Kakvo polufinale? Pretjera ga ali ono bas...JackTheStripper je napisao/la:S Mirzom, Nihadom i Jusufom ne bi nam ginulo polufinale, mozda cak i medalja. Ovako, tesko da cemo i grupu proci. Uvijek nas nesto sputava.
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Kakvo polufinale? Pretjera ga ali ono bas...JackTheStripper je napisao/la:S Mirzom, Nihadom i Jusufom ne bi nam ginulo polufinale, mozda cak i medalja. Ovako, tesko da cemo i grupu proci. Uvijek nas nesto sputava.
ali baš
Nešto se bojim ovog konačnog spiska... nekako imam predosjećaj da će Duško povesti igrače koji ne zaslužuju da budu tamo. Buzu će 90% izostaviti, možda čak i Vrapca
Jošilo i Albijanić otpali.
kao što sam se nadao, ni jedan nisu budućnost i ni jedan nema šta ponuditiTheChief je napisao/la:Jošilo i Albijanić otpali.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Još samo 5 dana do početka ep izgleda da ćemo na ovom euru imat najveću rotaciju jer nam je tim ujednacen gledajući roster poljske vidio sam da imaju samo 3 igrača viša od 2 metra ako gortata opteretimo ličnim greškama nemaju adekvatnu zamjenu možemo ih lagano dobit.
to je to samo na njega ici !!!petersen je napisao/la:Još samo 5 dana do početka ep izgleda da ćemo na ovom euru imat najveću rotaciju jer nam je tim ujednacen gledajući roster poljske vidio sam da imaju samo 3 igrača viša od 2 metra ako gortata opteretimo ličnim greškama nemaju adekvatnu zamjenu možemo ih lagano dobit.

Sastav za EuroBasket:
Nemanja Gordić, Alex Renfroe, Edin Bavčić, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Miroslav Todić, Adin Vrabac, Nedim Buza, Milan Milošević, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Muhamed Pašalić !
Nemanja Gordić, Alex Renfroe, Edin Bavčić, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Miroslav Todić, Adin Vrabac, Nedim Buza, Milan Milošević, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Muhamed Pašalić !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Poljaci 3 favoriti grupe,presmjesno.
Realno:
1 francuska
2 rusija
3 finska
4 bih
5 izrael
6 poljska
Realno:
1 francuska
2 rusija
3 finska
4 bih
5 izrael
6 poljska
sto volim ove padobrance koji pojma nemaju o zivotu, da ne govorim o kosarci, kada dodju i prognoziraju... 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Jedino je sigurno da ce Francuzi biti prvi u grupi ostalo je sve moguce ja se nadam da mozemo do dvije pobjede i da ce nam 2/3 skor biti dovoljan za prolaz
Nešto imam osjećaj da će nam ova ekipa prirasti srcu 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
meni vec jeste!FaraonTM je napisao/la:Nešto imam osjećaj da će nam ova ekipa prirasti srcu
Medalja ce biti realnost za nekih 7-8 godina, pod uslovom da se mladi reprezentativci kvalitetno razviju u seniorske igrace, da ih zaobidju povrede i da ostvare kvalitetne transfere. Do tada svaki nastup na Eurobasketu, tj. kontinuitet nastupa na Eurobasketu je ravan medalji.BernardBarnjak je napisao/la:Kakvo polufinale? Pretjera ga ali ono bas...JackTheStripper je napisao/la:S Mirzom, Nihadom i Jusufom ne bi nam ginulo polufinale, mozda cak i medalja. Ovako, tesko da cemo i grupu proci. Uvijek nas nesto sputava.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Poljaci su jaci od nas sigurno.Trenutno niko od nasih kvalitetom nije blizu ni Slaughtera a pogotovo Gortata.
pa pogledajte covjeka kako se obraca profesionalac pravi !!
natjerat ce ih da pishaju krv ako treba !!
ima nade za ovu ekipo dobit cemo ih , a kako lijepo spomenu FINSKU da se moze dobiti
p.s zna li ko do kada ima ugovor on ?
ima nade za ovu ekipo dobit cemo ih , a kako lijepo spomenu FINSKU da se moze dobiti

za eurobasketEdoBa je napisao/la:pa pogledajte covjeka kako se obraca profesionalac pravi !!
ima nade za ovu ekipo dobit cemo ih , a kako lijepo spomenu FINSKU da se moze dobiti![]()
![]()
po tebi bosna ne bi trebala ni da ide na eurobasket il ako ide da odmah petorkaOlympique je napisao/la:Poljaci su jaci od nas sigurno.Trenutno niko od nasih kvalitetom nije blizu ni Slaughtera a pogotovo Gortata.

kosarka je kolektivni sport i pravilnim pristupom kvalitetniji pojedinci se mogu timski ustopati.
nije niko jaci od nas dok to ne dokaze na terenu.
Ne nego sam realan.Mogu ja reci da smo jaci od francuske ali cemu to.Manje ocekujte manje cete se razocarati,da ne bi sutra pljuvali ove momke.