FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Što se tiče sjevera-Fukara ,zašto nema brojnosti jedan od glavnih faktora pored nesuglasica koje su bile ,ipak moglo se bolje i blaze odraditi tim marketingom kad je sjever i Fukare u pitanju.
Promovisanjem cijene ulaznice za sjever je opalio samar svakom NE ZAPOSLENOM ,pa i onom ko ima a tesko se odvaja za trenutnu cijenu sjevera ,eh te price ko neda ne mora nikad ni doc ,ja bih volio gledati i jedne i druge i ove treće brojne Fukare koje sjede na zapadu ,pa da sjever GRMI !
Gospodo naša realnost je da se tesko odjednom odvojiti za sezonsku 50KM ,mozda je trebalo trubiti da je cijena ulaza za fukare druga tj niza ,i slika bi bila iz utakmice u utakmicu drugačija pogotovo sad kad su rezultati tu ,uz to napraviti rijesenje da se na poluvremenu ne moze niko prebaciti na drugi dio sjevera ( neku pregradu uraditi ) koja se moze pomjerati s obzirom na brojnost ovisno o kojoj je utakmici riječ ?
Zar nije ljepse gledati jak kop i da grmi sa sjevera nego one slike od kojih se i sam sramotim ,igrači bi imali dodatni vjetar u leđa ,protiv Viteza Zeba dade drugi go ide tamo gdje nema tribine prema saki djece a usput da kazem i njemu sta to treba a koliki je zapad .
Nadati se da će se promjeniti na bolje .
Promovisanjem cijene ulaznice za sjever je opalio samar svakom NE ZAPOSLENOM ,pa i onom ko ima a tesko se odvaja za trenutnu cijenu sjevera ,eh te price ko neda ne mora nikad ni doc ,ja bih volio gledati i jedne i druge i ove treće brojne Fukare koje sjede na zapadu ,pa da sjever GRMI !
Gospodo naša realnost je da se tesko odjednom odvojiti za sezonsku 50KM ,mozda je trebalo trubiti da je cijena ulaza za fukare druga tj niza ,i slika bi bila iz utakmice u utakmicu drugačija pogotovo sad kad su rezultati tu ,uz to napraviti rijesenje da se na poluvremenu ne moze niko prebaciti na drugi dio sjevera ( neku pregradu uraditi ) koja se moze pomjerati s obzirom na brojnost ovisno o kojoj je utakmici riječ ?
Zar nije ljepse gledati jak kop i da grmi sa sjevera nego one slike od kojih se i sam sramotim ,igrači bi imali dodatni vjetar u leđa ,protiv Viteza Zeba dade drugi go ide tamo gdje nema tribine prema saki djece a usput da kazem i njemu sta to treba a koliki je zapad .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
za Fukare je ulaz 4 km...al sad ce bit da je i to skupo...zato od praznih limenki jedva da mozes doci do tribine....pare su smijesan razlogsssloboda je napisao/la:Što se tiče sjevera-Fukara ,zašto nema brojnosti ipak moglo se bolje i blaze odraditi tim marketingom kad je sjever i Fukare u pitanju.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sssloboda je napisao/la:Što se tiče sjevera-Fukara ,zašto nema brojnosti jedan od glavnih faktora pored nesuglasica koje su bile ,ipak moglo se bolje i blaze odraditi tim marketingom kad je sjever i Fukare u pitanju.
Druze i ti da das onakav gol ne znas kud bi krenuo prije realno

