U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Okolele
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Okolele » 02 sep 2015, 19:01

Heller je napisao/la:Ne mogi vjerovat da ljudi krive Pirica i govore da je Kjosevski bolji. Ne zavrsi jer mi ne moramo posto poto prodavat igrace.
Ma on snosi dio krivice za oba gola,ali u globalu odbrana je najvecim dijelom kriva jer prakticno odbrane nismo imali..A o tome ko je bolji Pirić ili Kjosevski o tome je jos rano raspravljati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 sep 2015, 19:02

let3 je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:Jbga najlakse je golmana okriviti, a odbrana kod oba gola zakazala. Skok igra nikakva kod prvog gola a vecina igraca visoka. Postavljanje nula bodova i odbrane i Pirije koji je izasao ranije. A drugi kako smo primili hahahah proseta se momak ccccc
A inace, veza je bila perfektna ,a napad fantastican :mrgreen: :D

de ne zayebavaj i ne krivi samo odbranu...citav tim nam je odigrao za qrac :!: a zašto je to tako, neka selektor objansi javnosti
ni Kazahstan nema neka imena, ali bar djeluju kompaktno i kao tim....jer ocito njihov sleketor zna napraviti koheziju među igracima da to lici na tim.
Kod ove djece u napadu imas nekog materijala za reprezentacije od Hodzica Hajradinovica itd Fali tu jos momaka koje ovaj ublehas ne zove... a ovi iz odbrane ne mogu u Posusju trecu ligu igrat realno :nedam: osim Memije da se Sarajlije ne uvrijede :lol: zajebavam se, Memiju samo krilo stavljati :hmmmmm:
Zadnja izmjena: FranckRibery, dana/u 02 sep 2015, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2015, 19:02

Heller je napisao/la:Ne mogi vjerovat da ljudi krive Pirica i govore da je Kjosevski bolji. Ne zavrsi jer mi ne moramo posto poto prodavat igrace.
vi ste oni sto igraju cesce drugu nego prvu ligu...aha ...gigant iz Tuzle :D :D:D ...budi dobar bolan da vas opet ne istjeramo u drugu ligu :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2015, 19:03

delinjo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Šta kaže kakav je faul napravljen za slobodni kod prvog gola :urnebes: Loptu lik udari sa 16m glavom, pa hajde eto da je lopta oštra bila pa i nekako al' lopta balonka padala pola minute, ono nebi ni Piplica primio :lol:
sto je najgore lik ledjima bio okrenut,po inerciji udario loptu :D :D...
Pa ja, htio je prebaciti u onu gužvu al' nije računao na Piriju :D

Al' nije problem, pa i Buffon zayebe gol (eto za vikend, Džekin gol je njegov sto posto, isto lopta padala pola minute on umjesto da izađe na nju on ostaje na liniji...) al' zar je to toliko teško priznati, odmah ide kontranapad spominjanje Vece... Kompleks valjda šta li :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 sep 2015, 19:04

haha, dan te yebo ljudi se raspravljaju ko je dobar a ko nije, reprezentacija nam izgubila od Kazahstana i ovdje traze dobrog igraca. Sve rastjerati **** motkom, od selektora do igraca. Ako nam je ovo buducnost onda nam je bas svijetla...
1946

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 sep 2015, 19:05

delinjo je napisao/la:
Skver je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Kjosevski na klupi u daleko vecem klubu od kluba gdje brani ovaj kloc. I vi da imate Antolovica Piric bi vam sjedio na klupi ili ces mozda reci da je on bolji golman od Marjana?
Za tri klase bolji i talentovaniji, ovaj ce zavrsiti u ligi petice, a vas kloc u BiH.
hahahaahahhahahahahahhaahahahhahahhahahah ti si nas brat majke mi :D...ako dodjes u Sa nekad javi se :) :D
U Sarajevo dodjem tj. prodjem pored kad moram na avion....inace radije idem na beogradski...sigurniji je. :wave:
🔴⚫️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2015, 19:07

FranckRibery je napisao/la: Kod ove djece u napadu imas nekog materijala za reprezentacije od Hodzica Hajradinovica itd Fali tu jos momaka koje ovaj ublehas ne zove... a ovi iz odbrane ne mogu u Posusju trecu ligu igrat realno :nedam:
ma jarane, ja necu da upadam u zamke ovih djecijih prepucavanja na klupskoj osnovi...ovdje raja voli svaliti sva gov.na jednog ili dva igraca :facepalm:

Evo uzmimo da je golman kriv za 3 golova, da je najveca rupa svijeta i univerzuma....postavlja se pitanje: šta je uradila citava sredina terena i i citav napada za 90 minuta igre?? odgovor: jedno veliko ništa
zašto je to tako?? zato što imao bilmeza na klupi selekcije, koji ne zna postaviti ni formacija ni taktiku, a ne zna prije toga ni selektirati najspremnije i najbolje igrace

i onda šta se dešava poslije utakmice....okrivljuju se igraci pojedinacno :facepalm: kao da su oni sami sebe selektirali, pozvali i stavili u prvih 11 :facepalm: klasicno neznanje i gledanje usko

