Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
U slučaju da ne odemo na ovo prvenstvo vraćamo se u debeli prosjek među ekipe kao što su Bugasrka, Rumunije itd. Jednostavno ovo nam je zadnje prvesntvo s Džekom u najboljim godinama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kako smo igrali rezultat je odličan. Uzeli su nam sredinu terena i dobro dobro su nas izyebali da ćemo ovo dugo pamtiti. Trojac Bešić-Medunjanin-Pjanić je večeras izgubio ovu utakmicu.
Na stranu što je Toni morao biti ispred Vranješa u ovoj utakmici, pa svaka lopta koja je išla na Lukakua je i prošla čovjek je otresao i Ogija a i Spahu kao sline zato je Šunjić trebao biti umjesto Vranješa da se može hrvati sa mrcinom al' yebiga sad je kasno. Uglavnom katastrofa od igre, boraz i ne boli toliko koliko boli ona nemoć večeras.
Džeko klasa
Na stranu što je Toni morao biti ispred Vranješa u ovoj utakmici, pa svaka lopta koja je išla na Lukakua je i prošla čovjek je otresao i Ogija a i Spahu kao sline zato je Šunjić trebao biti umjesto Vranješa da se može hrvati sa mrcinom al' yebiga sad je kasno. Uglavnom katastrofa od igre, boraz i ne boli toliko koliko boli ona nemoć večeras.
Džeko klasa

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- FranckRibery
- Kontakt:
Ma slika i prilika naseg fudbala. Ljudi nam ocitali lekciju, samar nam dobar opalili. Od 11 maksimalno 5 igraju u svojim klubovima. Ostali totalno van forme, rezerve isto tako. Kad nam ibisevic ulazi koji nije dobio minute evo vise od pola godine sta onda reci.
Fond igraca se siri, a nijedan prilike da dobije. Pozovu se i gledaju kako jedni te isti igraju. A ovi sto igraju vuku se po terenu ko prebijene macke. Pa **** te dan nisu Messi i Ronaldo pa da moraju svaku igrati 90 min.
Svaka cast pojedincima koji su se danas borili a ostali ako nastave ovako **** ti nas.
Fond igraca se siri, a nijedan prilike da dobije. Pozovu se i gledaju kako jedni te isti igraju. A ovi sto igraju vuku se po terenu ko prebijene macke. Pa **** te dan nisu Messi i Ronaldo pa da moraju svaku igrati 90 min.
Svaka cast pojedincima koji su se danas borili a ostali ako nastave ovako **** ti nas.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
YEBO TI NAS ........ brišite ovu temu .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Posjed lopte 63% - 37%..Ukupno pasova 500 i nesto - 200 i nesto..Treba li pisati u korist Belgije!? Apsolutno nadigrani i procitani,znali su unaprijed kako cemo igrati dok mi nazalost nista drugo sem ovog nismo ni mogli ponuditi jer nam 70% igraca ne igra u klubovima.Mi koliko god da smo ih studirali nista nismo zatvorili - opet nam je Felajini skocio,De Brujne opalio sa distance,Hazard napravio dar-mar i hop 3 gola..Da smo na cisto,to bi zatvorila tesko bilo koja repka na svijetu u potpunosti,mi smo nazalost uz to jos u slaboj formi.
Begovic - ako mu se mozda i moze reci nesto za drugi gol,kasnije se iskupio totalno,skinuo je dva zicera.
Mujdza - poprilicno dobra utakmica,nije imao vecih kikseva,lijepa asistencija za Edina.
Kolasinac volja je tu,borba je tu,ali vidi se velika pauza jos uvijek.Ispadao par puta,u ofanzivi haman nista.
Spahic - uprskos svemu sto mu zamjeraju Spaha je nas najpouzdaniji stoper,najkonstantniji.Mada i on pada sa igrom u repki pomalo cini mi se.
Vranjes - momak kriv za dva gola,sta reci vise
Obecavao prvih 20-ak minuta,kasnije raspad sistema..