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pare su trenutni najveći razlog !!!!staragarda je napisao/la:za Fukare je ulaz 4 km...al sad ce bit da je i to skupo...zato od praznih limenki jedva da mozes doci do tribine....pare su smijesan razlogsssloboda je napisao/la:Što se tiče sjevera-Fukara ,zašto nema brojnosti ipak moglo se bolje i blaze odraditi tim marketingom kad je sjever i Fukare u pitanju.
Gdje ti zivis ???
Nemamo mi jos konacnih velikih rezultata sa 2 poraza zaredom mozes se borit za opstanak tad bi imo posjetu sezonkih karti !!!!
Bahatost samo bahatost ,da Azmir ode bili bi sirotinjski klub!ne bi nas ni bilo!
a normalno da ima jos razloga slabe posjete.
Demantujem te sa promahom na sjeveru !!!
Druze volio bih ja da je ulaz po 20 Ii 1O KM i da imamo posjetu svaku tekmu 7000 ljudi ,al budimo realni ....
- Beduin
- Kontakt:
I ja citam i ne vjerujem. Da nisam na Tusnju, nekad i medju navijacima, pomislio bih stvarno da je sve istina sto @ZaBoljuSlobodu kaze. Tek skoro sam i pofatao neke rijeci posljednjih 2 navijacke koje se furaju, izgleda vise na strani, nego na Tusnju.staragarda je napisao/la:preuvelicavas za medalju...cestitamZaBoljuSlobodu je napisao/la:
Nema nove pjesme godinama. Gdje je ta kreativnost? Je li moguće da nemam ni jednog momka sa vijugama među onih 20ak koji dođu na sjever pa da napišu koji stih? Druga stvar, uz svo dužno poštovanje prema, Saletu, Nevenu, Hasibu i svim drugovima sa tribine koji nisu više među živima, mnogo je još momaka koji su bili među fukarama a više nisu, tribina se pretvorila u čitulju! Svima nama je žao što više nisu tu, ali od 90 minuta "navijanja", minimalno 65 otpada na spominjanje njihovih imena! Nosimo ih u našim srcima, nikada ih nećemo zaboraviti, žao nam je što nisu sa nama da slave pobjede naše Slobode, žao nam je što ne gledaju Slobodu na drugom mjestu na tabeli nakon dugo vremena, ali na tribini treba otpjevat pokoju pjesmu i Slobodi, navijati za klub. Saletove, Nevenove, Hasibove i slike ostalih drugara sa tribine okačiti na ogradu, u svom srcu ih donijeti na tribinu, ali hajmo pjevati SLOBODI I O SLOBODI!
Uz svo poštovanje...
1.pjesama ima novih...nije neki broj strasni al ima..cuj godinama![]()
2.odakle 20 momaka na sjeveru...nije neka cifra al je vise od 20...daleko vise...cuj 20![]()
![]()
3.kakvih bola 65. minuta da se spominju Sale i Neven pokojni...jel ides ti na tekme![]()
![]()
4.da treba bolja,jaca i brojnija podrska..treba..lose je ovo al brate ti u s r a i voz i stanicu
PS.
@NKMramor - jel te ono vidjeh danas u Mejdanu, pokraj onog Kafica unutra? Uzvrpoljio se s onim postoljem za kameru, kraj tebe ja prolazim i gledam, reko necu se ofirati, mozda nije on?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koje bolan paresssloboda je napisao/la:Pare su trenutni najveći razlog !!!!staragarda je napisao/la:za Fukare je ulaz 4 km...al sad ce bit da je i to skupo...zato od praznih limenki jedva da mozes doci do tribine....pare su smijesan razlogsssloboda je napisao/la:Što se tiče sjevera-Fukara ,zašto nema brojnosti ipak moglo se bolje i blaze odraditi tim marketingom kad je sjever i Fukare u pitanju.
Gdje ti zivis ???
Nemamo mi jos konacnih velikih rezultata sa 2 poraza zaredom mozes se borit za opstanak tad bi imo posjetu sezonkih karti !!!!
Bahatost samo bahatost ,da Azmir ode bili bi sirotinjski klub!ne bi nas ni bilo!
a normalno da ima jos razloga slabe posjete.
Demantujem te sa promahom na sjeveru !!!
Druze volio bih ja da je ulaz po 20 Ii 1O KM i da imamo posjetu svaku tekmu 7000 ljudi ,al budimo realni ....

10,15 maraka u mjesec dana za klub koji kao volimo

ma dajjjjjjjjjj

Ahaa, tek ust'o pa sam bio malo nervozan...Beduin je napisao/la: @NKMramor - jel te ono vidjeh danas u Mejdanu, pokraj onog Kafica unutra? Uzvrpoljio se s onim postoljem za kameru, kraj tebe ja prolazim i gledam, reko necu se ofirati, mozda nije on?

