imao dvije greške, skrivio je prvi gol ali to se moglo i očekivati s obzirom na to koga je trebao čuvati. Spahića definitivno stižu godine, sve lakše se povrijeđuje i opada nivo igre, to treba prihvatiti. Begović je imao nekoliko odličnih odbrana, iako je dijelom možda i krivac za drugi gol. Uglavnom, ima stvari na kojima još mora raditi. Mujdža solidan, kao i Kolašinac, iako ovaj drugi ponekad stvarno starta oštro, i ako mu to pređe u naviku, mogao bi se kroz karijeru naprimati kartona i kartona. Višća također solidan, odigrao je poprilično u rangu svojih mogućnosti jer ipak očekivati od njega da igra kao jedan Messi je previše. I da, onaj potez petom je bio prelijep stvarno. Što se Lulića tiče, ja znam da je dobar igrač, trudio se maksimalno, ali on je meni toliko šeprtljav da je to fascinantno. Svaka lopta je nekako mlaka, traljava i nema neku konkretnu završnicu. Bešić je bio odličan, po ko zna koji put pokazao hrabrost i kao zadnji vezni odrađivao i tuđi posao, krenuo prema naprijed, pokušao sa krila, jednostavno igrač sa petljom. I šta reći o Džeki, svjetska klasa, majstorski gol i veliki trud. To je kapiten. Izmjene očekivane, penal je rezultat, da li neiskustva ili brzopletosti Šunjića, uglavnom njegova greška, dok ostala dvojica nisu nešto posebno pokazala, za što nije bilo ni nekog vremena ni imperativa.
Sve u svemu, u nedjelju navijamo za Vels i nadamo se najboljem. Nije kraj dok se ne odsvira kraj.
E sad, ono što je večeras definitivno izašlo na vidjelo je ozbiljan problem u vidu očajne forme naših igrača, što je naravno posljedica neigranja u klubovima i to da je sada više nego ikada potrebno da se oni izbore za mjesta u timovima. Često smo mislili kako možemo sebi dozvoliti taj luksuz da nam igraju neki nespremni igrači jer, bez obzira na to, oni će dati sve od sebe u reprezentaciji. Međutim, ni to nije dovoljno. Mi više nemamo pravo nikako na kiks i zbog toga nam je potrebno da svaki, ali svaki igrač bude sto posto spreman. Večeras i zalaganje u prvom poluvremenu nije bilo na nivou, barem meni, loš presing i skoro niti jedan pokušaj nekakve akcije, u drugom se to popravilo, ali bez obzira na kvalitet protivnika mislim da se moglo pokazati malo više žara, ako ništa.
Pjanić me definitivno najviše razočarao večeras. Bez obzira što je igrao na neprirodnoj poziciji, 90 minuta ne pokušati iskreirati bilo kakvu šansu, povući loptu prema naprijed, od takvog igrača za mene je jednostavno neshvatljivo. Da li ga koči preveliki pritisak ili nešto drugo, ne znam, ali ako ne pronađemo nekog playmakera, očito će i dalje biti nevidljiv i mislim da je to sada svima jasno. Upravo ta pozicija je naš najveći problem i tu bi se pod hitno trebali isprobati ostali raspoloživi igrači, ako ništa zarad budućnosti. Od Medunjanina nisam ni očekivala više poznavajući to kakav je tip igrača. Vranješ je bio jako loš, već u prvih pet minuta je imao dvije greške, skrivio je prvi gol ali to se moglo i očekivati s obzirom na to koga je trebao čuvati. Spahića definitivno stižu godine, sve lakše se povrijeđuje i opada nivo igre, to treba prihvatiti. Begović je imao nekoliko odličnih odbrana, iako je dijelom možda i krivac za drugi gol. Uglavnom, ima stvari na kojima još mora raditi. Mujdža solidan, kao i Kolašinac, iako ovaj drugi ponekad stvarno starta oštro, i ako mu to pređe u naviku, mogao bi se kroz karijeru naprimati kartona i kartona. Višća također solidan, odigrao je poprilično u rangu svojih mogućnosti jer ipak očekivati od njega da igra kao jedan Messi je previše. I da, onaj potez petom je bio prelijep stvarno. Što se Lulića tiče, ja znam da je dobar igrač, trudio se maksimalno, ali on je meni toliko šeprtljav da je to fascinantno. Svaka lopta je nekako mlaka, traljava i nema neku konkretnu završnicu. Bešić je bio odličan, po ko zna koji put pokazao hrabrost i kao zadnji vezni odrađivao i tuđi posao, krenuo prema naprijed, pokušao sa krila, jednostavno igrač sa petljom. I šta reći o Džeki, svjetska klasa, majstorski gol i veliki trud. To je kapiten. Izmjene očekivane, penal je rezultat, da li neiskustva ili brzopletosti Šunjića, uglavnom njegova greška, dok ostala dvojica nisu nešto posebno pokazala, za što nije bilo ni nekog vremena ni imperativa.
