Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
zelim ti od srca da se ugodno iznenadisYucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nista
delinjo je napisao/la:zelim ti od srca da se ugodno iznenadisYucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nista![]()
Yucca je napisao/la:delinjo je napisao/la:zelim ti od srca da se ugodno iznenadisYucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nista![]()
Kakvih mi dobrih sutera imamo?delinjo je napisao/la:ma najgore reprezentacije su ove kao sto smo mi sada,niti imamo zvijezdu niti bilo sta,ali imamo dobrih sutera za 3 poena,i ako ih krene sut jednostavno vodi prema iznanadjenju,primjera je puno Finska,Latvija ,Ukrajina prosli eb,pa i makedonija kad je napravila najveci uspijeh,vise je igrala timski i imala 10 igraca koji su radili za dvojicu,dakle mozemo zavrsiti sa svim porazima,a mozemo i proci u drugi krug,optimistican sam samo zbog toga sto je Dusko selektor,on da nije osjetio da ipak mozemo proci u drugi krug,iako imamo limitiranu ekipu kao nikad,sigurno se ne bi prihvatio ovog posla,mogao je dici ruke kad je saznao da najbolji nece igrati za nas,ostao je i nek nas odvede u drugi krug![]()
![]()
Sutalo kada ga krene sut za 3 poena nezaustavljiv je,Perisic isto tako,Milosevic takodjer ,ma mislim osim Stipana i Kikana svi su u stanju ubosti trojku i vise od jedne po mecu,ako imaju srece ili ako je njihov dan,na to sam najvise mislioOlympique je napisao/la:Kakvih mi dobrih sutera imamo?delinjo je napisao/la:ma najgore reprezentacije su ove kao sto smo mi sada,niti imamo zvijezdu niti bilo sta,ali imamo dobrih sutera za 3 poena,i ako ih krene sut jednostavno vodi prema iznanadjenju,primjera je puno Finska,Latvija ,Ukrajina prosli eb,pa i makedonija kad je napravila najveci uspijeh,vise je igrala timski i imala 10 igraca koji su radili za dvojicu,dakle mozemo zavrsiti sa svim porazima,a mozemo i proci u drugi krug,optimistican sam samo zbog toga sto je Dusko selektor,on da nije osjetio da ipak mozemo proci u drugi krug,iako imamo limitiranu ekipu kao nikad,sigurno se ne bi prihvatio ovog posla,mogao je dici ruke kad je saznao da najbolji nece igrati za nas,ostao je i nek nas odvede u drugi krug![]()
![]()
Ali zato ako i uspiju napravit neko iznenadjenje doci ces ovdje i svrsavati na momke,a kad pocnu gubit niko gori dezurni pljuvaci uvijek tu.Ehh da se kako moze zabranit takvim kao ti da ikako gledate reprezentacijuYucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nista
Bihac96 je napisao/la:Ali zato ako i uspiju napravit neko iznenadjenje doci ces ovdje i svrsavati na momke,a kad pocnu gubit niko gori dezurni pljuvaci uvijek tu.Ehh da se kako moze zabranit takvim kao ti da ikako gledate reprezentacijuYucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nistastvarno ste
Nemoj ih gledati onda nikako i nikada... Takvi 'navijaci' su nam nepotrebni.Yucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nista
Upravo takvi nam navijaci na baterije I nisu potrebni sram te bilo jel se ekipa voli samo kad dobro ide? Momci dva mjeseca krv pisaju da nas obraduju sram te bilo, nisi ti navijac ni kad imaju mirza I ostali ni ti ni takvi kao tiSlevinKelevra je napisao/la:Nemoj ih gledati onda nikako i nikada... Takvi 'navijaci' su nam nepotrebni.Yucca je napisao/la:Nema ni ja neki osjecaj da je EB necu ni gledati tekme nase repke jer ne ocekujem nista
jesam drug,reci sta te zanima ?pinoglavi je napisao/la:Jel gledao ko onaj intervju sa Harunom na BHT?
ajde reci po cemu je ljigavac ,???zgembo89 je napisao/la:Opet Harun vice da su posudili novac da odu na EP pa je.bemu mater dokle nas ovaj ljigavac vise zavlaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.