NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 30 avg 2015, 23:18

nacelnik je napisao/la:
E pa ja nisam Mićo ako si mislio ...i ja idem i volim Bratstvo ,,,a što se tiče Miće on je dosta toga uradio za Brastvo monogo više nego pojedine legende kluba...i uz načelnika je sigurno jedan od najzasluznih za rezultate koje Brastvo postize,,,pogotovo u mlađim selekcijama...

Pa de eto sam si se otkrio ko si upravo :lol: :lol: :urnebes: @Coki pogodio si :mrgreen:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 30 avg 2015, 23:19

eh objasni nacelnice da nisi ti nacelnik vec nesto sto je do skora gmizalo i nazivalo se blavorom:D
Keno sine moj pozdrav od babe i od tvoje drage mame aze , ne sikiraj se za remi bice bolje :D

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 30 avg 2015, 23:24

cesc pa i ti ne mozes skontati gmizavca :D
e jb ga :D
Zadnja izmjena: jasminka, dana/u 30 avg 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 avg 2015, 23:25

nacelnik je napisao/la:
encco je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Iz poštovanja prema sudijskoj profesiji neću komentarist suđenje u Orašju ,,,, :puke: :puke: ,,, Dzindo vjerovatno ostaje do kod samo načelnik to zna...on plaća i on odlučuje,,,njegove pare ,njegova volja,,,mi samo mozemo podrzat to što radi za klub i općinu ... :tokralju: :tokralju:
Bolje i jest da ne komentarises,i ti si ko i oni ....i tebe su po zitima ganjali......za trenera sam reko vec u ranijim postovima da je Daso glavni trener.....a to da su pare njegove nisam znao bogami....cestitam ljudino....podrzavo jesam,svojim parama sipo gorivo i iso za Bratstvom ko budala....nikad nigdje nisam uso dzabe a kamoli sjedio u lozi kao ti recimo.....nikakve koristi od BRATSTVA nemam za razliku od tebe i slicnih tebi,sem sto ga ja i mi mnogi volimo srcem .......jos jednom sve cestitke na javno izreceno....mislim da je pametnom dosta kad procita sta si ti napisao :thumbdown:
E pa ja nisam Mićo ako si mislio ...i ja idem i volim Bratstvo ,,,a što se tiče Miće on je dosta toga uradio za Brastvo monogo više nego pojedine legende kluba...i uz načelnika je sigurno jedan od najzasluznih za rezultate koje Brastvo postize,,,pogotovo u mlađim selekcijama...
De nam navedi te rezultate njegove. Kojeg je to on igraca napravio otkako trenira djecu ? Je-bem ja ovaj klub vise. Nije ovo Dasina prcija nego GRADSKI klub al sve dok nam gradani sute i glasaju za brkatog fuckera mozemo ga duvat kolektivno i slusat takve ko ti sto nam palamude o necemu ko da mi ociju nemamo
www.nkbratstvogracanica.com

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 avg 2015, 23:27

jasminka je napisao/la:cesc pa i ti ne mozes skontati gmizavca :D
Ma nije ovo gmizavac, gmizavac je pricao lose o Brki i o klubu ;) Ovo je neki od onih sto svaku noc sjede pred Brkinom kafanom. Boli njih **** za porazom jucerasnjim, nek je njima vina i meze. I jos da kazem ovom nacelniku (forumskom) kakve ba njegove pare, nek on te OPSTINSKE pare rasporedi kako Bog nalaze a ne kako mu se prohtije. Da usmjeri pare u rukomet i napravi onu *****nu dvoranu koju pravi od 98 godine dosad smo mogli imat ucesnika SEHA lige :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 30 avg 2015, 23:28

Au ovde bolesnika u pm. Ja sam nacelnik hahaha

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 31 avg 2015, 06:20

cesc4 je napisao/la:
jasminka je napisao/la:cesc pa i ti ne mozes skontati gmizavca :D
Ma nije ovo gmizavac, gmizavac je pricao lose o Brki i o klubu ;) Ovo je neki od onih sto svaku noc sjede pred Brkinom kafanom. Boli njih **** za porazom jucerasnjim, nek je njima vina i meze. I jos da kazem ovom nacelniku (forumskom) kakve ba njegove pare, nek on te OPSTINSKE pare rasporedi kako Bog nalaze a ne kako mu se prohtije. Da usmjeri pare u rukomet i napravi onu *****nu dvoranu koju pravi od 98 godine dosad smo mogli imat ucesnika SEHA lige :kafa:
Ulagalo je se u rukomet i šakom i kapom pa gdje su ti rezultati,,,nigdje,,,a liga u kojoj se takmiči rukometni klub po kvaliteti je dno dna,,,kad fudbaleri Bratstva nisu imali za kifle tad su pojedinci iz općinskog budžeta trpali u rukomet,,,sad se buraz malo situacija okrenula,,,

