Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

JonSnow
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la JonSnow » 03 sep 2015, 23:28

Okolele je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
Zanimljivo,uvijek on ima neku manju povredu kad treba za repku igrati..
Ma dobro na stranu to ali Chiellini ga je ubio faulima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 sep 2015, 23:29

Wandelanoite je napisao/la:Šta očekujete od reprezentacije u kojoj na klupi sjede igrači iz Bundeslige, a igraju igrači iz Turske? ali kakve Turske neki Basaksehirspor i Gaziantepspor prije Hoffenheima, Stuttgarta i Eibara(Werdera). Ej moj Meša kakav si glupan ispo Salihović u ovoj ekipi mora imati mjesta zoveš Sušića, Hadžića i Zeca da popuniš spisak, a Salihović, Grahovac, Hodžić koji bi bili konkurencija nisu tu. Dobiti Andoru riješiti se ovog otpada pozvati najbolje i dobiti Vels i Kipar i idemo u baraž.
Za tvoju informaciju taj "neki" Basaksehir je zavrsio 4. prosle sezone odmah iza velike trojke u Turskoj. Visca je vjerovatno najbolji igrac tog kluba a Hajrovic se ni sam ne sjeca kad je zadnji put odigrao utakmicu. Njemu, Ibisevicu i Medunjaninu da nije repke ne bi osjetili kako je to istrcati na teren i odigrati koju minutu. Nek budu sretni sto su dobili pozive uopste.

@HariTz Slazem se, Fifina lista je cirkus mrtvi, Rumunija 7. Wales 9. a Spanije nema u top 10 ako sam dobro vidio.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 sep 2015, 23:29

Sabinho je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Bešiću, halali nam što smo ****..
Kakav lav, on Dzekson i Sead Kolasinac. Svaka im cast, pravi igraci se dokazuju na velikim utakmicama.
Da Bešića nije, niti bi gol dali niti bi centra prešli.. Vjeruj mi da mi je momka žao jer igra sa ****, boli njega **** da li se na protivničkoj strani nalazi Messi, Ronaldo, Ronaldinho.. On zna i brani svetinju koja na srcu stoji za razliku od pojedinaca u reprezentaciji koji su uspjeli da ih komentator ni u jednoj situaciji ne spomene.. O Edinu je više i suvišno govoriti, hvala ti što postojiš klocu.. Seo :clap:
Ostali su **** ! Jebla ih Belgija..
Btw. Pjanić nije ono što svi mislimo da jeste ! Možda za Romu jeste, ali za nas nije !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2015, 23:29

Pa ako ima povredu sta je radio na terenu? Bolej staviti nekog ko je zdrav i spreman.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 sep 2015, 23:30

BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
Ko je očekivao više ?
Ja sasvim sigurno nisam, ovo je bila klasična predstava Pjanića u velikoj utakmici, samo još jedna u nizu.
Ali dobro, on je povrijeđen haman od 2008.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2015, 23:31

Eh ovdje sada dolazi ona prica sto smo potencirali prije tekme, zasto Bazdarevic nije pozvao Salihovica. Ne znam, ali mislim da bih nam pomogao u danasnjem mecu, veliki minus za Mesu. Idealna alternativa za Meudnjanina.

Ostatak, nema se tu sta puno prigovoriti, niti je imao previse izbora Mesa.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2015, 23:32

Ajzea je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Bešiću, halali nam što smo ****..
Kakav lav, on Dzekson i Sead Kolasinac. Svaka im cast, pravi igraci se dokazuju na velikim utakmicama.
Da Bešića nije, niti bi gol dali niti bi centra prešli.. Vjeruj mi da mi je momka žao jer igra sa ****, boli njega **** da li se na protivničkoj strani nalazi Messi, Ronaldo, Ronaldinho.. On zna i brani svetinju koja na srcu stoji za razliku od pojedinaca u reprezentaciji koji su uspjeli da ih komentator ni u jednoj situaciji ne spomene.. O Edinu je više i suvišno govoriti, hvala ti što postojiš klocu.. Seo :clap:
Ostali su **** ! Jebla ih Belgija..
Btw. Pjanić nije ono što svi mislimo da jeste ! Možda za Romu jeste, ali za nas nije !
Par Besica ti je dovoljno da oderes Spaniju a ne Belgiju ili Vels. To su igraci koji igraju svoju igru i njegovo svoj stil iste bez obzira na protivnika. Na taj nacin, ne prilagodjavas se ti protivniku nego on tebi a to je uvijek dobro za tebe i tvoju ekipu. Muhamed Besic moze na svojoj poziciji postati ono sto je Edin Dzeko na svojoj. Rodjeni pobjednik koji se ne zadovoljava mrvicama u koji ce se uhvatiti u kostac sa najvecim imenima u fudbalu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 03 sep 2015, 23:32

