Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Ajax
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2015, 10:06

Cuj Vrancic nije standardan u Darmstadtu a tek presao u novi klub i odigrale su se tek tri utakmice. Ovdje se ocigledno zaboravlja da je taj isti Vrancic bio drugi najbolji igrac Paderborna u Bundesligi prosle sezone. Znaci iza njega je odlicna sezona u ligi5 a taj Hadzic je bio prosjecan u Sturmu kojem je sredina tabela i ove sezone vrh. Znaci goli prosjek.

Hadzic je prosjecan centralni vezni, los zadnji vezni i jako los lijevi bek. Sve ostalo je neralno napuhavanje. Kao sto je nerealno ocekivati da ce taj isti Hadzic dogurati makar do klupe i biti (ne)standardan kao sto je navodno Vrancic makar u nekom Bundesligasu.

Sto se tice Sunjica to sam ja prvi napisao ovdje da ce on poceti protiv Belgije jer je potrebniji takav profil igraca nego Vranjes.

Cak i Medunjanin u ovakvoj formi je bolji izbor od Hadzica pa mozda cak i TSS. Sta god ko mislio o Stilicu i on ima veci individualni kvalitet od ovdje nekih nabrojanih igraca. Pjanic nije desetka nego centralno vezni. Znaci ostaje par Pjanic - Besic. Jedino je pitanje ko ce igrati ispred njih dvojice. Uostalom sezona je tek pocela o kakvim formama vi ovdje govorite. Tako isto Mujdza nije poceo protiv Kipra jer na pocetku sezone nije bio standardan bar tako se pisalo/govorilo. Da navodno nije u formi i nije starter :facepalm: :facepalm:

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 01 sep 2015, 10:11

Ma ne, realno u sredini terena imamo sljedeće igrače: Bešić, Pjanić, Medunjanin, Vrančić, Hadžić i Sušić (donekle).

Bešić i Pjanić igraju 100%.

Medunjanin - totalno van takmičarske forme, ali Meša ga očigledno cijeni pa su šanse da će započeti utakmicu jedno 85%;

Vrančić - u nepovoljnom položaju jer se radi o novom igraču, pa baš i ne znamo na čemu smo. Opet, igra u Bundesligi, trkački je prilično jak, pa postoji možda 10% šanse da zaigra od starta

Hadžić - on mi je baš taraba, ali iz nekog razloga se konstantno zove u reprezentaciju (po mom mišljenju, Grahovac bi trenutno bio mnogo bolji izbor), pa postoje teoretske šanse od 5% da zaigra od starta, čisto jer je jači od Medunjanina defanzivno, a nije nov igrač kao Vrančić;

Sušić - mislim da je on totalno bez ikakve šanse da dobije priliku od starta.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 01 sep 2015, 11:46

S obzirom da je Hadzic i protiv Izraela dobio sansu da udje pred sami kraj susreta znaci da Mesa na njega racuna i da ga nije otpisao, kao pojedini forumasi ovde koji odma kamenjem ospu paljbu po svakome ko kaze da Hadzic nije toliko los igrac ali eto vi znate najbolje, bolje i od selektora,...

Sve zavisi od toga da li ce se poceti u formaciji sa 2 zadnja vezna ili sa 1, ako bude sa 2 Hadzic igra 99% jer je Vrancic iako po lokaciji srednji vezni ipak vise orijentisan prema naprijed i cesto igra iza jednog spica ili 2 napadaca, dok je Medunjanin skroz van forme i klasicni je playmayker koji je koristan protiv ekipa koje se brane protiv nas, ali protiv Belgije ja mislim da Mesa nece s njim rizikovati...

Hadzic je dosad vec imao par solidnih nastupa za repezentaciju, uzivo sam ga gledao protiv Belgije ja mislim jos dok je Papke bio selektor i momak je zaista odigrao dobru utakmicu i ove sezone za Sturm igra odlicno postigao je vec 2-3 gola i ima oko 2-3 asistenije za 5-6 susreta koliko je odigrano do sad. U buducnosti defitivno treba umjesto njega sansu pruziti Grahovcu koji defanzivno moze da odigra jako kvalitento, mladji je i igra u jacem klubu, ali u ovom trenutku i sa trenutnim rosterom, pored Besica drugog zadnjeg veznog nemamo, na zalost ali tako je .... Mozda neka opcija sa Kolasincem, ali to je vec sad trazenje cepa :)
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 01 sep 2015, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 sep 2015, 11:47