Sve u svemu, u nedjelju navijamo za Vels i nadamo se najboljem. Nije kraj dok se ne odsvira kraj.

ja sam dan prije meca rekao da ogi mora igrati. a politika nije razlog... i ponavljam, ne pita se visca ko ce igrati u odbrani...theboss_RD07 je napisao/la:De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko..Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Da je igrao normalan stoper umjesto Vranjesa Fellaini ne bi dao gol.Frajer nije odigrao nista posebno.SlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Ja se bas bojim tog Fallainia i bilo bi mi draze da ne zaigra. Lukaku je pravi napadac i otprilike znas sta mozes da ocekujes, dok je onaj 'zbun' totalno nedefinisan nekakav.... 5 puta ce napraviti faul u napadu i kontas nista mu ne ide, a onda dadne gol iz nista.Fidelis je napisao/la:Ja naprosto molim boga da igra Fellaini,ta prevara od igraca.Pa i Vitsel zasto ne.Ako im je to najbolji vezni red sto imaju onda nemaju bolji vezni red od naseg.Takva mu je cijela karijera.
![]()
Inace,u opstoj ocjeni utakmice precjenjuje se vecersanja predstava Belgije,nisu oni igrali nista posebno dobro nego smo mi igrali izuzetno lose.
Svako od tri gola su dali zahvaljujuci pocetnickim greskama nasih igraca.Oni jesu imali posjed ali u momentima kad mi nismo pravili greske nisu mogli uraditi nista.Ne racunam sanse koje su stvorili kad smo mi jurnuli po izjednacenje a pogotovo poslije treceg gola.
Dakle,da nije bilo grubih,amaterskih gresaka Belgija nas veceras ne bi pobijedila,a da im nismo omogucili prednost ne bi nas iskontrirali i napravili toliko sansi.
Jednostavno.
DragonGirl napisi knjigu pola sam procitao I onda stao .Istina ziva dobar tekst.Jedna stvar je jasna da smo pobjedili Kipar onaj konj bi bio jos selektor.
Pa dajte nam taj razlog.yebo vas razlog.Kakve su to tajanstvenosti,masoni,iluminati?KK_Bosna je napisao/la:ja sam dan prije meca rekao da ogi mora igrati. a politika nije razlog... i ponavljam, ne pita se visca ko ce igrati u odbrani...theboss_RD07 je napisao/la:De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko..Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
Ko se pita? Spahić? Ima logike, ali ponovo će reći da ga mrzim pa to pišem.KK_Bosna je napisao/la:ja sam dan prije meca rekao da ogi mora igrati. a politika nije razlog... i ponavljam, ne pita se visca ko ce igrati u odbrani...theboss_RD07 je napisao/la:De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko..Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto odjednom se pita Spahic, dosad se nije pitao on. Sad je malo utjecajniji posto mu je haver postao kapiten 

This time next year we'll be millionaires.
- DragonGirl
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:DragonGirl napisi knjigu pola sam procitao I onda stao .Istina ziva dobar tekst.
Možda nekad i napišem: "Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine u pohodu na EP 2016 iz perspektive prosječnog forumaša ss.ba portala"

- DzidziMidzi
- Kontakt:
Da vam malo sracunam.
Situacija uopste nije strasna koliko izgleda. S nasih 9 bodova prolazimo osim da se desi cudo.
