Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imperator98
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Imperator98 » 31 avg 2015, 16:55

Moggi je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Kao što je xxx i najavljivao, Aleksandar Subić, novi je igrač Partizana. Dojučerašnji levi bek Borca iz Banjaluke, obavezao se na četvorogodišnju vernost crno - belima.
jeebiga, krizaj
Jbg,trebali su i Krunic i Stevanovic prekrizit repku cim su u JSL presli...Igrao je Subic za nasu u-21 repku,cak i da hoce ne moze igrati za njihove mlade,a kamoli za A repku pored Kolarova i drugih....pa zasto je Vladimir Volkov pristao igrat za Crnogorce..Subic nema jos ni srpsko drzavljanstvo po TM-u :think:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 avg 2015, 22:14

Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..
Vidjet cemo za SUbica volio bih ga vidjeti uskoro u reprezentaciji sigurno je bare bare sa Kvesicem ali ima veci potencijal da napravi nesto vise

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 01 sep 2015, 09:30

zgembo89 je napisao/la:Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..
Vidjet cemo za SUbica volio bih ga vidjeti uskoro u reprezentaciji sigurno je bare bare sa Kvesicem ali ima veci potencijal da napravi nesto vise
slika

:damn:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2015, 12:59

Onaj pjevac iz Emir&Frozen Camels na faceu:
Klasična bh. sportska talent priča...
Dijete Damir Šovšić, iz Goražda... Probalo u BiH, igralo, bilo jako dobro, ali mu ovdje reklo da "nije dovoljno dobro"... Zapaze ga neki pametni i stručni ljudi iz Zagreba... Roditelji mu pregrizu knedlu u grlu i pošalju ga samog u Zagreb... Dijete samo u tuđem svijetu, bez ikoga svoga, ali vrijedno i dobro... Roditelji odvajali od usta i slali koliko su mogli... Više od nekoliko puta i po meni... I bez mene.. I ja bez njih... Sretao sam ga kod stadiona NK Zagreb u Kranjčevićevoj, gdje je trenirao, a ispod čijih tribina je i spavao u njihovom kampu za "igrače sa strane"... I dijete postalo momak, momak igrao sve bolje, postao jedan od najboljih... Pozvali ga u U17 BiH reprezentaciju...Bio najbolji. I onda došlo vrijeme za U21 i.... Njegovim roditeljima, koji su zadnje odvajali od svojih usta i slali djetetu u Zagreb, neko iz bh. Saveza tražio lovu da mali zaigra i bude pozvan u U21 reprezentaciju... Love niti su imali, niti su je htijeli dati... Došao selektor hrvatske U21 reprezentacije i pitao ovog momka da li bi igrao za HR i dečko, naravno, rekao "Da"... Zaigrao tamo, bio među najboljima, prešao u drugi tim "Dinama"-Lokomotivu Zagreb... Opet bio najbolji i evo ga sada... Dečko je u "Dinamu", u Ligi prvaka, najavljen kao veliko pojačanje i "jedan od najboljih igrača HR lige"...
Bravo Damire! like emoticon Fuck off svi koji krenu sa šupljom o "patriotizmu"!

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 01 sep 2015, 13:07

Stojan vranjes u legiji varšavi
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 sep 2015, 13:11

Odlicno je napisao smrznuta kamila Emir, samo jos da je rekao KO JE i KOLIKO TRAZIO da mali igra za U21 i to bi nesto znacilo, a ovako je sve pisanje u vjetar i naglabanje i trazenje opravdanja zasto mali igra za susjede. Ja bi im fino razduzio kucu i preselio ih u Zg.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 sep 2015, 13:15

bhsport je napisao/la:Odlicno je napisao smrznuta kamila Emir, samo jos da je rekao KO JE i KOLIKO TRAZIO da mali igra za U21 i to bi nesto znacilo, a ovako je sve pisanje u vjetar i naglabanje i trazenje opravdanja zasto mali igra za susjede. Ja bi im fino razduzio kucu i preselio ih u Zg.
Slazem se da ime onog koji trazi novac mora biti spomenuto. Ipak u vezi ovog momka se pricalo da je to bio tadasnji U21 selektor. Mislim da je Zukanovic prvi koji je javno razotkio nacin na koji mafija radi u nasim repkama. Potpisat ces za ovog menadzera i bit ce ti otvoren put. Ako ne zelis nema te.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2015, 13:38

bhsport je napisao/la:Odlicno je napisao smrznuta kamila Emir, samo jos da je rekao KO JE i KOLIKO TRAZIO da mali igra za U21 i to bi nesto znacilo, a ovako je sve pisanje u vjetar i naglabanje i trazenje opravdanja zasto mali igra za susjede. Ja bi im fino razduzio kucu i preselio ih u Zg.
Ovo je za mene jedno drugacije svjetlo na cijelu situaciju, jer se do sada uglavnom moglo procitati da je mali 'ustasa', 'izdajnik' i slicno.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 sep 2015, 14:10

jel on izgubio svako pravo nastupa za nas ?
Zarathustra

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 sep 2015, 14:12

Moggi je napisao/la:jel on izgubio svako pravo nastupa za nas ?
Da. Zavrsimo sa njim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 01 sep 2015, 14:33

