FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kim
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kim » 02 sep 2015, 13:18

sssloboda je napisao/la:Što se tiče sjevera-Fukara ,zašto nema brojnosti jedan od glavnih faktora pored nesuglasica koje su bile ,ipak moglo se bolje i blaze odraditi tim marketingom kad je sjever i Fukare u pitanju.

Promovisanjem cijene ulaznice za sjever je opalio samar svakom NE ZAPOSLENOM ,pa i onom ko ima a tesko se odvaja za trenutnu cijenu sjevera ,eh te price ko neda ne mora nikad ni doc ,ja bih volio gledati i jedne i druge i ove treće brojne Fukare koje sjede na zapadu ,pa da sjever GRMI !

Gospodo naša realnost je da se tesko odjednom odvojiti za sezonsku 50KM ,mozda je trebalo trubiti da je cijena ulaza za fukare druga tj niza ,i slika bi bila iz utakmice u utakmicu drugačija pogotovo sad kad su rezultati tu ,uz to napraviti rijesenje da se na poluvremenu ne moze niko prebaciti na drugi dio sjevera ( neku pregradu uraditi ) koja se moze pomjerati s obzirom na brojnost ovisno o kojoj je utakmici riječ ?

Zar nije ljepse gledati jak kop i da grmi sa sjevera nego one slike od kojih se i sam sramotim ,igrači bi imali dodatni vjetar u leđa ,protiv Viteza Zeba dade drugi go ide tamo gdje nema tribine prema saki djece a usput da kazem i njemu sta to treba a koliki je zapad .

Nadati se da će se promjeniti na bolje .

Izvanjavam se zbog upada, nikad ne komentarišem ovaj klub znam dosta stvari, ali ovo što si rekao nije istina, Zeba je pozdravljao ljude na balkonu, možemo i reći sprat ako ti odgovara, TU INAČE I ON ŽIVI, i uvijek pozdravlja, pozdrav za komšiju.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 sep 2015, 13:20

Konta tebe i on.a i ja.
Ja pamtim 2000 domacih protiv selje sarajeva,celika.
A sad to imas protiv mrtvog viteza po duplo skupljim kartama.
Pametnom je i isaret dosta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 sep 2015, 13:41

solinas je napisao/la:Konta tebe i on.a i ja.
Ja pamtim 2000 domacih protiv selje sarajeva,celika.
A sad to imas protiv mrtvog viteza po duplo skupljim kartama.
Pametnom je i isaret dosta.
Ma ja,brate...pravimo se malo grbavi...hehe...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 sep 2015, 13:45

samo da pozdravim ekipu nakon visemjesecne pauze... zaboravio sifru :mrgreen: a na mail ne dolazi ono za resetovanje... slucajno uleti s drugog laptopa i vidim da sam logovan, al svejedno ne mogu sifre promijenit jer treba stara... a ovi licimuri od admina ne odgovaraju na privatne poruke kuknjava
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 sep 2015, 13:48

nesvrstani je napisao/la:samo da pozdravim ekipu nakon visemjesecne pauze... zaboravio sifru :mrgreen: a na mail ne dolazi ono za resetovanje... slucajno uleti s drugog laptopa i vidim da sam logovan, al svejedno ne mogu sifre promijenit jer treba stara... a ovi licimuri od admina ne odgovaraju na privatne poruke kuknjava
Zbogom Kikindo na k urac te nabijem :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 sep 2015, 13:52

staragarda je napisao/la: Zbogom Kikindo na k urac te nabijem :urnebes: :urnebes:

ps i jajari :mrgreen:

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 02 sep 2015, 14:06

nesvrstani je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Zbogom Kikindo na k urac te nabijem :urnebes: :urnebes:

ps i jajari :mrgreen:
oni tamo igraju karti, kartaju šaha :urnebes:
BALL DON'T LIE

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 sep 2015, 14:19

sssloboda je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
sssloboda je napisao/la:staragara ,samo ti redaj smajlije eno ti Tusnja ziva promaha da ti dode mala kriza rezultata posjeta bi bila ko u Olimpika i dole onih Vrapčića, za mene je 0 (posjeta) !