Kako su pare problem za Fukare? Ulaz je povecan samo za marku...jel ti to ta marka problem? Mi koji je placamo 10 se ne zalimo tako da ti ta prica ne pije vode drug moj 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Slijedeci put ces ti sa mnom na trening pa ces gore ispucati tu negativu.NKMramor je napisao/la:Ahaa, tek ust'o pa sam bio malo nervozan...Beduin je napisao/la: @NKMramor - jel te ono vidjeh danas u Mejdanu, pokraj onog Kafica unutra? Uzvrpoljio se s onim postoljem za kameru, kraj tebe ja prolazim i gledam, reko necu se ofirati, mozda nije on?![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije problem...Beduin je napisao/la:Slijedeci put ces ti sa mnom na trening pa ces gore ispucati tu negativu.NKMramor je napisao/la:Ahaa, tek ust'o pa sam bio malo nervozan...Beduin je napisao/la: @NKMramor - jel te ono vidjeh danas u Mejdanu, pokraj onog Kafica unutra? Uzvrpoljio se s onim postoljem za kameru, kraj tebe ja prolazim i gledam, reko necu se ofirati, mozda nije on?![]()

Problem jesu pare, ali ne u vezi cijene ulaznice, vec kao profit pojedinaca, koji su godinama imali koristi od vodjenja grupe, a sada su ostali praznih dzepova zbog "nesuglasica" kako ih ovdje nazivamo.
Manje više to je poznata stvar i zbog cega bi sad isao na Sjever samo da bi tamo izgledali brojniji, a vecina pjesama kao sto gore neko rece veze nema sa Slobodom i gdje se Sloboda spomene u 90 minuta samo par puta.
Ljubav se moze odati i sa Zapadne tribine, na razne načine, a ubjeđen sam da će upravo Zapadna tribina i momci koji su se tu preselili upravo zbog trenutnih osoba koji "rukovode" Sjeverom, preuzeti stvar u svoje ruke uskoro i poceti praviti pravu navijacku atmosferu.
Manje više to je poznata stvar i zbog cega bi sad isao na Sjever samo da bi tamo izgledali brojniji, a vecina pjesama kao sto gore neko rece veze nema sa Slobodom i gdje se Sloboda spomene u 90 minuta samo par puta.
Ljubav se moze odati i sa Zapadne tribine, na razne načine, a ubjeđen sam da će upravo Zapadna tribina i momci koji su se tu preselili upravo zbog trenutnih osoba koji "rukovode" Sjeverom, preuzeti stvar u svoje ruke uskoro i poceti praviti pravu navijacku atmosferu.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla
Pa daj stavljaj Salty, sta cekas...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
staragara ,samo ti redaj smajlije eno ti Tusnja ziva promaha da ti dode mala kriza rezultata posjeta bi bila ko u Olimpika i dole onih Vrapčića, za mene je 0 (posjeta) !
DOBRO PAMETOLOG NISU PARE PROBLEM STO JE POSJETA SRAMOTNA ZA SLOBODU ???
Drugi si na tabeli ,sjever nista , zapad sezonske 70 posto ,A nikad nismo imali jaci tim u zadnjih 20 godina gdje je raja ???????
Ne mozes dokazat da pare nisu trenutni glavni problem posjeta ....BAHATE GAZDE OVO JE BOSNA !!!
Drugi si na tabeli ,sjever nista , zapad sezonske 70 posto ,A nikad nismo imali jaci tim u zadnjih 20 godina gdje je raja ???????
Ne mozes dokazat da pare nisu trenutni glavni problem posjeta ....BAHATE GAZDE OVO JE BOSNA !!!
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 02 sep 2015, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ev ja ti kazem da ne bi bilo puno bolje da je ulaz 5 i 3 KM..dobio bi MAKSIMALNO 500 ljudi vise na obje tribine...nije isto nego je bolje 500 prodatih karti po 10 KM, nego 1000 po 5 KM..
a sto se tice Fukara ..sezonska 50 KM, pojedinacna 4 KM jos plus dobiju i fin broj gratis karti za ove koji nemaju para- ne znam sta vise..jedino ko sto neko rece protiv Borca: dali su im dzaba ulaz al su im izgleda zaboravili jos platit i da navijaju
posjeta je u cijeloj ligi takva..Sarajevo pa 2500 ljudi..slazem se da ne treba gledati druge klubove ali tako je kako je...ljudi vise vole dat 5 km za tikete i pivo i gledat Junajted-Siti nego doc na stadion- tako je u cijeloj drzavi
ali budi siguran i da je 5 i 3 KM ulaz Fukarama konkretno bi bilo puno 3 KM, kao i zapadu...a za poskupljenje karata sami smo krivi svojim ponasanjem kad je bio dzaba ulaz
ali opet se vracamo na benificije koje Fukare imaju (4 KM karta, dzabne karte) i sto je najgore ima tu jos nekih benificija
a sto se tice Fukara ..sezonska 50 KM, pojedinacna 4 KM jos plus dobiju i fin broj gratis karti za ove koji nemaju para- ne znam sta vise..jedino ko sto neko rece protiv Borca: dali su im dzaba ulaz al su im izgleda zaboravili jos platit i da navijaju
posjeta je u cijeloj ligi takva..Sarajevo pa 2500 ljudi..slazem se da ne treba gledati druge klubove ali tako je kako je...ljudi vise vole dat 5 km za tikete i pivo i gledat Junajted-Siti nego doc na stadion- tako je u cijeloj drzavi
ali budi siguran i da je 5 i 3 KM ulaz Fukarama konkretno bi bilo puno 3 KM, kao i zapadu...a za poskupljenje karata sami smo krivi svojim ponasanjem kad je bio dzaba ulaz
ali opet se vracamo na benificije koje Fukare imaju (4 KM karta, dzabne karte) i sto je najgore ima tu jos nekih benificija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Samo stavljaj utakmicu na youtube, vi ameri imate brz net 

