FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na Željinoj temi se komentariše igra naših mladih reprezentativaca,a kako neće kad' je 80% ekipe iz naše škole.DRŽAVA ŽELJO 

Volim te Željo !
Memiji vise odgovara da igra krilo svima je to jasno ali nije njegov gol nego onoga ko je poslao loptu u prazno. Za Livaju ne reci dva puta.Guvo88 je napisao/la:Drugi gol, skoro njegov. Ne moze on nikoga zatvoriti, uzasan je. Livaja ne moze biti gori od njega.delinjo je napisao/la:al je i Memija opasan na krilu samo tako bgm
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I onda savez nama spocitava da podmecemo nogu reprezentaciji, na djelu gledamo Memiju, Amira, Aru, Baju, Hajradinovica..da nije dobio karton tu bi bio i Dado. Koja bi tek smijurija ovo bila bez ovih momaka.
A i poruka dusmanima koji cesto pitaju koja to Zeljina djeca da okrenu BHT pa nek uporede Zeljinu i svoju djecu.
P.S. Baja se mora pod hitno spustit na zemlju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A i poruka dusmanima koji cesto pitaju koja to Zeljina djeca da okrenu BHT pa nek uporede Zeljinu i svoju djecu.
P.S. Baja se mora pod hitno spustit na zemlju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma nemamo nikoga naseg u odbrani zato i jesu losi..Ona dvojica centralnih ne mogu da se sastave..I golman nosi krivicu kod oba gola..Prvi ga lobuje sa 15 metara a kod drugog je trebao ranije krenuti sa gola..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
dobro nemamo ni kod sebe nikoga našeg u odbrani... 
a golman je izvadio 3-4 čista zicera, ona prva je baksuz, a druga totalna krivica onog što se zahebavao...

a golman je izvadio 3-4 čista zicera, ona prva je baksuz, a druga totalna krivica onog što se zahebavao...
Nevjerovatno...koliko je to ukupno ljudi koji su ponikli ili proveli dio karijere u Zelji,a participiraju u i oko dvije reprezentativne selekcije: Sehic,Kjosevski,Memija,Kvesa,Zukanovic,Cocalic,Hadziahmetovic,Dado,Vrsajevic,Visca,Dzeko,Bajic,Hodzic,Hajradinovic,Bazdarevic...Petnaest ljudi.
I nadje se pametnjakovic u nasem krasnom savezu da napise ono sto je napisano.
I nadje se pametnjakovic u nasem krasnom savezu da napise ono sto je napisano.
Meni je dobar ovaj Popovic steta sto nas je odbio mialim da bi kod nas mogao biti jos dosta bolji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hajradinovic zabio fin go za 1-2
Memija i Hadziahmetovic su dva dragulja, nego mi žao kjosjevski dobar golman čini mi se da će kasno dobiti prilikupile87 je napisao/la:Meni je dobar ovaj Popovic steta sto nas je odbio mialim da bi kod nas mogao biti jos dosta bolji.
Drugi dio sezone ce Kjosevski braniti.CARSON je napisao/la:Memija i Hadziahmetovic su dva dragulja, nego mi žao kjosjevski dobar golman čini mi se da će kasno dobiti prilikupile87 je napisao/la:Meni je dobar ovaj Popovic steta sto nas je odbio mialim da bi kod nas mogao biti jos dosta bolji.

Iako su izgubili, puno mi je srce kad vidim ko igra za tu reprezentaciju. 

očajni su. k'o da zajedničkog treninga nemaju. svako igra za sebe. tako smo i gol dali.
- bistrikboy
- Kontakt:
Tako smo igrali i u Norveskoj bas sam to pisao.Fali strucnjak.Steta sto je Mesa postao selektor inace bi Amara kako su mi rekli zvali za U21ChWilla je napisao/la:očajni su. k'o da zajedničkog treninga nemaju. svako igra za sebe. tako smo i gol dali.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Je li utakmica u srijedu definitivno u pola 5?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Na stranici saveza piše da su sve utakmice koje se igraju 9.9. u 16:30 osim utakmice Borca koja je u 19:30 e sad hoće li biti nekih izmjena...zeljeznicar1 je napisao/la:Je li utakmica u srijedu definitivno u pola 5?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Koliko su ljudi napuhani zbog ovog pocetka ove sezone mescini da bi mi draza bila pobjeda protiv fukara nego u vjecitom derbiju ove godine...
Pa ni pitari im nisu ravni. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ne bi valjalo nista kada bi bilo u pola 5, ljudi jos tada rade.Da nije radni dan pa i nekako.DooVe je napisao/la:Na stranici saveza piše da su sve utakmice koje se igraju 9.9. u 16:30 osim utakmice Borca koja je u 19:30 e sad hoće li biti nekih izmjena...zeljeznicar1 je napisao/la:Je li utakmica u srijedu definitivno u pola 5?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ma znam ali sačekajmo zvaničnu potvrdu možda i ne budezeljeznicar1 je napisao/la:Ne bi valjalo nista kada bi bilo u pola 5, ljudi jos tada rade.Da nije radni dan pa i nekako.DooVe je napisao/la:Na stranici saveza piše da su sve utakmice koje se igraju 9.9. u 16:30 osim utakmice Borca koja je u 19:30 e sad hoće li biti nekih izmjena...zeljeznicar1 je napisao/la:Je li utakmica u srijedu definitivno u pola 5?

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ja ne znam sta svojatate ovog malog sosona koji dade gol za repku danas, zna se kako i na koji nacin je otisao iz Zelje i njemu i onom drugom vrata kluba bi trebala biti zatvorena, da ima neke logike i principijelnosti, jesu Zeljina djeca, ponikla u klubu ali o njima, njihovom interesu i gladnim ocima njihovih roditelja se i vise nego sve zna ..
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Blackwargreymon, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Grbavica786, Grk1234, Hrasno15, Lynx, maho_sa, pitara, Tatamata1946 i 171 gost.