NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Malo mi nejasno, brani Oštraković, igraju Gazibegović, Mussa, Nezić.... Zar smo toliko povrijeđeni ili kartonirani?!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
MinistaR je napisao/la:Malo mi nejasno, brani Oštraković, igraju Gazibegović, Mussa, Nezić.... Zar smo toliko povrijeđeni ili kartonirani?!
Ko vam je taj mussa sa dva ``s``, jel to tamnoputi onaj sto je u PD sjedio na klupi?
Jeste. Rođak ŽELJINE legende, Boubacara DialibeVlado PD je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Malo mi nejasno, brani Oštraković, igraju Gazibegović, Mussa, Nezić.... Zar smo toliko povrijeđeni ili kartonirani?!
Ko vam je taj mussa sa dva ``s``, jel to tamnoputi onaj sto je u PD sjedio na klupi?

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mussa je navijačima atrakcija i vole ga u Gradačcu, ponekad ga ubace, evo u Laktašima je od prve minuteŽeljovac je napisao/la:Jeste. Rođak ŽELJINE legende, Boubacara DialibeVlado PD je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Malo mi nejasno, brani Oštraković, igraju Gazibegović, Mussa, Nezić.... Zar smo toliko povrijeđeni ili kartonirani?!
Ko vam je taj mussa sa dva ``s``, jel to tamnoputi onaj sto je u PD sjedio na klupi?Je li šta odigrao Mussa u Zvijezdi, zna li šta?

Vode Laktasi 1:0
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
0:0 bolan i daljeharry_90 je napisao/la:Vode Laktasi 1:0

1:0, Mikić 57. minuta.gradacacka zvijezda je napisao/la:0:0 bolan i daljeharry_90 je napisao/la:Vode Laktasi 1:0![]()
![]()
MinistaR je napisao/la:1:0, Mikić 57. minuta.gradacacka zvijezda je napisao/la:0:0 bolan i daljeharry_90 je napisao/la:Vode Laktasi 1:0![]()
![]()
Cak mislim da ga je i prije Mikic zavukao.
Mikic ga zabio u 56 minuti,samo sto ovi kasnegradacacka zvijezda je napisao/la:0:0 bolan i daljeharry_90 je napisao/la:Vode Laktasi 1:0![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ima li gde kakav sajt o NK Zvijezdi, ili nesto slicno? Hvala
-
- Kontakt:
BRAVO ZVIJEZDA, SVAKA CAST.Odigrali smo utakmicu za deset.Danas u ekipi nije bilo slabog pojedinca,od golmana do napadaca.Iako smo dali 5 golova nebi bilo nezasluzeno da smo po prilikama koje smo stvorili dali jos najmanje toliko.Ovo je bila najbolja Zvijezdina utakmica od kako se takmici u PL.Gol Omeragica je eurogol i sigurno kandidat za najljepsi gol kola.
-
- Kontakt:
Čestitam igračima Zvijezde, ovako se igra za klub u kom zarađuješ za život. Svi su igrali dobro izuzev Brkovića koji čitavo ovo prvenstvo ima problema sa fizičkom pripremom, šta je u pitanju vjerovatno treneri znaju.
Suđenj bez greške, kao i korektnost obje ekipe.
Suđenj bez greške, kao i korektnost obje ekipe.
Svaka čast na visokoj pobjedi i želim vam od srca opstanak kao i mojoj SLob.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- edo_malesak
ovo se ne vidja svaki dan...igra za 10..aferim..i drago mi je da je i kovacevic proradio...izgleda da u njemu ipak ima hljeba...stvarno su svi danas bili dobri
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Svaka cast. Rijetke su petarde u ligi 

-
- Kontakt:
kakava GOLCINA Vedeeeeeee
ovakavo se sta rijetko vidja na utakmicama PL BiH
SVAKA CAST MAJSTORE....

ovakavo se sta rijetko vidja na utakmicama PL BiH

SVAKA CAST MAJSTORE....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
aj neka su i nasi napadaci proradili bar u finisu...bolje ikad nego nikad..ha ya 

steta bi bilo kada ne bi bio gol kola......necko_gradacac je napisao/la:kakava GOLCINA Vedeeeeeee![]()
ovakavo se sta rijetko vidja na utakmicama PL BiH![]()
![]()
SVAKA CAST MAJSTORE....

Nk Zvijezda
Ima li neko video zapis tih golova?ado_94 je napisao/la:steta bi bilo kada ne bi bio gol kola......necko_gradacac je napisao/la:kakava GOLCINA Vedeeeeeee![]()
ovakavo se sta rijetko vidja na utakmicama PL BiH![]()
![]()
SVAKA CAST MAJSTORE....
Ma nema ni govora!!!
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
LJUDI BOŽOVI, jestel vidjeli, naš izvještaj najduže trajao na sportskom pregledu
, pored onolikih golova, još dva puta više šansi

"Je..š mjesto koje nema šljive"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.