Besic - najbolji u nasoj vezi,pokusavao je bar nesto da napravi.Posljednjih 20-25 minuta i on pao malo,poprilicno amaterski ispao u onom prodoru Hazarda,ali dobro..
Medunjanin - prvo poluvrijeme igrac manje,drugo se ko nesto malo trznuo,sve u svemu slabo..
Pjanic - razocaran sam..
Lulic - mozete pisati sta hocete,ali momak se borio,pokusavao nesto,pridodavao napadu,zatvarao nazad.Nije bio sjajan,ali gorih je bilo puno od njega..
Visca - momak je kreirao najbolju sansu za nas na cijeloj tekmi nakon gola Dzeke! Odigrao korektno po meni,apsolutno nije za kritika.
Dzeko - jedini kome se nema sta zamjeriti,kapitenski..Bravo Edine
Hajrovic,Sunjic,Vedo.. Prvi opalio onu jedno fino,ali suma sumarum nije donio nista novo,drugi kroektno zamjenio Spahu,treci igrao malo i kad je vec bilo jasno da nista ne mozemo naprijed uraditi specijalno..
Mesa procitan,ali nije ni imao puno izbora ruku na srce..Mozda je mogao ranije mjenjati,mozda mu Pjanic nije trebao igrati 10 ( to smo Papetu zamjerali pa cemo i njemu valjda),ali pitanje je koliko bi sve to u konacnici promjenilo ishod..
Nista,pokusati uhvatiti bar taj baraz,to i jeste nasa realnost valjda jos od Kipra,a narocito od Izraela u gostima,nazalost..
Begovic - ako mu se mozda i moze reci nesto za drugi gol,kasnije se iskupio totalno,skinuo je dva zicera.
Mujdza - poprilicno dobra utakmica,nije imao vecih kikseva,lijepa asistencija za Edina.
Kolasinac volja je tu,borba je tu,ali vidi se velika pauza jos uvijek.Ispadao par puta,u ofanzivi haman nista.
Spahic - uprskos svemu sto mu zamjeraju Spaha je nas najpouzdaniji stoper,najkonstantniji.Mada i on pada sa igrom u repki pomalo cini mi se.
Vranjes - momak kriv za dva gola,sta reci vise

Besic - najbolji u nasoj vezi,pokusavao je bar nesto da napravi.Posljednjih 20-25 minuta i on pao malo,poprilicno amaterski ispao u onom prodoru Hazarda,ali dobro..
Medunjanin - prvo poluvrijeme igrac manje,drugo se ko nesto malo trznuo,sve u svemu slabo..
Pjanic - razocaran sam..
Lulic - mozete pisati sta hocete,ali momak se borio,pokusavao nesto,pridodavao napadu,zatvarao nazad.Nije bio sjajan,ali gorih je bilo puno od njega..
Visca - momak je kreirao najbolju sansu za nas na cijeloj tekmi nakon gola Dzeke! Odigrao korektno po meni,apsolutno nije za kritika.
Dzeko - jedini kome se nema sta zamjeriti,kapitenski..Bravo Edine

Hajrovic,Sunjic,Vedo.. Prvi opalio onu jedno fino,ali suma sumarum nije donio nista novo,drugi kroektno zamjenio Spahu,treci igrao malo i kad je vec bilo jasno da nista ne mozemo naprijed uraditi specijalno..
Mesa procitan,ali nije ni imao puno izbora ruku na srce..Mozda je mogao ranije mjenjati,mozda mu Pjanic nije trebao igrati 10 ( to smo Papetu zamjerali pa cemo i njemu valjda),ali pitanje je koliko bi sve to u konacnici promjenilo ishod..
Nista,pokusati uhvatiti bar taj baraz,to i jeste nasa realnost valjda jos od Kipra,a narocito od Izraela u gostima,nazalost..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Je.bo nas je Safet uz duž i poprijeko i čitava ova patnja od kvalifikacija je plod tog monstruma iz Zavidovića.