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2015, 19:10

hahahaahahhahahahahahhaahahahhahahhahahah ti si nas brat majke mi :D...ako dodjes u Sa nekad javi se :) :D[/quote]
U Sarajevo dodjem tj. prodjem pored kad moram na avion....inace radije idem na beogradski...sigurniji je. :wave:[/quote]
bolan javi se za kafu ne provociram te,vidim raja si :D :D :D ...sa dobrim smislom za humor :P :P
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 sep 2015, 19:13

Izgubili smo od igraca koji NE ZNAJU NA KOJU STRANU SE OKRENUTI DOK SE INTONIRA HIMNA :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2015, 19:13

Pa ja, htio je prebaciti u onu gužvu al' nije računao na Piriju :D

Al' nije problem, pa i Buffon zayebe gol (eto za vikend, Džekin gol je njegov sto posto, isto lopta padala pola minute on umjesto da izađe na nju on ostaje na liniji...) al' zar je to toliko teško priznati, odmah ide kontranapad spominjanje Vece... Kompleks valjda šta li :kafa:[/quote]
ma nije problem ni gol buraz vjeruj mi,koliko upada u oci ono njegovo panicno stajanje u petercu,kada je milion puta blizi lopti od stopera i ne smije izletiti da pokupi loptu ,tih golmana imas samo u engleskoj konferenciji jos,to je izumrlo ima 20 godina ,golman treba da bude i igrac a ne da stoper mora izbaciti cistu loptu u aut jer ne vjeruje svom golmanu i ne smije mu vratiti loptu ccc :? :? :?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 sep 2015, 19:18

let3 je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la: Kod ove djece u napadu imas nekog materijala za reprezentacije od Hodzica Hajradinovica itd Fali tu jos momaka koje ovaj ublehas ne zove... a ovi iz odbrane ne mogu u Posusju trecu ligu igrat realno :nedam:
ma jarane, ja necu da upadam u zamke ovih djecijih prepucavanja na klupskoj osnovi...ovdje raja voli svaliti sva gov.na jednog ili dva igraca :facepalm:

Evo uzmimo da je golman kriv za 3 golova, da je najveca rupa svijeta i univerzuma....postavlja se pitanje: šta je uradila citava sredina terena i i citav napada za 90 minuta igre?? odgovor: jedno veliko ništa
zašto je to tako?? zato što imao bilmeza na klupi selekcije, koji ne zna postaviti ni formacija ni taktiku, a ne zna prije toga ni selektirati najspremnije i najbolje igrace

i onda šta se dešava poslije utakmice....okrivljuju se igraci pojedinacno :facepalm: kao da su oni sami sebe selektirali, pozvali i stavili u prvih 11 :facepalm: klasicno neznanje i gledanje usko
Sve to stoji care, upravu si 100%. I ja sam prvo okrivio ovom tukca od selektora totalnu neznalicu. Niko nije pojedinacno nikog okrivio, ekipa je ostavila prelos dojam koji moze rezultirati samo otkazom. A taj film necemo gledat jbg nacionalni kljuc zatrovao je ovaj nas fudbal :salut:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 sep 2015, 19:22

Istina je ta da smo mi njih precijenili.Realno stanje je da su oni skup tek prosječnih igrača gdje neko odskače tek malo više ili manje.Sa retardiranim stručnim štabom dobijemo ovo što smo vidjeli,ne mogu iz njih izvući ni ono što realno mogu,a u ozbiljnijim fudbalskim okvirima mogu veoma malo.Oni realno nemajo niti talenta a niti znanja za ozbiljnije,vrhunske ni u snu fudbalske domete i rezu

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 02 sep 2015, 19:22

Stoperi i Modic ocajni.. kad je Banic izasao nismo napravili nista. Iako je bio prilicno los. I ne znam ako je U21 sto igraju ovi sa 18, 19 godina? Nema sidtema, nema nicega. Svak za sebe igra.

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la ovisnik » 02 sep 2015, 19:27

Goalgetter je napisao/la:Sto se prije pomirite da je ova generacija prosjek, nece vam toliko tesko pasti ovaj poraz. Razoracenje jeste, ali moje je misljenje da ova generacija ne moze vise. Maksimum je sto ce izbaciti nekoliko igraca u A-Repku, prije svega Hodzic i Prevljak.
delinjo je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:EmirTM pa kako ce bolan dati od ovih vasih uhljupa sto ubacuju vase igrace tzv sarajevski lobi. Evo igraju 5 iz Zelje, onda bi trebalo i 5 iz Slobode jer su nasa djeca vazda u ovim generacijama vase dobijali tako da nemoj o tome pricati molim te. Govedarica nije pozvan a igracina je spram ovog Popovica iz Celika itd .... ima tu jos djece i iz Zelje sto su trebali biti ovdje a nisu ali drugom prilikom. Bice drugih selektora. izborice se ta djeca a ovih babinih sinova nece nigdje biti.

