Dobra kvota na nas, za neki manji ulog naravno. Nije realno da cemo biti prvi, ali nije brate ni nemoguce. Veca cuda su se desavala.SlevinKelevra je napisao/la:
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Mozes probati i da cemo osvojiti, nije brate ni nemogucecalcio je napisao/la:Dobra kvota na nas, za neki manji ulog naravno. Nije realno da cemo biti prvi, ali nije brate ni nemoguce. Veca cuda su se desavala.SlevinKelevra je napisao/la:

Ne postoje nikakve sanse za prvo mjesto. Odnosno sanse su bas takve kao sto pise 1/50. I cetvrto mjesto bi bilo fenomenalan uspijeh. Kakvo crno prvo mjesto.
- calcio
- Kontakt:
To je vec druga stvar.mirzatele je napisao/la:Mozes probati i da cemo osvojiti, nije brate ni nemogucecalcio je napisao/la:Dobra kvota na nas, za neki manji ulog naravno. Nije realno da cemo biti prvi, ali nije brate ni nemoguce. Veca cuda su se desavala.SlevinKelevra je napisao/la:

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ne znam zasto si mene citirao. Ovo sto si ti napisao nema nikakve veze sa mojim reply.bulbasor je napisao/la:Medalja ce biti realnost za nekih 7-8 godina, pod uslovom da se mladi reprezentativci kvalitetno razviju u seniorske igrace, da ih zaobidju povrede i da ostvare kvalitetne transfere. Do tada svaki nastup na Eurobasketu, tj. kontinuitet nastupa na Eurobasketu je ravan medalji.BernardBarnjak je napisao/la:Kakvo polufinale? Pretjera ga ali ono bas...JackTheStripper je napisao/la:S Mirzom, Nihadom i Jusufom ne bi nam ginulo polufinale, mozda cak i medalja. Ovako, tesko da cemo i grupu proci. Uvijek nas nesto sputava.
Mislim da BiH ne moze doci do medalje na ovom eurobasketu i da igraju i teletovic i djedovic i jusuf. Ako cemo realno pricati. Ako cemo navijacki pricati...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma problem je sto isti ovi koji tvrde da mozemo dobiti sviju osim francuza ce nakon 0-6 psovati igracima i selektoru sve po spisku...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- calcio
- Kontakt:
Ja sigurno necu. Prezivio sam i gore sportske poraze bez psovanja pa vjerujem da bih i ovu.KK_Bosna je napisao/la:ma problem je sto isti ovi koji tvrde da mozemo dobiti sviju osim francuza ce nakon 0-6 psovati igracima i selektoru sve po spisku...

Ionako su ocekivanja dosta niska ovaj put, to sto sam napisao gore je bilo iz kladionicarske perspektive.