DOBRO PAMETOLOG NISU PARE PROBLEM STO JE POSJETA SRAMOTNA ZA SLOBODU ???

Drugi si na tabeli ,sjever nista , zapad sezonske 70 posto ,A nikad nismo imali jaci tim u zadnjih 20 godina gdje je raja ???????

Ne mozes dokazat da pare nisu trenutni glavni problem posjeta ....BAHATE GAZDE OVO JE BOSNA !!!
Stari moj...ja te ne kontam al nikako...ovo je BOSNA kako kazes i u njoj se igra bosanska liga...jedna od najgorih na svijetu..e sad i u toj ligi Sloboda sa jednom od najskupljih karata je u top 4 sto se tice posjete a jos nismo igrali sa najatraktivnijim klubovima...men se cini da ti puno konzumiras lige petice...sta hoces ti protiv mrtvog viteza....8400 gledalaca...jel to ocekujes..ma dajjjj...bilo mozda i preko 2 milje...pola ekipa bi se ugasilo od srece da im dodze 2 milje protiv viteza i to da je ulaz besplatan

Dobro je prizno si da ne kontaš :D :thumbup:
ssssloboda, nemoj boga ti da nas nerviraš. Pretpostavljam da si mlađi dječko pa mogu donekle shvatiti, ali si naporan.

Prvo, posjeta je fenomenalna. Usporedbe, na Koševu je protiv Rudara bilo 1500 ljudi.

Dalje, današnja mladost fakat ne zna cijeniti, a ni poštovat još manje. Moje generacije su odrasle u katastrofalnoj atmosferi u klubu, seljakanju poslije rušenja Istoka i groznoj sigurnosnoj situaciji na tekmama kojoj su više kumovali naše dežurne psihopate koji su maltretirali nas, klince. Znate tko je bio najnormalniji? Suljo! I sad zamislite kakav je to ambijent bio. :roll:
Mi se nismo imali kome obratiti kako voliti Slobodu. Današnji mladi slobodaši imaju bazu od nekoliko stotina likova, starosti 30+ od kojih mogu ako ništa dobiti pozitivne savjete, bar 50tak od njih koji će u svakom trenutku pomoći za neku akciju i bar 20tak likova koji mogu biti profesionalni uzori mladim generacijama.
Imamo zdravu atmosferu u klubu, imamo čovjeka u klubu na kojima bi nam pozavidio cijeli balkan, imamo ljude u organima kluba koji vole slobodu.

U prošloj takmičarskoj sezoni Sloboda je fasovala oko cca 25 hiljada kazni koje je izrekla Disciplinska komisija i prema tom podatku smo bili u samom vrhu kažnjenih, pored neprikosnovenih Sarajeva i Zrinje.

Kome je skupo kroz godinu 50km je samo alibi.
Kome je razlika u navijačkoj karti između 3 ili 4 je također alibi.

Da ne budem pogrešno shvačen, odlično znam kako je živjeti skromno jer sam tako odrastao, bar u materijalnom smislu.
Međutim, za mene tko god je 25+, a nije u stanju naći način da osigura 50km kroz sezonu je generalno i nesposoban lik te takvi u Tušnju i Slobodi vide jedino mjesto gdje mogu biti prihvačeni. Takvi generalno donose mnogo više štete neko ikakvog dobra.
Za navijače, a obzirom da znam kako se udara po dandari, domaćici i marokanskom šitu, ne mislim da je puno 4km.

U konačnici, predobra atmosfera prve 3 domaće tekme.
tuzlanska Sloboda

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 sep 2015, 14:20

Pozdrav momci,

Hajde neka neko prenese nekome bliskom u klubu ko je zadužen za onu prodaju dresova, da se ubace ovi novi dresovi u prodaju, jer ona dva dresa od prosle sezone neće prodati nikad, jer su usrali motku sa onim lijepljenjem ovog novog grba preko starog i sad se to vidi. Ne mogu da vjerujem kako su unistili dresove. Zar nisu mogli ostavit onaj stari grb na dresu i prodat ga po nekoj akcijskoj cijeni i vjerujem da bi ga do sad prodali, a ovako cisto sumnjam da ce ga iko kupiti.