Nije da nismo upozoravali danima, mjesecima i godinama o kakvom fudbalskom degenriku je riječ, dok su ga neznalice svim srcem branile.
Od utakmice u Belgiji se nije ništa ni očekivalo iako Baždareviću jako zamjeram igranje Vranješa, no to je ništa s obzirom na kakve idiotske poteze sam navikao kod starog selektora.
Nije da nismo upozoravali danima, mjesecima i godinama o kakvom fudbalskom degenriku je riječ, dok su ga neznalice svim srcem branile.
Od utakmice u Belgiji se nije ništa ni očekivalo iako Baždareviću jako zamjeram igranje Vranješa, no to je ništa s obzirom na kakve idiotske poteze sam navikao kod starog selektora.
Kakav lav, on Dzekson i Sead Kolasinac. Svaka im cast, pravi igraci se dokazuju na velikim utakmicama.Ajzea je napisao/la:Bešiću, halali nam što smo ****..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kolašinca je zamijenio dok nije dobio i drugi žuti, ostalo si u pravu.Ajax je napisao/la:Trebao je na destku gurnut Medunjanina covjek je svakako neupotrebljiv kao centralni vezni gdje je Pjanic puno jaci. Ako nesto ne pokaze trebao je umjesto njega ubaciti Vrancica na desetku vec na poluvremenu. **** gi ako se zeli pobjediti bolji protivnika treba se malo i kockati. Ne ide ziheraski Mesa ako si losiji protivnik. Pjanic na desetki - greska. Sunjic na klupi - greska. Visca 90 minuta - velika greska. Zamjena Kolasinca - greska.
Sve u svemu lose.
#Salihović
Tebi je kiks izraela ako oni izgube od velsa ili belgije?Elegant je napisao/la:Sve i da pobjedimo sve do kraja opet treba cekati kiks Izraela.
This time next year we'll be millionaires.
pred pocetak utakmice sam to reko Toni mjesto Ognjena ali eto tako je odlucio ali sve u svemu taktika i postavka igraca je opet dobra bila da je Mesa bio izpocetka vec bi mi bili na u FrancuskojHariTz je napisao/la:Mešina je greška Vranješ-Šunjić, tj greška za koju mislim da je morao da zna jer Šunjić je gromada i ima odličan skok, baš ono što nam treba. Bilo je još nekih stvari sa kojima se ne bi složio, ali on je ipak stručniji.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Tebra Rumunija ti je 7. na FIFINOJ listi a mi 30.JonSnow je napisao/la:U slučaju da ne odemo na ovo prvenstvo vraćamo se u debeli prosjek među ekipe kao što su Bugasrka, Rumunije itd. Jednostavno ovo nam je zadnje prvesntvo s Džekom u najboljim godinama.
Daj Boze da se vratimo tu medju njih.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
pa nisu nas uništili, jer im nismo dali....jer i mi imamo sasvim dobar tim (koji je nažaost popušio kvalifikacije odmah u startu nakon poraza od Kipra u sred Zenice) i ne damo im da nas belgijanci natrpaju ko kur.avu.Keenan.- je napisao/la:Ja ne znam sto svi toliko svrsavate na Belgiju. Imaju jaci tim i bili su bolji, to stoji ali nas nisu unistili i nisu toliko jaci koliko pricate da jesu.
Ali realno, Belgija je jaci tim od nas u svakoj liniji, jaca odbrana, jaca veza, napad tu i tamo (Džeko je bolji od onog njihovog gare)- ali generalno bolja ekipa od nas, za klasu....mi nemamo igraca klase Hazarda ili De Bruynea.