Kuci Andoru i Kipar na strani ako ne dobijemo svakako nismo ni zasluzili prolaz. Ostaje ona biti ili ne biti protiv Velsa.
Mi smo sada 4 boda iza Izraela koji se moraju nadoknaditi. Sreca nam je da se ne gleda direktan susret gdje smo ukupno slabiji (3:4) vec prvo ukupna gol razlika. To u slucaju da zavrsimo s istim brojem bodova.
https://gyazo.com/559fce8c631b81987f335d8efe29214e
Izraelu preostaje utakmia s Kiprom i gostovanja protiv Velsana i Belgije.
Uz vjerovatno 3 boda protiv Kipra, ne smije se desiti "cudo" da Izrael na jednom od dva gostovanja uzme sva 3 boda.
Uslov 1: moramo dobiti sve, 9 bodova.
Uslov 2: Izrael se ne smije vratiti s punim plijenom iz Velsa/Belgije. Ako uzmu po remi uz pobjedu protiv Kipra to bi bilo 5 bodova cime bi nas zaostatak bio nadoknadjen. Za nadati se da nece doci do tog da ce nam trebati gol razlika ali OBZIROM da smo mi na -1 a oni na +5 trenutno mi se nemamo sta saliti s Andorom i moramo pekare i postare isprasiti s velikom razlikom.
U sustini, dobijemo Vels, ostalo ce se vec nekako posloziti. Valjda im nece ni trebati ko nama pa ne zapnu previse..
A onda u barazu.. vjerovatno ceka Holandija
Situacija uopste nije strasna koliko izgleda. S nasih 9 bodova prolazimo osim da se desi cudo.
Kuci Andoru i Kipar na strani ako ne dobijemo svakako nismo ni zasluzili prolaz. Ostaje ona biti ili ne biti protiv Velsa.
Mi smo sada 4 boda iza Izraela koji se moraju nadoknaditi. Sreca nam je da se ne gleda direktan susret gdje smo ukupno slabiji (3:4) vec prvo ukupna gol razlika. To u slucaju da zavrsimo s istim brojem bodova.
https://gyazo.com/559fce8c631b81987f335d8efe29214e
Izraelu preostaje utakmia s Kiprom i gostovanja protiv Velsana i Belgije.
Uz vjerovatno 3 boda protiv Kipra, ne smije se desiti "cudo" da Izrael na jednom od dva gostovanja uzme sva 3 boda.
Uslov 1: moramo dobiti sve, 9 bodova.
Uslov 2: Izrael se ne smije vratiti s punim plijenom iz Velsa/Belgije. Ako uzmu po remi uz pobjedu protiv Kipra to bi bilo 5 bodova cime bi nas zaostatak bio nadoknadjen. Za nadati se da nece doci do tog da ce nam trebati gol razlika ali OBZIROM da smo mi na -1 a oni na +5 trenutno mi se nemamo sta saliti s Andorom i moramo pekare i postare isprasiti s velikom razlikom.
U sustini, dobijemo Vels, ostalo ce se vec nekako posloziti. Valjda im nece ni trebati ko nama pa ne zapnu previse..
A onda u barazu.. vjerovatno ceka Holandija

Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Zao mi sto si ispisao toliko, gleda se međusobni omjer.
Izrael ne smije uzeti vise od 4 boda.
DD
E ovo nisam znao do sada,da se gleda gol razlika a ne medjusobni susreti.
Izrael sada ima +6 u odnosu na nas.To nije nesto sto se ne moze nadoknaditi.
Znaci,DATI SVE OD SEBE DA SE ANDORA DOBIJE STO VECOM RAZLIKOM.To znaci da nikakvi eksperimenti ne dolaze u obzir,neka igra najbolja raspoloziva postava.Jer u slucaju da imamo bolju gol razliku od Izraela sa tri pobjede mi smo sigurno u barazu.Kad bi Izrael uzeo po bod I Belgiji i Velsu i pobijedio Kipar,sto je najveci moguci optimizam za njih,cak ni to im nece biti dovoljno ako mi budemo imali bolju gol razliku.