Jos kad god onog pitam sto prodaje dresove na stadionu, kad ce doći u prodaju ovi novi dresovi, on mi kaže pa ovo su novi, znači covjek nema pojma da imamo nove garniture dresova :D

Hajde ako neko ima blizak s tim ljudima, neka to malo pogura da mozemo kupovat nove dresove.

Pozdrav.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 sep 2015, 14:27

Vrijeme je da vi koji ste prosle sezone konstantno prozivali Fukare zbog kazni i kao to naveli razlog svog izlazska iz grupe i navijanja,da se vratite malo na tribinu,da navijate,galamite i dajete podrsku kad vam je vec grupa omogucila da se unutar kopa nalazite bez problema i bilo cega..
Sto se dresova tice,to je onaj dio marketinga koji u nasem klubu jos uvijek ne razumiju i za isti nemaju sluha..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 sep 2015, 14:45

Slatinash_7 je napisao/la:Vrijeme je da vi koji ste prosle sezone konstantno prozivali Fukare zbog kazni i kao to naveli razlog svog izlazska iz grupe i navijanja,da se vratite malo na tribinu,da navijate,galamite i dajete podrsku kad vam je vec grupa omogucila da se unutar kopa nalazite bez problema i bilo cega..
Sto se dresova tice,to je onaj dio marketinga koji u nasem klubu jos uvijek ne razumiju i za isti nemaju sluha..
]

marketing iako ih ocima ne mogu smislit jer znam na kakvim su temeljima nastali i ko ih vodi treba prekopirati od okka... zao mi je sto tuzlanska pivara ne radi sa fk ono sto pan radi sa okk.. iako je opstina daleko vise iza okka nego iza fk... kad mogu oni antitalenti biti na panou 50 sa 50 u centru grada ne vidim sto negdje ne bi ahmetovic bio u dresu fk... ne znam sto se stalno sa onim majicama jer mislim da je to bio pun pogodak... kad moze okka imati 4-5 privjesaka i vrsta solji za kafu moze i fk... da ne pricam o duksericama i ostalim stvarcicama... ili na podrucju tuzle prodavati tuzlak sa posebnom ambalazom u bojama i sa grbom fk kao hajducko sto ima ili ono karlovacko u dresu hr repke sa brojevima igraca...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 sep 2015, 14:52

Šta se dešava po pitanju Škahića na kraju. Njemu je najbolje da okači kopačke o klin poslije svega..:D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 15:13

Sta je ovo, usao preko mobitela na FB stranicu Slobode i ima na naslovnog da kliknes SHOP NOW .. Jel se to sta sprema ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2015, 15:16

jbg OKK dobije od opstine prostor za Fan shop, FK ne dobije...

a kakav ba marketing OKK to sve radi PAN koji koristi ime Slobode maksimalno u svoju korist...i onu veliku reklamu na kojoj ne znam ni jednog igraca placaju oni, ali da ljepse i da bi uopce dobili prostor izgleda koriste simbole kluba

nije sve crno ili bijelo, nije to tako jednostavno, pa ni za te dresove...gdje ti je tehnicki sponzor za dresove?..imamo mi jos pure pojest do ozbiljnog kluba organizaciono, pogotov jer nemas resurse jedne firme kao sto je PAN iza sebe...da imaju to cinili bi cuda, ali tako je kako je...nije to samo , eto mi hocemo fan shop..mada prica se da se radi i na tome, ali mora se korak po korak...

mi hocemo sve i odmah...a do jucer prodavali 50 sezonskih godisnje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 sep 2015, 15:19

Pappy je napisao/la:Šta se dešava po pitanju Škahića na kraju. Njemu je najbolje da okači kopačke o klin poslije svega..:D
Skaha je rjesen sad ostaje da prodje 15 Dana zalbenog roka.velez SE zalio haha pola je prosle vec.trebo bi igrati protiv zelje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2015, 15:24

solinas je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Šta se dešava po pitanju Škahića na kraju. Njemu je najbolje da okači kopačke o klin poslije svega..:D
Skaha je rjesen sad ostaje da prodje 15 Dana zalbenog roka.velez SE zalio haha pola je prosle vec.trebo bi igrati protiv zelje.
vidjet cemo..jedni kazu da je rijesen i da ima ovaj drugostepeni rok samo..drugi kazu da ima jos 150 instanci na koje se moze zaliti i da se to moze otegnuti u nedogled..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 sep 2015, 15:26