Izmjene totalno debilske,ubacujes dva igraca koji godinu dana nisu odigrali utakmicu kako treba,Hajrović cak i vise..oni cak nisu trebali ni dobiti poziv i jos nam igra Medunjanin koji takodjer ne igra u Deportivu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Realno su puno bolji. U prvih 11 imaju 8 igraca koji su bitne karike u svojim timovima u Engleskoj. Ostala 3: Barca, Roma, Zenit. Witsel je uz pomoc Naingolana unistio Pjanica. Zato je Besic imao puno prostora i bio je dobar. 1. Poluvrijeme su napravili takav presing kakav ne bi izdrzale ni puno jace repke od nase. Sve utakmice do sad su bili bolji od svojih protivnika, ali nisu imali srece. Tvrdim da Belgija nije bila bolja nikad u istoriji (ni ona sa Sifom i Prudomom. Jednostavno su za 2 levela bolji... Da imaju pravu 10tku. bili bi najbolji na svijetu (ako vec nisu). Sto se nas tice imamo igraca koji ne igraju uopste u klubovima. ili su sporedne karike. Veceras: Pjanu su zatvorili, Visca nije imao pomoc Mensura ; Medunjanin trkom ne moze parirati i losijim igracima od belgijskih. Lulic je probio 2 x. (Jednom je bio cist prekrsaj). Vranjes jednostavno nije kalibar za ovaj nivo, kao ni Sunjic. Nedostajao je Zukanovic i to je to. Jadni smo mi kad se moramo cupati protiv ovakve Belgije
Mesa: bolji od Susica, ali ni on nije neki ober strucnjak.
Mesa: bolji od Susica, ali ni on nije neki ober strucnjak.
Hocemo sa Hrvatima baraž aBd
Gledam malo ostale rezultate, ovaj scenario bi bio idealan

Gledam malo ostale rezultate, ovaj scenario bi bio idealan

Ponoviću se još jednom, bosanski Mesut Ozil.L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
Pored svega, momka mi je zao. Od 18-e godine njemu se nevjerovatan teret stavlja na ledja. Vidi se i na njemu da je deprimiran, ocekuje se previse od njega. On nije ono sto mi zelimo da bude, kad to shvatimo lakse cemo prihvatiti svaku njegovu ovakvu partiju.L'Avvocato je napisao/la:Ali kako Pjanke uvijek uspije da razočara u velikim utakmicama to je čudo jedno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Olakšavajuça okolnost je što Izrael u nedjelju ide u Wales, a oni su sad u naletu, pobjedom protiv Izraela će obezbjediti plasman na Euro, i bod im to donosi, ali njih ne predvodi Pape. Kazem olakšavajuća jer da nam je potrebno da Izrael ne osvoji više od 4 boda do kraja, a zto je bolje da sad gostuju Walesu nego na kraju kad se ovi već plasiraju.
Izrael onda zadnju ide u Belgiju, koja ce također tad biti na Euru, ali su puno jači da bi sad Izrael mogao ostvariti pobjedu, koliko god da Belgija odigra opušteno.
Izrael onda zadnju ide u Belgiju, koja ce također tad biti na Euru, ali su puno jači da bi sad Izrael mogao ostvariti pobjedu, koliko god da Belgija odigra opušteno.
Ja ne kontam nikako da psujemo našim igračima ili da nešto krivimo Mešu.Belgija jednostavno ima 10 igrača koji su u svakom segmentu bolji od 10 naših.Kolektivno ni oni nešto ne pružaju bog zna šta ali su jednostavno bolji.Koju je to grešku napravio Meša,Pjanu iza Džeke..OK,slažem se ,a mislite li da bi tu bolje odigrao Štila,ili Vrančić,ili bilo ko drugi..bi ali u mohunama,Momci su se zaista borili ,ne da nije išlo nego nam Belgijanci nisu dali da nam ide....naša prava tekma je Protiv welsa kod nas,tu se treba odraditi posao ,ja iskreno nisam ni očekivao nešto ,možda bod uz extra veliku dozu sreće...idemo dalje..pa idemo dohvatiti taj baraž pa da i mi kroz baraž jednom odemo dalje..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BlackRiver1987, Fudbalbr1, Google Adsense [Bot], soko i 31 gost.