Pricaj ti sta hoces,ali ipak je realnije da bude 0-5 u grupi nego da prvi zavrsimo.
ma dobro ti, ima izuzetaka, ali ima padobranaca koji ulijecu samo tako i ono u stilu "budimo optimisti", "imamo ekipu za drugi krug", "da su ona trojica tu uzeli bismo medalju" i slicno... a poslije neuspijeha nece im niko valjati...calcio je napisao/la:Ja sigurno necu. Prezivio sam i gore sportske poraze bez psovanja pa vjerujem da bih i ovu.KK_Bosna je napisao/la:ma problem je sto isti ovi koji tvrde da mozemo dobiti sviju osim francuza ce nakon 0-6 psovati igracima i selektoru sve po spisku...
Ionako su ocekivanja dosta niska ovaj put, to sto sam napisao gore je bilo iz kladionicarske perspektive.
treba realno sagledati limite ove ekipe, a to je da imamo tri koliko-toliko ozbiljna igraca i 9 poluigraca i da je svaka pobjeda ogromna, a prolazak u osminu finala ravan cudu
cuda se desavaju, i makedonija je u litvaniji imala dvaa odlicna igraca i 10 rudara pa dodjose dokle dodjose...
ja polazem nade samo u selektora, ako iko moze sa ovim sastavom napraviti bilo sta, to je on...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Uz malo srece i discipline mozemo u drugi krug,ali ne treba se puno nadati u ovim prijateljskim utakmicama se moglo vidjeti dosta nedostataka ali opet na kraju krajeva sve je moguce i nikad se ne zna sta ce sutra biti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
e ovako, ovdje niko ne govori da mi moramo nekog pobjediti i da je obaveza odlazak u drugi krug.
ovdje se radi da sklopom okolnosti, nekim iznenadjenjem i medjusobnom kos razlikom eventualno osiguramo taj dugoocekivani drugi krug.
ocekivati da cemo iznenaditi francuze i razbiti ruse uz to da izdominiramo poljake i fince i nadigramo izralece je smijesno.
nasa sansa je otvaranje i prva utakmica da iznenadimo poljake s kojim mozemo da se nadigravamo ako timski odigramo zestoko odbranu i krene nas trojka. ako cemo ulaziti u utakmicu, oni su bolji i mi tu nemamo sta traziti osim casno da izgubimo (onda nek idu kuci + nek ne gledaju tekmu navijaci koji tako nekako rezonuju).
iznenadjenjem nad poljacima i nadigravanje sa izraelom nam otvara realno vrata za drugi krug sto je po meni sasvim realno a ne imaginarno.
u duelu protiv francuza nemamo sta traziti, da se ne lazemo
u duelu sa rusima sanse su nam male ali ako nam se ponude uz cinjenicu da nas krene luda - zasto da ne? nisu rusi jednom podbacili na eurobasketu.
u duelu sa poljacima sam opisao
sa izrealcima se mozemo nositi
po meni su finci najgori protivnik (nikad ne znas kako s njima - pravi divljaneri) i vec nam tradicionalno ne leze i strah me da upravo ta tekma bude odlucujuca sklopom okolnosti da moramo s 3 pobjede u drugi krug zbog medjusobnih omjera i kos razlike.
takodjer, jako je bitno da do kraja igramo i ne predajemo se...ako gubimo 7-8 da pokusamo to spustiti na 2-3 a ne opustiti se da nas nabiju 15-tak.
jer nas je upravo prosli eurobasket kostao prvi poraz od latvije gdje smo morali ganjati na litvi tu razliku za medjusobne omjere.
ovdje se radi da sklopom okolnosti, nekim iznenadjenjem i medjusobnom kos razlikom eventualno osiguramo taj dugoocekivani drugi krug.
ocekivati da cemo iznenaditi francuze i razbiti ruse uz to da izdominiramo poljake i fince i nadigramo izralece je smijesno.
nasa sansa je otvaranje i prva utakmica da iznenadimo poljake s kojim mozemo da se nadigravamo ako timski odigramo zestoko odbranu i krene nas trojka. ako cemo ulaziti u utakmicu, oni su bolji i mi tu nemamo sta traziti osim casno da izgubimo (onda nek idu kuci + nek ne gledaju tekmu navijaci koji tako nekako rezonuju).
iznenadjenjem nad poljacima i nadigravanje sa izraelom nam otvara realno vrata za drugi krug sto je po meni sasvim realno a ne imaginarno.
u duelu protiv francuza nemamo sta traziti, da se ne lazemo
u duelu sa rusima sanse su nam male ali ako nam se ponude uz cinjenicu da nas krene luda - zasto da ne? nisu rusi jednom podbacili na eurobasketu.
u duelu sa poljacima sam opisao
sa izrealcima se mozemo nositi
po meni su finci najgori protivnik (nikad ne znas kako s njima - pravi divljaneri) i vec nam tradicionalno ne leze i strah me da upravo ta tekma bude odlucujuca sklopom okolnosti da moramo s 3 pobjede u drugi krug zbog medjusobnih omjera i kos razlike.
takodjer, jako je bitno da do kraja igramo i ne predajemo se...ako gubimo 7-8 da pokusamo to spustiti na 2-3 a ne opustiti se da nas nabiju 15-tak.
jer nas je upravo prosli eurobasket kostao prvi poraz od latvije gdje smo morali ganjati na litvi tu razliku za medjusobne omjere.
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Slažem se da je duško najveći kvalitet ove reprezentacije, činjenica je i da ova repka ima gordu,kikija i stipana kao neku konstantu,ostalo je više manje tanjež,ali ovi momci su dali svoje ljeto za repku,mukotrpno su trenirali, u pripremnim utakmicama su se maksimalno borili i davali 110 %,vjerujem da ce igrati dobru odbranu,mukotrpno graditi svaki poen i ako to nebude dovoljno,ja im neću zamjeriti,šta bi bilo sa trojkom koja nedostaje je bezveze priča,treba podržati ove momke,čak iako će nas to koštati puno živaca.KK_Bosna je napisao/la:ma dobro ti, ima izuzetaka, ali ima padobranaca koji ulijecu samo tako i ono u stilu "budimo optimisti", "imamo ekipu za drugi krug", "da su ona trojica tu uzeli bismo medalju" i slicno... a poslije neuspijeha nece im niko valjati...calcio je napisao/la:Ja sigurno necu. Prezivio sam i gore sportske poraze bez psovanja pa vjerujem da bih i ovu.KK_Bosna je napisao/la:ma problem je sto isti ovi koji tvrde da mozemo dobiti sviju osim francuza ce nakon 0-6 psovati igracima i selektoru sve po spisku...
treba realno sagledati limite ove ekipe, a to je da imamo tri koliko-toliko ozbiljna igraca i 9 poluigraca i da je svaka pobjeda ogromna, a prolazak u osminu finala ravan cudu
cuda se desavaju, i makedonija je u litvaniji imala dvaa odlicna igraca i 10 rudara pa dodjose dokle dodjose...
ja polazem nade samo u selektora, ako iko moze sa ovim sastavom napraviti bilo sta, to je on...
Svaka utakmica sa preko 130 poena nam nece ici na ruku.Samo cvrsto u odbrani a u napadu sta bude.umrtviti utakmicu maksimalno,ukratko trebamo igrati kao panathinaikos. 

