Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Šta očekujete od reprezentacije u kojoj na klupi sjede igrači iz Bundeslige, a igraju igrači iz Turske? ali kakve Turske neki Basaksehirspor i Gaziantepspor prije Hoffenheima, Stuttgarta i Eibara(Werdera). Ej moj Meša kakav si glupan ispo Salihović u ovoj ekipi mora imati mjesta zoveš Sušića, Hadžića i Zeca da popuniš spisak, a Salihović, Grahovac, Hodžić koji bi bili konkurencija nisu tu. Dobiti Andoru riješiti se ovog otpada pozvati najbolje i dobiti Vels i Kipar i idemo u baraž.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Moguce zato sto ljudi igraju jako na svaku loptu a on jadnik nema kuveta a samim tim ni zelju da nesto pokaze..L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Koga bi to ti ubacio lafćino? Pola igrača u prvih 11 nam ne igra u svojim klubovima ili su totalno van forme.Okolele je napisao/la:Izmjene totalno debilske,ubacujes dva igraca koji godinu dana nisu odigrali utakmicu kako treba,Hajrović cak i vise..oni cak nisu trebali ni dobiti poziv i jos nam igra Medunjanin koji takodjer ne igra u Deportivu..
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Mehmed Baždarevic i Ognjen Vranjes su krivi za ovaj poraz,Mehmed svakako vise.
Asmir Begovic jednim manjim dijelom takodje,jednom takvom golmanu se ne smije desit da onako spava.
Steta,da nije igrao retard Vranjes siguran sam da ne bi izgubili utakmicu.
Nauciti iz ovoga i okrenuti se slijedecim utakmicama i borbi za trece mjesto.Ako selektor nastavi forsirati Vranjesa treba traziti njegovu ostavku.
Asmir Begovic jednim manjim dijelom takodje,jednom takvom golmanu se ne smije desit da onako spava.
Steta,da nije igrao retard Vranjes siguran sam da ne bi izgubili utakmicu.
Nauciti iz ovoga i okrenuti se slijedecim utakmicama i borbi za trece mjesto.Ako selektor nastavi forsirati Vranjesa treba traziti njegovu ostavku.
"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
#Salihović
Da je i meni to znati...L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- theboss_RD07
- Kontakt:
De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko..
Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
Idemo 2018. kako treba i ajd.. Sta cemo i sad. Uletimo u baraz dobicemo neku repku koja ce nas sasit u tolikoj mjeri da godinama necemo sebi doc. Ko onda portugal, a i gore..
Meni nije zalosno to sto su izgubili. Vec mi je zao sto vise nema ni 5% one borbenosti iz grupne faze za SP.

Idemo 2018. kako treba i ajd.. Sta cemo i sad. Uletimo u baraz dobicemo neku repku koja ce nas sasit u tolikoj mjeri da godinama necemo sebi doc. Ko onda portugal, a i gore..
Meni nije zalosno to sto su izgubili. Vec mi je zao sto vise nema ni 5% one borbenosti iz grupne faze za SP.
⭐
Nerazumijem one koji pljuju po višći,ekstra asistencija za dzeku,par puta odlično iznio loptu,pokrivao hazarda,izborio 2 kornera i nekoliko auta,za mene uz neprikosnovenog džeku,naš najbolji igrač večeras.
Zadnja izmjena: ovisnik, dana/u 03 sep 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dzeko,Besic,Kolasinac,za njih nema veliki,mali protivnik,uvijek su na nivou i igraju kao lavovi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pretpostavljam da je povreda trbusnog zida. Cesta kad ovaj odigra ko Ibro iz Pofalickog.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
I onda se pitamo sto smo ****,sam si odgovorio a i sam sam ti vec jednim dijelom odgovorio..kokakolas je napisao/la:Koga bi to ti ubacio lafćino? Pola igrača u prvih 11 nam ne igra u svojim klubovima ili su totalno van forme.Okolele je napisao/la:Izmjene totalno debilske,ubacujes dva igraca koji godinu dana nisu odigrali utakmicu kako treba,Hajrović cak i vise..oni cak nisu trebali ni dobiti poziv i jos nam igra Medunjanin koji takodjer ne igra u Deportivu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pišaj na tu listu kad je Rumunija 7.EmirTM87 je napisao/la:Tebra Rumunija ti je 7. na FIFINOJ listi a mi 30.
Daj Boze da se vratimo tu medju njih.
Takve neće biti u baražu.theboss_RD07 je napisao/la:De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko..Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Imamo li sad tvoju dozvolu da otjeramo Vranjsesa? Ne zbog tetovaze, nego sto je fudbalska rupa...BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakvo sranje od price i koliko je ista smorila. Pjanic je nekonstantan igrac u klubu a pogotovo za reprezentaciju.
Da bi to 'nestaje u velikim utakmicama' imalo puni znacaj, on ove male mora jesti za dorucak a pomenuti to ne radi.
Ne radi se tu o psihi i strahu od jakog protivnika nego o nekonstatnosti. Pjanic kad je raspolozen sto je rijetko ce rijesiti Juventus a kad nije sto je dosta cesce ce podbaciti protiv Andore.
Da bi to 'nestaje u velikim utakmicama' imalo puni znacaj, on ove male mora jesti za dorucak a pomenuti to ne radi.
Ne radi se tu o psihi i strahu od jakog protivnika nego o nekonstatnosti. Pjanic kad je raspolozen sto je rijetko ce rijesiti Juventus a kad nije sto je dosta cesce ce podbaciti protiv Andore.
Pjanica je trebao spomenuti tek poslije Vranjesa,yebo mu on godpodju.BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
geoxx je napisao/la:Kakvo sranje od price i koliko je ista smorila. Pjanic je nekonstantan igrac u klubu a pogotovo za reprezentaciju.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zanimljivo,uvijek on ima neku manju povredu kad treba za repku igrati..BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
Potpisujem.Sabinho je napisao/la:Pored svega, momka mi je zao. Od 18-e godine njemu se nevjerovatan teret stavlja na ledja. Vidi se i na njemu da je deprimiran, ocekuje se previse od njega. On nije ono sto mi zelimo da bude, kad to shvatimo lakse cemo prihvatiti svaku njegovu ovakvu partiju.L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
Kriv je BHF jer je napravio pritisak na vranješa pa je ovaj pod tim pritiskom griješio. BHF oštro osuditi zbog ovoga poraza jer jedini krivci su oni. ( i ja također).
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, denza i 55 gostiju.