Bitna je pobjeda i nova titula, oporavićemo se od ovih zadnjih 20 minuta.nidjo_barca je napisao/la:Najduzih 20 minuta zivota,joj,koja drama,sledio sam se.Hvala Bogu pa smo pobjedili,kasnije cu napisati nesto vise.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Bitna je pobjeda i nova titula, oporavićemo se od ovih zadnjih 20 minuta.nidjo_barca je napisao/la:Najduzih 20 minuta zivota,joj,koja drama,sledio sam se.Hvala Bogu pa smo pobjedili,kasnije cu napisati nesto vise.
dobroEdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
4-1-Paja je napisao/la:Sudije ponovo u sluzbi smradalonca!
Barcelona smrdi!
nama je jos gore biloMElloo je napisao/la:jao jao 20 najgorih minuta u zivotu hodam gore dole lupam glavom u zid cekam gol i na kraju nista![]()
cestitam na zasluzenoj pobjedi
amerosm je napisao/la:Onaj je imao prazan gol, ovaj je imao Palopa ispred sebe, nesta slicno kao i u Madridu. Kod mene licno Messi ima kredita, jer je ove sezone dosta puta donio prevagu pa mu se moze oprostiti, a Krkic dok je sjedio na klupi samo je plakao i govorio da zeli vise igrati, pa onda ono treba iskoristiti. Sada svi glume da je divno bajno i krasno, a da su izjednacili ne daj Boze sada bi mu svi hebali sve po spisku. Njegova sansa je bila 1000000000000000%, dok je u Messija 1000%. To je moje misljenje, neko ce sloziti neko nece.make je napisao/la:amerosm je napisao/la:Krkicu retadru, za onaj promasaj si zasluzio 10 utakmica na tribinama, a da ne pricamo o klupi. Umjesto da rjesi sve i mirno ogledam utakmicu da kraja, ja moram strahovati hoce li koja lopta proci kad onaj zuti konj ubaci.
Sada lagano protiv Valadollida titulu ovjeriti.
aj ne seri, krkic retard, a messi nije a fulio je lakse sanse...
cccccccccc![]()
dobro-Paja je napisao/la:Sudije ponovo u sluzbi smradalonca!
Barcelona smrdi!
i to smrdi.Wolverine je napisao/la:4-1-Paja je napisao/la:Sudije ponovo u sluzbi smradalonca!
Barcelona smrdi!
da, smrdi ovo jedan.-Paja je napisao/la:i to smrdi.Wolverine je napisao/la:4-1-Paja je napisao/la:Sudije ponovo u sluzbi smradalonca!
Barcelona smrdi!
ne, ostala je noga igraca seville. pokusali su praviti ofsajd zamku, ali neuspjesno.MElloo je napisao/la:a onaj prvi gol jel bio ofsajd ili ne![]()
Znaci ja mrzim Sarajevo iz dna duse. To je nevjerovatno kako mrzim Sarajevo. Pa mozetel mislit kolko onda mrzim barcelonu. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASBaDa12 je napisao/la:T-MAC je napisao/la:ajmo braco katalonci da prostudiramo ovaj postEdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
nekako mi se cini cool
![]()
![]()
Meni je bas drago sto je on to sa nama podijelio. Fino je cuti svacije misljenje, osjecaje..
Heheehe...Ja volim frankovce...da nije njih bilo bi nezanimljivo...novih 250 milki eurica spremite i podmazite dobro guzove...Nema milosti!!!Guzovi su tu da se deru!!!EdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
EdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
101% ofsajd ,ali sudija je bio podmazanMElloo je napisao/la:a onaj prvi gol jel bio ofsajd ili ne![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.