Olympique je napisao/la:Pricaj ti sta hoces,ali ipak je realnije da bude 0-5 u grupi nego da prvi zavrsimo.
Od ovog trebaju početi sva naša očekivanja i priča.
Podrška momcima kako god!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Iako se blizi EP, nemam nikakav osjecaj, kao da se nismo ni plasirali.
Don't believe the hype.
Ja imam osjećaj jer ja pratim reprezentaciju ne igrače na EP, samo ću valjda malo smirenije pratiti jer nemam velika očekivanja, mada opet kada utakmica počne vjerovatno će mi krv po običaju proključati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Laže ko god kaže da se potajno ne nada tituli, koliko god to bilo realno ili nerealno. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ma sve kažem ma neću gledat,što se imam bez veze živcirati ali kako se bliži EB sve sam nervozniji i jedva čekam prvu utakmicu.Unofficialpage je napisao/la:Laže ko god kaže da se potajno ne nada tituli, koliko god to bilo realno ili nerealno.
Kakva je god naša je i druge nemamo i zato NAPRIJED BiH!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Upravo nam je to sansa,niko nista ne ocekuje nema pritiska medija,navijaca,a momci su pod vodstvom duska sigurno pakleno radili i nece se lako predati. Zna Dusko sta radiiakisarajevo92 je napisao/la:Iako se blizi EP, nemam nikakav osjecaj, kao da se nismo ni plasirali.

FK Sarajevo !
da smo SAN mARINO, gledao bih opetUnofficialpage je napisao/la:Laže ko god kaže da se potajno ne nada tituli, koliko god to bilo realno ili nerealno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.