Kada neki mladi igrac zaigra za drugu reprezentaciju, zato sto mu nasi nisu dali sansu da postane BiH reprezentativac, treba zaliti i osudjivati.
Za nekim ko je vec BiH reprezentativac, pa nas dres zamijeni tudjim, ne treba zaliti i za to nema opravdanja.
Sovsic :thumbdown:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 01 sep 2015, 19:38

Adnan Mravac HAHAHAHAHAHAA
"We need to suffer. And we need to fight."

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 01 sep 2015, 19:46

zgembo89 je napisao/la:Mi nijednog sandzakliju nismo dobili da igra za nas cak i KOlasinac je ako se ne varam porijeklom iz Crne Gore,a vidim taj iz Partizana 18g je potpiso za Benfiku..
:damn: :damn:
slika
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 sep 2015, 19:47

Uvijek ista prica, "neko" iz saveza mu trazio pare, a onda mali "naravno" prihvati poziv neke druge drzave. :|
Ne znam za ostale ali da meni "neko" trazi pare za poziv, prva stvar koju bih uradio bi bila da nazovem novinare i sve im ispricam. I "naravno" da ne bih prihvatio poziv neke druge drzave. Isto tako neki pokusavaju opravdati Preldzica, kao mi ga natjerali da igra za Sloveniju a onda i za Tursku...
Mislite da nema petljanja i u drugim drzavama? U Brazilu, Argentini gdje su kriminal i korupcija 100x veci nego kod nas? Pa sto niko nije natjerao Neymara ili Messija da igraju za neku drugu drzavu?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2015, 20:53

samo se možemo nadat' da će Haris Hajradinović dobit' šansu u Gentu i da će se tamo razviti fizički, tehnički i taktički, jer je on naše najprerspektivnije krilo, jako mlad, 21 godina, a osim njega trenutno ne vidim još nekog takvog igrača! ako ga u Gentu fino izbruse, momak će biti odlično krilo, danas je pokazao da itekako ima potencijala ;)

drugi igrač za koga se trebamo nadat' tome, jeste Armin Hodžić, da u Dinamu dobije pravu šansu i da ga Dinamo izbrusi, u šta ne treba sumnjat', jer u kome Dinamo vidi potencijal, napravi igrača od njega i pošalje ga u lige petice!

eto, njih dvojica mi djeluju kao najbolji igrači u mladoj repki i zasigurno najbliži A reprezentaciji :!: to su ujedno dva tipa igrača koja će nam biti neophodna u budućnosti, jer neko mora zamjenit' trenutne A reprezentativce ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2015, 21:01

normalaba je napisao/la:
:damn: :damn:
slika
Cemu ovakva reakcija? :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 21:03

Pa kaze da je Kolasinac porijeklom iz crne gore, a Sandzak je jednim dijelom i u Cg, a Seo je valjda iz tog cg sandzaka..
This time next year we'll be millionaires.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 sep 2015, 22:11

Momciluk je napisao/la:Pa kaze da je Kolasinac porijeklom iz crne gore, a Sandzak je jednim dijelom i u Cg, a Seo je valjda iz tog cg sandzaka..
Administrativno i pripada Crnoj Gori.
Nema sandzak jos tu autonomnu pokrajinu jer mu problem prave sa obje strane granice. :thumbdown:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 sep 2015, 09:59

Momciluk je napisao/la:Pa kaze da je Kolasinac porijeklom iz crne gore, a Sandzak je jednim dijelom i u Cg, a Seo je valjda iz tog cg sandzaka..
Seu je majka iz Capljine, zato ima pravo igrati za nas, ostali , ako im porijeklo nije iz BiH, nemaju pravo.
Da je drugacije, do sada bi se bar jedan igrac iz Sandzaka (sto srpskog, sto crnogorskog) , odlucio da igra za nas.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 sep 2015, 13:50

Svi oni imaju porijeklo iz BiH.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN, Google Adsense [Bot], greenwood, Hightower, jasmin10, kakarut, Lavcina, LegendKiller, Mostarska, nebeskasila, s4mke i 73 gosta.