Ja bgm protiv Andore gledao na Facetv...phily je napisao/la:BHT prenosi sve utakmice kvalifikacijabulbasor je napisao/la:Ko radi prijenos utakmice kod nas? BHT ili FAce?
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
This time next year we'll be millionaires.
Bgm nisi.Momciluk je napisao/la:Ja bgm protiv Andore gledao na Facetv...phily je napisao/la:BHT prenosi sve utakmice kvalifikacijabulbasor je napisao/la:Ko radi prijenos utakmice kod nas? BHT ili FAce?
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ruku bi dao da jesam, a nemoguce je da Face nije prenosio utakmice ovih kvalifikacijaAlanSmith14 je napisao/la:Bgm nisi.Momciluk je napisao/la: Ja bgm protiv Andore gledao na Facetv...

- AlphonseKauders
- Kontakt:
Belgija bez Dembele i najvjerovatnije Benteke-a (skršio se danas). Nažalost, imaju jednako kvalitetne zamjene pa nam ovo i ne znači puno.
Nece ni osjetit.
-----------------Lukaku
Eden-----------KDB--------Mertens
---------Witsel------Rajda
Sve gori od goreg. Ako Mesa ovo max proanalizira, nadje bilo kakvo rjesenje, te izvuce bod, ubjedjen sam da idemo na Euro.
Ponavljam ogranicit bekove, dva osiguraca ispred odbrane s tim da Besa dostavlja loptu do Pjane, te cekati kontre i prekide.
-----------------Lukaku
Sve gori od goreg. Ako Mesa ovo max proanalizira, nadje bilo kakvo rjesenje, te izvuce bod, ubjedjen sam da idemo na Euro.
Ponavljam ogranicit bekove, dva osiguraca ispred odbrane s tim da Besa dostavlja loptu do Pjane, te cekati kontre i prekide.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 01 sep 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
Pa ako ne mozemo da se odbranimo od ovih levata u napadu, ne zasluzujemo da idemo na EP.Asteriks je napisao/la:Nece ni osjetit.
-----------------Lukaku

"Levati" ce biti po imenima jedna od 5 najboljih reprezentacija na EP.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 sep 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Gabon
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Ovi ljudi fakat ozbiljno rade svoj posao, pih, nemam rijeci.DragonGirl je napisao/la:
Kako je fino vidjeti selektora koji obavlja svoj dio..
A onaj coban konto da su igraci ovce i samo ih pustiti na teren.

Najjace je ono kad daje izjave ovi igraci mogu svakom dati 2,3 gola..

