FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

carsijaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la carsijaba » 03 sep 2015, 15:31

ChWilla je napisao/la:kao što rekoh - čovjek slaže i samo gura dalje k'o da ništa nije bilo. kaže oni ga otplatili. a oni duguju 50.000 manje od nas na više od miliona.

jeste, kamata se otpisuje ako se ispoštuje potpisani reprogram.
Danas su saopštili da su dugove otplatili i ja im vjerujem. Vlasnik FK Sarajeva Tan, je otplatio dugove vezane za Poresku upravu FBiH.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 15:35

hajd' ga znaj. svašta nešto je govoreno slično.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 sep 2015, 15:36

:mrgreen: Utiče ova pauza izgleda na raju ...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 sep 2015, 15:39

pojedinim forumasima od sveg srca zelim da dobiju milion preko noci i da otvore sebi firmu i postave:dzelu za direktora,melihu za sekretaricu,zutog za vozaca i violinu za sefa marketinga
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 sep 2015, 15:41

Očito da se u klubu sređuju neke stvari a da to pogađa neke koji su ispali jer su nesposobni pa sad vrše hajku na upravu i pokušavaju da unesu nemir među navijače.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 15:41

super je napisao/la:pojedinim forumasima od sveg srca zelim da dobiju milion preko noci i da otvore sebi firmu i postave:dzelu za direktora,melihu za sekretaricu,zutog za vozaca i violinu za sefa marketinga
Sto nisu otjerani kad je dosao prije 3 godine? To sve opasni ljudi pa trebalo 3 godine?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 15:42

i da jesu izmirili (nisam tu vijest ni vidio jer mnogo slabije pratim tuđu avliju), nije njegova poenta ni bila tamo - nego da gredić laže da se plaća.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 sep 2015, 15:42

super je napisao/la:pojedinim forumasima od sveg srca zelim da dobiju milion preko noci i da otvore sebi firmu i postave:dzelu za direktora,melihu za sekretaricu,zutog za vozaca i violinu za sefa marketinga
Pridružujem se željama :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 sep 2015, 15:43

Ma ja nešto počinjem sumnjati da se u kafu u jednom kafiću blizu stadiona stavlja nešto jako. :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 sep 2015, 15:44

HeartSock je napisao/la:
Sto nisu otjerani kad je dosao prije 3 godine? To sve opasni ljudi pa trebalo 3 godine?
sad su im izmirene sve obaveze,,,pare ulozene u pravu stvar po meni najbolju od rata na ovamo ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 sep 2015, 15:46

To kralju :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 15:46

super je napisao/la:
HeartSock je napisao/la:
sad su im izmirene sve obaveze,,,pare ulozene u pravu stvar po meni najbolju od rata na ovamo ;)
Prijatelju, ako je tebi najbolje od rata u Zelji sto se desilo da otjeraju Melihu :crazy: onda ja ne znam. Bolan mi igramo kriminalno, u borbi smo za opstanak, nemamo roster, nemamo igraci a ovdje se pise o Melihi sunce mu poljubiM!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 sep 2015, 15:48

Klub je zadnju godinu izmirio sve novodospjele obaveze prema drzavi po svim osnovama,izmirio sve rate po sporazumu o reprogramu pocevsi od septembra prosle godine,izmirio sve obaveze prema igracima i uposlenicima. Ovo je cinjenica,ali poneki lazov moze i ovo relativizirati na svoj nacin.
Nikad to nije bilo a sad jeste:svaki pojedinac koji je uposlen u FK Zeljeznicaru,bilo kao nogometas,trener,sluzbenik...je potpisao ugovor o radu,prijavljen je i izmiruju se obaveze po tom osnovu,propisane zakonima ove drzame.I ovo je cinjenica,ali poneki lazov i ovo moze relativizirati na svoj nacin. Poneki lazov moze sve,jer mu je ovdje nebitan klub,bitan je sam sebi...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 15:49

stvarno zvuči ko zahebancija i vrijeđanje zdrave pameti da se to ističe kao nešto posebno.

ko ne zna kako se prije radilo.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 sep 2015, 15:55