Pirija je pozvan zbog prijasnjih zasluga kod Jagodica inace ne bi ni njeg bilo.
Pa jarane kad jedan duzi period ne budeteniznlige ispadali..mozda se i desi to...da neki vas igrac uleti
Sloboda od ulaska u ligu SFRJ 1962 nikada nije ispala iz lige,dok je željo ispado,a ni iz ove seljačke lige nebi nikad ispala da je željo šampionskom igrom u trebinju nije izbacio uz veliku podršku veleža.Vaše veličanje igrača poniklih u želji je kontraproduktivno jer oni ništa ne pokazuju.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2015, 19:27

Husika je napisao/la:Izgubili smo od igraca koji NE ZNAJU NA KOJU STRANU SE OKRENUTI DOK SE INTONIRA HIMNA :(
hahahhahhahahha :D :D :D :D :D :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 sep 2015, 19:28

delinjo je napisao/la:bolan javi se za kafu ne provociram te,vidim raja si :D :D :D ...sa dobrim smislom za humor :P :P
Prvo nauci citirati....Hvala na ponudi, odgovorio sam ti vec. Ustavom BiH treba zabraniti igranje bilo kakvih reprezentativnih utakmica u Sarajevu u bilo kojem sportu, momak umjesto da si bio na Kosevu ti picis po tastaturi i pravis se pametan, da ne kazem cinican kao i sve sarajlije na ovm forumu, sramota me onako sablasno praznog stadiona......al boli vas tuki, bitno je da je golman "kriv".
🔴⚫️

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2015, 19:30

ovisnik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sto se prije pomirite da je ova generacija prosjek, nece vam toliko tesko pasti ovaj poraz. Razoracenje jeste, ali moje je misljenje da ova generacija n

Pirija je pozvan zbog prijasnjih zasluga kod Jagodica inace ne bi ni njeg bilo.
Pa jarane kad jedan duzi period ne budeteniznlige ispadali..mozda se i desi to...da neki vas igrac uleti
Sloboda od ulaska u ligu SFRJ 1962 nikada nije ispala iz lige,dok je željo ispado,a ni iz ove seljačke lige nebi nikad ispala da je željo šampionskom igrom u trebinju nije izbacio uz veliku podršku veleža.Vaše veličanje igrača poniklih u želji je kontraproduktivno jer oni ništa ne pokazuju.[/quote]
eto buraz kako vi razmisljate,nista licno imam par prijatelja iz Tuzle i gotivim ih,al brate ne ide mi u glavu kako mozes reci mi vas izbacili,a ni jednom nisi rekao da ste izbacili sami sebe ,jer ste se doveli u tu situaciju,bjezi ba
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 02 sep 2015, 19:34

Skver je napisao/la:
delinjo je napisao/la:bolan javi se za kafu ne provociram te,vidim raja si :D :D :D ...sa dobrim smislom za humor :P :P
Prvo nauci citirati....Hvala na ponudi, odgovorio sam ti vec. Ustavom BiH treba zabraniti igranje bilo kakvih reprezentativnih utakmica u Sarajevu u bilo kojem sportu, momak umjesto da si bio na Kosevu ti picis po tastaturi i pravis se pametan, da ne kazem cinican kao i sve sarajlije na ovm forumu, sramota me onako sablasno praznog stadiona......al boli vas tuki, bitno je da je golman "kriv".
Idi se ti przi na 35 stepeni,da su stavili utakmicu u ovom periodu sad bilo bi puno vise gledalaca..Sva sreca pa nije nekome od igraca pozlilo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2015, 19:36

Okolele je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Idi se ti przi na 35 stepeni,da su stavili utakmicu u ovom periodu sad bilo bi puno vise gledalaca..Sva sreca pa nije nekome od igraca pozlilo..
ma pusti ga drug,sta se imas sa njim rapsravljati ,vidis da momku fali svasta nesto :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 02 sep 2015, 19:43

glupa vam priča skroz, ova utakmica je izgubljena isključivo zbog nesposobnosti selektora, potpuna taktička katastrofa, štoperi potpuno neuigrani( možda i manje kvalitetni ali prvenstveno neuigrani) ostavljeni na vjetrometini bez ijednog defanzivnog igrača u vezi, lijevi bek podbacio, Memija u pojedinim momentima pokazao da umije,a u nekim situacijama bio nonšalantan,također neuigran sa odbranom, desno krilo dosta solidan igrač i fino odigrana partija, Hajradinović brz,okretan i talentovan ali mu fali fudbalske inteligencije,za ovaj nivo i nivo slabijih liga odličan,al za nešto više morat će početi da razmišlja dok igra, Modića nisam mnogo primjetio,bojim se da je u ovoj ekipi prvenstveno jer je odrastao u Milanu a ne jer je neko od naših prepoznao kvalitet. Amir par puta odlično prenio loptu,napravio višak u sredini i poslao je nekome u napad, Hodžić i Bajić korak ispred svih ostalih. Uprkos svemu vrlo lako se moglo dogoditi da pobjedimo i ovi mladići imaju veliki potencijal,ali selektor je odron

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.