FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 08 maj 2010, 23:41

Stole iz Bora je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
:o
epic fail

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 maj 2010, 23:41

drop je napisao/la:
MElloo je napisao/la:a onaj prvi gol jel bio ofsajd ili ne :roll: :)
101% ofsajd ,ali sudija je bio podmazan ;) ...Sevilli poništena 2 cista gola,imali su 30 šansi i posjed lopte 65%-35%...promašili prazan gol...nevjerovatno kako su izgubili 3-2...to nikome nije jasno.
i ja dijelim mišljenje drop-a!!!Nevjerovatno kako je Barca uspjela dati 3 gola iz ni jedne šanse!!! :D :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 maj 2010, 23:43

Wolverine je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
:o
epic fail
Ipak sam se u tom prevario. Ne mrzim nikog vise od Sarajva :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 08 maj 2010, 23:46

Sajoni je napisao/la:
Heheehe...Ja volim frankovce...da nije njih bilo bi nezanimljivo...novih 250 milki eurica spremite i podmazite dobro guzove...Nema milosti!!!Guzovi su tu da se deru!!! ;)
Kvazihistoricar... :mrgreen:
Pokrij se i ne spominji vise ovo, cut ce te ko :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 maj 2010, 23:48

Kako mi se svidja ovaj napad Messi-Bojan-Pedro.Sve metar i zilet ali lete po terenu,ubijaju.Ovaj Bojan,u njega polazem velike nade,momak vec sad dere guzove,a nema jos ni 20 godina.Samo neka ostane u Barci i nastavi raditi kao sto je i dosad,da bude 9-tka Barce ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 maj 2010, 23:51

rtm86 je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:
Heheehe...Ja volim frankovce...da nije njih bilo bi nezanimljivo...novih 250 milki eurica spremite i podmazite dobro guzove...Nema milosti!!!Guzovi su tu da se deru!!! ;)
Kvazihistoricar... :mrgreen:
Pokrij se i ne spominji vise ovo, cut ce te ko :D
istina boli!!! :D :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 maj 2010, 23:57

ova barcalona zasaticena ko medjedi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2010, 23:59

nidjo_barca je napisao/la:Kako mi se svidja ovaj napad Messi-Bojan-Pedro.Sve metar i zilet ali lete po terenu,ubijaju.Ovaj Bojan,u njega polazem velike nade,momak vec sad dere guzove,a nema jos ni 20 godina.Samo neka ostane u Barci i nastavi raditi kao sto je i dosad,da bude 9-tka Barce ako Bog da.
Meni se vise svidja kako igra Pedro. Iz utakmice u utakmicu me odusevljava. Iako veceras nije imao konkretan ucinak, ipak je odigrao za deset. Mogo bi postati veliki igrac, ako u Barci odluce nastaviti gurati domaci proizvod. Mislim da bi bila greska da dovedu nekog igraca sa strane koji bi Pedra izgurao na klupu.
#divovi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2010, 00:02

Pedro me podsjeca na Olica samo sto ima bolju tehniku od Olica...ne staje momak nikako, za njega nema izgubljene lopte

[youtube][/youtube] Mnogo dobro uradjeno 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 00:04

moustapha je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Kako mi se svidja ovaj napad Messi-Bojan-Pedro.Sve metar i zilet ali lete po terenu,ubijaju.Ovaj Bojan,u njega polazem velike nade,momak vec sad dere guzove,a nema jos ni 20 godina.Samo neka ostane u Barci i nastavi raditi kao sto je i dosad,da bude 9-tka Barce ako Bog da.
Meni se vise svidja kako igra Pedro. Iz utakmice u utakmicu me odusevljava. Iako veceras nije imao konkretan ucinak, ipak je odigrao za deset. Mogo bi postati veliki igrac, ako u Barci odluce nastaviti gurati domaci proizvod. Mislim da bi bila greska da dovedu nekog igraca sa strane koji bi Pedra izgurao na klupu.
Da,da i mene Pedro odusevljava iz utakmice u utakmicu kroz citavu sezonu.Ali Bojan je dobijao malo sansi kroz sezonu,a Pedro je konstantno igrao.Bojan,mislim u posljednjih 8 utakmica da ima 8 golova,a ukupno 12 cini mi se.Ima tek 19,moze jos puno napredovati.

A i slazem se s tobom,definitivno ne treba dovoditi neke bespotrebne igrace,kad je Pedro vec igracina,a Bojan evo 'nadolazi'.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2010, 00:05

Dobro je, pobjedu smo cekali i docekali smo. Prvo poluvrijeme na nasem nivou, onako kako igra ubjedljivo najjaca ekipa u svijetu. Kad je Sevilja dobila crveni tad je izgleda i doslo do opustanja, i u napadu i u odbrani. I umjesto da vodimo 7 0, morali smo malo i da strepimo, al hajd, nije to lose, dobra je to skola za ubuduce. Bojan je veliki talenat i definitivno bice i gracina, isto kao i Pedro, samo Bojanu fali naravno jos iskustva i rutine, a to ce sve nadoknaditi u naredne dvije sezone i vec kad mu bude 22 godine trebo bi biti svjetska klasam ja u njega vise ne sumnjam. Ako nam dodje Vilja, on i Ibro ce tu biti glavni napadaci u naredne dvije godine, a kasnije ce glavnu tu ulogu preuzeti Bojan i ****, tako ja to nekako gledam. Veceras smo mnogo fulali, zao mi je sto Messi nije dao hetrik jer je realno imao dosta prilika, ali najbitnije je to da smo pred titulom, te da cemo i sljedece sezone opet biti najjaci, i titule ce opet doci.

