Da,ovaj "tvoj "pacijent nije aldin. On je bezobrazni lažov.ChWilla je napisao/la:nije aldin ovako pismen. i aldin piše svoja mišljenja kakva su da su, a ovaj širi laži.
Ovaj drugi je aldin.On je glup,neznalica i bo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da,ovaj "tvoj "pacijent nije aldin. On je bezobrazni lažov.ChWilla je napisao/la:nije aldin ovako pismen. i aldin piše svoja mišljenja kakva su da su, a ovaj širi laži.
Ko je koga svario?MuhamedTM je napisao/la:YYY je napisao/la:Kritikovati upravu kluba i prozivati celnike nije mrznja prema klubu, jer klub nije vlasnistvo pojedinca, nije bio niti ce ikada biti, samo sto ti, i umovi slicni tebi to nemogu ili nece da shvate, neko laicki nenamjerno a neko podlo i sa interesom, i konstantno vrtite jednu te istu pricu, preksinoc, sinoc a evo i sada, vodite temu u drugom pravcu ...MuhamedTM je napisao/la:yyy I heartsock sta vam je Zeljo toliko uradio ,cemu tolika mrznja . Sigurno volite samog sira ali polako.
Vi ste javni dusmani kluba! Prosipaj politiku negdje drugo kani se ove teme I zestokih lazi.
Kakvu pricu ba pa chwilla I pile te pojeli ko iftar I ti opet nesto palamudis,ozbiljno sto ti Greda smeta ali budi iskren nemoj mi politicki odgovor.
Sta mozemo u ovom trenutku bolje? koga on sam "goni"? nemoj zajebavat ako volis Zelju nemoj takav biti da nista ne valja ,sto ga volis onda.
Mozes li barem bilo sta demantovati od napisanog?ChWilla je napisao/la:ovaj nije glup. ovaj je probrao neke stvari na koje se raja generalno prima i iskonstruisao nekoliko teza u koje neupućen vrlo lako može povjerovati. koje činjenično nisu istina - ali zna on i šta jeste istina, vidi se po reakcijama kad se upalio.
Najlakse je laze, petlja, ne govori istinu itd.ChWilla je napisao/la:šta ono reče juče, ko postavlja novu skupštinu po novom statutu?
kad te se demantuje, prelaziš na šošon, prijepoljac i "jel ti rod".
Veze ti s vezom nemas, gredic je dosao u klub kad se isti nalazio u katastrofalnoj situaciji, novca je ponestajalo vec od maribora tako da ni dok je osim bio trener pa kasnije i sportski direktor plate nisu bile redovne. Prije toga se zivjelo od milion eura od dzeke pa 400.000 eura od visce i od bekrica 250.000 eura. I dok je amar bio sportski direktor igraci su strajkovali odbivsi da treniraju tako da nemoj pricati kako se odlaskom amara situacija szo se tice para pogorsala. Djurbuzovic je smimenjen isto tako dok je Amar bio sportaki direktor pa postavljen adzem pa smijenjen sve za vrijeme dok je amar bio tu. Klub se po prvi put posvetio vracanju dugova i s tim ide dobro, a tu svoju suplju prosipaj nekom drugom pogotovo sto si progovorio nakon poraza od mladosti. Aufiderzen. Molim ostale forumase da ovog gnjavatora jednostavno ignorisuYYY je napisao/la:Mozes li barem bilo sta demantovati od napisanog?ChWilla je napisao/la:ovaj nije glup. ovaj je probrao neke stvari na koje se raja generalno prima i iskonstruisao nekoliko teza u koje neupućen vrlo lako može povjerovati. koje činjenično nisu istina - ali zna on i šta jeste istina, vidi se po reakcijama kad se upalio.
