sssloboda je napisao/la:staragarda je napisao/la:sssloboda je napisao/la:staragara ,samo ti redaj smajlije eno ti Tusnja ziva promaha da ti dode mala kriza rezultata posjeta bi bila ko u Olimpika i dole onih Vrapčića, za mene je 0 (posjeta) !
DOBRO PAMETOLOG NISU PARE PROBLEM STO JE POSJETA SRAMOTNA ZA SLOBODU ???
Drugi si na tabeli ,sjever nista , zapad sezonske 70 posto ,A nikad nismo imali jaci tim u zadnjih 20 godina gdje je raja ???????
Ne mozes dokazat da pare nisu trenutni glavni problem posjeta ....BAHATE GAZDE OVO JE BOSNA !!!
Stari moj...ja te ne kontam al nikako...ovo je BOSNA kako kazes i u njoj se igra bosanska liga...jedna od najgorih na svijetu..e sad i u toj ligi Sloboda sa jednom od najskupljih karata je u top 4 sto se tice posjete a jos nismo igrali sa najatraktivnijim klubovima...men se cini da ti puno konzumiras lige petice...sta hoces ti protiv mrtvog viteza....8400 gledalaca...jel to ocekujes..ma dajjjj...bilo mozda i preko 2 milje...pola ekipa bi se ugasilo od srece da im dodze 2 milje protiv viteza i to da je ulaz besplatan
Dobro je prizno si da ne kontaš

ssssloboda, nemoj boga ti da nas nerviraš. Pretpostavljam da si mlađi dječko pa mogu donekle shvatiti, ali si naporan.
Prvo, posjeta je fenomenalna. Usporedbe, na Koševu je protiv Rudara bilo 1500 ljudi.
Dalje, današnja mladost fakat ne zna cijeniti, a ni poštovat još manje. Moje generacije su odrasle u katastrofalnoj atmosferi u klubu, seljakanju poslije rušenja Istoka i groznoj sigurnosnoj situaciji na tekmama kojoj su više kumovali naše dežurne psihopate koji su maltretirali nas, klince. Znate tko je bio najnormalniji? Suljo! I sad zamislite kakav je to ambijent bio.
Mi se nismo imali kome obratiti kako voliti Slobodu. Današnji mladi slobodaši imaju bazu od nekoliko stotina likova, starosti 30+ od kojih mogu ako ništa dobiti pozitivne savjete, bar 50tak od njih koji će u svakom trenutku pomoći za neku akciju i bar 20tak likova koji mogu biti profesionalni uzori mladim generacijama.
Imamo zdravu atmosferu u klubu, imamo čovjeka u klubu na kojima bi nam pozavidio cijeli balkan, imamo ljude u organima kluba koji vole slobodu.
U prošloj takmičarskoj sezoni Sloboda je fasovala oko cca 25 hiljada kazni koje je izrekla Disciplinska komisija i prema tom podatku smo bili u samom vrhu kažnjenih, pored neprikosnovenih Sarajeva i Zrinje.
Kome je skupo kroz godinu 50km je samo alibi.
Kome je razlika u navijačkoj karti između 3 ili 4 je također alibi.
Da ne budem pogrešno shvačen, odlično znam kako je živjeti skromno jer sam tako odrastao, bar u materijalnom smislu.
Međutim, za mene tko god je 25+, a nije u stanju naći način da osigura 50km kroz sezonu je generalno i nesposoban lik te takvi u Tušnju i Slobodi vide jedino mjesto gdje mogu biti prihvačeni. Takvi generalno donose mnogo više štete neko ikakvog dobra.
Za navijače, a obzirom da znam kako se udara po dandari, domaćici i marokanskom šitu, ne mislim da je puno 4km.
U konačnici, predobra atmosfera prve 3 domaće tekme.