Da se pridruzim cestitkamaHusika je napisao/la:Hebem mater svima koji ikada izaberu Kosevo za ovakve utakmice , hebem Nestorovicu dijete u picku !!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da se pridruzim cestitkamaHusika je napisao/la:Hebem mater svima koji ikada izaberu Kosevo za ovakve utakmice , hebem Nestorovicu dijete u picku !!!
Nije 30 god nego nikad , i jos cuj Zeljo kriv sto su ispali iz lige e svasta neces procitatiEmirTM87 je napisao/la:Ma brate ne mogu da vjerujem koliko su ovi tuzlaci dosadni, nisu dali reprezentativca zadnjih 30 godina, nisu osvojili nsita 30 godina i onda gdje god vide ista Zeljino pljuju po tome jer smo im ipak mi krivi sto su ispali iz lige.delinjo je napisao/la: Ti ko Bajin advokat...nije ga islo ovu tekmu...slava udarila u glavu...sto ga branis kad je bio los...kad bude dobar pohvali ga![]()
Bajic mozda danas nije pokazao nesto ali nije vala ni ostatak ekipe a oni se uhvatili samo Amira i Baje.
Ovaj golman jr nesto najgore sto sam vidio do sada drug...fajer ima fobiju iz peterca izaci kao da je zakonom zabranjeno...ne smiju mu igraci vratiti loptu koliko mu vjeruju...bar 5 situacija na ovoj utalmici je bilo kada je mogao istrcati i ispucati loptu...al on ne smije...i drugi gol bi malo bolji golman sprijecio....a o prvom...necu da trosim rijeci....sa 16 metara glavom primis gol...upucaj se odmah majstore...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prije bi reko kad budemo babu imali u savezu .. A klošarevski sto pljuje sudije po tekmama je ki*a jedna za Piricadelinjo je napisao/la:Pa jarane kad jedan duzi period ne budeteniznlige ispadali..mozda se i desi to...da neki vas igrac uletiFranckRibery je napisao/la:EmirTM pa kako ce bolan dati od ovih vasih uhljupa sto ubacuju vase igrace tzv sarajevski lobi. Evo igraju 5 iz Zelje, onda bi trebalo i 5 iz Slobode jer su nasa djeca vazda u ovim generacijama vase dobijali tako da nemoj o tome pricati molim te. Govedarica nije pozvan a igracina je spram ovog Popovica iz Celika itd .... ima tu jos djece i iz Zelje sto su trebali biti ovdje a nisu ali drugom prilikom. Bice drugih selektora. izborice se ta djeca a ovih babinih sinova nece nigdje biti.
Pirija je pozvan zbog prijasnjih zasluga kod Jagodica inace ne bi ni njeg bilo.
Da zato su nasa djeca prvaci drzave i igraju LP. Zato pobjedjuju vrsnjake iz Maribora, Zvezde, Rijeke.. Eto samo zato sto ih mi hvalimo po forumu.tuzlak1987 je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Pa jbm ti selektora i ko ga dovede. Od kog mi gubimo jbtee dal je moguce, Kazahstan izgleda ko Brazil kad igra protiv nas.
@mramor Kjosevski i jest klasa za ovu klocinu, onakav gol ne bih ni ja primio sto nikad nisam stao na gol![]()
Smijesan si.
Za svako dijete svoje napricate tako, a nisu nista bolji od djece ostalih PL ekipa i ostalih prosjecnih PL igraca..
Šta će bolan ko za Memiju pisati kad je Modić (inače bolji od Radovca i Dade kao što ti kažeš) dade u for Kazahstancu, to mu je bila najbolja lopta na utakmicituzlak1987 je napisao/la:Ovdje je 20 ljudi napisalo da je golman kriv za prvi gol, ali niko da ga pohvali kada odbrani dobro.
Niko nije napisao nista za reakciji Memije kod drugog gola. Realnom dosta.
Pisao sam ovo i prije evo da ponovim za one koji su propustili. Milanova skola je jedna od najgorih u Italiji, igraca nisu napravili od Maldinija tamo negdje u osamdesetim. To sto je Modic tamo ponikao meni nikad nije nista govorilo. mozda on postane igrac, ne znam. Ali ovi koji su se lozili na to sto je on iz milanove primavere.... Pa gdje je onaj zenicki slovenac sto je prije desetak godina rasturao u Milanovoj primaveri, mozda se neki sjecaju, veliki talenat, imao je sansu da igra za nas? Mislim da mu je zadnji klub bio Brotnjo ili tako nesto...BigBigBang je napisao/la:
Sta sam rekao za ovog Modica kakva Italija Milan i njihovi talenti ubleha obicna po nasim juniorskim ligama imas boljih igraca od nejga smijesno...
ma nisu više bitni ni golovi (koji jesu smiješni)- šta se samo za to lijepite....vec kako smo igrali kao tim 90 minutatuzlak1987 je napisao/la:Ovdje je 20 ljudi napisalo da je golman kriv za prvi gol, ali niko da ga pohvali kada odbrani dobro.
Joj trebao potpisati bjezi ba tamo ostavi se tih trebao, bio na probi ovde onde, imas bruku igraca po kantonalnim ligama sto su trebali negdje potpisati ili sto su bili na probama ali eto nije im se dalo. MAnite se lokal patriotizma ovaj golman je kloc, amaterske reakcije ja sudim samo po igrama a ne odakle je ko, ovaj golman je presmijesan i po predispozicijama i po onome sto pruza mislim kako mozes braniti nekoga ko bude lobovan onako? ili onako pacersko izlijetanje kod drugog gola? Da ej bio iole neki normalniji golman ovo bi bio x minimalno za BiH iako stoji da tu ima jso velikih panjeva u ekipi poput ovog Modica koji je teska ubleha a po meni iskreno i Hajradinovic iako je dao gol nista posebno nije odigrao al eto gol ce ga izvuci od kritika.tuzlak1987 je napisao/la:Izvadi lik par golova svaku utakmicu..BigBigBang je napisao/la:Golman je kriminalan kako neko moze obraza imati braniti ovakvog panja? Jos jednun utakmicu pamtim gdje je ovaj lik svojim bravurama ukopao citavu ekipu mislim da je bila utakmica protiv USA.
Da ovi u polju igraju bolje on ne bi bio bitan uopste. Oni su ocajni i izlazu ga..
Koliko je los govori i to da je trebao potpisati za Club Brugge ove sezone.
Ja sam prvi napisao da odlično brani i da njega nije bilo primili bi gol na samom početku.. Isto tako kao navijač Zelje kazem da Bajić ništa nije pokazao npr..tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje je 20 ljudi napisalo da je golman kriv za prvi gol, ali niko da ga pohvali kada odbrani dobro.
ma drug ja u zivotu goreg i nesigurnijeg golmana nisam gledao...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A to ni jedan golman, pzda mmaterina, ne moze imati los dan ? Club Brugge je bio spreman da ga uzme, ali zbog nekih glupih stvari nije doslo do transf ( citaj menader ), pa ti vidi koliko je on los
Ja prvi kazem da je dijelom za go kriv i Pirija, problem je sto vecinom navijaci Zelje ove utakmice gledaju kroz zeljinu djecu, jedan je izjavio da se Bajic nadavao golova u u21, brani ga sve vrijeme, na kraju kaze da jest lose odigraotuzlak1987 je napisao/la:Ovdje je 20 ljudi napisalo da je golman kriv za prvi gol, ali niko da ga pohvali kada odbrani dobro.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, denza, Goalgetter, hurem, invincible1921, jasmin10, MrPink, s4mke, Vaya i 43 gosta.