Nadam se da ce i Skahic i Sloboda tuziti Velez
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 sep 2015, 15:33

solinas je napisao/la:
Vidim da još uvijek nije registrovan za Slobodu, a znam da ste prije jedno mjesec pisali da je sve gotovo. Pa rek'o šta se dešava, ode mu polusezona. :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 sep 2015, 15:39

Slatinash_7 je napisao/la:Vrijeme je da vi koji ste prosle sezone konstantno prozivali Fukare zbog kazni i kao to naveli razlog svog izlazska iz grupe i navijanja,da se vratite malo na tribinu,da navijate,galamite i dajete podrsku kad vam je vec grupa omogucila da se unutar kopa nalazite bez problema i bilo cega..
Nas par forumasa je koji smo prozivali Fukare kad su kiksali i radili protiv kluba, ali i hvalili kad zasluze, a neki od nas i budu cesto uz tu klapu. Medjutim, sta je sa svim onima koji su bili redovno ili povremeno u grupi, pocevsi od momaka iz tvoje mahale, njih uzimam prvenstveno jer si eto i ti Slatinash, a to je bila strasna i redovna ekipa unazad godina i godina, svi bili uz Vilenjaka i poslije njega ostali na Tusnju... medjutim i ti momci sad rade, neki odu van granica periodicno, neki se vrte po TZ i patrgaju, a tako je i sa masom drugih momaka koji su doskora bili na tribini... da ne spominjem sve one sa Irca, C. Njiva, mosnicana koji su sad po zapadu, iz Batve jedva da vidim 2-3 momka ponekad, pa tako i iz svih ostalih naselja... smjena generacije i materijalna preokupacija je najveci "krivac", momci moraju raditi i snalaziti se, nazalost grupa prvenstveno ostaje na tim mladjim momcima, srednjoskolcima i onim koji su nedavno zavrsili istu... mi stariji cemo ponekad otici na gostovanje, ako je sjever puniji bicemo blize grupi nego na desnoj strani sjevera (prema Zapadu) i periodicno se oglasiti da se digne atmosfera i to je to.

Neko je spominjao i povratak Sulje. To je smijesno i pomisliti, niti covjek ima volje niti vremena za to, a pogotovo nema nikakve koristi pa mu nije ni kraj pameti da ponovo vodi grupu. Takodjer, Suljo nikad nije bio navijac koji je forsirao odlazak na gostovanja, to mogu potvrditi oni stariji navijaci koi su bili na tribini i isli redovnije u goste. On je bio vodja za Tusnja i to je odlicno radio dok je radio. Karac bi i sad bio autoritet na tribini i daleko bi brojnija grupa bila uz njega, ali momak nema sanse da ponovo vodi navijanje i organizaciju grupe iz mase razloga. Steta, a mogao bi podici grupu na jake noge.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 sep 2015, 15:53

Nemaju danasnji srednjoskolci furke nikako a kamoli dobre furke..Dok je Slana Garda bila na tribini svi stariji momci su ih postovali i sa njima furali jer je bila fina zafrkancija ali su se radile i ozbiljne stvari,jake prozivke drugih grupa jaki na cesti itd itd danas grupa nazalost nema sta da ponudi novim ljudima,nema baklji ni dimnih,nema prekida utakmice da se dijete osjeca bitnim ili sta god drugo..Navijacki svijet u BiH polako ali sigurno opada naustrb ponovo porodicnog odlaska na stadione,samo sto ti porodice nece biti tu stalno vec ce to varirati od rezultata i gledljivosti fudbala a trenutno ovo drugo nasa liga nikako ne zadovoljava..To ti je zacaran krug gdje su grupe trenutno u minusu i samo par vecih problema ce privuci vise ultrasa na tribine,pa makar bili oni samo oni trenutni..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.