Krivo mi sto ja tebe ne znam.pride_of_merseyside je napisao/la:To ti krivo što te znam?Head je napisao/la:To se znamo?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Krivo mi sto ja tebe ne znam.pride_of_merseyside je napisao/la:To ti krivo što te znam?Head je napisao/la:To se znamo?
Eh joj, nemoj biti tužan.Head je napisao/la:Krivo mi sto ja tebe ne znam.
Hoces da te upoznam @Head sa njom ?Head je napisao/la:Krivo mi sto ja tebe ne znam.pride_of_merseyside je napisao/la:To ti krivo što te znam?Head je napisao/la:To se znamo?
Onako reda radi pitam.pride_of_merseyside je napisao/la:Neće. Kakvo je to ponašanje? Otkud tebi pravo da to radiš?
Ma ja, vidjela si mene i curu, znaš koliko je niskapride_of_merseyside je napisao/la:Ti?Head je napisao/la:190+
Ma nisi, ima i niskih žena pored kojih možeš biti visok.Dex je napisao/la: Hoće reć da sam nizak sa 184
imas ppsportskilaik je napisao/la:Imam ti ja zelenu polovnu, pa ako hoces bujrum.
Imaš u dm-u, uglavnom su svi oko 40, možeš nekad i za 20-30 kupiti dobar. Meni je fin onaj plavi David Beckham, pa Mexx i Bruno Banani, imaju više vrsta, zavisi šta se tebi svidja. Mada su svi većinom EDT, ali teško ćeš i naći neki dobar EDP do 50 KM.anonimni je napisao/la:Dajte mi preporuku za neki dobar muski parfem u Sarajevu, al da je 40-50 KM max.
Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
anonimni je napisao/la:Dajte mi preporuku za neki dobar muski parfem u Sarajevu, al da je 40-50 KM max.
Auuu ja sam imao ovaj,fantastičan parfem. potvrđujemJHam je napisao/la:anonimni je napisao/la:Dajte mi preporuku za neki dobar muski parfem u Sarajevu, al da je 40-50 KM max.
Kad je otvorenje.Evolution87 je napisao/la:Ja ga imam i sad, strasan je
Eno otvara se buzz radnja u BBI
Ima li ovaj u dm-u?JHam je napisao/la:[img]http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/banderas_the_golden_secret.jpg[/img]anonimni je napisao/la:Dajte mi preporuku za neki dobar muski parfem u Sarajevu, al da je 40-50 KM max.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.