Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Džeko majstore ti i Misimović ste nas ponovo izreklamirali u Evropi i napravili posao koji ovi naši političari ne bi u 100 godina. Također čestitka i Vedi Ibiševići koji je ove godine bio šesti strijelac lige sa 12 golova u nadi da će sljedeće godine biti bolji. Ovo je bila dobra sezona sa sve naše igrače, ali ne i za njihove klubove. Što nam ukazuje da je naša velika četvorka Misimović, Salihović, Iibšević i Džeko prerasla klubove u kojima igraju i da im treba jači i stabilniji klub. Prošle godine Hoffenheim je bio jesenji prvak dok je Wolfsburg bio prvak ipak pad igre kod ope ekipe uzrokovao je da obe ekipe završe na sredini tabele na 8. odnosno 12. mjestu. Momci ja vam želim sve najbolje i nadam se da je sljedeći ljetni prelazni rok pravo vrijeme da odete u neki bolji klub.
Ovo kaze Gentner ...Onda i mi slobodno mozemo reci"Džeko je najbolji igrač sa kojim sam ikad igrao. Biće ga teško ostaviti u Wolfsburgu. On je jednostavno najbolji napadač na svijetu."

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ma gdje cemo mi reci kad kaze virt4al da Dzeko nije boolji od Higuaina onda je tako.SemPer_fi je napisao/la:Ovo kaze Gentner ...Onda i mi slobodno mozemo reci"Džeko je najbolji igrač sa kojim sam ikad igrao. Biće ga teško ostaviti u Wolfsburgu. On je jednostavno najbolji napadač na svijetu."
ipak on sve zna!!!!
jeli 1 juna pocinje prelazni rok?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- miralem444
- Kontakt:
ma higuain ba je bolji samo neznam gdje su sto se nejave oni znalci koji su tao pricali....javi te seeee......dzeko kralju idi u mnchester i postat ces najbolji igrac na svijetu 100%..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
I mene zanima, mislim kako bi za 2/3 dana trebalo nešto tako da se objavi na youtube. Ipak je najbolji strijelac,hocel ko stavit ova 22 gola, neka kompilacija....???
obično Švabe naprave special za takve igrače hehe.
P.S
I Voronin je u Liverpool došao kao najbolji strijelac ( : Navodim banalan primjer kako ne mora značiti ako je
najbolji strijelac da može igrati u Engleskoj. Najviše bih volio da naš napadač ode u Bayern Munchen ( '
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:NoName je napisao/la:EDIN DŽEKO
Najbolji strijelac Bundeslige 2009/2010
Čestitam majstore, ponosni smo na tebe!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:I mene zanima, mislim kako bi za 2/3 dana trebalo nešto tako da se objavi na youtube. Ipak je najbolji strijelac,hocel ko stavit ova 22 gola, neka kompilacija....???
obično Švabe naprave special za takve igrače hehe.
P.S
I Voronin je u Liverpool došao kao najbolji strijelac ( : Navodim banalan primjer kako ne mora značiti ako je
najbolji strijelac da može igrati u Engleskoj. Najviše bih volio da naš napadač ode u Bayern Munchen ( '
tako je nek ode nas džeko u bayern

sa olićem u napadu to bi bilo ubitacno za svaku odbranu

-
- Kontakt:
Sta je ovo sada na golal.com vidim da Džeks ima 23 gola
ili su mu sigurno i oni pripisali onaj u guzvi sa Martinsom.
Sve u svemu jos je ljepse vidit:DŽEKO 23,kisling21

Sve u svemu jos je ljepse vidit:DŽEKO 23,kisling21

ne, vec bi to bilo ubitacno za vasu odbranu, jer ako kupe Dzeku nece biti vise para za ostale igrace.. s obzirom da Bayern ima Olica, Tonija, Klosea i Gomeza, mislim da je jako smijesno sto se bavarci nadaju Dzeki.. budite realni..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Nije smijesno, ako se ostvare one price da Klosea i Gomeza prodaju, Bayern ima jake sponzore i ako zele mogu bez ikakvog problema da dovedu Dzeku, ali cisto sumljam da ce to radit jer prvenstveno treba odbranu pojacat, a u napadu imaju vise nego dovoljno opcijadaffy je napisao/la:ne, vec bi to bilo ubitacno za vasu odbranu, jer ako kupe Dzeku nece biti vise para za ostale igrace.. s obzirom da Bayern ima Olica, Tonija, Klosea i Gomeza, mislim da je jako smijesno sto se bavarci nadaju Dzeki.. budite realni..

