Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

$eLLa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la $eLLa » 09 maj 2010, 13:41

sta mislite imal ovaj olimpiakos sansi veceras ja sam ga odigro na 10km

1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
5.)barca - olimpiakos 6,5 h2
na 10km dobitak 47

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 maj 2010, 13:44

Ma ne bi mi krivo bilo da sam pao,da posteno izgube. Ni prvi ni zadnji put.
Al poen razlike :D

Danas citav svijet igra na Barcelonu,ja cu bome na Olimpijakosa. 3.10 kvota na finale eurolige je smijesno.
Jos igram Arsenala,FSV Frankfurt i Fenerbahce.
Na 10 uplatu 81 dobitak,pa sta bude bude
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 09 maj 2010, 13:45

$eLLa je napisao/la:sta mislite imal ovaj olimpiakos sansi veceras ja sam ga odigro na 10km

1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
na 10km dobitak 47
Mislim da ćeš prije pogoditi košarku nego tenis.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2010, 13:46

neko_iz_mase je napisao/la:majku im poganu...

http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
ovo je Bryant dao u zadnjoj sekundi dao kos :( kakve su sanse da Fener uzme u gostima danas,danas tipujem na Olympiakos,visoka kvota,ko da igraju protiv Clevelanda.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 maj 2010, 13:49

harry_90 je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:majku im poganu...

http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
ovo je Bryant dao u zadnjoj sekundi dao kos :( kakve su sanse da Fener uzme u gostima danas,danas tipujem na Olympiakos,visoka kvota,ko da igraju protiv Clevelanda.

ja sam odigrao cistu 2 na fenera pa sta Bog da. 1.40 kvota. a sta ti mislis kako ce proci Bielefeld i Kaiserslautern?

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 09 maj 2010, 14:00

harry_90 je napisao/la:Slavija-Sarajevo 2 kvota padala na Sarajevo,valjda dodje .
nema tu dvice jarane,cuo sam se sa hordasem jednim kaze da ce izgubiti da samo cekaju derbi ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2010, 14:01

Bielefeld ce ovo sigurno uzeti,nisu uspjeli da se vrate u bundesligu,sigurno ce se zadnju iskupit pred navijacima,Oberhausen osigurao opstanak,tako da ce danas igrat opusten protiv Arminie.
Prognoza: Pobjeda Arminie

Kaiserslauter osigurao vec bundes ligu,susret sa treceplasiranim Augsburgom,vise ce biti revijalan mec,preveliku su kvotu dali na Augsburg,ipak ovdje ocekujem da oba timu dadnu gol.

Prognoza: oba daju gol ili 3+

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 maj 2010, 14:02

$eLLa je napisao/la:sta mislite imal ovaj olimpiakos sansi veceras ja sam ga odigro na 10km

1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
na 10km dobitak 47
Prvi par ti je gutav,ja bi prije igrao 2 ili preko gemove ovo ide u 3 seta 99%
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 maj 2010, 14:04

harry_90 je napisao/la:Bielefeld ce ovo sigurno uzeti,nisu uspjeli da se vrate u bundesligu,sigurno ce se zadnju iskupit pred navijacima,Oberhausen osigurao opstanak,tako da ce danas igrat opusten protiv Arminie.

Kaiserslauter osigurao vec bundes ligu,susret sa treceplasiranim Augsburgom,vise ce biti revijalan mec,preveliku su kvotu dali na Augsburg,ipak ovdje ocekujem da oba timu dadnu gol.

e burazeru ja sam odigrao oba keca. valjda cu ubost. al mi je na listicu nekako naj nesigurniji par AEK - Aris i tu sam keca zdrmo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2010, 14:07

A_d_0 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Bielefeld ce ovo sigurno uzeti,nisu uspjeli da se vrate u bundesligu,sigurno ce se zadnju iskupit pred navijacima,Oberhausen osigurao opstanak,tako da ce danas igrat opusten protiv Arminie.

e burazeru ja sam odigrao oba keca. valjda cu ubost. al mi je na listicu nekako naj nesigurniji par AEK - Aris i tu sam keca zdrmo.
Pa dobro mozda i dodju oba keca,jer zadnju igraju kuci,sigurno ce htjeti da pobjede.AEK bi mogao doci,ako ga ne odloze zbog onih nereda sto su bili.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 maj 2010, 14:14

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Slavija-Sarajevo 2 kvota padala na Sarajevo,valjda dodje .
nema tu dvice jarane,cuo sam se sa hordasem jednim kaze da ce izgubiti da samo cekaju derbi ;)
A radi cega ga cekaju zivota ti :?:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2010, 14:24

evo vam iz prve ruke informacije za sarajevo kad vec ne pisemo na nasoj temi :D

slaviji ne igraju tadic,regoje i spalevic..svi kartone imaju koliko sma vidio..skoro tri najvaznija igraca...

sarajevo...varesanovic najavio da ce cuvat neke igrace za derby....a fale 2-3 igraca iz veznog reda...sto je hendikep sigurno

pa procijenite ko je blizi pobjedi...licno ocekujem pobjedu..jbg...al nezz kakv ce sastav igrat...

uglavnom...misljenja sam da smo najbolja ekipa u ligi ali...jbg....dosta toga nam je naopako islo sto namjerno,direkto smo osteceni u par situacija... sto spletom nesretnih okolnosti...

dakle...ocekujem dvije vezane pobjede u ovim gradskim derbyima i siguran izlazak u evropu mada se mnogi navijaci sarajeva ne bi slozili sa mnom...

