Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Eld0rado
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 19:03

Edol je napisao/la:
paulus je napisao/la:meni nije jasno sad svi pisu da moramo dobiti ovo inace nema sanse ni za baraz
Pisao sam ja na nekoj od prethodnih stranica računicu, uglavnom sutra ako izgubimo, Izraelu je dovoljno da odigra neriješeno sa Belgijom i Velsom i mi ispadamo. Ako odigramo neriješeno, moramo pobijediti Vels s tim da nas u tom slučaju Izrael može izbaciti ako pobijede ili Belgiju ili Vels. A s pobjedom imamo otvoren put ka drugom mjestu i direktnom plasmanu, i skoro pa teoretski osiguran baraž.

Kratko i jasno ako sutra izgubimo to bi bilo to :|
Velik je kiks bio onaj protiv Kipra koji ce nas koštati vjerovatno EP :damn:

Sreca pa nece igrati Benteke, skoro sam gledao tekmu Liverpoola i vidjeo sam da je lik strašan napadac. ( nije igrao ni u Zenici) Lukaku i nije u nekoj formi da može garantovati golove.

Gledajuci spisak igraca ipak smo daleko do jedne Belgije, volio bih da je drugacije.

Ali eto što bi rekao jedan poznat lik " Hajmooo biti pozitivni" :bih: :bih: :bih:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2015, 19:06

Eto nasluti Meša sastav, sada još više mislim da će jedina izmjena u odnosu na Izrael biti Šunjić umjesto Vranješa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Re: AW: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 19:06

Goalgetter je napisao/la:Nece ovo biti dobro budu li igrali Fellaini, Witsel i Nainggolan u sredini, bice na velikim mukama nas vezni red, kao i sto sam predpostavio Wilmots nam nece ostaviti toliku slobodu u veznom redu kao i prosli put, a preko krila smo znacajno slabiji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma jedino da ih Mesa iznenadi. Mariooooooooo Vranciccc :bih: :bih:
Pa daj sta das.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2015, 19:07

viKK je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Višća je pročitan, ništa od aduta iz sjene... :(
Wilmots je rekao da bi bila velika greška ukoliko bi se njegova ekipa fokusirala samo na Miralema Pjanića i Edina Džeku, za koje je rekao da su veliki i sjajni igrači, ali da ne smiju zaboraviti Lulića i Višću, koji su opasni. Također, upozorio je na prekide zbog Pjanića, kojeg je uporedio sa legendarnim Juninhom.
čuj adut iz sjene :lol: normalno da je pročitan i da će ga pokušati zatvoriti, misliš da nisu gledali našu utakmicu sa izraelom?
Naravno da ne mislim, ovo je više bilo u šali s obzirom na to da se ovih dana ovdje mnogo pričalo o njemu kao o nekom na koga nisu toliko obraćali pažnju i ko bi mogao da ih iznenadi, međutim logično da su proučili sve naše igrače. E sad naše je da se nadamo da to proučavanje ima propusta i da će ih Višća ili neko drugi ipak uspjeti iznenaditi. :bih:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 02 sep 2015, 19:11

Ako je Wilmots amater i debil na nivou Susica ne znaci da su i u njegovom strucnom stabu levati poput Borceta, balje i piplice... to su ozbiljni treneri koji sve analiziraju...
Nisu debili koji ce reci da ih je iznenadila brzina i trcanje nigerijaca... a ljudi su jedino u tom segmentu dobri...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2015, 19:13

Fidelis je napisao/la:Ja naprosto molim boga da igra Fellaini,ta prevara od igraca.Pa i Vitsel zasto ne.Ako im je to najbolji vezni red sto imaju onda nemaju bolji vezni red od naseg.
Ja bih baš volio da krenu Radja i ova dvojica kosonja u veznom redu. To su igrači koji su dobri prije svega defanzivno al' im je ofanziva dosta lošija, u tom slučaju očekujem da se KDB i Hazard dosta češće vraćaju po loptu u sredinu a samim tim će im biti teže probiti naše duple blokove. Druga stvar su njihovi bekovi, Džeko će sigurno biti odlično zatvoren od strane Kompanya i Vermaelena (mada su i oni kiks igrači) a to ostavlja priliku Višći i Luliću da probaju probiti njihove stopere na bekovima.

Uglavnom, sutra je sredina terena ključ, ko je osvoji taj ima veće šanse za dobar rezultat.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 02 sep 2015, 19:15

Ide nam na ruku sto je i Hazard u extra losoj formi, barem sto se tica kluba, al' opet reprezentacija je nesto drugo, nadam se da nece proraditi :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 sep 2015, 19:16

Chinaglia je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dobro je sto nema euforije, ceka nas jako teska utakmica.
kakva euforija, meni je onaj čoban ubio volju za gledanjem repke, uopšte više nemam isti osjećaj, a vjerujem da nisam jedini :roll: nekad smo jedva čekali nastupe repke u euforiji, a sad dosta nas to dočekuje ravnodušno, ne bukvalno, al' nije ni daleko od toga
Isto kao i kod mene. Kako sam se prije radovao utakmicama pfff ... ovo sad je ništa naspram toga.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: AW: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la calcio » 02 sep 2015, 19:45

