Znam da je Asmir zamjenik kapitena, ali on mora biti drugi zamjenik, definitivno!Principatus je napisao/la:Masina. On i Dzeko nam cine veliki dio reprezentacije.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
U Real ćeš ti mangupe ! 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Po meni nije odigrao nista posebno veceras.Dobar na lopti i prema naprijed,pozadi skoro pa nista nije presjekao,ispade kod penala...nista posebno.
Covjek je znalac i mudonja, dajte mu osiguraca nazad i napravit ce cuda.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dobar ali ne za dizanja u nebesa. Moze on jos puno bolje. 
Za muda svaka cast. Zbog njih ce i biti veliki igrac.

Za muda svaka cast. Zbog njih ce i biti veliki igrac.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbal
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Dovoljno mi je samo jednom da je povukao onako loptu do belgijskog sesnaestercaadal je napisao/la:Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbal

Jesil ti siguran da si gledao utakmicu?
This time next year we'll be millionaires.
Kad zanemaris tetovaze koje ima, on je meni ko beba kakva. Mozda se meni cini.Virtu4l je napisao/la:Jarane izgleda kao psiho pušten iz ludnice, pravi pogled serijskog ubicesoccerfan je napisao/la:To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma kakva beba, pitbullsoccerfan je napisao/la:Kad zanemaris tetovaze koje ima, on je meni ko beba kakva. Mozda se meni cini.Virtu4l je napisao/la:Jarane izgleda kao psiho pušten iz ludnice, pravi pogled serijskog ubicesoccerfan je napisao/la:To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hajde dobro nek nije beba nek je pitbull!!
Al meni je strasno simpatican momak. Samo jos iskustva i ozbiljnosti. Iskustvo dolazi sa godinama, dok sto se ozbiljnosti tice nadam se da ce mu i nova "uloga" ocinstva pompci u tome. Ipak se covjek dosta promjeni klad dobije dijete. 

Solidno izdanje.Nije bas da je pojeo Belgiju kao sto je jeo u nekim tekmama pred SP u Brazilu kad je buklavlno ganjao igrace po tribinama i toliko ih izdominirao da je iz Madarske direktno odletio u Englesku ligu.
Al et ima prolaznu veceras sto se ne moze reci za Medu,Pjanica,Vranjesa.
Dzeko potvrdio klasu,Lulic me pozitivno iznenadio,Visca poluocajno kao i vecina ostalih kolega koji nisu gore pobrojani(Mujdza,Momciluk,Spahic..)
Tanko,..
Dzeko potvrdio klasu,Lulic me pozitivno iznenadio,Visca poluocajno kao i vecina ostalih kolega koji nisu gore pobrojani(Mujdza,Momciluk,Spahic..)
Tanko,..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%.arhimed89 je napisao/la:Solidno izdanje.Nije bas da je pojeo Belgiju kao sto je jeo u nekim tekmama pred SP u Brazilu kad je buklavlno ganjao igrace po tribinama i toliko ih izdominirao da je iz Madarske direktno odletio u Englesku ligu.
Tanko,..

Centra ne bi prešli da nije njega.. Toliko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Centre forward
- Kontakt:
Mume k'o Vidal, sam drži sredinu terena. Iskreno se nadam da je trener Evertona gled'o ovu tekmu il' da mu je bar neko preprič'o istu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
[quote="soccerfan"
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%.
[/quote]
Ma sve znam.
Cal i da je podbacio totalno kod njega nikad ne izostane zalaganje i borba za svaku loptu.Strasno zahvalan i koristan igrac koji u skoro pa svakoj utakmici moze dobiti prolaznu ocjenu kao najmanju sto se za neke druge od kojih se ocekuje puno vise i ne moze reci.
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%.

Ma sve znam.
Cal i da je podbacio totalno kod njega nikad ne izostane zalaganje i borba za svaku loptu.Strasno zahvalan i koristan igrac koji u skoro pa svakoj utakmici moze dobiti prolaznu ocjenu kao najmanju sto se za neke druge od kojih se ocekuje puno vise i ne moze reci.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije mu bas odgovarao ritam utakmice i atmosfera je nekako prijateljska bila... Znamo da se on najbolje snalazi kad sve gori okolo.
Inace, OK partija. Nas daleko najbolji veznjak veceras. 

Ma sve znam.arhimed89 je napisao/la:[quote="soccerfan"
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%.![]()
Cal i da je podbacio totalno kod njega nikad ne izostane zalaganje i borba za svaku loptu.Strasno zahvalan i koristan igrac koji u skoro pa svakoj utakmici moze dobiti prolaznu ocjenu kao najmanju sto se za neke druge od kojih se ocekuje puno vise i ne moze reci.[/quote]
Slazem se. Decko ima u sebi usaden taj mentalitet jednostavno. Svabski

nije uzo dva duela i u prvom djelu nije imo tacnog pasa. u drugom samo dvije induvidualne akcije ali bez osvojeni duela i pasova .. za mene trebo je u poluvremenu izac jer je los i bio je losss .. pisete da se borio ..postavite video koji duel je dobio i tu borbenost i vise od dva pasaaa sa utakmice ... nemaaaaMomciluk je napisao/la:Dovoljno mi je samo jednom da je povukao onako loptu do belgijskog sesnaestercaadal je napisao/la:Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbalvidjeli smo nazalost da to nijedan nas drugi igrac nije sposoban.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ko će ovom postaviti video akcije kada smo gol zabili?
Postavi nam video svih njegovih dodira sa loptom na tekmi.I dobijenih i izgubljenih.adal je napisao/la:nije uzo dva duela i u prvom djelu nije imo tacnog pasa. u drugom samo dvije induvidualne akcije ali bez osvojeni duela i pasova .. za mene trebo je u poluvremenu izac jer je los i bio je losss .. pisete da se borio ..postavite video koji duel je dobio i tu borbenost i vise od dva pasaaa sa utakmice ... nemaaaaMomciluk je napisao/la:Dovoljno mi je samo jednom da je povukao onako loptu do belgijskog sesnaestercaadal je napisao/la:Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbalvidjeli smo nazalost da to nijedan nas drugi igrac nije sposoban.

I da je cak istina to sto kazes a znas i sam da nije,i to mu je cak bilo dovoljno da dobije prolaznu ocjenu sto dovoljno govori kako su odigrale neke njegove kolege.Dobar dio igraca bi trebao i ostati neocjenjen jer ih nisam ni primjetio na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Evander, Goalgetter, Kaunas, LaMeloBall, marlostanf1eld, mirsonetz, mostar_mo, s4mke, Shategabri, Sheyi, TMovac, UtdBiH21 i 72 gosta.