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 31 avg 2015, 12:08

U naredna dva kola Bratstvo igra na domaćem terenu protiv Branitelji i Budućnosti.Igra,zalaganje i spremnost ekipe (fizička,taktička i psihička) ne obećava da možemo uzeti 6.bodova iako smo domaćini.Činjenica da u gostima nemožemo NIKOM uzeti ni boda a kod kuće jadnom igrom se mučimo protiv ispodprosječnih ekipa i više sretno nego spretno postižemo golove za pobjede od 1-0.Eh sad doveo si 11.igrača sa strane,trenera prosuo priču o PL i što je najgore čovijek i dalje pokušava ubijediti i ono stotinjak ljudi koji prate Bratstvo da je sve kao u bajci.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 avg 2015, 13:10

cokara je napisao/la:U naredna dva kola Bratstvo igra na domaćem terenu protiv Branitelji i Budućnosti.Igra,zalaganje i spremnost ekipe (fizička,taktička i psihička) ne obećava da možemo uzeti 6.bodova iako smo domaćini.Činjenica da u gostima nemožemo NIKOM uzeti ni boda a kod kuće jadnom igrom se mučimo protiv ispodprosječnih ekipa i više sretno nego spretno postižemo golove za pobjede od 1-0.Eh sad doveo si 11.igrača sa strane,trenera prosuo priču o PL i što je najgore čovijek i dalje pokušava ubijediti i ono stotinjak ljudi koji prate Bratstvo da je sve kao u bajci.
Ma drug kao sto novinar rece "Svake godine ista prica" dakle mozemo ocekivati na guzove da dobijamo kod kuce. Sa ovakom ekipom pa de bolan svaki bolji trener bi bio u top 3 bolan da ih spremi da budu Top...Dakle dobijamo mogucnost da ce nakon jos ova dva kola ostati Dzindo jer cemo pobjedivati kod kuce i to ce Brku zadovoljiti, ali nece navijace koji ga prate. Evo smijem se kladiti sada kada bude dolazila Buducnost da cemo igrati X :twisted:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 sep 2015, 16:21

Derbi u Kupu ;) kod kuce igramo :bih:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 sep 2015, 17:03

3 iz 3...uz gol razliku 10 - 0....Branitelj,Hege i Budućnost nek se dogovore kolko kome od njih sleduje,,, :kafa: :kafa:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 sep 2015, 17:10

nacelnik je napisao/la:3 iz 3...uz gol razliku 10 - 0....Branitelj,Hege i Budućnost nek se dogovore kolko kome od njih sleduje,,, :kafa: :kafa:
Načelnik hrabro,drsko,bezobrazno,furiozno al na kraju pusti snovi kao i uvjek :thumbdown:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 sep 2015, 17:10

nacelnik je napisao/la:3 iz 3...uz gol razliku 10 - 0....Branitelj,Hege i Budućnost nek se dogovore kolko kome od njih sleduje,,, :kafa: :kafa:
Polahko ti sa golovima prvo Branitelj pa onda ovi ostali :wave:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 sep 2015, 17:14

GracanicaAA je napisao/la:
Polahko ti sa golovima prvo Branitelj pa onda ovi ostali :wave:
Branitelju 1 komad i dosta a onda nafilovat metalo-glodare i zelembaće iz Banovića... :pray: :pray:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 sep 2015, 17:16

Ma iskreno bit će teške tekme metalci pa onda Zelembaći...

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 sep 2015, 17:19

cokara je napisao/la:
Načelnik hrabro,drsko,bezobrazno,furiozno al na kraju pusti snovi kao i uvjek :thumbdown:
:nene: :nene: :nene:

Načelnik je hrabar,elokventan,racionalan,pragmatičan,human,,,to je naš načelnik,, :tokralju: :tokralju: :tokralju: i uspješno vodi NK Bratstvo :clap:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 sep 2015, 17:22

GracanicaAA je napisao/la:Ma iskreno bit će teške tekme metalci pa onda Zelembaći...
Momčino samo da znas da će zelembaći porumenit u čaršiji,,,znaju kako su zadnji put prošli,,, :lol: :lol:

Ovo suoni poslije tekme... kuknjava kuknjava kuknjava

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 04 sep 2015, 07:12

Nije bolest sve što boli........ma ti si :kralj:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 04 sep 2015, 13:36

Keno sine dobro doso kuci , ja i tvoja mama jedva cekamo pocetak derbija i da pokazemo nacelniku ko je baba u kuci ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 sep 2015, 14:03

jasminka je napisao/la:Keno sine dobro doso kuci , ja i tvoja mama jedva cekamo pocetak derbija i da pokazemo nacelniku ko je baba u kuci ;)
Pa valjda Babo :mrgreen: :urnebes: :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.