i na kraju krajeva, eto da je sve tačno - i gredića je instalirao amar.MrRiccoli je napisao/la:Veze ti s vezom nemas, gredic je dosao u klub kad se isti nalazio u katastrofalnoj situaciji, novca je ponestajalo vec od maribora tako da ni dok je osim bio trener pa kasnije i sportski direktor plate nisu bile redovne. Prije toga se zivjelo od milion eura od dzeke pa 400.000 eura od visce i od bekrica 250.000 eura. I dok je amar bio sportski direktor igraci su strajkovali odbivsi da treniraju tako da nemoj pricati kako se odlaskom amara situacija szo se tice para pogorsala. Djurbuzovic je smimenjen isto tako dok je Amar bio sportaki direktor pa postavljen adzem pa smijenjen sve za vrijeme dok je amar bio tu. Klub se po prvi put posvetio vracanju dugova i s tim ide dobro, a tu svoju suplju prosipaj nekom drugom pogotovo sto si progovorio nakon poraza od mladosti. Aufiderzen. Molim ostale forumase da ovog gnjavatora jednostavno ignorisuYYY je napisao/la:Mozes li barem bilo sta demantovati od napisanog?ChWilla je napisao/la:ovaj nije glup. ovaj je probrao neke stvari na koje se raja generalno prima i iskonstruisao nekoliko teza u koje neupućen vrlo lako može povjerovati. koje činjenično nisu istina - ali zna on i šta jeste istina, vidi se po reakcijama kad se upalio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DooVe je napisao/la:Pohvale za zvaničnu stranicu i za rubriku omladinski pogon
Molim lijepo. Sve sto je uradjeno do sada, pogotovo u zadnje vrijeme, je uradjeno po planu. Taj plan vec postoji minimum godinu dana. Ono sto ja znam. Jedino i ispravno rjesenje je ovo sto je do sad uradjeno. Imali smo mi i vise rjesenja(kao sto su neki i uradili), ali ona su kratkorocna...ChWilla je napisao/la:
i na kraju krajeva, eto da je sve tačno - i gredića je instalirao amar.
Gredic dosao u klub koji se nalazio u katastrofalnoj situaciji !? sta bi onda rekli za sve ovo danas ??MrRiccoli je napisao/la:Veze ti s vezom nemas, gredic je dosao u klub kad se isti nalazio u katastrofalnoj situaciji, novca je ponestajalo vec od maribora tako da ni dok je osim bio trener pa kasnije i sportski direktor plate nisu bile redovne. Prije toga se zivjelo od milion eura od dzeke pa 400.000 eura od visce i od bekrica 250.000 eura. I dok je amar bio sportski direktor igraci su strajkovali odbivsi da treniraju tako da nemoj pricati kako se odlaskom amara situacija szo se tice para pogorsala. Djurbuzovic je smimenjen isto tako dok je Amar bio sportaki direktor pa postavljen adzem pa smijenjen sve za vrijeme dok je amar bio tu. Klub se po prvi put posvetio vracanju dugova i s tim ide dobro, a tu svoju suplju prosipaj nekom drugom pogotovo sto si progovorio nakon poraza od mladosti. Aufiderzen. Molim ostale forumase da ovog gnjavatora jednostavno ignorisuYYY je napisao/la:Mozes li barem bilo sta demantovati od napisanog?ChWilla je napisao/la:ovaj nije glup. ovaj je probrao neke stvari na koje se raja generalno prima i iskonstruisao nekoliko teza u koje neupućen vrlo lako može povjerovati. koje činjenično nisu istina - ali zna on i šta jeste istina, vidi se po reakcijama kad se upalio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
'ta će narkomanski levat. Ukoliko on ne dobije neku dužu zatvorsku kaznu, onda stvarno ne znam koji je smisao postojati i živjeti, tačnije preživljavati, u ovoj državi.Ajzea je napisao/la:Onaj izjavio da nije kriv za ubistvo.. **** mu ja majku, sjeme mu se zatrlo..
Jesi vidio što se popravio, nema više horsa i tramala u mjeri koja njega moze zadovoljiti... Ma ja bi neku ISIL metodu iskoristio na njemu..shzna je napisao/la:'ta će narkomanski levat. Ukoliko on ne dobije neku dužu zatvorsku kaznu, onda stvarno ne znam koji je smisao postojati i živjeti, tačnije preživljavati, u ovoj državi.Ajzea je napisao/la:Onaj izjavio da nije kriv za ubistvo.. **** mu ja majku, sjeme mu se zatrlo..
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, sassari i 54 gosta.