Goalgetter je napisao/la:slika
Zrinjski stvarno zna cesto pronaci ili proizvesti ove sjekire za stopere. Ja osobno vise volim ovakve igrace na stoperskim pozicijama a igraci tipa Spahic su mi iznimke. I lani su onog Kataneca doveli i ispade solidan igrac. Sada imaju Graovca koji je bio mladi reprezentativac. I Pandza je mislim Mostarac. Prce Capljina a Bunoza Siroki. Hercegovina je mjesto gdje treba traziti stopere. E da i Mateo Pavlovic je proizvod Zrinjskog. Steta je sto svakog treba nagovarati da igra za BiH. Ili makar vecinu.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 01 sep 2015, 12:19

dubrovnik je napisao/la:
Zrinjski stvarno zna cesto pronaci ili proizvesti ove sjekire za stopere. Ja osobno vise volim ovakve igrace na stoperskim pozicijama a igraci tipa Spahic su mi iznimke. I lani su onog Kataneca doveli i ispade solidan igrac. Sada imaju Graovca koji je bio mladi reprezentativac. I Pandza je mislim Mostarac. Prce Capljina a Bunoza Siroki. Hercegovina je mjesto gdje treba traziti stopere. E da i Mateo Pavlovic je proizvod Zrinjskog. Steta je sto svakog treba nagovarati da igra za BiH. Ili makar vecinu.
Da, treba po Hercegovini traziti Kodre, Barbareze, Bajevice, Marice, Vladice, Bake, Halilhodzice, Primorce, Hadziabdice, Salihamidzice, Lulice - a ne ove bojovnicke balvane koje si naveo....

------

Beg
Mujdza-Sunjic-Spahic-Kolasinac
Visca,Pjanic,Besic,Medunjanin,Lulic
Dzeko

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 sep 2015, 12:30

Zenga je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Da, treba po Hercegovini traziti Kodre, Barbareze, Bajevice, Marice, Vladice, Bake, Halilhodzice, Primorce, Hadziabdice, Salihamidzice, Lulice - a ne ove bojovnicke balvane koje si naveo....

------

Beg
Mujdza-Sunjic-Spahic-Kolasinac
Visca,Pjanic,Besic,Medunjanin,Lulic
Dzeko
Ne znam zasto nabrajas nekadasnje igrace Veleza uz dodatak Barbareza. Dao bog da Velez pocne raditi taj posao pa da se mogu pronaci i njegovi igraci koji su prospekti za reprezentaiju. Na moju zalost osim malog Letica njih nema. Sto se tice ove teme mogu reci samo da ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene da taj velikan pocne ponovo raditi kako treba. To sada nije slucaj.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 sep 2015, 12:37

Sta ovo Dzeko sam :D
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 01 sep 2015, 12:40

Bože koja je ljepota ovo vidjeti. Napokon pravi treninzi uz proučavanje protivnika.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 sep 2015, 12:41

bordo_Sarajevo je napisao/la:Sta ovo Dzeko sam :D
nema spahića i ibre :mrgreen:

vidim prešli smo sa kaseta na moderniju opremu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2015, 12:45

Meša pustio snimak protivnika na projektoru, IGRAČI ŠOKIRANI!!!
DRUG NEBI TI PUNCA

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 sep 2015, 12:55

No Pap(k)e, no cassette tape...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 sep 2015, 13:09

JonSnow je napisao/la:Bože koja je ljepota ovo vidjeti. Napokon pravi treninzi uz proučavanje protivnika.
Fakat. :thumbup:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2015, 13:13

Mesa ide digitalno, ali Susic vjeruje dobrom starom VHS-u. :urnebes:

Stara skola i modernizacija. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 sep 2015, 13:15

JonSnow je napisao/la:Bože koja je ljepota ovo vidjeti. Napokon pravi treninzi uz proučavanje protivnika.
Ma drug, pustio bi i Sajo na video rekorderu, barem u Belgiji nije problem, jer bi Arkanov kum a Sajin buraz, otac Tinkijev nabavio zadnju seriju 96/97 Sony-a da moze Papke pustati filmoev.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 01 sep 2015, 13:37

Benteke je upitan za meč. Ako sutra ne bude trenirao, neće biti u konkurenciji.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 sep 2015, 13:44

DragonGirl je napisao/la:slika

slika

slika

slika

slika
Ovi ljudi fakat ozbiljno rade svoj posao, pih, nemam rijeci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2015, 13:45

DragonGirl je napisao/la:
slika
Ko je ovo sto sjedi sa Bazdarevicem?

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 sep 2015, 13:49

SlevinKelevra je napisao/la:Ko je ovo sto sjedi sa Bazdarevicem?
Igor Jankovic cini mi se..
This time next year we'll be millionaires.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2015, 14:05

Sto je najvaznije nema previse novinara da se motaju okolo, kvazi novinari kao sto je bilo za vrijeme Safeta i Cire.

Ove analize i pripreme su za svaku pohvalu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 28 gostiju.