Jedina mana ovog visce je sto se boji ici 1 na 1. Igra protiv verthongena koji je bandera spor i ima priliku probiti kao sto to rade belgijanci. Ali ocigledno ne zna jbg ili mu niko ne savjetuje da to radi. Mujdza ok, kolasinac nije los s obzirom na povredu, dzeko najbolji definitivno. Muhamed nema s kim u onoj sredini, pjana tuga jbt kakav talent ne znaju iskoristit ni on ni ova reprezentacija, nevjerovatno :facepalm:

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 03 sep 2015, 23:33

nele-BHF je napisao/la:Kriv je BHF jer je napravio pritisak na vranješa pa je ovaj pod tim pritiskom griješio. BHF oštro osuditi zbog ovoga poraza jer jedini krivci su oni. ( i ja također).
Da BHF je kriv sto on kod kornera, gdje je logicno da se ide glavom, ide nogom. Lukako ga danas uništio, imao je par onih dobrih intervencija kad je lopta bila na podu, ali svaka viša lopta Belgije na Lukakua i naseg Vranjesa nema ni u pricu, kad je usao Toni dosta toga se je popravilo, ali nazalost prekasno.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2015, 23:34

Znaci tri pobjede do kraja Andora se podrazumjeva, kuci super teski Wels i jos teze gostovanje Kipru.

:pray:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 sep 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2015, 23:34

Momci,krivce trazite po redu.Nije posteno da krivite Pjanica prije Vranjesa.Mi utakmicu nismo izgubili na sredini nego katastrofalnim greskama i odbrani.
Nije posteno da amnestirate glavne krivce,Bazdarevica i Vranjesa.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 sep 2015, 23:34

Goalgetter je napisao/la:Eh ovdje sada dolazi ona prica sto smo potencirali prije tekme, zasto Bazdarevic nije pozvao Salihovica. Ne znam, ali mislim da bih nam pomogao u danasnjem mecu, veliki minus za Mesu. Idealna alternativa za Meudnjanina.

To i zamjerka je zašto Vranješ umjesto Šunjića.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:34

FranckRibery je napisao/la:Jedina mana ovog visce je sto se boji ici 1 na 1. Igra protiv verthongena koji je bandera spor i ima priliku probiti kao sto to rade belgijanci. Ali ocigledno ne zna jbg ili mu niko ne savjetuje da to radi. Mujdza ok, kolasinac nije los s obzirom na povredu, dzeko najbolji definitivno. Muhamed nema s kim u onoj sredini, pjana tuga jbt kakav talent ne znaju iskoristit ni on ni ova reprezentacija, nevjerovatno :facepalm:
Slazem se za Višću
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la ovisnik » 03 sep 2015, 23:35

Sabinho je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
Pored svega, momka mi je zao. Od 18-e godine njemu se nevjerovatan teret stavlja na ledja. Vidi se i na njemu da je deprimiran, ocekuje se previse od njega. On nije ono sto mi zelimo da bude, kad to shvatimo lakse cemo prihvatiti svaku njegovu ovakvu partiju.
Sabinho-u potpunosti se slažem aa tvojim postom,mire jednostavno nije tip igrača koji može da dominira u tekmi u kojoj ga protivnici markiraju a da nema rađu ili strotmana uz sebe da ga pokrivaju, prave mu prostor i krpe njegove rupe u defanzivi,on jednostavno nije prava 10 ili polušpica što naši selektori žele,njemu se mora prilagoditi cijela ekipa i imati profil igrača koje sam naveo,a koje mi jednostavno nemamo.Zbog svojih karakteristika on može biti jedan od,ali nikako numero uno.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2015, 23:38

EmirTM87 je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Šta očekujete od reprezentacije u kojoj na klupi sjede igrači iz Bundeslige, a igraju igrači iz Turske? ali kakve Turske neki Basaksehirspor i Gaziantepspor prije Hoffenheima, Stuttgarta i Eibara(Werdera). Ej moj Meša kakav si glupan ispo Salihović u ovoj ekipi mora imati mjesta zoveš Sušića, Hadžića i Zeca da popuniš spisak, a Salihović, Grahovac, Hodžić koji bi bili konkurencija nisu tu. Dobiti Andoru riješiti se ovog otpada pozvati najbolje i dobiti Vels i Kipar i idemo u baraž.
Za tvoju informaciju taj "neki" Basaksehir je zavrsio 4. prosle sezone odmah iza velike trojke u Turskoj. Visca je vjerovatno najbolji igrac tog kluba a Hajrovic se ni sam ne sjeca kad je zadnji put odigrao utakmicu. Njemu, Ibisevicu i Medunjaninu da nije repke ne bi osjetili kako je to istrcati na teren i odigrati koju minutu. Nek budu sretni sto su dobili pozive uopste.