- Probisvjet
- Kontakt:
Slazem se sa staromgardom. Nije nesto brojna ali su odlicno odradili utakmicu protiv Viteza. Brojnost ce se povecavati.staragarda je napisao/la:brate gostovanja su skroz ok odradjena...sasvim pristojne cifre za nasu ligu i gostujuce navijace....i sto je najbitnije sva 3 gostovanja su ispostovana...kuci je slabija cifra jer smo igrali protiv relativno neatraktivnih protivnika...rudar,vitez i borac sa tim da je protiv borca cifra bila regularna...slijede nam tekme sa atraktivnijim protivnicima i mislim da ce se to jos popravit...problem je sto neki sanjaju pun sjever koji prima par hiljada ljudi pa im u toj usporedbi 500 ljudi na tribini dodze kao slabo a to je sasvim dobra cifra za nasu ligu...meni je uvijek bilo gotivnije vidjet 300,400 ljudi koji grme ko jedan i bez prestanka nego milja pozera...meni je npr. travnicka Gerila pregotivna ekipa...ljudi su bili i na Tusnju prosle sezone i ekipa im gubi 4-0 a oni jos jace navijaju..mi bi vjerovatno izasli sa stadiona uz salvu psovki...i u ovoj sezoni ih pratim...mala ali odlicna grupaSaltCityAttack je napisao/la:Uz to da bi nesto promjenili trebaju da idu momci na sjever i da vrati se ona masa kao nekad....ja se nadam da ce vec naredna domaca tekma neki koji su bili na sjeveru vratiti se njemu pomoci onima koji se trude a ne mogu sami..uglacnom ja ocekujem to odnosno barem se nadam
Tribine su konacno odlicne, a bice sigurno jos bolje.
Jedini mi nije jasno kako nema one djece pred ulazima da ih neki ciko uvede. Pa mi smo se tako nekada regrutovali i postajali bolesnici za Slobodu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari moj...ja te ne kontam al nikako...ovo je BOSNA kako kazes i u njoj se igra bosanska liga...jedna od najgorih na svijetu..e sad i u toj ligi Sloboda sa jednom od najskupljih karata je u top 4 sto se tice posjete a jos nismo igrali sa najatraktivnijim klubovima...men se cini da ti puno konzumiras lige petice...sta hoces ti protiv mrtvog viteza....8400 gledalaca...jel to ocekujes..ma dajjjj...bilo mozda i preko 2 milje...pola ekipa bi se ugasilo od srece da im dodze 2 milje protiv viteza i to da je ulaz besplatansssloboda je napisao/la:staragara ,samo ti redaj smajlije eno ti Tusnja ziva promaha da ti dode mala kriza rezultata posjeta bi bila ko u Olimpika i dole onih Vrapčića, za mene je 0 (posjeta) !
O ovome nisam razmisljao, da smo imali Musemica i igrace iz proljetnog dijela od pocetka proslog prvenstva sa ovim novim igracima od ove nove sezone, plus sto smo hendikepirani bili sa ne igranjem Kostica i Skahica imali bi sigurno puno veci ucinak.....koji napredak, nevjerojatno....ne mogu da vjerujem. Jos Musemic kaze da smo u minusu dva boda u ovm jesenjem dijelu, poznavjuci ga, mogu misliti koliko je popizdio. on ce to sigurno nadoknaditi visestruko.zlajci je napisao/la:Samo 4 poraza s time da su tri bina minimalna. Zadnje kolo sa Sarajevom nešto posebno ne računam, ali utakmicu u Širokom su Beka i Čolović zapucali samo takve prilike kod 0-0 tj. 1-0.
Protiv Zrinje je ako se ne varam bila greška malog Todorovića, a Efendić je pocrvenio. A u Zenici je Zeba prodao loptu i uz svo poštovanje prema Čeliku, ali samo smo onako mogi izgbiti tu tekmu gdje se 70min igralo na polovini Čelika.
Ja sam odradio učinak svih ekipa (ne i novajlije u ligi) uključujući 15 kola proljeća i ovih 6 kola, te to izgleda ovako:
Sarajevo 44
Zrinski 42
Sloboda 41
Željezničar 40
Čelik 36
Široki 33
Radnik 29
Borac 28
Olimpic 23
Travnik 23
Drina 19
Velež 18
Slavija 18
Vitez 16
Iz ovog ne treba da iznenađuje Čelikov dobar plasman jer su oni nastavili u ritmu proljeća. Isto kao i Radnik koji bi trebao biti u top 10.
Dva najveća iznenađenja u negativnom smislu su Velež i Olimpic.