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ma ovo samo izgleda strasno, ja nikad ne bi mijenja Besica za Radju ni Witsela za Pjanica i Dzeku za njihova 4 napadaca.. ova trojica ostalih jesu puno ispred nasih ali imamo u defanzivi oruzja da ih zaustavimo..
I ja mislim da će s obzirom na protivnika prednost imati Sunjic u odnosu na Ognjena,Bicakcic ima šanse do 5%da počne ovu utakmicu, isto kao i Medunjanin. U sredini će se uz besica i Pjanica naći neko od trojca Šušić Vrancic Hadžić. Po meni Vrancic treba da počne jer ovoj dvojici ne vjerujem nikako.
Da je Zuka tu onda bi mogli staviti kolasinca u paru sa besicem sto bi bilo najbolje rješenje jer protiv belgije nam trebaju dva DM ali eto.
Da je Zuka tu onda bi mogli staviti kolasinca u paru sa besicem sto bi bilo najbolje rješenje jer protiv belgije nam trebaju dva DM ali eto.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Mesa moze samo na jedan nacin da iznenadi Belgiju i nikako drugacije. I to je da pocne Vrancic na desetki. Na sve ostalo su oni spremni i upoznati su sa svim igracima kao i taktikom 4-5-1. To dali de poceti Sunjic ili Vranjes nista nece puno promjeniti u njihovoj igri. Hadzic nema ni blizu dovoljan kvalitet da zapocne jednu ovakvu utakmicu i da se nametne na terenu.Asteriks je napisao/la:Nece ni osjetit.
-----------------Lukaku
Mi drugog DM i nemamo osim Hadzica koji ni nije neki DM. Kolasinac nece igrati tu poziciju jer to neigra u svom klubu mada bi vjerovatno to jako dobro odigrao kao i Zukanovic koji opet to nece odigrati kod Mese. Znaci ili Hadzic ili Grahovac, Cimirot. Nema nam druge nego da Pjanic "odglumi" tog drugog defanzivnog veznog sa malo vise defanzivnih zadataka nego inace u ovoj utakmici.adoo11 je napisao/la:Da je Zuka tu onda bi mogli staviti kolasinca u paru sa besicem sto bi bilo najbolje rješenje jer protiv belgije nam trebaju dva DM ali eto.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 sep 2015, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima li kakvih info. da ce doci do "nemilih scena" protiv saveza, evo i BHF, nakon Manijaka protiv saveza
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Ma nismo ni mi bez šanse. Pjanic i Dzeko će biti ključni ovu utakmici kada je igra prema naprijed u pitanju. Tu jos očekujem da neko iskoči iz drugog plana, kao Visca protiv Izraela.
Odbrana mora biti maksimalno koncentrisana i greške svesti na minimum.
Njihovi bekovi su spori i tu treba tražiti našu šansu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odbrana mora biti maksimalno koncentrisana i greške svesti na minimum.
Njihovi bekovi su spori i tu treba tražiti našu šansu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
o kvalitetu belgijske reprezentacije ne treba diskutovat momci su medju top 5 na fifinoj listi
ali nisu ne unistivlji ... padre dzeko njima daje gol u ovoj utakmici nam je veoma bitna defanziva tako da ocekujem formaciju
4-2-1-2-1
Mujdza - Sunjic - Spahic - Kolasinac
-------Besic --------Brada ------------
---------------Pjanic-------------------
Visca------------------------------Lulic
---------------PADRE------------------
ali nisu ne unistivlji ... padre dzeko njima daje gol u ovoj utakmici nam je veoma bitna defanziva tako da ocekujem formaciju
4-2-1-2-1
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ne bih toliko o ofanzivi, jer mislim da cemo ih iznenaditi cvrstom i sigurnom igrom. Belgija ima takav usadjen stil, gdje idu preko brzih krila il u ovom slucaju brzonoge desetke.Mesa moze samo na jedan nacin da iznenadi Belgiju i nikako drugacije. I to je da pocne Vrancic na desetki. Na sve ostalo su oni spremni i upoznati su sa svim igracima kao i taktikom 4-5-1. To dali de poceti Sunjic ili Vranjes nista nece puno promjeniti u njihovoj igri. Hadzic nema ni blizu dovoljan kvalitet da zapocne jednu ovakvu utakmicu i da se nametne na terenu.
Besa treba (u nekim situacijama)da bude ispomoc u blokiranju Edena, zadjedno sa krilom, dok na lijevoj strani msm da Seo moze to sam uz dobru igru te naravno i saradnju sa Lulom koji ce mozda imati i mal vise slobode prema naprijed.
Nazalost Besic ( kao i Pjanic ) ce morati da daju 120% od sebe jer Visca najvjerovatnije nece moci da zaustavi ni igraca iza Hazarda a da o njemu i nekom kvalitetnom pomaganju Mujdzi u obrani i ne govorimo. Znaci opet ce Besic morat da pokriva i tu poziciju krila defanzivno uz svoju standardnu pa dokle izdrzi. Kao i Pjanic na drugoj strani samo njemu ce biti kao sto si rekao lakse.Asteriks je napisao/la:Besa treba (u nekim situacijama)da bude ispomoc u blokiranju Edena, zadjedno sa krilom, dok na lijevoj strani msm da Seo moze to sam uz dobru igru te naravno i saradnju sa Lulom koji ce mozda imati i mal vise slobode prema naprijed.
Ma to je to najvjerovatnije (ukoliko pod "bradom "podrazumijevaš Medunjanina)SafetSajo je napisao/la:o kvalitetu belgijske reprezentacije ne treba diskutovat momci su medju top 5 na fifinoj listi
4-2-1-2-1
Možda i najmanje riskantno trenutno jer radi se o najbitnijoj utakmici ovih kvalifikacija tako da nekih Aman iznenađenja neće biti.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
@Ajax E tu se postavlja pitanje, koliko je fit i da li ce moci dati 120%.
Steta da mali Grahovac nije pozvan a i Milicevic takodjer. Najbolja moguca sredina po meni bi bila.
Visca........ Besic..... Pjanic.......... Lulic
....................... Milicevic.......................
........................ Dzeko..........................
Najbolja od ljudi sa papirima.
Visca......... Besic......Grahovac...... Lulic
.........................Pjanic..............................
.........................Dzeko...............................
A najbolja od raspolozivog kadra.
Visca..........Besic..... Pjanic............ Lulic
......................... Hajrovic(Vrancic)..........
..........................Dzeko............................
Po meni bi to ovako trebalo igrati. Maximalno brzo na sporu obranu Belgije.
Visca........ Besic..... Pjanic.......... Lulic
....................... Milicevic.......................
........................ Dzeko..........................
Najbolja od ljudi sa papirima.
Visca......... Besic......Grahovac...... Lulic
.........................Pjanic..............................
.........................Dzeko...............................
A najbolja od raspolozivog kadra.
Visca..........Besic..... Pjanic............ Lulic
......................... Hajrovic(Vrancic)..........
..........................Dzeko............................
Po meni bi to ovako trebalo igrati. Maximalno brzo na sporu obranu Belgije.
edoo3 je napisao/la:Ma to je to najvjerovatnije (ukoliko pod "bradom "podrazumijevaš Medunjanina)SafetSajo je napisao/la:o kvalitetu belgijske reprezentacije ne treba diskutovat momci su medju top 5 na fifinoj listi
4-2-1-2-1
Možda i najmanje riskantno trenutno jer radi se o najbitnijoj utakmici ovih kvalifikacija tako da nekih Aman iznenađenja neće biti.
naravno da mislim na hareta ... kao prvo najmanje riskantno kao drugo hare je znao dobro odradit posao dok je igrao na
ZDM, u slucaju da bude potrebno (a bice) Lulic isto ide nazad i pomaze defazivnoj liniji
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Homelander i 20 gostiju.