FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la macahz » 31 avg 2015, 01:50

suptilnirocker21 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Najbolje pojacanje Intera

Stevan Jovetic :clap:
Ne moze sa Murillom niko. Dosao za 8 miliona
Sta Muriell zar nije u Sampi, to je napadac koji.mi se svidja evo 3-4 godine i jedan je od najboljih napdaca Serije A, a prizeljkujem ga u Romi odavno, a ako ga je Inter doveo, nece na dobro :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

invincible1921
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la invincible1921 » 31 avg 2015, 02:00

Nisam stigo pogledat, ali vidim po kometnarima i rezultatu da je bilo ocaj ocaja....Jovetic ocekivano klasa
=\_1921_/=

forumasmahalas
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la forumasmahalas » 31 avg 2015, 09:50

macahz je napisao/la:Sta Muriell zar nije u Sampi, to je napadac koji.mi se svidja evo 3-4 godine i jedan je od najboljih napdaca Serije A, a prizeljkujem ga u Romi odavno, a ako ga je Inter doveo, nece na dobro :/

Ne radi se o Luisu Murielu nego o stoperu Jeison Murillo, defanzivac koji je stigao iz Granade u Inter ;)

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 31 avg 2015, 11:04

"Obožavam srčanost tog igrača. Da imam 24 Medela i jednog Messija, pobijedio bih u svim utakmicama!", zaključio je Mancini.
dakle jasno je kako Mancini razmislja i kakvu igru preferira tako da svi vi koji ocekujete leprsavi i tecni Inter bolje prestanite odmah pratiti klub
ne tvrdim da se i meni svidja ali sta je tu je, samo ne vidim razloga iz kola u kolo kritikovat iste stvari kad su one takve i takve ce i ostati
kada smo pokusali promjeniti nacin igranja i unijeti malo ljepote(citaj Benitez, Gasperini...) navijaci nisu imali strpljenja, ispastali su rezultati jer nije to tako jednostavno, dakle ili pratite Inter i :shhh: ili navijajte za Barcu

nisam gledao prvo kolo a po komentarima sam stekao utisak da smo jaki nazad, sinoc gledam i ocekujem tako nesto kad ono iz dvije sanse oni nama daju gol, dobar je Murilo ali malo mi je presrcan, uklizao je par puta ono bas bezpotrebe, cak je mozda ono i bio penal ali eto Carpi je to, ono ce ti svirati protiv ovih starih...mada imam vjere u odbranu, dok se to malo uigra, zaobidju Mirandu povrede, ne ubacuje pokemona i drzi Ranka sto dalje od terena bit ce to ko bombona

Kondogbia je novi Vieira! Palacio je odron, nema smisla vise...Brozovic? ne kontam cemo on sluzi :hmmmmm:

treba nam napadac!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 avg 2015, 11:40

Pa Mancini je uvijek igrao taj neki sistem, sve na misice i na klasu napadaca...Dok je bio kod nas prvi put isto je igrao, tada mu je Deki igrao playa, a Cambi, Vieira, Zanetti, Dacourt i ostali u veznom redu, ali je uvijek imao klase u napadu tada Ibru, u Cityu da ne govorim, toliko igraca Milner mu je najvise igrao, zasto li samo...A tako je i sada zato molit Boga da zdravlje posluzi Icardia i Jovetica, samo ne znam gdje ce mu Perisic igrati...

Mozda ce Pera i Jojo igrati iza Icardia, da ce pokrivati sve od krila do playa, tj. da ce biti dosta kretanja njih dvojice, a i Icardia, jer se i on odlicno krece bez lopte, tako da ce ta trojka naprijed biti sigurno kako treba...

Mene vise brine ovaj vezni red sa Medelom i Brozovicem, da mi je vidjeti jednu utakmicu sa Kondom, Gnokuom i Guarinom kao trojkom u vezi, barem imaju nesto znanja sa loptom...

I obavezno nam treba Borini, Edere ili bilo tko jos u napad, Palacio je igrac manje, a upustiti se u avanturu samo sa Jojom i Icardiem nece biti dobro...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2015, 11:44

neroazzurni je napisao/la:samo ne vidim razloga iz kola u kolo kritikovat iste stvari kad su one takve i takve ce i ostati
U tom slučaju će i klub ostati bez LP.I ne vidim gdje je itko pisao da se očekuje "lepršavi Inter".Sad je odjednom previše i očekivanje da u igri i slaganju ekipe postoji ikakav smisao i odmah se upućuje na navijanje za Barcelonu.

