Igrač br. 6
-
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Lukaku dominira vranjesa. Pappy zbunio se jer su obojca slicni crni ebat ih
al ispada iz voza nemogu ovo vjerovat.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
risingforce je napisao/la:bhfanaticos ne javljaj se, tvoje misljenje nije relevantno zbog mrznje prema Ogijubhfanatic14 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
Evo sad smo vidili kolko ti pojma imas o fudbalu. **** te vranjes neznalice.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma koji q je uopste pozvan opetAlanSmith14 je napisao/la:Nije kriv Vranješ, već onaj ko mu je dao zaduženje da čuva Fellainija u prekidu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
kriv je selektor i njegov sastav veceras, kardinalna greska igrajuci s ovim majmunom a.k.a Tetovaza protiv lukakua/fellainia.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pappy je napisao/la:Od Bentekea se može odbiti jedino Tino na tribinama.bhfanatic14 je napisao/la:Kakva je ovo katastrofa ! Ciste lopte on izbije u aut haha... odbija se od bentekea ko djete malo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Yebe nas Ogi, ne vadi. Ocajan veceras, ali pet ce dobiti poziv i biti u prvih 11. Dobijao je poziv i kad nije imao kluba, ko da je Misimovic, a ne obicni kvazi fudbalercic.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Nas daleko njagori igrac od Jakirevica, za njega je i Avdija bog!
Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....
E moj Mehmede....
Napišem pa obrišem. Katastrofa! Daj Bože da ga više ne gledam u dresu reprezentacije.
-
- Kontakt:
Kad je raja glupa drug, nevide dalje od nosa.. ko god je vidio kvalitet u ovom konju taj fudbal samo preko tva gleda...katastrofa .deni_TM87 je napisao/la:Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Grijeh je pored onakvog Sunjica i Bicakcica imati ovoga u prvih 11.
Ko njega gura i zasti mi nije jasno.
Ko njega gura i zasti mi nije jasno.
moj ogi na tebi se vidi da nisi za najvece domete.
veceras niko blisto sem Edina nije, drasticna razlika u kvaliteti izmedju nas i njih na svakoj poziciji
veceras niko blisto sem Edina nije, drasticna razlika u kvaliteti izmedju nas i njih na svakoj poziciji
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma uzas druze..Al' dzaba kad ga neko gura,zna se iz kojih razloga..suti i trpi...vjerovatno ce i iducu u prvih 11bhfanatic14 je napisao/la:Kad je raja glupa drug, nevide dalje od nosa.. ko god je vidio kvalitet u ovom konju taj fudbal samo preko tva gleda...katastrofa .deni_TM87 je napisao/la:Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....

Šunjić uvijek korektno odradi posao, ne pamtim ga ni po jednom kiksu a ipak Vranješ (kojem samo znam po kiksevima) ima mjesto ispred njega. Nezz šta raći, neku štelu jaku u savezu ima dok ga je i Sušić pozivao čak i kad nije imao kluba a i sada kod ovog igra u prvoj.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Isto ko da je rekao "Sta serete po HItleru, covjek je bio odlican, podigao ekonomiju Njemacke, osim sto je pobio 6 miliona ljudi"Saurman je napisao/la:risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kad smo ga tjerali zbog tetovaze bila je prica da on ima kvalitet bla bla.. Eto sad vidite da je **** i bez tetovaze i da nema sta traziti u reprezentaciji nase zemlje. Mesa skupi muda i udalji ga ako imao autoriteta imas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije fino da se ovako izrazavas. Negoduj, budi kivan ali zadrzi dostojanstvo- Ognjen je nas predstavnik.deni_TM87 je napisao/la:Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Borben igrač drama, zaista se trudi, grize...jedan od borbenijih u svetom dresu, al' sta ces kad nema znanja.
Nema on mozga a ne znanja.mandraX je napisao/la:Borben igrač drama, zaista se trudi, grize...jedan od borbenijih u svetom dresu, al' sta ces kad nema znanja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.