pile87 je napisao/la:YYY je napisao/la:
Valjda prvo citiras post koji treba a ne ovako ...
Umjesto da mi se "suprostavis" sa argumentima, objasnis i demantujes ti povrsinski "znas li", "znas li" pa opet "znas li", sve ja znam, zato i pisem, barem o onome sto znam, o onome sto ne znam ne pametujem, ja sam struja kontra kluba, cilj mi je da unistim Zelju i kupim plac! moze li tako? jel ti odg.? Ne budi smijesan druze, cuj sa nekim ciljem si ovdje
Nije mali Haskovic jedini koji je otisao ili koji je na pragu odlaska, da li se zapitao zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako? Greda licno, znas li zasto? raspitaj se
Samim tim funkcija koju trenutno obnasa Hare je nebitna, tj. ne treba uopste da postoji vrlo jednostavno, pa bas i iz razloga kojeg si naveo.
I molim te ako vec normalno argumentovano hoces da komunicaras, udure, al ovako pisati da sam sa nekim ciljem ovdje

i postavljati pitanje znas li? znas li? a nista ne reci konkretno argumentovano, eh tu stvarno necu ucestvovati.
Pa u pravu je dosta toga samo je na pogresan nacin obrazlozio. Ja cu ti sa zadovoljstvom odgovoriti sto je Hare skresan sa ovlastenjima jer je usrao dosta stvari i vidilo se iz aviona da ne moze to raditi i islo se logikom moze sta moze, sto je opet po meni pogresno al hajd. Haskovic je otjeran jer je rovio po stvarima u svlacionici nije sam otisao jer mu je negdje bolje. Testo se mozes boriti protiv uzimanja mladih igraca pogotovo jer je smanjena naknada i klub se javno oglasio o tome takva odluka je donesena u korist menadzera a na stetu klubova ne samo nas. Vjeruj mi da u klubu postoji i covjek iznad Grede koji rjesava dosta toga.
Hajmo reci da je polovicno u pravu, od kada su ruke kako kaze Haretu svezane, ima mjesec dana? jel tako? nema vise od mjesec, a onda znate i zbog cega, niti je mjesto tome na forumu, samo cu reci Hodzurda + Spanac da je bilo vrhunac svega
Hajmo sada ovako realno, cemu sluzi onda tim menadzer zadnjih mjesec dana sa takvim ovlastenjima, sta moze uraditi? kojeg igraca dovesti? ili bolje receno kako unaprijediti taj segment, gori je od Dzele a jos gori od Bukija na mjestu direktora marketinga
I sam kazes da je usrao dosta stvari i da nije sposoban funkciji koju obavlja, sto se tice malog Haskovica ja znam da je to samo mali dio price, koji nije vjerodostojan, prica "neko reko, mali rovio, neko krao", na kraju mu je opet Odovic zavrsio mjesto u Slaviji, a veliki dio prisutnih na prozivci u junu bili su svjedoci ekscesa u plavom salonu izmedju starog od Haskovica i Alihodzica sa druge strane, onako narodski receno tezi verbalni duel uz psovke i prijetnje ...
Ako je i tako za Haskovica sta je onda sa ostalim nabrojanim juniorima?
Sto se tice pravnika, interesuje me pred zakonom koje je to lice koje predstavlja klub, ne interesuje me ko koga savjetuje, ko sta honorarno radi, ko mu pomaze i sl., vec iskljucivo ko je pravni zastupnik FKZ.
@carsijaba
Ko je zapeo za Gredu? vise sam zapeo za Alihodzica nego za njega, covjek je stabilizovao klub, ali opet kazem sta je sa implementacijom onog najbitnijeg - statuta? ili sta je sa generalnim sponzorom?, jedna Turska banka je jos u maju ponudila 180.000 KM za jednu godinu generalnog sponzorstva, dok ju je Greda glat odbio, prvenstveno sto je njemu malo para a zatim i sto je konkurentska banka, banci sa kojom on ima posla.
Ako cemo cekati, da neko dodje, istrese torbu sa parama i kaze evo vam trosite, onda se grdno varamo, za ostalo se u vecini i vise nego slazem.
Ne mogu da shvatim pojedince koji pisu protiv onih koji iznesu negativno misljenje o primjerice Alihodzicu, Gredi i sl.
Da li su oni svete krave? zasticeni necim?
To vam je isto kao da se zalite na stanje u drzavi kazete da su politicari za sve krivi, pa onda dodje neki "vrli intelektualac" i kaze vi ste protiv drzave, vi niste patriote itd. jer tako pricate i imate tako misljenje.
Ako ja nesto iznesem, objasnim ili kazem brate mili razapni me na forumu jasnim cinjenicama, argumentima i pricom, i nista necu recu, jos cu reci svaka cast.
Od 21. clanova skupstine, da li neko u detalje zna ko su ti ljudi i cime se bave? njihova imena okaciti na forum zajedno sa funkcijama i poslovima koje obavljaju, vjerujem da velika vecina za pojedine nije ni cula, a to su upravo ljudi koji upravljaju klubom i njegovom buducnoscu.