FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 08 maj 2010, 22:53

sta serete vi ba o busketsu? lik je veceras bio ponajbolji igrac barce. momak se bori i u defanzivi je odlican.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2010, 22:53

Uzese mi 5 godina zivota sa ovih zadnjih 20 minuta,mislio sam nece kraj dok ne primimo gol...uff sta uradise,hvala bogu zavrsi i ovo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2010, 22:53

Krkicu retadru, za onaj promasaj si zasluzio 10 utakmica na tribinama, a da ne pricamo o klupi. Umjesto da rjesi sve i mirno ogledam utakmicu da kraja, ja moram strahovati hoce li koja lopta proci kad onaj zuti konj ubaci.
Sada lagano protiv Valadollida titulu ovjeriti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 maj 2010, 22:54

Hajd dobro ,pobjedili smo ali ovo presmiješno šta smo sami sebi uradili i kako smo vratili Sevillu u utakmicu u roku od 2 minute...nevjerovatno kakve oscilacije u igri :shock: :o kako Puyol ispade kod gola Kanutea :oops: :oops: pa onako ni najveci diletant nebi ispao...Krkić promaši prazan gol,doslovno :oops: :oops:
Ali 3 boda piši, to je najbitnije.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 08 maj 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 22:54

*p!p!t@* je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:eno prvi se zagrlise pique i ibra :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to ti je sve sto ti je ostalo - mani se jaro budalescina - cestitke i vama na pobjedi ;)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 maj 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2010, 22:55

Koja glupost, u pm. Sevilla je 3x samo došla u priliku i zabila 2 puta. Barca je morala iskoristiti one šanse Krkića i Messija, pa ništa od ovoga ne bi bilo. No, kako god, 3 boda su tu(zaslužena), a ono što me veseli više od ova 3 boda je radovanje igrača na klupi kod svakog gola. Ne zna se koji je više uletio u teren prilikom proslave, dakle vidjelo se na njima koliko im ovo znači. Bravo momci, još 90 minuta protiv Valladolida i titula je ponovo na Kamp Nou.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 08 maj 2010, 22:55

Najduzih 20 minuta zivota,joj,koja drama,sledio sam se.Hvala Bogu pa smo pobjedili,kasnije cu napisati nesto vise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 08 maj 2010, 22:56

ljudi nakon ona 2 gola ja sam umro,pa bujrum na dzenazu :D
jos samo valladolid i titula je odbranjena iako ni njih ne treba podcjeniti..........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 08 maj 2010, 22:58

amerosm je napisao/la:Krkicu retadru, za onaj promasaj si zasluzio 10 utakmica na tribinama, a da ne pricamo o klupi. Umjesto da rjesi sve i mirno ogledam utakmicu da kraja, ja moram strahovati hoce li koja lopta proci kad onaj zuti konj ubaci.

aj ne seri, krkic retard, a messi nije a fulio je lakse sanse...

cccccccccc :o :o
Por que ? Por que somos los mejores...

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 08 maj 2010, 22:59

ma bjezte ja ev bgmi jedva jos disem, nesto me steglo u pm, koji im..... ovo treba. a krkicu svaka cast na zadnjim tekmama i na ovoj veceras al da smo kiksali ja mislim da bi se i on sam oprostio, **** li mu uh!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 23:00

@Wolverine
Busku pratim duze vrijeme i mozda grijesim ali tebi pozdrav - ne seremo vec slavimo :D bujrum i ti ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 maj 2010, 23:01

Ma odbranu krivite za onakva dva gola ..odbranu :!:
Imaju 3-0 ,imaju igraca više i ovi im zabiju dva gola za dvije minute :oops: :oops: ovi gore u napadu se zayebavaju ,mrtve zicere fulaju...napraviše sami sebi horor u zadnjih 20 minuta...vratiše Sevillu u igru ni krivu ni dužnu,iako su se oni vec bili predali...totalno neozbiljno za jednu Barcelonu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 maj 2010, 23:02

amerosm je napisao/la:Krkicu retadru, za onaj promasaj si zasluzio 10 utakmica na tribinama, a da ne pricamo o klupi. Umjesto da rjesi sve i mirno ogledam utakmicu da kraja, ja moram strahovati hoce li koja lopta proci kad onaj zuti konj ubaci.
messi je dva puta fulao gol sam 5-6 metara. jel i on retard?

@bparena, busquets je dobar igrac, jedino sto ga guardiola previse forsira sto i mene zivcira. veceras je odigrao na vrhunskom nivou i nemate pravo ni rijec o njemu napisat u negativnom konektstu, vezano za veceras. lik mozda jeste glumac, diver i sta ti ga ja znam, ali je i borac i odlican zadnji vezni. yaya je bolji, al jbg sta mi tu mozemo.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2010, 23:02

make je napisao/la:

aj ne seri, krkic retard, a messi nije a fulio je lakse sanse...

cccccccccc :o :o
Onaj je imao prazan gol, ovaj je imao Palopa ispred sebe, nesta slicno kao i u Madridu. Kod mene licno Messi ima kredita, jer je ove sezone dosta puta donio prevagu pa mu se moze oprostiti, a Krkic dok je sjedio na klupi samo je plakao i govorio da zeli vise igrati, pa onda ono treba iskoristiti. Sada svi glume da je divno bajno i krasno, a da su izjednacili ne daj Boze sada bi mu svi hebali sve po spisku. Njegova sansa je bila 1000000000000000%, dok je u Messija 1000%. To je moje misljenje, neko ce sloziti neko nece.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 maj 2010, 23:04

Drama u tri čina...Al kratko i jasno mi smo Šampioni...frankovci podmažite guzove za narednu sezonu jer nema milosti...Barca ne prašta!!!Čestitke braćo Katalonci i da uživate u ovom jubilarnom 20-om naslovu prvaka Španije! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 maj 2010, 23:05

daj ljudi slavite pobjedu - stas e sad zezate s tim. Bilo proslo - ljudi pobjedili smo Sevilju i ostaje jos 90 min i to je to do nove sezone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 maj 2010, 23:05

KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 maj 2010, 23:06

Nail for Real je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Ma ko jos jednom napise da Bojan Krkic ode sa Nou Campa, tesko mu se! :D

Idemo po jos. ;)
Fudbal je cudna igra.Ne vjerujem nesto u Sevillu,ali se svasta moze desiti. ;)
Da, nogomet je cudan, zato ga i volimo, zar ne?

Svasta se desilo, svasta se jos i moglo desiti, ali nedovoljno za ikakvo iznenadjenje. Ova stranica knjige zatvorena, jos samo treba da Valladolid uzmemo, i novi-stari prvak.
Uh, lakse se dise... Oni su me promasaji izbacivali i opet vracali u zivot.
Dobro je, dobro je.. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 maj 2010, 23:09

jao jao 20 najgorih minuta u zivotu hodam gore dole lupam glavom u zid cekam gol i na kraju nista :D

cestitam na zasluzenoj pobjedi ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 maj 2010, 23:13

EdinTM87 je napisao/la:KAKO MRZIM BARCELONU. TO NIJE NORMALNO. PA VISE VOLIM SARAJEVO OD BARCELONEEEEEEEEEEE. MRZIM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.
ajmo braco katalonci da prostudiramo ovaj post
nekako mi se cini cool :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.