Da sam razocaran, naravno, ali ljut nisam. Bio sam ljut kod drugog gola, ali me je brzo popustilo. Rekao sam sebi, ne dam vise zivaca svojih i pomirio sam se sa porazom.
Prvi gol njihov, zna se da je onaj njihov glavonja najopasniji za te situacije. Drugi gol, razocarao sam se da je Asmir ono propustio, ali nekako me je vise Medunjanin naljutio kad ne pokusava ni nogu da izbaci ili uklize da blokira. Bez zahebancije sad, igra li taj frajer vise uopste? Pa hebem ga ja, odradio par treninga sa repkom i u prvoj, a u klubu i ne igra
Dosta mi je vise i "Iskusan, tehnicar, ovo ono". Ma hebo te tehnicar, kad nas ljudi pretrcase i nadigrase u svakom pogledu. Nije ovo protiv njega samo, vise me nervira sto dosta nasih ni ne igra redovno ili nikako ili su u losoj formi.
Meni sega bilo kad rece onaj nas, Vels vodi protiv Kipra, to je lose za nas. Pa sta on misli, da mi imamo sanse za prvo mjesto? Znaci neka Kipru i bod, pa nek jos vise bjeze od nas. Ja frajera. Kada se gleda nasa korist, Vels i Belgija moraju sve pobjediti, osim tekme sa nama (Vels), a mi moramo sve pobjediti ako hocemo u baraz.
Od onakvih utakmica kakve smo pruzali, dosli smo na to da samo mi i Andora imamo negativnu gol razliku
Jbga, jaca Belgija sto jest, jest, ali sam se nadao nerijesenom. Medjutim, kada se vidi njihovo prvo poluvrijeme, ovo je izgledalo kao BIH-Latvija.
Ostaje na tome da cemo uvijek imati samo par odlicnih igraca, ostalo tek dobri i to znaci da ce nam iz godine u godinu biti ovakvo gledanje nasih utakmica.
Jednostavno moram raditi na tome da sebi ne dizem pritisak, jer to je jedino sto mogu kontrolisati.
Necu nikoga da izdvajam, sve se vidilo, ko je koliko uradio, pozitivno ili negativno. Jbga, idemo dalje.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...