ako mislis na ovo prvo, eh koliko je od tih nabrojanih nosilo epitet top3 na svojoj poziciji? jer modric to realno jeste iako nije pogresno reci i najbolji.
ja priznajem da nisam neki poznavaoc ex-yu fudbala ali rekao bih da ih nema puno.
o piksiju i savicevicu sam cuo najvise prica.
FaraonTM je napisao/la:Veznjak je širok pojam druže, Yaya Toure, Xabi Alonso, Pirlo, Schweinsteiger, Xavi, Iniesta, Lampard, Gerrard, Carrick, Busquets su redom kvalitetniji veznjaci od njega, i to mahom svi njegova pozicija izuzev Xavija i Inieste.

ronaldinho takodjer. xavi, gerrad, pirlo, lampard ne igraju u evropi - znaci out. xabi, yaya i carrick sigurno nisu bolji TRENUTNO.

na koju foru je on precijenjen, da mi je znati
  na koju foru je on precijenjen, da mi je znati  da je đukela i provokativan, to se mogu složiti, ali treba razdvojiti simpatije/animozitet prema nekom igracu i njegove igracke kvalitete.... za Di Mariju hajd i nekako, mada je i za njega reci da je precijenjen krajnje upitno
  da je đukela i provokativan, to se mogu složiti, ali treba razdvojiti simpatije/animozitet prema nekom igracu i njegove igracke kvalitete.... za Di Mariju hajd i nekako, mada je i za njega reci da je precijenjen krajnje upitno  ljudi, procitate li vi uopšte šta ste napisali prije nego što kliknete Pošalji
    ljudi, procitate li vi uopšte šta ste napisali prije nego što kliknete Pošalji