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Nece ovo biti dobro budu li igrali Fellaini, Witsel i Nainggolan u sredini, bice na velikim mukama nas vezni red, kao i sto sam predpostavio Wilmots nam nece ostaviti toliku slobodu u veznom redu kao i prosli put, a preko krila smo znacajno slabiji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma jedino da ih Mesa iznenadi. Mariooooooooo Vranciccc :bih: :bih:
Pa daj sta das.
Mislim da bi sa tim potezom vise iznenadio nasu ekipu nego belgijance.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 02 sep 2015, 19:52

Meni kako citam vase komentare raste andrealin i fata me neka trema jbg. :shock: Kao nekad kad imam date sa trebom nekom...
Ne smijem nista unapred ako bude ovo ako bude ono..bice kako bude...
Moraju da grizu i da vjeruju u uspjeh,borba, trcanje i zalaganje.Ostalo je u Bozijim rukama.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 19:52

calcio je napisao/la:Mislim da bi sa tim potezom vise iznenadio nasu ekipu nego belgijance.
Nije Mesa kriv sto Vrancic davnih dana nije debitovao. Greska u procjeni kao i nepozivanje treceg, cetvrtog napadaca i jos neke. Sve to sada dolazi Mesi na naplatu i mora da izvuce maksimum iz ovog sto ima trenutno. Rizikuje i sa ovakvim Medunjaninom i sa Vrancicem nazalost.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 sep 2015, 19:56

Sa optimizom ali ne euforijom pa dobar rezultat. :bih: :bih:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 19:58

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mislim da bi sa tim potezom vise iznenadio nasu ekipu nego belgijance.
Nije Mesa kriv sto Vrancic davnih dana nije debitovao. Greska u procjeni kao i nepozivanje treceg, cetvrtog napadaca i jos neke. Sve to sada dolazi Mesi na naplatu i mora da izvuce maksimum iz ovog sto ima trenutno. Rizikuje i sa ovakvim Medunjaninom i sa Vrancicem nazalost.
Mislim da vise rizikuje sa Medunjaninom, a znamo da nam nesto posebno ne moze ni donijet u igri.. dok bi Vrancic mogao biti presudni faktor sutra, nikad se ne zna..
This time next year we'll be millionaires.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2015, 19:59

Ajax je napisao/la:
Bojim se da ti imas malo prevelika ocekivanja od Vrancica... Ja ga pratim vec maltene deceniju, od kako sam prvi put cuo za njega (bio je veliki talenat) i jedno vrijeme je izgledalo kao da je totalno propao. Srecom vratio se ali polako, spustimo loptu. U svakom slucaju, nije Mesa kriv sto Mario nije aplicirao za drzavljanstvo kada i njegov brat Damir koji je debitovao za BiH davnih dana.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 02 sep 2015, 20:10

Ohrabruje Mešin odlucan stav,samopouzdanje i optimizam,ne sumnjam da je time nabrijao i igrace.
Ni traga strahu,izgovorima,unaprijed trazenju alibija....Bravo Mehmede,idemo dati sve od sebe da ih pobijedimo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 20:20

Sta se je vratio polako covjece. Prije SP je bio proglasen za najboljeg veznjaka "cvajte" prema Kickeru. Pa proslu sezonu je bio drugi najbolji igrac Paderborna u Bundresligi i bio je vise manje standardan. Koliko je drugih igraca standardno bilo u ligama petice ?? Potpuno pogresna procjena da nije bio potreban zna se koga. Da se je on ocjenio kao prioritet davnih dana bi debitovao. Uostalom nikad nisi imao neko misljenje o ovom igracu pa nemoj ni sada jer se jako dobro sijecam nekih tvojih postova o Vrancicu. Ti si jednostavno mislio da su neki drugi igraci bolji izbor na toj poziciji od njega.
Momciluk je napisao/la:Mislim da vise rizikuje sa Medunjaninom, a znamo da nam nesto posebno ne moze ni donijet u igri.. dok bi Vrancic mogao biti presudni faktor sutra, nikad se ne zna..
Podjednako rizikuje i sa jednim i sa drugim. To je jedini dio koji se slazem sa @calciom da bi bio i Vrancic rizik. Mada mislim da bi ga prije zabio Vrancic nego Medunjanin.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 sep 2015, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2015, 20:23

Vrancica u prvih 11 protiv Andore, za Belgiju je prerano gurati ga odmah u vatru u prvoj utakmici i to u ovako vaznoj.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 sep 2015, 20:24

Da je bio i najbolji, debitanta u vatru stavljat odma' može vrlo lako biti pogubno. Neka ga protiv Andore.
Ko zna, možda dobije minutažu i u Belgiji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 20:26

Goalgetter je napisao/la:Vrancica u prvih 11 protiv Andore, za Belgiju je prerano gurati ga odmah u vatru u prvoj utakmici i to u ovako vaznoj.
Mozda si upravu ko zna. Tesko je sada biti pametan. Ja samo znam da se je Vrancica trebalo davnih dana isprobati i nebi bili sada u ovakvoj situaciji da nam nespreman Medo mora igrati.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:26

Ma ja bi radije rizikovao sa Vrancicem, sto bi rekao Del:"He who dares, wins" :D
This time next year we'll be millionaires.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, denza, kakarut, lol89 i 38 gostiju.