Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Bavcic ce znaci imati 20+ minuta sto i nije pozitivno svaka momku cast ali Todic je bolji znaci Stipan i Kikan u paru ce igrati dosta vise a Albijanic bi mogao niotkud imati minutazu mozda Minja moze odigrati par kvalitetnih minuta na 4
ja sa gledao glogovca u 4-5 utakmica uživo i stvarno nisam vidio šta može ponuditi da bude blizu Bavčića, hajde da je treća opcija na 4 sa 3-5 minuta ovako sve preko toga bi bilo punjenje u odbrani uz skoro nikakav doprinos u napadu
On mora očvrsnuti i steći samopouzdanja
On mora očvrsnuti i steći samopouzdanja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa ja sam uvijek prije za to da se da mladom igracu prilika da stekne iskustvo koje bi mu mnogo koristilo u nastavku karijere. Predaleko smo mi od drugog kruga, da bi sad trazili i onu mrvicu kvalitete kod igraca cije vrijeme proslo kao sto je Bavcic. Mogao je putovati umjesto Albijanica bez problema, a od Glogovca bi mozda i mogli imati koristi u buducnosti, dok od Albijanica i Bavcica nikad i nije bilo nista.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kosovo ce navijati za nas.Interista je napisao/la:Bavcic ce znaci imati 20+ minuta sto i nije pozitivno svaka momku cast ali Todic je bolji znaci Stipan i Kikan u paru ce igrati dosta vise a Albijanic bi mogao niotkud imati minutazu mozda Minja moze odigrati par kvalitetnih minuta na 4

Todić out, Draško in
Stvarno ne znam na šta Albijanić sada liči da bi mogao komentarisatiEthel je napisao/la:Pa ja sam uvijek prije za to da se da mladom igracu prilika da stekne iskustvo koje bi mu mnogo koristilo u nastavku karijere. Predaleko smo mi od drugog kruga, da bi sad trazili i onu mrvicu kvalitete kod igraca cije vrijeme proslo kao sto je Bavcic. Mogao je putovati umjesto Albijanica bez problema, a od Glogovca bi mozda i mogli imati koristi u buducnosti, dok od Albijanica i Bavcica nikad i nije bilo nista.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znači ti onaj od onih koji ne čitaju prethodne postoveremA1 je napisao/la:Todić out, Draško in

Necemo s njim dobiti neku prevagu ili posebnu kvalitetu, zato sam za Glogovca (da se razumijemo nije da nesto guram momka, ali nema drugog koji je bio u konkurenciji), lijepa bi to bila promocija za njega, a skolovan je igrac i sigurno ima talenta..nerminh74 je napisao/la:Stvarno ne znam na šta Albijanić sada liči da bi mogao komentarisatiEthel je napisao/la:Pa ja sam uvijek prije za to da se da mladom igracu prilika da stekne iskustvo koje bi mu mnogo koristilo u nastavku karijere. Predaleko smo mi od drugog kruga, da bi sad trazili i onu mrvicu kvalitete kod igraca cije vrijeme proslo kao sto je Bavcic. Mogao je putovati umjesto Albijanica bez problema, a od Glogovca bi mozda i mogli imati koristi u buducnosti, dok od Albijanica i Bavcica nikad i nije bilo nista.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
http://www.eurobasket2015.org/en/samocelik je napisao/la:Može li neko otvoriti zvaničnu temu za EuroBasket ove godine ili već postoji pa je nisam skužio?
akisarajevo92 je napisao/la:Svrsta nas ovaj odvratni komentator na SK rame uz rame sa Islandom i Estonijom kao vrlo loše ekipe na EP-u.
na sportklubu?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, ovaj.filip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Svrsta nas ovaj odvratni komentator na SK rame uz rame sa Islandom i Estonijom kao vrlo loše ekipe na EP-u.
na sportklubu?
Don't believe the hype.
to u nekoj emisiji?
Pa sta je covjek pogrijesio? Bolji smo od te dvije ekipe, a po kvaliteti barem na papiru nismo ispred ni jedne vise.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa dobro nije čovjek puno pogriješio, ako se vodio imenima onda je to tako sigurno. Druga stvar je što je morao predviditi da nam je Duško trener i da nikome neće biti lako protiv nas izuzev Francuza, tu očekujem onako rutinski 20ak+ razlike.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
taj covjek mnogo postuje nasu zemlju ,samo je kao komentator jedne ozbiljne tv kuce zelio biti realan,kao sto bi 99% nas ovdje bilo realno,covjek nije pogrijesio niti je rekao da nemamo sanse da prodjemo grupu al da jednostavno bez 3 najbolja igraca mi nismo ta reprezentacija,svakoj reprezentaciji na svijetu osim amerike uzmi 3 najbolja igraca i vidjet ces da ce biti slabiji,puno slabiji jbgakisarajevo92 je napisao/la:Da, ovaj.filip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Svrsta nas ovaj odvratni komentator na SK rame uz rame sa Islandom i Estonijom kao vrlo loše ekipe na EP-u.
na sportklubu?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I sta je pogrijesio? Ako pogledas, igramo bez dva najbolja igraca s kojima prije godine opet nismo uspjeli ostvariti plasman iz grupe. Cito rezonski, kako sada ocekivati nesto bolje? To je cisto sportski... Druga je stvar ako si se ti vodio logikom: on je Srbin, a Srbi nas mrze... e tu ti ne mogu pomoci.akisarajevo92 je napisao/la:Svrsta nas ovaj odvratni komentator na SK rame uz rame sa Islandom i Estonijom kao vrlo loše ekipe na EP-u.

- akisarajevo92
- Kontakt:
I ja mislim da smo medju 5 najlosijih ekipa na ovom Eurobasketu, al tesko je kad to cujes.
A i ne mirisem nimalo ovog komentatora, previše me mrači.

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
bolje za ovu ekipu sto nas podcjenjuju to ce biti nas adut ,timska igra i borba do zadnje kapi znoja ,ako dobijemo poljake mislim da prolazimo prvi krug ,finci nam dosad nisu lezali ali ovoj ekipi hoce zato sto cemo sada vise trcati i igrsti bolju odbranu a to njima ne odgovara

Vrhunski komentatori poznavaoc kosarke. Krivi su Nihad, Mirza i Jusuf. Nije Darko.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Pa u pravu je čovjek. Koliko sam vidio samo B92 nam je dao neke veće šanse. Index I SK nešto malo i imaju pravo. Mislim da će biti gusto, ali da ćemo izvisiti kao na SP u rukometu. Jedna pobjeda, tri poraza u egalu i Francuzi će nas rasuti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.