Izbori :kafa:

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 31 avg 2015, 12:46

neroazzurni je napisao/la:"Obožavam srčanost tog igrača. Da imam 24 Medela i jednog Messija, pobijedio bih u svim utakmicama!",
Tako je majstore! :)

Dobra tekma, ocekivan rezultat.Kondo i Jojo zvijeri, Guarin odlican, ostali solidni, najlosiji Placio.
Murillo=JJ

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2015, 13:34

Inter: Želimo kupiti Ivana Perišića...

Wolfsburg: U redu. Cijena je 20 milijuna.

Inter: Hm. Mi bi se radije našli negdje oko 17...

Wolfsburg: Baš šteta. 20 milijuna.

Inter: 17.5 milijuna?

Wolfsburg: Ne može. 20 milijuna.

Inter: Idemo ispočetka - nasreću, mi smo smislili vlastito riješenje za ovu vrstu situacija. Jednogodišnja posudba za 2,5 milijuna eura, s obvezom kupnje za 15 milijuna nakon isteka roka?

Inter: U redu, u redu, ajmo onda ovako. Jednogodišnja posudba za tri milijuna, uz obvezu kupnje za 14,5.

Inter: Ok, ok, možemo dodati i neke bonuse. Jednogodišnja posudba za tri milijuna, obveza kupnje za 12 milijuna, milijun eura bonusa ako skupi više od 15 nastupa i 1,5 milijuna ekstra-bonusa ako uđemo u Ligu prvaka?

Inter: Pa čekajte malo, još ćemo malo 'zasladiti ponudu'. Dvogodišnja posudba s obvezom kupnje za 10 milijuna, plativo u pet polumjesečnih rata, uz 5 milijuna bonusa nakon prvih pet zamjena u gostujućim utakmicama, plus četverogodišnji 'kraljevski bonus' za svako uspješno dodavanje u Talijanskom kupu i u prijateljsklim utakmicama, dva milijuna popusta za sve buduće kupovine Interovih igrača, 8,6 posto zarade od prodaje Perišićecih dresova (ne uključujući dječje brojeve), besplatna upotreba osobnog helikoptera vlasnika Intera Ericka Thohira kad god nije u Milanu i boca šampanjca 'na račun kuće'.

Wolfsburg: Imate li vi tih 20 milijuna? Ako nemate, završili smo...

Inter: Čekajte, čekajte. U redu. Platit ćemo 20 milijuna. U ratama, tijekom sljedećih šest godina.

Wolfsburg: 3 godine.

Inter: 5 godina.

Inter: 4 godine.

Inter: U redu, to zvuči prihvatljivo, 20 milijuna plativo kroz sljedeće tri godine. Evo ga, trebalo nam je tri mjeseca, ali drago nam je da smo postigli dogovor s kojime svi možemo biti zadovoljni. Bilo je zadovoljstvo surađivati s vama. Primate American Express?

Wolfsburg: Ne.
:rol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 avg 2015, 14:05

Hahaha dobar

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 31 avg 2015, 21:16

Done Deal: according to @DiMarzio, Felipe Melo has just signed with Inter

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2015, 22:30

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 sep 2015, 20:58

[youtube][/youtube]

Kad ce taj derbi vise :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 03 sep 2015, 14:59

Jel ljajic pozvan za repku ili ga mozemo ocekivati veceras u prijateljskoj protiv leccoa?
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 sep 2015, 16:48

Ovo je postava vjerojatno.

Carrizo
Montoya - Juan Jesus - Popa - D’Ambrosio
Gnoukouri - Felipe Melo - Guarin
Appiah - Palacio - Baldini

Nadam se da ce Icardi uhvatit koju minutu posto nije pozvan u reprezentaciju.