@HariTz Slazem se, Fifina lista je cirkus mrtvi, Rumunija 7. Wales 9. a Spanije nema u top 10 ako sam dobro vidio.
Otkud baš da navijač Želje brani Višću znaš kad bi taj Višća zaigrao u nekoj TOP 20 selekciji nikad. Hajrović je bolji igrač od njega a i opasniji što je pokazao za onih dvadesetak minuta i što je pokazao utakmicama unazad u repci. Višća je nula igrač koji nema muda da krene u dribling protiv Vertonghena a kamoli da napravi nešto više. Kad je već najbolji igrač tog četvrtog tima Turske superlige što ga ne kupi neko? pa neće niko levata nije niko budala. Sve dok takvi igrači budu igrali u reprezentaciji nema nama napretka pa bolji je i Suljić igrač od njega.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:38

Elegant je napisao/la:Znaci tri pobjede do kraja Andora se podrazumjeva, kuci super teski Wels i jos teze gostovanje Kipru.

:pray:
Ma vala i Wels ne znam sta da ti kazem,zatvori im Bejla i rijesio si citav Wels,sam komentator je rekao da od 9 golova Welsa on postigao 6 ali haj ga zatvorio kad je ko metak brz..Izmedju ostalog mi smo taj Wels nadigrali gore i da im nije bilo raspolozenog golmana dobili bi ih..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2015, 23:39

Mnogi zaboravljaju da nam predstoji utakmica protiv najbolje ekipe grupe.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 03 sep 2015, 23:39

Goalgetter je napisao/la:Eh ovdje sada dolazi ona prica sto smo potencirali prije tekme, zasto Bazdarevic nije pozvao Salihovica. Ne znam, ali mislim da bih nam pomogao u danasnjem mecu, veliki minus za Mesu. Idealna alternativa za Meudnjanina.

Salihović je rupetina od igrača već zadnje četiri godine. Pored njega, Meša nije trebao zvati ni Ibiševića, Medunjanina i sve ostale polovnjake. Bolje pozvati ovu našu djecu iz naše kukuruz lige. Makar bi trčali.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 sep 2015, 23:41

Mogao je itekako je mogao.
1) Pjanica na centralnog veznog. ( i jos je ocigledno znao da nije 100% spreman poslje onih grubih startova Chiellinija i on ga opet gurne na desetku :? )
2) na desetku je trebao postaviti Medunjanina ako ne krene odma na poluvremenu Vrancica.
3) Masa nas je ovdje govorila da ce Vranjes imati velikih problema sa Lukakuom fizicki i itekako je trebao poceti sa Sunjicem.
4) Viscu je morao da zamjeni najkasnije do 60 minuta jer covjek nije napravio skoro nista konkretno. Pa uporedi ga Lulicem na drugoj strani. Pa bar ti bi trebao da to vidis jer se razumjes u fudbal. Ako se je kritikovao Avdija zbog ociglednih igrackih nedostataka onda treba biti korektan i kritikovati i neke druge igrace koji neznaju neke osnovne stvari za poziciju koju igraju da naprave. Kao sto su prodori, igra 1 na 1, ubacaji, defanziva itd... ..
5) Salihovic je ispao jer da on upadne u 23 igraca morao bi ispati jedan od sigurnih. Ocigledno se je ocjenilo da su oni bolji izbor. Zbog jednog, drugog, desetog razloga nebitno. A zna se kojih par igraca su direknta konkurencija Salihovicu. Nije to nista komplikovano.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 sep 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:41

Wandelanoite je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:

Otkud baš da navijač Želje brani Višću znaš kad bi taj Višća zaigrao u nekoj TOP 20 selekciji nikad. Hajrović je bolji igrač od njega a i opasniji što je pokazao za onih dvadesetak minuta i što je pokazao utakmicama unazad u repci. Višća je nula igrač koji nema muda da krene u dribling protiv Vertonghena a kamoli da napravi nešto više. Kad je već najbolji igrač tog četvrtog tima Turske superlige što ga ne kupi neko? pa neće niko levata nije niko budala. Sve dok takvi igrači budu igrali u reprezentaciji nema nama napretka pa bolji je i Suljić igrač od njega.

Sta je Hajrović pokazao u utakmicama za repku osim tog famoznog gola protiv Slovačke,jedno veliko nista..Osim toga da je igracina kao sto ga hvalis vec bi igrao u nekom klubu..Ocito u Galati i Werderu nemaju sluha prema veliko Izetu Hajroviću..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Sveti i 36 gostiju.