FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast i iskrene cestitke ljudima koji vode FK Sarajevo......veliki vjetar u ledja za dalji napredak.....valjda i mi dozivimo taj dan. 

🔴⚫️
Hvala, i sretno 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Cisto sumnjam da ce ovo iko od bih klubova dozivit prem da nebi imo nista protiv da svi klubovi fukcionisu punim plucima.Skver je napisao/la:Svaka cast i iskrene cestitke ljudima koji vode FK Sarajevo......veliki vjetar u ledja za dalji napredak.....valjda i mi dozivimo taj dan.
Fantasticno!
Sada ce vjerovatno vise sredstava moci ici u igracki i strucni kadar.
Upravozagorski je napisao/la:Fantasticno!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Masala, ovo je vijesti!
Sta se tek sprema sad kad su pali okovi duga, ne smijem ni pomisliti..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad kad smo vratili dugove,vrlo brzo ocekujem da se Uprava okrene, tom sportskom segmentu.
Konacno smo skinuli omcu koja nas je stezala oko vrata.U narednom prelaznom roku, tek treba ocekivati prava pojacanja.
Konacno smo skinuli omcu koja nas je stezala oko vrata.U narednom prelaznom roku, tek treba ocekivati prava pojacanja.

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mislim da je Sloboda najbliza tom putu ako istraju sa Husicem na celu i ako ga lokalna zajednica sa Jasminom podrzi.Pitar6785 je napisao/la:Cisto sumnjam da ce ovo iko od bih klubova dozivit prem da nebi imo nista protiv da svi klubovi fukcionisu punim plucima.Skver je napisao/la:Svaka cast i iskrene cestitke ljudima koji vode FK Sarajevo......veliki vjetar u ledja za dalji napredak.....valjda i mi dozivimo taj dan.
@Skver
Hvala puno na iskrenim cestitkama tebi i mnogim Tuzlacima prepoznat ce se. Od srca zelim i Vama cim prije cist racun.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Napokon sanirana krađa, lopovluk i javašluk koji su napravili penđeraši od 95 do 2010 godine. Napokon na 0 KM. Naredna faza ABD koncesija Haseta 99 godina, renoviranje i novo pravilo: sam u svojoj kući. Predsjednik je rekao u zadnjem interviju da za nekih 1 godinu će se aktuelizirati priča oko ronoviranja stadiona, ali da FKS nije u mogućnosti da sam renovira stadion nego da treba pomoć države odnosno svih njenih struktura od opštine pa nadalje. Rekao je da je za full obnovu Haseta potrebno 50 miliona, a da Sarajevo nema toliko da izdvoji. Da li će se ikada AFH obnoviti zavisi od nas i prvenstveno od države. Sami ne možemo.
Predsjednik je također prije par mjeseci rekao da nakon što se isplati dug poreznoj možemo očekivati da će više novca ići na pojačanja. Pa u dogledno vrijeme ćemo vidjeti da li će tako biti.
Predsjednik je također prije par mjeseci rekao da nakon što se isplati dug poreznoj možemo očekivati da će više novca ići na pojačanja. Pa u dogledno vrijeme ćemo vidjeti da li će tako biti.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
kako mi je samo krivo shto nismo onda zavrshili grahovca a sada subicha,sa njima dvojicom bi bash bili prejaki,obojica su bili relativno jeftini i na kraju bi garantujem zhivotom josh fino zaradili na njima,shmrc
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Nemojte tako, vidite kako strumfovi znaju da lazemo da smo otplatili dug poreznoj. Cak imamo i vise duga od njih. Kakvi su ono mitomani majko draga.
Kako je lijepo disati punih pluca napokon.
Dominacija slijedi.
Kako je lijepo disati punih pluca napokon.
Dominacija slijedi.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Sada očekujem i malo drugačiju transfer politiku bar kada su dovođenje igrača u pitanju.
Hajmo reći na današnji dan smo stabilizaciju kluba priveli definitivnom kraju. Sada se okreće nova stranica.
Ovo je veoma bitan datum za FKS kojeg se treba sjećati.
Hajmo reći na današnji dan smo stabilizaciju kluba priveli definitivnom kraju. Sada se okreće nova stranica.
Ovo je veoma bitan datum za FKS kojeg se treba sjećati.
SRETAN BROJ - 1725
Velika stvar, jer sada smo na neki nacin skinuli okove, koji su nas kocili i ogranicavali. Bravo za upravu !
Das Ist Walter
Koliko vremenski ce trebati da se dobije to rjesenje da su nam otpisane kamate?
I da dobijemo crno na bijelo od poreske da nam je NULA KM dug prema njima
I da dobijemo crno na bijelo od poreske da nam je NULA KM dug prema njima
Ma Ibrak je pokrao sve pare iz kluba,ovo je šuplja da je vraćen dug 

- Burberry46
- Kontakt:
Velika stvar, veoma bitan dan u historiji FKS. Svaka cast upravi
Sad ce biti sve lakse i idemo jos jace

Sad ce biti sve lakse i idemo jos jace

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovoj upravi je još potrebna samo jedna slagalica i da budu odlični , a to je malo veća m.uda. Sada kada shvatim i bolje je što se radi u mrtvoj tišini. Bolje trpiti i tišinu nego dušmansku mahalu.momirpeh je napisao/la:Ma Ibrak je pokrao sve pare iz kluba,ovo je šuplja da je vraćen dug
SRETAN BROJ - 1725
- moustapha
- Kontakt:
Nema riječi kojom bi čovjek pohvalio ljude u upravi.
BORDO PORODICA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO
BORDO PORODICA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO
-
- Kontakt:
Upravo, svaka čast!
Trenutno korisnika/ca: broj6, bvsic, Sanchez87hz, Tatamata1946 i 72 gosta.