Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Wandelanoite
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2015, 23:20

Šta očekujete od reprezentacije u kojoj na klupi sjede igrači iz Bundeslige, a igraju igrači iz Turske? ali kakve Turske neki Basaksehirspor i Gaziantepspor prije Hoffenheima, Stuttgarta i Eibara(Werdera). Ej moj Meša kakav si glupan ispo Salihović u ovoj ekipi mora imati mjesta zoveš Sušića, Hadžića i Zeca da popuniš spisak, a Salihović, Grahovac, Hodžić koji bi bili konkurencija nisu tu. Dobiti Andoru riješiti se ovog otpada pozvati najbolje i dobiti Vels i Kipar i idemo u baraž.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:21

L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
Moguce zato sto ljudi igraju jako na svaku loptu a on jadnik nema kuveta a samim tim ni zelju da nesto pokaze..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 23:22

Okolele je napisao/la:Izmjene totalno debilske,ubacujes dva igraca koji godinu dana nisu odigrali utakmicu kako treba,Hajrović cak i vise..oni cak nisu trebali ni dobiti poziv i jos nam igra Medunjanin koji takodjer ne igra u Deportivu..
Koga bi to ti ubacio lafćino? Pola igrača u prvih 11 nam ne igra u svojim klubovima ili su totalno van forme.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2015, 23:22

Mehmed Baždarevic i Ognjen Vranjes su krivi za ovaj poraz,Mehmed svakako vise.
Asmir Begovic jednim manjim dijelom takodje,jednom takvom golmanu se ne smije desit da onako spava.

Steta,da nije igrao retard Vranjes siguran sam da ne bi izgubili utakmicu.

Nauciti iz ovoga i okrenuti se slijedecim utakmicama i borbi za trece mjesto.Ako selektor nastavi forsirati Vranjesa treba traziti njegovu ostavku.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 03 sep 2015, 23:23

"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
#Salihović

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 23:24

L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
Da je i meni to znati...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 sep 2015, 23:24

De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko.. ;) Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
Idemo 2018. kako treba i ajd.. Sta cemo i sad. Uletimo u baraz dobicemo neku repku koja ce nas sasit u tolikoj mjeri da godinama necemo sebi doc. Ko onda portugal, a i gore..

Meni nije zalosno to sto su izgubili. Vec mi je zao sto vise nema ni 5% one borbenosti iz grupne faze za SP.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 03 sep 2015, 23:24

Nerazumijem one koji pljuju po višći,ekstra asistencija za dzeku,par puta odlično iznio loptu,pokrivao hazarda,izborio 2 kornera i nekoliko auta,za mene uz neprikosnovenog džeku,naš najbolji igrač večeras.
Zadnja izmjena: ovisnik, dana/u 03 sep 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 23:24

Dzeko,Besic,Kolasinac,za njih nema veliki,mali protivnik,uvijek su na nivou i igraju kao lavovi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 03 sep 2015, 23:25

Pretpostavljam da je povreda trbusnog zida. Cesta kad ovaj odigra ko Ibro iz Pofalickog.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:25

kokakolas je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Izmjene totalno debilske,ubacujes dva igraca koji godinu dana nisu odigrali utakmicu kako treba,Hajrović cak i vise..oni cak nisu trebali ni dobiti poziv i jos nam igra Medunjanin koji takodjer ne igra u Deportivu..
Koga bi to ti ubacio lafćino? Pola igrača u prvih 11 nam ne igra u svojim klubovima ili su totalno van forme.
I onda se pitamo sto smo ****,sam si odgovorio a i sam sam ti vec jednim dijelom odgovorio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 sep 2015, 23:25

EmirTM87 je napisao/la:Tebra Rumunija ti je 7. na FIFINOJ listi a mi 30.

Daj Boze da se vratimo tu medju njih.
Pišaj na tu listu kad je Rumunija 7.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 sep 2015, 23:25

theboss_RD07 je napisao/la:De ba ljudi halalite ovo prvenstvo i idemo ispocetka za sljedece. Treba se dobro sjest i skontat ko moze ko ne. A za Vranjesa nemojte dzaba govorit. Zna se zasto igra, a to sigurno nije zato jer je Mesa tako reko.. ;) Sad valjda postaje jasno zasto nas je Vaha odbio.
Idemo 2018. kako treba i ajd.. Sta cemo i sad. Uletimo u baraz dobicemo neku repku koja ce nas sasit u tolikoj mjeri da godinama necemo sebi doc. Ko onda portugal, a i gore..

Meni nije zalosno to sto su izgubili. Vec mi je zao sto vise nema ni 5% one borbenosti iz grupne faze za SP.
Takve neće biti u baražu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 sep 2015, 23:25

BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
Imamo li sad tvoju dozvolu da otjeramo Vranjsesa? Ne zbog tetovaze, nego sto je fudbalska rupa...
Bahati, bahati Željkan!
1946

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 03 sep 2015, 23:26

Kakvo sranje od price i koliko je ista smorila. Pjanic je nekonstantan igrac u klubu a pogotovo za reprezentaciju.
Da bi to 'nestaje u velikim utakmicama' imalo puni znacaj, on ove male mora jesti za dorucak a pomenuti to ne radi.
Ne radi se tu o psihi i strahu od jakog protivnika nego o nekonstatnosti. Pjanic kad je raspolozen sto je rijetko ce rijesiti Juventus a kad nije sto je dosta cesce ce podbaciti protiv Andore.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2015, 23:26

BozePetra je napisao/la:"Svi ste očekivali nešto više od Pjanića. On ima manju povredu koju vuče od utakmice sa Juventusom. Od njega zavisi naša igra. Drugi su pomagali, ali očito nije išlo", rekao je Baždarević.
Pjanica je trebao spomenuti tek poslije Vranjesa,yebo mu on godpodju.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2015, 23:26

geoxx je napisao/la:Kakvo sranje od price i koliko je ista smorila. Pjanic je nekonstantan igrac u klubu a pogotovo za reprezentaciju.
Da bi to 'nestaje u velikim utakmicama' imalo puni znacaj, on ove male mora jesti za dorucak a pomenuti to ne radi.
Ne radi se tu o psihi i strahu od jakog protivnika nego o nekonstatnosti. Pjanic kad je raspolozen sto je rijetko ce rijesiti Juventus a kad nije sto je dosta cesce ce podbaciti protiv Andore.
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 23:27

Zanimljivo,uvijek on ima neku manju povredu kad treba za repku igrati..

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2015, 23:28

Sabinho je napisao/la:
Pored svega, momka mi je zao. Od 18-e godine njemu se nevjerovatan teret stavlja na ledja. Vidi se i na njemu da je deprimiran, ocekuje se previse od njega. On nije ono sto mi zelimo da bude, kad to shvatimo lakse cemo prihvatiti svaku njegovu ovakvu partiju.
Potpisujem.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 03 sep 2015, 23:28

Kriv je BHF jer je napravio pritisak na vranješa pa je ovaj pod tim pritiskom griješio. BHF oštro osuditi zbog ovoga poraza jer jedini krivci su oni. ( i ja također).

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, denza i 55 gostiju.