🔴⚫️
Ma pustite se te price oko posjete i navijanja....atmosfera nikad ljepsa, kulturnija, mirnija.....idemo ka tome sto je i konacni cilj da ljudi porodicno dolaze na utakmice, naravno za to se trebaju stvoriti uvjeti....infrastruktura pod broj 1.....ja cu prvi dovesti kompletnu svoju porodicu......ima puno raje koja bi dosla, al moras im nesto jos pruziti osim gledanja utakmice u krugu stadiona......nije Azmir bezveze govorio o tome prije.....
🔴⚫️
staragarda je napisao/la:Stari moj...ja te ne kontam al nikako...ovo je BOSNA kako kazes i u njoj se igra bosanska liga...jedna od najgorih na svijetu..e sad i u toj ligi Sloboda sa jednom od najskupljih karata je u top 4 sto se tice posjete a jos nismo igrali sa najatraktivnijim klubovima...men se cini da ti puno konzumiras lige petice...sta hoces ti protiv mrtvog viteza....8400 gledalaca...jel to ocekujes..ma dajjjj...bilo mozda i preko 2 milje...pola ekipa bi se ugasilo od srece da im dodze 2 milje protiv viteza i to da je ulaz besplatansssloboda je napisao/la:staragara ,samo ti redaj smajlije eno ti Tusnja ziva promaha da ti dode mala kriza rezultata posjeta bi bila ko u Olimpika i dole onih Vrapčića, za mene je 0 (posjeta) !
Dobro je prizno si da ne kontaš

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.