FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije FK Sarajevu grad vratio dug.......ljudi se snasli i vratili.....svaka im cast.
🔴⚫️
Jeste Ali imaju uredjen Statut.Skver je napisao/la:Nije FK Sarajevu grad vratio dug.......ljudi se snasli i vratili.....svaka im cast.
Nije ni Sarajevo privatizovano,nego IMA vecinskog vlasnika,dionica ili cega vec.
Skoro je neko pisao azmir nece privatizovat.pa i ako nece,Ali uloziti hoce,a gdje,na ledinu...da IMA Statut koji stiti ulagaca,vratili BI mi dugove do ponedeljka.
Vjeruj mi.
Niti IMA statuta,niti gospoda dozvoljava isti izmjeniti,opstruira,niti zeli uzeti na sebe reprograma...
Po tom pitanju je Statut q.
Nadam SE ubrzo vjestima po tom pitanju.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Azmir je rekao da ga ne zanima privatizacija, ni statut, da želi, sutra bi to napravio
Kako stvari stoje,il CE napraviti,i kupiti Klub,ili SE gasimo.niti CE grad ikada prihvatiti odgovornost za dug,niti CE azmir vjecno davati pare.
A dugovi sustizu,davimo SE.
Ganjamo licence,a nemamo reprograma,zaledjinu.
Nemamo Stadion,jer uslovi nisu zadovoljeni,reflektori nerade.....
Joj jest me neka depresija spicila u pm...
A dugovi sustizu,davimo SE.
Ganjamo licence,a nemamo reprograma,zaledjinu.
Nemamo Stadion,jer uslovi nisu zadovoljeni,reflektori nerade.....
Joj jest me neka depresija spicila u pm...

gdje je ultrasstyle da nas malo oraspoloži 

@solinas.....druže moj, znaš li dal si pošo' ili si došo'
....pa ne znam ko se slikao sa Azmirom i pričo'.....vi ste jarani, yebote te budjet i famelija
....ja koji će qurac nego uzeti Slobodu, covjek je biznismen, a biznismeni nikad ne daju djaba para.....jedino ako ga Fućko ne spriječi u tome pa ne kupi akcije umjesto Dzasmina koji je ludo zaljubljen u fudbal.

🔴⚫️
Barem ocekujem öd tebe,i par ozbiljnijih forumasa da razumijete dubinu neke situacije.
Sve to stoji ba,Ali ponekada se covjek zapita cemu to sve vodi.ja znam sigurno da cemo potpisati reprogram
Ali jednostavno razocaram se.
Grad je barem pustio upravu sarajeva da se snalazi...
Kod nas je sve biti ili nebiti...
Malo je umoran solinas öd svega vjeruj mi.....
Sve to stoji ba,Ali ponekada se covjek zapita cemu to sve vodi.ja znam sigurno da cemo potpisati reprogram
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad nam bude u januaru jos jedna historijska kljucna skupstina
Dodje agent Suljo i Koreli, Azmire sta je ovo nema finansijskog izvjestaja, zasto si drugi na tabeli, a ne prvi? Hahaha

Dodje agent Suljo i Koreli, Azmire sta je ovo nema finansijskog izvjestaja, zasto si drugi na tabeli, a ne prvi? Hahaha
Naše drugo ime je historijska skupština
.

Evo idemo logikom......frajer finansira klub, samo on zna koliko je dao do sada para, pa nece valjda taj klub ostaviti kada ga digne nekom drugom sa parama, jedino ako je lud, a znamo svi da covjek nije lud, bas suprotno, ne zuri mu se previse oko toga da bude vlasnik kluba, ima novaca, mlad je, a to mu niko ne moze uzeti.....jer ce na kraju biti vlasnik kluba...logikasolinas je napisao/la:Barem ocekujem öd tebe,i par ozbiljnijih forumasa da razumijete dubinu neke situacije.
🔴⚫️
Mi eto znamo kako se licenca dobija,oni ne znaju.Opusteno,znaju oni sve kako treba radit.Uprava je 100 koraka ispred nas navijaca.Jbg,nemamo privilegiju da znamo 100% sta rade i sta smisljaju.Licence,reflektori,stadion...nije djaba se izaslo sa tim saopstenjem.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Onda odmori koji mjesec i ne furam te.solinas je napisao/la: Malo je umoran solinas öd svega vjeruj mi.....
A ostali,koji vam je

