Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
sta mislite imal ovaj olimpiakos sansi veceras ja sam ga odigro na 10km
1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
5.)barca - olimpiakos 6,5 h2
na 10km dobitak 47
1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
na 10km dobitak 47
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma ne bi mi krivo bilo da sam pao,da posteno izgube. Ni prvi ni zadnji put.
Al poen razlike
Danas citav svijet igra na Barcelonu,ja cu bome na Olimpijakosa. 3.10 kvota na finale eurolige je smijesno.
Jos igram Arsenala,FSV Frankfurt i Fenerbahce.
Na 10 uplatu 81 dobitak,pa sta bude bude
Al poen razlike

Danas citav svijet igra na Barcelonu,ja cu bome na Olimpijakosa. 3.10 kvota na finale eurolige je smijesno.
Jos igram Arsenala,FSV Frankfurt i Fenerbahce.
Na 10 uplatu 81 dobitak,pa sta bude bude
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Mislim da ćeš prije pogoditi košarku nego tenis.$eLLa je napisao/la:sta mislite imal ovaj olimpiakos sansi veceras ja sam ga odigro na 10km
1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
na 10km dobitak 47
ovo je Bryant dao u zadnjoj sekundi dao kosneko_iz_mase je napisao/la:majku im poganu...
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:ovo je Bryant dao u zadnjoj sekundi dao kosneko_iz_mase je napisao/la:majku im poganu...
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...kakve su sanse da Fener uzme u gostima danas,danas tipujem na Olympiakos,visoka kvota,ko da igraju protiv Clevelanda.
ja sam odigrao cistu 2 na fenera pa sta Bog da. 1.40 kvota. a sta ti mislis kako ce proci Bielefeld i Kaiserslautern?
-
- Kontakt:
nema tu dvice jarane,cuo sam se sa hordasem jednim kaze da ce izgubiti da samo cekaju derbiharry_90 je napisao/la:Slavija-Sarajevo 2 kvota padala na Sarajevo,valjda dodje .

Bielefeld ce ovo sigurno uzeti,nisu uspjeli da se vrate u bundesligu,sigurno ce se zadnju iskupit pred navijacima,Oberhausen osigurao opstanak,tako da ce danas igrat opusten protiv Arminie.
Prognoza: Pobjeda Arminie
Kaiserslauter osigurao vec bundes ligu,susret sa treceplasiranim Augsburgom,vise ce biti revijalan mec,preveliku su kvotu dali na Augsburg,ipak ovdje ocekujem da oba timu dadnu gol.
Prognoza: oba daju gol ili 3+
Kaiserslauter osigurao vec bundes ligu,susret sa treceplasiranim Augsburgom,vise ce biti revijalan mec,preveliku su kvotu dali na Augsburg,ipak ovdje ocekujem da oba timu dadnu gol.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prvi par ti je gutav,ja bi prije igrao 2 ili preko gemove ovo ide u 3 seta 99%$eLLa je napisao/la:sta mislite imal ovaj olimpiakos sansi veceras ja sam ga odigro na 10km
1.) querry - isner 1
2.)chelsea - stoke 1
3.)inter - chievo 1
4.)man utd - 1
na 10km dobitak 47
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
e burazeru ja sam odigrao oba keca. valjda cu ubost. al mi je na listicu nekako naj nesigurniji par AEK - Aris i tu sam keca zdrmo.harry_90 je napisao/la:Bielefeld ce ovo sigurno uzeti,nisu uspjeli da se vrate u bundesligu,sigurno ce se zadnju iskupit pred navijacima,Oberhausen osigurao opstanak,tako da ce danas igrat opusten protiv Arminie.
Pa dobro mozda i dodju oba keca,jer zadnju igraju kuci,sigurno ce htjeti da pobjede.AEK bi mogao doci,ako ga ne odloze zbog onih nereda sto su bili.A_d_0 je napisao/la:e burazeru ja sam odigrao oba keca. valjda cu ubost. al mi je na listicu nekako naj nesigurniji par AEK - Aris i tu sam keca zdrmo.harry_90 je napisao/la:Bielefeld ce ovo sigurno uzeti,nisu uspjeli da se vrate u bundesligu,sigurno ce se zadnju iskupit pred navijacima,Oberhausen osigurao opstanak,tako da ce danas igrat opusten protiv Arminie.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A radi cega ga cekaju zivota tiBAVARAC DO GROBA je napisao/la:nema tu dvice jarane,cuo sam se sa hordasem jednim kaze da ce izgubiti da samo cekaju derbiharry_90 je napisao/la:Slavija-Sarajevo 2 kvota padala na Sarajevo,valjda dodje .

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- sarajlija89
- Kontakt:
evo vam iz prve ruke informacije za sarajevo kad vec ne pisemo na nasoj temi
slaviji ne igraju tadic,regoje i spalevic..svi kartone imaju koliko sma vidio..skoro tri najvaznija igraca...
sarajevo...varesanovic najavio da ce cuvat neke igrace za derby....a fale 2-3 igraca iz veznog reda...sto je hendikep sigurno
pa procijenite ko je blizi pobjedi...licno ocekujem pobjedu..jbg...al nezz kakv ce sastav igrat...
uglavnom...misljenja sam da smo najbolja ekipa u ligi ali...jbg....dosta toga nam je naopako islo sto namjerno,direkto smo osteceni u par situacija... sto spletom nesretnih okolnosti...
dakle...ocekujem dvije vezane pobjede u ovim gradskim derbyima i siguran izlazak u evropu mada se mnogi navijaci sarajeva ne bi slozili sa mnom...
Iako je teska situacija....zbog navijaca prije svega i njihovih zahtjeva da uprava ode...ipak sarajevo ima kvalitet i to ce pokazat nadAM se