FKZ1921 je napisao/la:Klub je zadnju godinu izmirio sve novodospjele obaveze prema drzavi po svim osnovama,izmirio sve rate po sporazumu o reprogramu pocevsi od septembra prosle godine,izmirio sve obaveze prema igracima i uposlenicima. Ovo je cinjenica,ali poneki lazov moze i ovo relativizirati na svoj nacin.
Nikad to nije bilo a sad jeste:svaki pojedinac koji je uposlen u FK Zeljeznicaru,bilo kao nogometas,trener,sluzbenik...je potpisao ugovor o radu,prijavljen je i izmiruju se obaveze po tom osnovu,propisane zakonima ove drzame.I ovo je cinjenica,ali poneki lazov i ovo moze relativizirati na svoj nacin. Poneki lazov moze sve,jer mu je ovdje nebitan klub,bitan je sam sebi...

Ali je i činjenica da nikad nismo ni imali siromašnijim igrački kadar tako da i nije bilo teško ovu djecu isplatiti

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 15:58

Ne znam zasto neko potencira ovu pricu oko poreza i vracanja kad to nije nasa briga. Mi kao obicni fanovi Zelje treba da gledamo sta radimo na terenu i kako. Da li smo dobri ili losi, da li imamo kvalitetne igrace ili ne, da li se borimo za opstanak ili za evropu?
Jedno je kad neko vraca dugove i dobro stoji na tabeli, a drugo je kad niko ne zna sta je s dugom, a igramo kriminalno? Neko mora odgovarati za los prelazni rok, za malo kvalitetnih igraca u rosteru, za losom zamjenom prodatih igraca? Neko mora odgovarati i tacka.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 sep 2015, 16:00

CARSON je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Klub je zadnju godinu izmirio sve novodospjele obaveze prema drzavi po svim osnovama,izmirio sve rate po sporazumu o reprogramu pocevsi od septembra prosle godine,izmirio sve obaveze prema igracima i uposlenicima. Ovo je cinjenica,ali poneki lazov moze i ovo relativizirati na svoj nacin.

Ali je i činjenica da nikad nismo ni imali siromašnijim igrački kadar tako da i nije bilo teško ovu djecu isplatiti
Djelimicno si u pravu. Ali,mislim da podcijenjujemo cifre.Nisu bas tako male.Posebno sad kad isplacujes bruto placu.A isplacujes je od kraja prosle godine. Znaci na svaku isplacenu marku jos 0,73 pf drzavi.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 sep 2015, 16:02

@YYY i @HeartSock jel možete staviti sliku vaše članske na forum kao što je to do sad uradilo 80 % forumaša ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 16:02

samo što se to kriminalno mijenja iz utakmice u utakmicu, a nekad i u toku iste utakmice. ti bar tih problema nemaš jer ugasiš nick kad se nešto značajno dobro desi, k'o poslije budimpešte što si uradio.

ali u aldinovu odbranu moram reći da jeste postavio sliku članske karte po nickom "samogrbavica"... :mrgreen:

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 16:08

ChWilla je napisao/la:samo što se to kriminalno mijenja iz utakmice u utakmicu, a nekad i u toku iste utakmice. ti bar tih problema nemaš jer ugasiš nick kad se nešto značajno dobro desi, k'o poslije budimpešte što si uradio.

ali u aldinovu odbranu moram reći da jeste postavio sliku članske karte po nickom "samogrbavica"... :mrgreen:

To nije tacno. Prvo kolo Borac kriminalna utakmica, uzasna, poraz. Prva utakmica na Grbavici poslije dugo vremena, kriminalna igra Radnik nosi 3. boda.Vitez, napadali kao nesto, igrali solidno, fulilu par zicera, vrlo lahko moglo ostati X, igra onako.Siroki Brijeg nije bilo lose, trebali pobjediti. Mladost Doboj Kakanj na neutralnom terenu pred vise nasih igraca ne mozes meda na kasiku? O cemu ti pises jadan ne bio?

Sta ce biti kad budes isao u Mostar, Tuzlu, Bijeljinu. Neko mora odgovarati za ovako lose stanje i borbu za opstanak. Hebe mi se za Melihu, Violoinu i ostale gluposti.

Dodati jos da Borac i Kakanj imaju jednu pobjedu u 6.kola i to su pobjedili nas. Dobro je sto smo mi nekima dosli kao kanta za nabijanje?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.