MOLIM DA SE NA OVO OBRATI PAZNJA,GOL RAZLIKA SE NA KRAJU RACUNA,NE MEDJUSOBNI SUSRETI.
PS: Zbog slicnih neozbiljnosti znali smo ostajati bez plasmana na prvenstva i u drugim sportovima,sjetimo se samo kako su rekli da nam utakmica protiv Litvanije u rukometu koju smo u gostima izgubili nista ne znaci a na kraju i nerijesen rezultat iz te utakmice bi nas odveo na evropsko.Dakle,nismo bas poznati kao pretjerano bistri ljudi.
Izrael sada ima +6 u odnosu na nas.To nije nesto sto se ne moze nadoknaditi.
Znaci,DATI SVE OD SEBE DA SE ANDORA DOBIJE STO VECOM RAZLIKOM.To znaci da nikakvi eksperimenti ne dolaze u obzir,neka igra najbolja raspoloziva postava.Jer u slucaju da imamo bolju gol razliku od Izraela sa tri pobjede mi smo sigurno u barazu.Kad bi Izrael uzeo po bod I Belgiji i Velsu i pobijedio Kipar,sto je najveci moguci optimizam za njih,cak ni to im nece biti dovoljno ako mi budemo imali bolju gol razliku.
MOLIM DA SE NA OVO OBRATI PAZNJA,GOL RAZLIKA SE NA KRAJU RACUNA,NE MEDJUSOBNI SUSRETI.
PS: Zbog slicnih neozbiljnosti znali smo ostajati bez plasmana na prvenstva i u drugim sportovima,sjetimo se samo kako su rekli da nam utakmica protiv Litvanije u rukometu koju smo u gostima izgubili nista ne znaci a na kraju i nerijesen rezultat iz te utakmice bi nas odveo na evropsko.Dakle,nismo bas poznati kao pretjerano bistri ljudi.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 04 sep 2015, 03:02, ukupno mijenjano 6 puta.
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Klikni na link jarane, i nece ti vise biti zaoBurundi je napisao/la:Zao mi sto si ispisao toliko, gleda se međusobni omjer.

Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Hajde evo neka neko bude pametan pa neka nam objasni kako braniti prekid protiv ovih gorostasa? Vertonghen 189, Kompany 193, Alderweireld 187, Fellaini 194, Lukaku 190? Kojih to naših pet igrača ima da visinom mogu parirati? Uvijek 2, 3 imaju koje ne možemo pokriti. Mi smo izgubili od za klasu ili dvije bolje reprezentacije i tu treba biti kraj priče i "generalisanja" poslije bitke. Nikad, ni u kojoj kombinaciji se nije očekivalo da mi neke bodove s ovog stadiona izvučemo, moramo se vaditi na manjim utakmicama. Ma koliko mi sebi umišljali da smo neka sila i da će se protivnici predati prije utakmice, to nije tako, kad to utuvimo sebi u glavu, možda budemo šta napravili.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ko kaze da ce Izrael lako dobit Kipar?
5 bodova je njihov maksimum scenarij
znaci mi s 9 bodova idemo dalje i na gol razliku (ako naprasimo andoru, recimo kipar uzmemo s dva gola razlike, vels makar jedan gol viska)
a realniji je scenarij da ce oni dobit samo kipar
specijalan pozdrav za TELECU GLAVU
smece jedno, dabogda dobio otkaz u tom evijanu gdje prodajes ublehu kao veci torabi od torabija
treba izdat intepolovu potjernicu za njim ako se ne plasiramo
5 bodova je njihov maksimum scenarij
znaci mi s 9 bodova idemo dalje i na gol razliku (ako naprasimo andoru, recimo kipar uzmemo s dva gola razlike, vels makar jedan gol viska)
a realniji je scenarij da ce oni dobit samo kipar
specijalan pozdrav za TELECU GLAVU
smece jedno, dabogda dobio otkaz u tom evijanu gdje prodajes ublehu kao veci torabi od torabija
treba izdat intepolovu potjernicu za njim ako se ne plasiramo
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 04 sep 2015, 03:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, edvaE2, nebeskasila, Sheyi i 34 gosta.