slaviji ne igraju tadic,regoje i spalevic..svi kartone imaju koliko sma vidio..skoro tri najvaznija igraca...
sarajevo...varesanovic najavio da ce cuvat neke igrace za derby....a fale 2-3 igraca iz veznog reda...sto je hendikep sigurno
pa procijenite ko je blizi pobjedi...licno ocekujem pobjedu..jbg...al nezz kakv ce sastav igrat...
uglavnom...misljenja sam da smo najbolja ekipa u ligi ali...jbg....dosta toga nam je naopako islo sto namjerno,direkto smo osteceni u par situacija... sto spletom nesretnih okolnosti...
dakle...ocekujem dvije vezane pobjede u ovim gradskim derbyima i siguran izlazak u evropu mada se mnogi navijaci sarajeva ne bi slozili sa mnom...
Iako je teska situacija....zbog navijaca prije svega i njihovih zahtjeva da uprava ode...ipak sarajevo ima kvalitet i to ce pokazat nadAM se
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 09 maj 2010, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:evo vam iz prve ruke informacije za sarajevo kad vec ne pisemo na nasoj temi![]()
dakle...ocekujem dvije vezane pobjede u ovim gradskim derbyima i siguran izlazak u evropu...iako je teska situacija....zbog navijaca prije svega i njihovih zahtjeva da uprava ode...ipak sarajevo ima kvalitet i to ce pokazat nadAM se
To je tvoje subjektivno gledanje,ali objektivnost je dosta drugacija

- sarajlija89
- Kontakt:
ma nije brate...sarajevo ja najbolja ekipa u ligi realno uz siroki..al rekoh ti sta nam se sva desavalo nije ni cudo gdje smo....pa zamisli situaciju da valstiti navijaci(neki) zele da tim ne ode u evropu,samo da bi se neke stvari promjenile..eto dokle je doslo
uglavnom....samo selju da dobijemo i da pokazemo nekie stvari..ostalo me ne interesuje....
uglavnom....samo selju da dobijemo i da pokazemo nekie stvari..ostalo me ne interesuje....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
reci mi JEDAN dokaz da ste bolji. zeljo je : najbolja gostujuca ekipa,igra najljepsi fudbal,ima najboljeg igraca lige i uz to smo PRVI. nemoj biti smijesan. mogu ja sad reci valencia je bolja od barcelone nema veze sto nisu prvi. smijesno.
-
- Kontakt:
vidim da se izgleda ne pratis BIH ligu,jer da pratis znao bi koliko je i želji i sarajevu vazna ta utakmica to je najveci derbi u nasoj ligi,real-barselona,celtic-rangersineko_iz_mase je napisao/la:A radi cega ga cekaju zivota tiBAVARAC DO GROBA je napisao/la:nema tu dvice jarane,cuo sam se sa hordasem jednim kaze da ce izgubiti da samo cekaju derbiharry_90 je napisao/la:Slavija-Sarajevo 2 kvota padala na Sarajevo,valjda dodje .

sto bi reko ovaj moj kolega varešanvic (trener sarajeva) kad je god rekao idemo po pobjedu izbuge

a slaviji treba za opstanak,mislis da ce pustiti dodik da ispane njegova slavija,
ali ne mogu ja tebi sada sve objasnjavati,posto vidim da nisi poznat sa nasom ligom

-
- Kontakt:
Kao prvo griješiš jer ste po kvalitetu 3,4 ekipa ove polusezone...Koji su razlozi tome potrazi u svojoj upravi i igracima itd.Drugo nekaže se seljo nego veliki Željo koji je uspio povezati sve strukture u klubu i oko kluba i dignuti klub iz pepela.Spas sezone trazite u pobjedi nad Željom ali vidjecemo hocete li u tome uspjeti.sarajlija89 je napisao/la:ma nije brate...sarajevo ja najbolja ekipa u ligi realno uz siroki..al rekoh ti sta nam se sva desavalo nije ni cudo gdje smo....pa zamisli situaciju da valstiti navijaci(neki) zele da tim ne ode u evropu,samo da bi se neke stvari promjenile..eto dokle je doslo
-
- Kontakt:
e sad si malo pretjerao,sigurno si hordaš ali budi realan željo je ove godine Bog i batina u nasoj ligi,sarajlija89 je napisao/la:ma nije brate...sarajevo ja najbolja ekipa u ligi realno uz siroki..al rekoh ti sta nam se sva desavalo nije ni cudo gdje smo....pa zamisli situaciju da valstiti navijaci(neki) zele da tim ne ode u evropu,samo da bi se neke stvari promjenile..eto dokle je doslo
Devil je napisao/la:Jutarnji jedan malo kasnim sa njim ali nisam bio kuci:
Hvidovre da gol 1.25![]()
Valladolid-Murcia(+8) 1 1.8![]()
Fuenlabrada-Real M 2 1.3![]()
Gran Canaria-Valencia under 158 1.8![]()
Caja Laboral-Lagun Aro under 158 1.8![]()
F.Massa 1-8 1.6
Karlovic-Korolev 1 1.6![]()
C.Rochus-O.Hernandez 1 1.8![]()
Posle slede ostali tiketi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dusseldorf - Hansa Rostock X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.