Evo jubito link.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 03 sep 2015, 19:51

hhahahah lecco 2 inter 0
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 04 sep 2015, 12:26

Citam da je Montoya protiv ovih amatera bio uzasan :facepalm: valjda skrivio oba gola
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 sep 2015, 15:00

Carpi - Inter 1:2 (Di Gaudio; Jovetić x2)

Još jednom se potvrdio teorem da moraš stvarno dosta mrziti sam sebe pa da upališ Inter. Sastav prvih 11 i kreacija kojom odiše vezni red u sastavu Kondogbia, Medel, Guarin i Brozović vjerojatno bi atraktivniji bili u bacanju kamena s ramena na memorijalu Mire Šute u Vinjanima Donjim, nego na nogometnom travnjaku.

Mancini je to posložio u nešto što naliči na romb, s tim da je:

- Medel povučen kao pivot

- Guarin i Brozović su bočni veznjaci (Brozović i Kondogbia se stalno rotiraju u poziciji i zadaćama)

- preostali vezni (Kondogbia ili Broz) ima slobodu kretanja, a uglavnom koristi za utrčavanje u prostor, tj rupu koju ostavi Jovetić izvlačenjem prema lijevom krilu/međuprostoru. Interisti tog veznjaka gađaju, i pogode ga jednom na utakmici. Inače, Jovetićev input jedino je kreativno i potentno što ovaj sastav nudi u ovavkoj postavci - s Palaciom koji živi na rubu ofsajda i bočnim veznjacima koji se izvlače dosta široko nebi li primili loptu pod manjim pritiskom ostavlja puno premalo aktivnih igrača za cirkulaciju lopte i igre do najboljeg rješenja. Ovakva igra rezultira velikim brojem riskantnih dodavanja, ogromnom broju tehničkih grešaka (Brozović to i dalje nije ispravio, ostalo je sve ok) zbog čega ispadaju iz ritma i ulaze u krajnje neracionalna rješenja u završnici gdje se ne poštuje logika, pas ili suigrač u boljoj poziciji (od prvih pet dodira s loptom, Guarin je probao 4 lažnjaka prodati na centru - i njega Mancini postavi za glavnog playa ekipe??). Prvi gol zapravo je vrlo ironičan, Guarin centrira s 40 metara (za to mi ne bi igrač završio na klupi, nego u ludnici), epilog je sjajan i sada će biti zanimljivo upratiti koliko će to Kolumbijca dodatno ohrabriti u pokušajima sa 50,60, zašto ne i 70 metara od suparničkog gola.

Jedine situacije u kojima je Carpi sa svojih 3-5-2/5-3-2 izgledao nestabilno bilo bi kada bek prerano izađe na Interovog beka (lopta bi išla prema toj strani, ali još nije u posjedu beka) pa bi se otvorio koridor između Caprijevog beka i stopera u kojem su Interovi veznjaci mogli dubinskom loptom pronaći Palacia u nekoj vrsti polu-izolacije.

Domaćin je jako skroman - agresivan pritisak na čovjeka s loptom i pasivna zona iza njega, silovito guranje na dva prednja igrača (Inter je dosta nade položio u svoj stoperski par i sposobnost da uzmu većinu 1 v 1 duela) i što naprave, naprave. Općenito je dojam cijele utakmice kao da si upalio snimku staru 15 godinu, daleko od intenziteta i rješenja koje nude najbolji ili bar najmoderniji klubovi na svijetu. Puno toga će se morati poklopiti da ih opet upalim.
Naklon.

alenseeman
Kontakt:

Post Postao/la alenseeman » 04 sep 2015, 16:14

arminz je napisao/la:Citam da je Montoya protiv ovih amatera bio uzasan :facepalm: valjda skrivio oba gola
katastrofa , nije uspio dva pasa tacno dodati , sad mi je jasno sto Santon ima prednost
Forza Inter !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 sep 2015, 16:44

Inter total salaries since 2009:

2009 - 150€m
2010 - 121.4€m
2011 - 145€m
2012 - 100€m
2013 - 95€m
2014 - 70€m
2015 - 94€m
slika

Guarin :puke: Je*eni parazit već sezonama.Vidić,Palacio i Ranocchia također imaju puno previše s obzirom na današnji status i(li) mogućnosti,ali Palaciu je zadnja godina.Melovih 2.5 isto bode u oči.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 sep 2015, 17:48

Ma Guaro i nekako odigra nesto tu i tamo, +može se i prodat al Vidic Melo pa i jednim dijelom Palacio :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.