Iako je teska situacija....zbog navijaca prije svega i njihovih zahtjeva da uprava ode...ipak sarajevo ima kvalitet i to ce pokazat nadAM se
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 09 maj 2010, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rekreativac
Kontakt:

Post Postao/la rekreativac » 09 maj 2010, 14:27

sarajlija89 je napisao/la:evo vam iz prve ruke informacije za sarajevo kad vec ne pisemo na nasoj temi :D

slaviji ne igraju tadic,regoje i spalevic..svi kartone imaju koliko sma vidio..skoro tri najvaznija igraca...

sarajevo...varesanovic najavio da ce cuvat neke igrace za derby....a fale 2-3 igraca iz veznog reda...sto je hendikep sigurno

pa procijenite ko je blizi pobjedi...licno ocekujem pobjedu..jbg...al nezz kakv ce sastav igrat...

uglavnom...misljenja sam da smo najbolja ekipa u ligi ali...jbg....dosta toga nam je naopako islo sto namjerno,direkto smo osteceni u par situacija... sto spletom nesretnih okolnosti...

dakle...ocekujem dvije vezane pobjede u ovim gradskim derbyima i siguran izlazak u evropu...iako je teska situacija....zbog navijaca prije svega i njihovih zahtjeva da uprava ode...ipak sarajevo ima kvalitet i to ce pokazat nadAM se

To je tvoje subjektivno gledanje,ali objektivnost je dosta drugacija ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2010, 14:29

ma nije brate...sarajevo ja najbolja ekipa u ligi realno uz siroki..al rekoh ti sta nam se sva desavalo nije ni cudo gdje smo....pa zamisli situaciju da valstiti navijaci(neki) zele da tim ne ode u evropu,samo da bi se neke stvari promjenile..eto dokle je doslo

uglavnom....samo selju da dobijemo i da pokazemo nekie stvari..ostalo me ne interesuje.... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 maj 2010, 14:32

reci mi JEDAN dokaz da ste bolji. zeljo je : najbolja gostujuca ekipa,igra najljepsi fudbal,ima najboljeg igraca lige i uz to smo PRVI. nemoj biti smijesan. mogu ja sad reci valencia je bolja od barcelone nema veze sto nisu prvi. smijesno.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 09 maj 2010, 14:35

neko_iz_mase je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:
A radi cega ga cekaju zivota ti :?:
vidim da se izgleda ne pratis BIH ligu,jer da pratis znao bi koliko je i želji i sarajevu vazna ta utakmica to je najveci derbi u nasoj ligi,real-barselona,celtic-rangersi ;)
sto bi reko ovaj moj kolega varešanvic (trener sarajeva) kad je god rekao idemo po pobjedu izbuge :D
a slaviji treba za opstanak,mislis da ce pustiti dodik da ispane njegova slavija,
ali ne mogu ja tebi sada sve objasnjavati,posto vidim da nisi poznat sa nasom ligom ;)

rekreativac
Kontakt:

Post Postao/la rekreativac » 09 maj 2010, 14:35

sarajlija89 je napisao/la:ma nije brate...sarajevo ja najbolja ekipa u ligi realno uz siroki..al rekoh ti sta nam se sva desavalo nije ni cudo gdje smo....pa zamisli situaciju da valstiti navijaci(neki) zele da tim ne ode u evropu,samo da bi se neke stvari promjenile..eto dokle je doslo

uglavnom....samo selju da dobijemo i da pokazemo nekie stvari..ostalo me ne interesuje.... ;)
Kao prvo griješiš jer ste po kvalitetu 3,4 ekipa ove polusezone...Koji su razlozi tome potrazi u svojoj upravi i igracima itd.Drugo nekaže se seljo nego veliki Željo koji je uspio povezati sve strukture u klubu i oko kluba i dignuti klub iz pepela.Spas sezone trazite u pobjedi nad Željom ali vidjecemo hocete li u tome uspjeti.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 09 maj 2010, 14:37

sarajlija89 je napisao/la:ma nije brate...sarajevo ja najbolja ekipa u ligi realno uz siroki..al rekoh ti sta nam se sva desavalo nije ni cudo gdje smo....pa zamisli situaciju da valstiti navijaci(neki) zele da tim ne ode u evropu,samo da bi se neke stvari promjenile..eto dokle je doslo

e sad si malo pretjerao,sigurno si hordaš ali budi realan željo je ove godine Bog i batina u nasoj ligi,

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 14:37

Devil je napisao/la:Jutarnji jedan malo kasnim sa njim ali nisam bio kuci:

Hvidovre da gol 1.25 :twisted:
Valladolid-Murcia(+8) 1 1.8 :evil:
Fuenlabrada-Real M 2 1.3 :mrgreen:
Gran Canaria-Valencia under 158 1.8 :mrgreen:
Caja Laboral-Lagun Aro under 158 1.8 :mrgreen:
F.Massa 1-8 1.6
Karlovic-Korolev 1 1.6 :mrgreen:
C.Rochus-O.Hernandez 1 1.8 :D

Posle slede ostali tiketi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2010, 14:38

Dusseldorf - Hansa Rostock X

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Zeki i 1 gost.