--Pametnij popusta--
o tome govorim
.. previse napadaca, a slaba odbrana i golman.. btw. nema sanse da se proda Gomez zato sto je doveden prosle sezone i niko nije lud da plati gomilu novca na njega.. a i Bayern je previse potrosio na njega da bi ga dao za sicu.. 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Jos jedna sezona za pamcenje Edina Dzeke
Ljudi imali gdje video snimak kad prima nagradu za najboljeg strjelca.
Dzeko, ako citas, cestitam!
Cudi me da na oficialnoj stranici nisu istakli najboljeg strijelca,asistenta i igraca!
Cestitke Dzeki i svim nasim bundesligasima
Cestitke Dzeki i svim nasim bundesligasima
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Mrtva utrka za Džeku: Vode Milan i Tottenham
Iako je Wolfsburg ostao daleko od obrane naslova njemačkog prvaka, može se barem utješiti da drugu godinu zaredom ima najboljeg strijelca Bundeslige...
Lani je to bio Brazilac Grafite, ove sezone je to uspjelo bosansko-hercegovačkom napadaču Edinu Džeki. S 22 je pogotka na kontu nadmašio Stefana Kießlinga (21) iz Bayera i Lucasa Barriosa (19) iz dortmundske Borussije.
'Naslov najboljeg strijelca mi puno znači. To je nešto posebno', izjavio je Džeko za Bild am Sonntag.
I dok bosanski napadač slavi naslov prvog strijelca, još je uvijek neizvjesna njegova budućnost. Poznato je da može napustiti Wolfsburg ukoliko zainteresirani klub do kraja svibnja ponudi bankovna jamstva da će platiti 40 milijuna eura odštete. No, direktor 'vukova' Dieter Hoeneß tvrdi:
Za Džeku nemamo nijednu ponudu.'
Unatoč tome, Bild piše kako u utrci za Džekom vode Milan i Tottenham. I dok je Milanovo zanimanje poznato već godinu dana, iznenađenje je što je rame uz rame s talijanskim velikanom sada stavljen i Tottenham. Londonski se klub, očito, nakon plasmana u Ligu prvaka odlučio pojačati. Harry Redknapp želi osvježiti momčad u napadu, posebno kad se uzme u obzir da su ostanci Romana Pavljučenka i Robbiea Keanea sve samo ne sigurni.
Zato i ne čude brojne medijske špekulacije o eventualnim prinovama na White Hart Laneu. News of the World je, podsjetimo, donio informaciju da se Spursi zanimaju za Realovu legendu Raula, a čini se da je Redknapp bacio oko i na Džeku.
Iako je Wolfsburg ostao daleko od obrane naslova njemačkog prvaka, može se barem utješiti da drugu godinu zaredom ima najboljeg strijelca Bundeslige...
Lani je to bio Brazilac Grafite, ove sezone je to uspjelo bosansko-hercegovačkom napadaču Edinu Džeki. S 22 je pogotka na kontu nadmašio Stefana Kießlinga (21) iz Bayera i Lucasa Barriosa (19) iz dortmundske Borussije.
'Naslov najboljeg strijelca mi puno znači. To je nešto posebno', izjavio je Džeko za Bild am Sonntag.
I dok bosanski napadač slavi naslov prvog strijelca, još je uvijek neizvjesna njegova budućnost. Poznato je da može napustiti Wolfsburg ukoliko zainteresirani klub do kraja svibnja ponudi bankovna jamstva da će platiti 40 milijuna eura odštete. No, direktor 'vukova' Dieter Hoeneß tvrdi:
Za Džeku nemamo nijednu ponudu.'
Unatoč tome, Bild piše kako u utrci za Džekom vode Milan i Tottenham. I dok je Milanovo zanimanje poznato već godinu dana, iznenađenje je što je rame uz rame s talijanskim velikanom sada stavljen i Tottenham. Londonski se klub, očito, nakon plasmana u Ligu prvaka odlučio pojačati. Harry Redknapp želi osvježiti momčad u napadu, posebno kad se uzme u obzir da su ostanci Romana Pavljučenka i Robbiea Keanea sve samo ne sigurni.
Zato i ne čude brojne medijske špekulacije o eventualnim prinovama na White Hart Laneu. News of the World je, podsjetimo, donio informaciju da se Spursi zanimaju za Realovu legendu Raula, a čini se da je Redknapp bacio oko i na Džeku.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovi nasi mediji samo mlate li mlate. Nista tacno do sada nisu objavili.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gledajuci neke stvari Tottenham najvise zeli Dzeku a i navijaci bi najvise voljeli da ga vide u dresu svoje ekipe ali su malo skepticni zbog interesa mnogih klubova ali se jos uvjek nadaju posto su osigurali ligu prvaka..
I ja bi ga volio vidjeti u Tottenhamu mislim da bi se dobro uklopio
I ja bi ga volio vidjeti u Tottenhamu mislim da bi se dobro uklopio

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Slažem se, jednostavno su me doveli u takvu situaciju da ne vjerujem ni jednoj riječi koju medijiAdinjo je napisao/la:Ovi nasi mediji samo mlate li mlate. Nista tacno do sada nisu objavili.
napišu ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- moustapha
- Kontakt:
Samo prenose informacije od stranih medija. Ne igraju se pogadjanja. Stvar je vrlo jednostavna, kome se ne cita i ne mora.Adinjo je napisao/la:Ovi nasi mediji samo mlate li mlate. Nista tacno do sada nisu objavili.

#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.