Normalno da jesu muda stavit igraca koji ne igra u prvih 11. Alternative isto ne igraju, Vrancic makar malo igra, ali je novi.Chinaglia je napisao/la:nikakva muda tu ne trebaju, ko su alternativepinoglavi je napisao/la:Treba imati muda i njega staviti, ali i izostaviti.
Hare je bolji od svih njih, a ostali imaju isti problem kao Hare, ne igraju
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Nad tobom sunce najljepše sja
Baraz ce biti najlaksi ikad. Madjarska, Skotska, Slovenija, raspala Rusija, Ukrajina, Norveksa, I trenutno Holandija (mislim da ce na kraju Cesi biti treci u ovoj grupi).
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Po trenutnoj situaciji, mi bi bili nosioci i imali bi mogucnost da dobijemo jednu od cetri slijedece reprezentacije:Brane je napisao/la:Baraz ce biti najlaksi ikad. Madjarska, Skotska, Slovenija, raspala Rusija, Ukrajina, Norveksa, I trenutno Holandija (mislim da ce na kraju Cesi biti treci u ovoj grupi).
-Madjarska
-Skotska
-Norveska
-Slovenija
- anonymousHD
- Kontakt:
Opet euforija, opet dizanje u nebesa, stvaranje male repke velikom, podcenjivanje protivnika. Tuga.
Kiks Spahe i Bege večeras i lagana pobeda Belgijanaca.
Prosli bi svaku od ove 4 reprezentacije uz dvije pobjede i gol razliko +4 najmanjeFliX je napisao/la:Po trenutnoj situaciji, mi bi bili nosioci i imali bi mogucnost da dobijemo jednu od cetri slijedece reprezentacije:Brane je napisao/la:Baraz ce biti najlaksi ikad. Madjarska, Skotska, Slovenija, raspala Rusija, Ukrajina, Norveksa, I trenutno Holandija (mislim da ce na kraju Cesi biti treci u ovoj grupi).
-Madjarska
-Skotska
-Norveska
-Slovenija
This time next year we'll be millionaires.
Pobjeda, ako Bog da. 
A što mi ne bi večeras pobijedili Belgiju ? Belgija jest mocna i jaca od nas igrački i na papiru, ali nije ne moguce da bude i nasa pobjeda večeras, sve dok imamo šansi da se plasiramo direktno ne treba odustajat, nama je baraž zadnja opcija u ti bi imali realne šanse, ja večeras očekujem dobru igru naših pa vidjet ćemo
Nego kakav nas sastav očekuje večeras, imam neki feeling da će ga VIšća uvalit
Nego kakav nas sastav očekuje večeras, imam neki feeling da će ga VIšća uvalit
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Od kad znam za sebe mi uvijek igramo historijske utakmice
ali ovaj put imam osjecaj da je ta neka euforija i pritisak manji sto je odlicno pred ovakvu utakmicu,samo nek se nasi koncetrisu na igru i na ono sto je selektor odredio i ocekujem da mozemo izvuci povoljan rezultat.

FK Sarajevo !
Makar nismo u minusu.anonymousHD je napisao/la:Opet euforija, opet dizanje u nebesa, stvaranje male repke velikom, podcenjivanje protivnika. Tuga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Makar nismo u minusu.anonymousHD je napisao/la:Opet euforija, opet dizanje u nebesa, stvaranje male repke velikom, podcenjivanje protivnika. Tuga.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Juče sam protiv Kazahstanaca bio optimista pa se razočarao, i danas sam optimista pa neka večeras budem u pravu.
Gazimo ih kao plitak potok!
Samo hrabro Ljiljani!
Gazimo ih kao plitak potok!
Samo hrabro Ljiljani!
Ova tekma je derbi citavih kvalifikacija za EP u nasoj grupi i rezultat je bitan za oba tima ali nekako atmosfera je kao da se igra prijateljska tekma. Mislim da je cak tekma protiv Austrije bila vise nabrijana. Previse je prijateljstava medju kljucnim igracima a i navijaci se postuju. Prognoziram remi! 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Tek 66 stranica, a nekad je znalo biti i preko 150
Večeras remi je odličan, mada ni poraz nas ne udaljava nešto plaho od baraža, tako da ne bi trebalo praviti frku ako se desi takvo nešto.
Večeras remi je odličan, mada ni poraz nas ne udaljava nešto plaho od baraža, tako da ne bi trebalo praviti frku ako se desi takvo nešto.
Sad me već lagano nervoza uhvatila, trema k'o da ja igram. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Daj nam baraz pa da konacno probijemo taj mentalni blok. "Baraz baraz nikad necemo proci"... Ma qrac. Daj nam Norvesku pa da ih dobijemo obje utakmice sa hendikepom.FliX je napisao/la:Po trenutnoj situaciji, mi bi bili nosioci i imali bi mogucnost da dobijemo jednu od cetri slijedece reprezentacije:Brane je napisao/la:Baraz ce biti najlaksi ikad. Madjarska, Skotska, Slovenija, raspala Rusija, Ukrajina, Norveksa, I trenutno Holandija (mislim da ce na kraju Cesi biti treci u ovoj grupi).
-Madjarska
-Skotska
-Norveska
-Slovenija
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kome prijete kartoni veceras? Ne bi bilo lose to ocistiti protiv Andore, da kasnije ne bude nekih trzavica.
Ne pravite od Belegije Njemacku, Spaniju, Brazil...
Po meni je remi najrealniji a uvijek moze zalutati jos neki gol sa obje strane. Bit ce neizvjesno

Po meni je remi najrealniji a uvijek moze zalutati jos neki gol sa obje strane. Bit ce neizvjesno
KapitenuSlevinKelevra je napisao/la:Kome prijete kartoni veceras? Ne bi bilo lose to ocistiti protiv Andore, da kasnije ne bude nekih trzavica.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Hajmo momci, uz Boziju pomoc, samo borbeno i jako pa sta bude. Neznam sto kukate kad smo u zadnje tri utakmice sa njima imali dvije pobjede i remi. Znaci mi smo ovdje favoriti
. I usput ko hoce na res sarana bujrum. BOSNA JE SAMPION OOOOO

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.