Ovi mogu sa nama pod rukusoccerfan je napisao/la:Pa kazeee: Ovde niko nije normalan, nije normalan, nije normalanbiskitt je napisao/la:
roditeljska pažnja![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovi mogu sa nama pod rukusoccerfan je napisao/la:Pa kazeee: Ovde niko nije normalan, nije normalan, nije normalanbiskitt je napisao/la:
roditeljska pažnja![]()
![]()
![]()
Bas su zanimljiviadoo11 je napisao/la:Ovi mogu sa nama pod rukusoccerfan je napisao/la:Pa kazeee: Ovde niko nije normalan, nije normalan, nije normalanbiskitt je napisao/la:
roditeljska pažnja![]()
![]()
![]()
Ako se ne varam ovo bi značilo kao nešto "Edin od Midhata Džeko", nedavno sam o ovome negdje čitao i čini mi se da je o tome bila riječAlanSmith14 je napisao/la:Harrison je napisao/la: Arap: E-ddin ben Midhat Dzeko![]()
nisam upratio ovaj arapski oblik do sad xd
Tako neštokvalitet je napisao/la:Ako se ne varam ovo bi značilo kao nešto "Edin od Midhata Džeko", nedavno sam o ovome negdje čitao i čini mi se da je o tome bila riječAlanSmith14 je napisao/la:Harrison je napisao/la: Arap: E-ddin ben Midhat Dzeko![]()
nisam upratio ovaj arapski oblik do sad xd
Mislim da Ibišević neće dobit ni minute večeras, a da će igrati cijelu protiv Andore. Al' niko sretniji od mene ako ti se želja ispuni.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Veceras ga DZEKO zabija u 25oj minuti za veliko izjednacenje, nakon 15 minuta velikog pritiska nasih igraca, da bi na kraju u 68oj minuti Ibisevic zabio za konacni 2:1
Kad se davala kapitenska mnogi su govorili da je ne zasluzuje, ali ja sam se potajno nadao da ce je bas njemu dati. Ta kapitenska je Edina bukvalno preporodila i da bog da je jos dugooo dugo nosio.Goalgetter je napisao/la:Institucijo!![]()
![]()
![]()
Nije mogao sam, maestralna utakmica naseg kapitena.