tuzlanska Sloboda
Kad smo mogli '08 i '11 sto ne mozemo u Srijedu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Održan zajednički sastanak organa Kluba
Objavljeno ponedjeljak, 31 Avgust 2015 12:49
zajednicki sastanak klupskih organa 31 avgust 2015
Dan nakon pobjede Crveno - crnih nad Vtezom održan je novi zajednički sastanak organa Kluba.
Na sastanku su prisustvovali Kemal Kurević (predsjednik Skupštine), Azmir Husić (predsjednik Upravnog odbora), Amer Karabegović (predsjednik Nadzornog odbora) i Saša Vugdalić (direktor Kluba) koji su jednoglasno zaključili da je početak sezone dobro otvoren kada su u pitanju rezultatski uspjesi tima, te da Klub dobro funkcioniše. Čelnici Kluba su se složili sa konstatacijom šefa stručnog štaba Husrefa Musemića koji je rekao da je ekipa u minusu dva boda.
Na sastanku je doneseno nekoliko konkretnih zaključaka, a jedan od njih je i taj da se klupsko rukovodstvo za sada uspješno nosi sa opterećenjem starih dugova.
Zbog teškog rasporeda u narednim premijerligaškim kolima, na sastanku je odlučeno da će prvi tim prvenstvenu pauzu iskoristiti za četvorodnevne mini pripreme u etno selu "Stanišić" kod Bijeljine. Takođe, donesena je odluka da se pokrene inicijativa vezana za aktiviranje reflektora na Gradskom stadionu Tušanj. Na sastanku se raspravljalo i o završenoj kampanji prodaje sezonskih ulaznica, te je zaključeno da je u tom segmentu napravljen ogroman iskorak. Klub je prodao 676 sezonskih ulaznica.
Klub se zaključno sa današnjim danom prijavio za licencni postupak za sezonu 2016/17, a ovaj zahtjevan posao, kao i prethodna dva, vodiće u ime FK Sloboda direktor Kluba Saša Vugdalić. Važno je dodati da je Klub za dobijanje licence za UEFA takmičenja prijavio Gradski stadion Tušanj, te Bilino polje kao rezervnu opciju.
Vodeći ljudi Kluba svjesni su da je Klub na teškom putu (opterećenje starih dugova), no zajedničko stajalište svih je da je to jedini ispravan put u stvaranju jake i evropske Slobode. Sljedeći zajednički sastanak održaće se nakon odigranih novih pet premijerligaških kola i meča Kupa BiH. Čelnici svih klupskih organa zajedničko okupljanje trebali bi imati na narednoj prvenstvenoj pauzi 04. oktobra.
P.S. Da zakljucimo raspravu oko reprograma dugova Slobode....dakle, imaju ljudi koji vode brigu o tome i sigurno puno bolje znaju od nas ovdje sta i kako.
Objavljeno ponedjeljak, 31 Avgust 2015 12:49
zajednicki sastanak klupskih organa 31 avgust 2015
Dan nakon pobjede Crveno - crnih nad Vtezom održan je novi zajednički sastanak organa Kluba.
Na sastanku su prisustvovali Kemal Kurević (predsjednik Skupštine), Azmir Husić (predsjednik Upravnog odbora), Amer Karabegović (predsjednik Nadzornog odbora) i Saša Vugdalić (direktor Kluba) koji su jednoglasno zaključili da je početak sezone dobro otvoren kada su u pitanju rezultatski uspjesi tima, te da Klub dobro funkcioniše. Čelnici Kluba su se složili sa konstatacijom šefa stručnog štaba Husrefa Musemića koji je rekao da je ekipa u minusu dva boda.
Na sastanku je doneseno nekoliko konkretnih zaključaka, a jedan od njih je i taj da se klupsko rukovodstvo za sada uspješno nosi sa opterećenjem starih dugova.
Zbog teškog rasporeda u narednim premijerligaškim kolima, na sastanku je odlučeno da će prvi tim prvenstvenu pauzu iskoristiti za četvorodnevne mini pripreme u etno selu "Stanišić" kod Bijeljine. Takođe, donesena je odluka da se pokrene inicijativa vezana za aktiviranje reflektora na Gradskom stadionu Tušanj. Na sastanku se raspravljalo i o završenoj kampanji prodaje sezonskih ulaznica, te je zaključeno da je u tom segmentu napravljen ogroman iskorak. Klub je prodao 676 sezonskih ulaznica.
Klub se zaključno sa današnjim danom prijavio za licencni postupak za sezonu 2016/17, a ovaj zahtjevan posao, kao i prethodna dva, vodiće u ime FK Sloboda direktor Kluba Saša Vugdalić. Važno je dodati da je Klub za dobijanje licence za UEFA takmičenja prijavio Gradski stadion Tušanj, te Bilino polje kao rezervnu opciju.
Vodeći ljudi Kluba svjesni su da je Klub na teškom putu (opterećenje starih dugova), no zajedničko stajalište svih je da je to jedini ispravan put u stvaranju jake i evropske Slobode. Sljedeći zajednički sastanak održaće se nakon odigranih novih pet premijerligaških kola i meča Kupa BiH. Čelnici svih klupskih organa zajedničko okupljanje trebali bi imati na narednoj prvenstvenoj pauzi 04. oktobra.
P.S. Da zakljucimo raspravu oko reprograma dugova Slobode....dakle, imaju ljudi koji vode brigu o tome i sigurno puno bolje znaju od nas ovdje sta i kako.
🔴⚫️
Svidja mi se ovo da smo u minus u dva boda. Sad opet protiv plavih fenjerasa uzet bodove u gostima.
Nullius in verba
Ima da grizu teren....od kada znam za sebe a i po saznanjima od starijih, nikada igraci Slobode u svojoj istoriji nisu imali bolji tretman od nekog predsjednika kao sto imaju kod sadasnjeg predsjednika Azmira Husica....to mogu potvrditi sigurno i dr. Ante Raos i Adem Tucakovic bivsi uspjesni predsjednici Slobode......ovo sto covjek radi za Slobodu je........nemam rijeci.Heller je napisao/la:Svidja mi se ovo da smo u minus u dva boda. Sad opet protiv plavih fenjerasa uzet bodove u gostima.
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Svaka cast predsjedniku.nema sta.
Nekada ni vode na tusnju nije bilo zavrnu.
Aferim
Nekada ni vode na tusnju nije bilo zavrnu.
Aferim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.