Protiv Valjadolida ce biti vjerovatno tesko, ja se nisam toliko pribojavao Sevilje jer igraju otvoren fudbal, onaj koji nama odgovara. Valjadolid ce vjerovatno igrati bunker, bitno je da ih od pocetka dobro napadnemo i negdje mora procepiti. Ne treba ih potcijeniti jer se bore za opstanak, ali to ce po misljenju biti jos jedno kantanje, bice pun stadion sigurno, proslavljat ce se titula, nasi ce imati veliki motiv da odigraju ozbiljno, 5 komada bi tu trebalo pasti. Titula je tu tako blizu, zasluzili smo je to svako zna i ko nas voli i ne voli. Ja vec duze ne sumnjam u nase uspjehe, pitanje je samo koliko dugo cemo dominirati svijetom fudbala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 maj 2010, 00:08

Bojan je za Zlatana izmislio igranje u spanskoj ligi i onom timu Barcelone ;)
nema potpisa

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 maj 2010, 00:09

Pedro veceras pokazao da je rjec o strasnom igracu , iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji .
Momak jednostavno svih 90minuta trci , bori se , strasan igrac , nesto kao Olic al puno mladji , bolji tehnicar , bolji udarac , ... Bojan takodjer dobar , svidja mi se ovaj trio Messi-Bojan-Pedro , svi trce , mjenjaju strane i odvlace stopere , svi imaju zavrsnicu za 10 , Bojanu jos malo iskustva fali vidilo se po onim promasajima , al ima jos vremena za iskustvo .
I da jos da pitam , Jel jos koga zivcirao onaj Madridista na Hayatu ?!!!?

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 00:11

Dobro,vidi se da malo 'baca' na Real i prizeljkuje kiks Barce onaj s Hayata.

Blaugrana

Mes Que Un Club

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 09 maj 2010, 00:14

Furymaker je napisao/la: I da jos da pitam , Jel jos koga zivcirao onaj Madridista na Hayatu ?!!!?
Hehe, a ja sam cuo 10 ljudi koji se zale da je Barcin igrac, da komentarise ko da su mu igraci Barcelone najbolji jarani. :D .

Meni je on generalno los, lose prati igru... Provaljuje se mnogo :mrgreen:
A sto se vecerasnje utakmice tice, kada je vidio da je Sevilla dala 2 gola malo mu izgleda skocio adrenalin, a do tad je vukao na vasu stranu ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2010, 00:19

Furymaker je napisao/la: I da jos da pitam , Jel jos koga zivcirao onaj Madridista na Hayatu ?!!!?
Ako mislis na komentatora on je nas :mrgreen: to si ti nesto pogresno protumacio :)

Onaj drugi je Realovac,ovaj je napocetku bio i previse pristrasan prema Barci pa su ga vjerovatno i opominjali da mora malo i Real pohvaliti :mrgreen: dok je onaj grohno ko kauc ko da mu je iz Barcelone neko pobio pola familije pa im je uvijek na igru nalazio zamjerku i to prosle sezone kad smo sve gazili on je uvijek govorio nevalja ovo nevalja ono,sad ga nema u zadnje vrijeme samo ovaj komentarise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 maj 2010, 00:22

bgmi onda nismo istu tekmu gledali , taj tip je prvih 10minuta pricao samo u Realu , pa poslije svakog gola Barce govori nije sve gotovo ima nade za Real Madrid , pa kad je bilo 3:1 moze li Sevilla preokrenuti i obradovati navijace Reala , pa poslije 3:2 jos 10minuta je o Realu pricao , a to sto tip zamjeni Krkica i Alvesa koji igraju na suprotnim stranama nije velika provala :lol:
Pa tek oni komentari Kakav je Xavi igrac , kakav je Messi igrac , pa kakav je Capel igrac , ... ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 maj 2010, 00:23

Znam da ima jedan navija za Barcu,drugi za Real :?

Blaugrana

Mes Que Un Club

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 maj 2010, 00:24

Kaze kloc kad je govorio rezultate ostalih utakmica i sad neko igra 1-1 (mislim Xerez), a on i Herez sad povecava vodstvo na 2-1 :roll: :roll: :roll:
nema potpisa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2010, 00:24

Ma haj nebitno bitno je da urednik sportskog programa navija za Barcelonu haha :mrgreen:

Nego opet aerodromi nerade pa se nazad vracaju vozom

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 3 gosta.